Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Wrześniowo-październikowe mamusie 2014 0 0%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! 0 0%
Trawka, kwiatki i ćwierkanie, a ja ćwiczę już siadanie 4 8,33%
Ależ nam Maluchy rosną, wszystkie będą siadać wiosną 1 2,08%
Jem warzywka i owoce, aby zyskać super moce 3 6,25%
Chociaż jestem mały gość, często daje mamie w kość 1 2,08%
Do raczkowania zabieram się, mamusia bardzo cieszy się 0 0%
Krzyczę, piszczę, pełzam śmiało - jestem gościu jakich mało 8 16,67%
Mama chrapie o tej porze?! Ja jej na to nie pozwolę! 1 2,08%
Mama patrzy na mnie z byka, bo wstaję wcześniej od budzika 1 2,08%
Pierwsze mama albo tata - gotów jestem do gadania! 0 0%
Ja już siadam proszę państwa! Dość już tego opiedzielaństwa! 0 0%
Już nie dzidzia taka mała - ja się garnę do siadania 0 0%
Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! 15 31,25%
Mama nie śpi noce, dnie, bo mi ząb wyżyna się 1 2,08%
Mam już śliczne ząbki dwa, więc się śmieję ha ha ha 2 4,17%
Ja już pełzam i raczkuję, mama mnie nie upilnuje 5 10,42%
Lubię wcześnie rano wstać i rodzicom nie dać spać 5 10,42%
Piję soczki, zupki zjadam, coraz więcej przy tym gadam 1 2,08%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-03, 23:19   #3391
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Dużo tej mąki. Ile szt ma wyjść?
Ja robię sobie z gryczanej i wychodzą, także bez obaw
Zuzi mieszam gryczaną i owsianą
Ja już robiłam z gryczanej, ale nie wiem, czy z mlekiem kokosowym wyjdą
A nie wiem, dużo wychodzi z tego Ale zostaną dla Edzika, jak wróci albo zjem drugiego dnia, a nawet trzeciego czasem jem odgrzewane i nadal są smaczne

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 23:32   #3392
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII

Wszystkiego najlepszego dla Emilki i Helenki

Mnadrabiam jeszcze wiec napisze jedynie że z Lenka lepiej udało mi się złapać siusiu i zrobić wynik i wszystko jest ok! Jedynie krwinki białe 6-8 a norma jest do 9 ale jest oki dalej antybiotyk mam podawać i jutro jedziemy na kontrolę jako że prywatnie to mam jednak nadzieję że nie będziemy musieli płacić za wizytę

Uciekam się zdrzemnac bo nie wiem jaką nocka nas czeka mam nadzieję że lepsza w porównaniu my ostatnich dwóch
Stary 2014-04-03, 23:55   #3393
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Adasiowi tormentiol bardzo pomógł. Znajomi nam polecili.
obyy pomoglo!

lece spac bo nie wiadomo o ktorej dziad wstanie
dobrej nocy dla wszystkich

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 00:02   #3394
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość
Czyli w każdym tesco jest promocja na zabawki? Wszystkie, czy tylko wybrane ?
Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Na te zabawki jest teraz promocja czy to stała cena? Bo w porównaniu z allegro to super się opłaca
Cytat:
A jaka to promocja na zabawki w Tesco?

kurcze dziewczyny przepraszam że dopiero teraz odpisuję nie wiem co to za promocja była, nigdzie o niej wcześniej nie słyszałam ani nie widziałam w gazetkach, po prostu będąc w poniedziałek w M. zajrzałam do dużego tesco i z ciekawości poszłam zobaczyć smartfonik jak wygląda na żywo bo już go chciałam z all zamawiać i zobaczyłam że jakieś tam promocje są pewnie były już pare dni wcześniej bo były puste miejsca na półkach gdzie ceny za zabawki fisher price były naprawdę niskie
a jadąc w środę po przyjaciółkę na lotnisko też zajrzałam do tesco w innym mieście i tam zobaczyłam smartfoniki za 21 zł i tam kupiłam pianinko bo w M. nie było
a dzisiaj jak patrzyłam to już chyba koniec promocji :/

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Larysko a szczeniaczek- uczniaczek po ile był bonie wiem czy tacie męczyć bułe
szczeniaczek nie był na promocji niestety, 180zł w tesco, więc na allegro dużo taniej

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy w kazdym tesco ta promocja na zabawki. Az sie dzis przejade i zobacze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
u mnie dzisiaj pustki były i zabawki z fisher price w innym miejscu i po normalnych cenach

z v-tech jedną zabawkę dzisiaj widziałam przecenioną, też jakiś telefonik jakby, za 20zł z 80zł chyba
Stary 2014-04-04, 05:23   #3395
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Hej. Witam się po w miarę spokojnej nocce

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 05:43   #3396
matallewar
Zakorzenienie

Bez sensu, jak dzieci zasypiaja o 22:30, to powinny spać dłużej niż do 5:30

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2014-04-04, 06:05   #3397
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Też tak uważam . Chociaż poczekaj aż zaczną chodzić do szkoły. Nie będzie można ich dobudzić

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 06:10   #3398
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
moja nadal spi od 21 ja nie moge, tz mnie obudzil jak wylazil do pracy
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 07:35   #3399
matallewar
Zakorzenienie

Spoko, jak tylko zasnela, to mi ją obudzili jeden awanturujac się, bo on chce jeszcze spać drugi drac się, że nie ma już cierpliwości no i spania nie będzie. Jeszcze mi się oberwalo

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2014-04-04, 07:38   #3400
ewacia85
Wtajemniczenie

witam
nie mam mocy ostatnio i nie wiem kompletnie co u was starszak wstaje mi ostatnio przed 5 zaraz po nim sebek a jasie nie przestawiłam na nowy czas jeszcze sebuś ostatnio w nocy szaleje i strasznie się budzi i popłakuje...dzisiaj już nie wiedziałam co on chce
mój dziaidziu wyszedł ze szpitala i jak byłam po niego to miałam przerwe w karmieniu 5 godz i nie wiem czy ta przerwa tak podziałała/ale przecież często mam takie bo w nocy i czasem w dzień sie zdarzy / czy mnie zawiało czy co ale pierś mnie strasznie boli nie mam pokarmu dużo już od dawna cyce wiotke ale w tej jednej zgrubienie wyczuwalne mimo ze sebek głównie z niej je to to zgrubienie niezbyt znika to się wyzaliłam

matal mam nadzieję że ciuszki się przydadzą i stzelisz Enci jakąś fotke i wstawisz do k. to się moja mama będzie rajcować ż eci się jej wyroby podobają

może uda mi się dzisiaj byc na bieżąco z wami pozdrawiam
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 07:45   #3401
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
nie popadajmy w przesade
Ja to pierwszy raz sltszalam od babxi w weekend jak moja mama dala Fili plastukowe sitko
Cytat:
Encia dziś była w bluzie i bawełnianej czapeczce... aż mnie nerw bierze jak widzę dzieci w kombinezonach i zamknięte w koce, a rodzice w bluzach
Ja mieszkam chyba na innej planecie bo sama mialam wczoraj tshirt bluse i kurtke i na tym spacerze kolo 13 bylo mi zimno..Filip mial jedne spodnie skarpetki body bluze kurtke czapke i nogi przykryte kocykiem i ochraniaxzem id deszczu.. a na spacerze kolo 19 mial ten sam zestaw bez bluzy bo bylo cieplej ale i tak max 14 st.. dzis wkoncu bezchmurne niebo le poki co 3 st
Stary 2014-04-04, 07:47   #3402
ewacia85
Wtajemniczenie

matal u nas tez urodziny na tapecie i temat prezentów ale ja mam łatwiej bo adi niby powiedziął co chce
moja mama nastawiła go na warsztat choć mi się tośrednio widzi
a on chce piłkarzyki
samolot który mu brakuje do kolekcji
i najzwyklejsze puzle bo takimi budują w przedszkolu pas startowy

ja jeszcze patrzyłam na to ,bo lubi tą gre bardzo

jesli lubi majsterkować to jkeszcze takie klocki fajne http://allegro.pl/zoob-klocki-konstr...084900291.html
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 07:48   #3403
kaska87
Zakorzenienie

hej
ja też się nie wyspałam... o 6:40 była syrena TZ nie dał na kolację kaszki tylko samo mleczko,a młody się już chyba do kaszki przyzwyczaił bo dłużej śpi

teraz jeden z drugim śpią, a ja nie zasnę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-04-04 o 07:49
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 07:52   #3404
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

Snow - niedalabym Filipowi do zabawy szczotki do wlosow narazie musi sie zadowolic butelka plastikowa, siatka, gazetka
Bo...? Dla uscislenia, gryzie własną szczotke do włosów; nie moją jak napisałam, wszelkie zabawy przedmiotami codziennego uzytku sa pod nadzorem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-04, 07:53   #3405
teacherka
Zakorzenienie

Hej, u mnie kolejna pobudka o 4 a potem juz tylko kopanie mnie i wiercenie się. Potem kłótnia z Tżem i tak miło zaczął się ten dzień.... Wrrrrr...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 07:55   #3406
anutka171
Rozeznanie

Witam się z rana na szybko
Nocka w miare. mały usnął wczoraj przy piersi. o dwunastej natomiasr sie obudzil wiec wzielam go do nas i pospal do 7.30 z przerwa na jedzenie.
Lece teraz szybko poćwiczyć i spadam do mamy.
zpstawie malego i pojde na miasto.
Takze milego dzionka
Stary 2014-04-04, 07:55   #3407
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
U mnie w słońcu jest gorąc że Leo tylko w bluzeczce i cienkich spodenkach a do cienia mu założyłam kurtkę. Muszę mu kupić czapkę taką na słońce bo w tej mimo że bawełniana może mu być niekiedy gorąco, w niedzielę chodził bez ale nie było takiego ostrego słońca jak w południe. Co chłopcy noszą na głowie latem na słońce? coś mega cienkiego bym chciała bo jemu wiecznie za gorąco...
prosze

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 07:56   #3408
papalinka83
Zakorzenienie

Ja już po śniadanku, pranie nastawione, zmywarka też, coś tam w chacie ogarnęłam, a teraz siedzę z piszczkiem moim i zamierzam się dzisiaj trochę polenić. Za oknem na razie nieciekawie. Zaczynam doceniać, ile można zrobić od rana, jak się wcześnie wstaje, chociaż mając wybór, wolałąbym jeszcze pospać

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:00   #3409
kahunia
Zadomowienie

Hejo

U nas pobudka 6.50 w nocy dwie, chociaz ostatnio juz tylko jedna byla.

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam
nie mam mocy ostatnio i nie wiem kompletnie co u was starszak wstaje mi ostatnio przed 5 zaraz po nim sebek a jasie nie przestawiłam na nowy czas jeszcze sebuś ostatnio w nocy szaleje i strasznie się budzi i popłakuje...dzisiaj już nie wiedziałam co on chce
mój dziaidziu wyszedł ze szpitala i jak byłam po niego to miałam przerwe w karmieniu 5 godz i nie wiem czy ta przerwa tak podziałała/ale przecież często mam takie bo w nocy i czasem w dzień sie zdarzy / czy mnie zawiało czy co ale pierś mnie strasznie boli nie mam pokarmu dużo już od dawna cyce wiotke ale w tej jednej zgrubienie wyczuwalne mimo ze sebek głównie z niej je to to zgrubienie niezbyt znika to się wyzaliłam

matal mam nadzieję że ciuszki się przydadzą i stzelisz Enci jakąś fotke i wstawisz do k. to się moja mama będzie rajcować ż eci się jej wyroby podobają

może uda mi się dzisiaj byc na bieżąco z wami pozdrawiam
Moze pod prysznicem cieplym lekko rozmasuj a pozniej daj Sebkowi niech sciaga

Cytat:
Ja to pierwszy raz sltszalam od babxi w weekend jak moja mama dala Fili plastukowe sitko

Ja mieszkam chyba na innej planecie bo sama mialam wczoraj tshirt bluse i kurtke i na tym spacerze kolo 13 bylo mi zimno..Filip mial jedne spodnie skarpetki body bluze kurtke czapke i nogi przykryte kocykiem i ochraniaxzem id deszczu.. a na spacerze kolo 19 mial ten sam zestaw bez bluzy bo bylo cieplej ale i tak max 14 st.. dzis wkoncu bezchmurne niebo le poki co 3 st
Moze u Ciebie zimniej po prostu. Temperatura to nie wszystko bo jak wieje to tez inaczej. Ja to sie czasami czuje jak wyrodna matka jak widze inne dzieci. No ale ubieram Amelke zgodnie z zasada jedna wartwa wiecej - i kocyk zaliczam jako taka warstwe I oczywiscie jesli u mnie jest cienka kurtka czy bluzka to u Amelki tak samo a nie jakies zimowki Zreszta mam wrazenie ze moja kolezanka z ktora na spacery chodze tez za cieplo ubiera, ale sie nie wtracam Jak mala placze to tylko rzucam: "moze jej za goraco?"

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:00   #3410
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Hej, u mnie kolejna pobudka o 4 a potem juz tylko kopanie mnie i wiercenie się. Potem kłótnia z Tżem i tak miło zaczął się ten dzień.... Wrrrrr...

ale mi się durnoty śniły najpierw,że byłam w liceum i mnie dyrka wezwała i pyta, że dlaczego włosy ścięłam teraz wszystkie dziewczynki tak chcą, a ona nie może na to pozwolić
później mi się śniło,że byłam w ciąży i TZ był zamiast mnie na wizycie bo mi się nie chciało iść przyszedł i mówi, że lekarz powiedział, że na 70% syn a ja zaczęłam ryczeć wszyscy mnie pocieszali, a ja ryknęłam na mamę, że idę po sznur i się powieszę ale masakra jak ja ryczałam, ale TZ powiedział, że mam iść 9 kwietnia do lekarza i on sprawdzi czy to chłopiec czy dziewczyna

to co 9 kwietnia mam zrobić test czy co? przedwczoraj robiłam i I krecha

Stary 2014-04-04, 08:03   #3411
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Dam znać
Kciukasy, żeby nie wyszła

Też słyszałam, że im młodsze dziecko to tym lżej przechodzi ospę.

Teraz znów zmieniałam pampka i widzę nowe krosty ;/
kinia miala 11 miesiecy jak miala ospe i przeszla strasznie , a artur 1,5 roku i mial 5 kropek na plecach (ale on byl szczepiony, kinia nie zdazyla)

Stary 2014-04-04, 08:04   #3412
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

U nas ciepło było, obie się rozbieralysmy ale Ty po drugiej stronie Wisły, może dlatego

Ewacia, na pewno zrobię i wrzuce

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2014-04-04, 08:08   #3413
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
ten spiwor to przesada. ja ostatnio na spacerze widzialam dziecko w czarnym calym wozku a jak zajrzalam do srodka to ubrane cale na czarno slonce tak dawalo, ze szok, biedne dziecko...
u nas 12 st i mega wiatr wiec nawet starsze biegajace chcialy kurtki...

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Hania dziś tak samo
a już kompletną załamkę przechodze jak widze rodziców rozebranych do krtókeigo rękawka z dzieckiem tak 4-5 lat w czapce, przy +20 w cieniu
mojego 6latka trudno namowic ze na czapke juz za goraco woli miec chocby z daszkiem a cos miec na glowie

Stary 2014-04-04, 08:10   #3414
tassia
Zakorzenienie

dien dobry
dzieki za kciuki
tz obronil sie na 5 wiec juz sie.nie odzywalam bo swietowalismy wczoraj

w krakowie jest od paru dni tak piekna pogoda ze mnie.do wizazu nie ciagnie ale i tak was pewnie w weekend ponadrabiam

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:15   #3415
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
a nic nie mow. ostatnio byla u mnie kuzynka, oboje porozbierani, maz jej w krotkim rekawku a ich roczna cora w zimowej kurtce, zimowych bytach na swoje usprawiedliwienie mieli to ze w koszalinie zimno bylo rano jak wyjezdzali i nie wiedzieli ze w szczecinie tak cieplo bedzie. co nie zmienia fakty ze nie rozumiem czemu dziecko w ta kurtke wpakowali a potem boi sie zeby jej nie przewialo
rozebrac mogli ale powiem ze tu codziennie mamy przymrozek

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
matal u nas tez urodziny na tapecie i temat prezentów ale ja mam łatwiej bo adi niby powiedziął co chce
moja mama nastawiła go na warsztat choć mi się tośrednio widzi
a on chce piłkarzyki
samolot który mu brakuje do kolekcji
i najzwyklejsze puzle bo takimi budują w przedszkolu pas startowy

ja jeszcze patrzyłam na to ,bo lubi tą gre bardzo

jesli lubi majsterkować to jkeszcze takie klocki fajne http://allegro.pl/zoob-klocki-konstr...084900291.html
jak macie duplo to polecam klocki przestrzenne morphun http://ollineck.pl bo sa kompatybilne z duplakami

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2014-04-04 o 08:19
Stary 2014-04-04, 08:20   #3416
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Dam znać
Kciukasy, żeby nie wyszła

Też słyszałam, że im młodsze dziecko to tym lżej przechodzi ospę.

Teraz znów zmieniałam pampka i widzę nowe krosty ;/
zdrówka dla Filipka
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Ja już po śniadanku, pranie nastawione, zmywarka też, coś tam w chacie ogarnęłam, a teraz siedzę z piszczkiem moim i zamierzam się dzisiaj trochę polenić. Za oknem na razie nieciekawie. Zaczynam doceniać, ile można zrobić od rana, jak się wcześnie wstaje, chociaż mając wybór, wolałąbym jeszcze pospać
no ! ja wstałam dzis o 7. 30 i nadal jestem w rozsypce
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
dien dobry
dzieki za kciuki

w krakowie jest od paru dni tak piekna pogoda ze mnie.do wizazu nie ciagnie ale i tak was pewnie w weekend ponadrabiam

dla TZ

zamówiłam młodemu szczeniaczka i jakies klocki na amazonie przecena zabawek z FP o 50 %

a w ogóle to dzien dobry bardzo !

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:35   #3417
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
dziewczyny majace kubeczek lovi 360.Jaka pojemnosc macie?Czy 250 ml bedzie ok?
ja mam 250
ale pokic o w ogole Maciej sie tym nie interesujw i nie umie z niego pic

Cytat:
Oby to nie była ospa

Skoro nie nadrabiasz to zapytam jeszcze raz. Przerwałam ekspozycję na gluten Miłkowi po tym jak bulgotało mu w brzuszku i miał strzelające kupki. Teraz postanowiłam podawać mu kaszkę orkiszową zamiast pszennej. Myślisz, że ma to sens? Da się na orkiszowej zrobić ekspozycję?

Ponoć lepiej jak dziecko bardziej wysypane bo wtedy to dzieje się na zewnątrz a nie wewnątrz tak tylko słyszałam.

Isabel, ja piję kawę codziennie, czasem i 3 wyjdą. Pijam też parzoną ale taką przez papier Rozpuszczalną też. Mały jak spał tak śpi więc nie będę odmawiała sobie przyjemności

Karolson mój ma w nosie ten smartfonik

Matal mam mleko kokosowe jest pyszne jutro zrobię owsiankę/jaglankę i wypiję kawkę ile ono może stać w lodówce?

A mówiłam, że nosidło lepsze niż chusta? to się ze mną sprzeczałyście a teraz wszystkie na nosidła wymieniają

.
orkisz jest zbozem glutenowym
ale gliten zawarty w orkiszu jest latwiej przyswajalny wiec wydaje mi sie ze jesli byl problem to niezly.pomysl zeby sprobowac zrobic ekspozycje lzszejszym zbozem.

a co do chusty i nosidla
to zgadzam sie poniekad
poniekad bo przez pierwsze 4 miesiace uzywalam non stop chusty i uwazam ze w tamtym.okresie sie.lepiej sprawdzala ale teraz nosidlo jest mega

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

czy wam tez w aplikacji zmieniky sie.cytowania w taki sposob ze.nie wiadomo czyj to byl post? masakra jakas
niedosc ze czesto gubie sie w tym.co.kto napisal to teraz juz jestem skazana na pomylki non stop

a co do ubierania dzieci to tez ostatnio widzielismy dziecko w takim.mega grubym.kombinezonie a na zewnatrz 20stopni
mnie sie slabo zrobilo bo wtedy maciej byl w dresie
wczoraj bylismy z nim na spacerze bylo 23stopnie ale mega wiatr i mial na sobie spodnie dresowe, body, polarowa bluze (raczej grubsza) i czapke z daszkiem na slonce
my bylismy ubrani w podobna ilosc warstw
tyle ze javmialam cienka marynarke wiecuznalam ze tak.jest ok
tesciowa by pewnie zawalu dostala

apropos tesciowej
wrocila po 3tygodniowej nieobecnosci i ma nas dzis odwiedzic
koniec cudownej laby

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:37   #3418
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
dien dobry
dzieki za kciuki

dla Tz i dla Ciebie tez

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
rozebrac mogli ale powiem ze tu codziennie mamy przymrozek
Dlatego najlepiej ubierac na cebulke Wiadomo ze teraz zimno rano, pozniej cieplo, a tak to zawsze mozna sie stopniowo rozbierac i nie grzac

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 08:38   #3419
kaska87
Zakorzenienie

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...go,414938.html
poryczałam się

Stary 2014-04-04, 08:53   #3420
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

TASSIA: dla tzta. Co do aplikacji mi tez sie zmienilo, ze nie widac...

Jula nadal spi !
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości