|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
1 Znalazłam artykuł gdzie podają że w polskich laboratoriach norma jest zaniżona http://www.dobrametoda.com/ARTYKULY/D_noweinfo.htm 2 3 stówy za 100% poliester
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-04 o 10:59 |
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ad kiecka - szukaj pod hasłem "jedwab"
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie pot zlewa momentalnie pod poliestrem, dlatego jeśli kupuję coś takiego to tylko kimonowy, nietoprzowy rękaw i fason wór, lub bez rękaw wór. Ale ja prawie nic nie kupuję więc luz Poza tym jeśli kupuję to na "dotyk" Czasem można trafić na mieszankę. Moja mam w szmateksach znajduje rewelacyjne rzeczy ze świetnej jakości materiałów, ale ja nie potrafię łowić tak jak ona. .A kupić dobrą bluzkę koszulową to obecnie cud, nie lada wyczyn. Ja już z metra widzę i mnei skręca na sam widok tego plastiku. Brrrr. Nie kupiłam żadnej od chyba 10 lat. Dobrze, że nie muszę, ale chciałabym, szalenie podobają mi sie takie lejące, w stylu np Cieleckiej. Jeszcze żorżeta czasem się trafi. O przepraszam, przypomniałam sobie, kupiłąm w tamtym roku koszulową zgniłą zieleń, masakra, krople potu wychodzą czarne - nie da się z niej nic sprać, gniecie się nieludzko i zmechaciła po pierwszym praniu. A jest luuuuźna. Szmata do wywalenia. nie wiem po co ją trzymam .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-04 o 11:28 |
|
|
|
|
#2287 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2288 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
nooo, ja kiedyś miałam zajawkę na pisanie wierszy. I raz na rok se poczytam sfoją tfórczość ![]() bydzie dobrze, muusi być ![]() Cytat:
chyba żarcisz Ewuś, przecież Ty super wyglądasz Cytat:
![]() Cytat:
Po kumpla dzwonili z przychodni bo miał bardzo niski poziom wit D. Podobno organizm może ''zapomnieć'' jak ją przetworzyć gdy jej poziom jest już bardzo niski i potem zostaję tylko podawanie jej w tabletach. Ale nie wiem czy to prawda.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego całemu Baru
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-04-04 o 12:25 |
||||||
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
promocja w Quality - do każdego flakonu Parfum d'empire drugi gratis
http://www.perfumeriaquality.pl/parfum-d-empire1?short edit: ale nie wiadomo, czy jeszcze coś zostało, bo na zakupowym szaleją
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-04 o 12:30 |
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2291 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() 2. Bardzo fajna Cytat:
Cytat:
![]() W sumie to zrozumiale, pewnie maleństwo daje popalić trochę... Pamiętam jak moja przyjaciolka prawie się obraziła śmiertelnie, bo jak maly skończył miesiąc to dopiero wpadlam do niej na ploty i poznać dziecko...bo nie chcialam jej zawracać głowy głupotami, zabierać casu co moze sobie drzemnąć się albo odpocząć..no i żeby mieli z mężem i malym czas żeby się cieszyć sobą we trojke, a nie z kimś jeszcze... ![]() Dochodzacy ale jest ![]() Dziś nawet profilaktycznie przy okazji brania u weta dla moich płynu odrobaczającego wziełam i dla niego... Cytat:
![]() dlatego ostatnio kupuje/kupowałam nagminnie bawełniane sukienki ( z domieszką) , bo akurat o to dość latwo było, ale ileż można....chcem cos zwiewne i kobiece ![]() Cytat:
2. Ja tez najpierw na dotyk, potem zerkam na metkę ![]() 3. Ja bym chciala w szmateksach umieć, ale nie umiem...za to moja chrzestna ma prawdziwy dar wyszukiwania perełek w lumpexach, głownie markowe cuda i w większości metka albo totalna nowka, nic nie zniszczona...większość jej ciuchów i ciuchow jej corki pochodzi z SC....mi tez się coś czasem trafi od niej, ale wiadomo..córka, synowa pierwsze na liście ![]() 4. Dzisiaj przez to przeszlam...chcialam jakąś bluzkę koszulową z żorżety ( prześwitującą lekko), ale same jakieś nylony foliowe....sukienki też potliwe....skończyłam z torebka cirmnoturkusową z okazji likwidacji sklepu i tyle..po 4 h w sklepach.... ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
I tak mnie nie stać na flaszki, może cos mi skapnie na rozbiórkowym ![]() Dziś odrobaczanie kociastych, w poniedzialek kolejjna tura szczepień Kajtka i szczepienie Czestera, a w piątek szczepienie kociastych na koci katar
|
||||||
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 to będą dupska bolały
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Terminator i Jezus
https://www.youtube.com/watch?v=N21N9Zwg3MI
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Gratuluję nabytków Krizia piękna jest Lalika nie znam ![]() 2. Dupska i karki, no i portfel...ale to akurat wliczone w koszta posiadania futer
|
|
|
|
|
#2295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mało Ci przeciez masz fajne jak będziesz mieć większe to Ci kręgosłup nawaliCytat:
![]() Fajna praca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mursz! od pn będę mieć rozgrzebaną łazienkę, rury w pionie będą wymieniać
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
snad zimnej kawy
![]() i oczekiwania na nowy lepszy internet ![]() mnie też zachwyca ale o ile składniki aktywne są jeszcze to mnie kusi http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p42188-Kai...my_skorne_20_g mam pytanie, czy smarując didce sporą kurzajkę płynem ABE dobrze robię? nie boli jej a po paru dniach kawałek odpadło. i co na krwawienia z nosa? okresowe, dawno nie było, a wczoraj jedno trudne do opanowania i kolejne rano. lekarz rodzinny badał, laryngolog też nic nie znalazł... Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie to jest tylko jeden ząb leczony kanałowo w ciąży i bez rtg po...
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Jakby co lalika trza testować z psika bo z fiolki z patyczkiem to zupoełnie inny zapach i tego nie do końca rozumiem... 2 Oj portfel pewnie też.. |
||
|
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
spróbuję doczytać tulam wszystkich na zapas i macham do Golden
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miejsca po 8 bolą, i nos po operacji(2009r) też nadallll.. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- joł joł Znalazłam fil o Bukowskim http://www.youtube.com/watch?v=0z3F7x2RaIM |
|
|
|
|
#2300 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z mojego 20 letniego doswiadczenia wynika ze to nie normalne... ile razy mnie pobolewało to wczesniej czy później sie okazało ze jednak coś ![]() ale zeby było smieszniej nitk ci nie zagwarantuje ze nawet po reendo bol zniknie generalnie jak boli to powinnac przeswietlic albo lepiej zrobic tomografie i jak nic nie bedzie to boli bo boli, ale najczesciej robi sie jakas mala zmiana okołowierzchołkowa ![]() no ale jak sie nawet robi to dalej mozna albo robic reenedo albo nic nie robic i czekac... tak ze wiesz...jak nie boli bardzo to lepiej chyba nie grzebac ![]() jest jesczze jedna rzecz-ze moze boli cie dziąsło przy tych zebach a nie sam ząb-to czasem trudno rozpoznac, najlepiej zęby po reendo nitkowac dokladnie
|
|
|
#2301 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Witaj po ciemnej stronie Mocy Ja już podobno mam kajbel i kabinę dziś mieć będę I dziś wyszlifowali sufit w kuchni, dzięki czemu wszyscy pylicy dostaniemy, podobno, jak w czasie hamsinu widoczność...Kwitnę sama w pracy -systemy odłaczyli na wdrożenie, więc wszyscy sobie poszli, a ja tkwię na dyżurze na wypadek, gdyby ktoś z Oddziałów zadzwonił... Problem jest w tym, że w piątki w Oddziałach to jest już tylko ktoś, kto wisi na dyżurze na wypadek, gdyby ktoś do nich miała zadzwonic ![]() Skusiłam się na promocję w Quality... Cierpię teraz na wyrzuty sumienia, ale musiałam się pocieszyć, bo małżon się uparł, że idziemy na Prodigy... W odwecie za to, że go w Jelonka wmanewrowałam...
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2014-04-04 o 16:34 |
|
|
|
|
#2302 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo pewnie w tych kanałach siedzi nadal zywe mienso , bo taka wtedy była technika niestety
|
|
|
#2303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Mursz
|
|
|
#2304 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz żywe mięso? W zatokach też ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Czyli postępy w robotach brawo!!!Cytat:
Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-04 o 16:54 |
|||||
|
|
|
#2305 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale chwilowo albo wizaż, albo mail, bo na komórkę się przerzuciłam...Zimno. Wygląda na upał, a zimno...
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Mam dziś dzień sprzątająco domowy, ale czuć że zimno |
|
|
|
|
#2307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie boli cały czas ale jednak czuję. Lakieruje mi czy coś tam koło dziąseł żeby nie były nadwrażliwe. Za tydzień idę do Niej to zobaczymy Cytat:
Ale na moje usprawiedliwienie dodam że nie chciałam gotować przy nich i mieć szybko obiad ![]() Cytat:
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
mieliśmy jakiś spray do nosa i rutinoscorbinem niedawno była kuracja. nie potrafię tego powiązać z niczym
ale upierdliwa przypadłość, dziś przed samym wyjściem na szkolny autobus dopadło ![]() o, u mnie też ciśnienie i jak coś wejdzie między zęby (mam bardzo wąskie szczeliny - nawet nitka nie przejdzie). 2 razy w samolocie przy starcie i lądowaniu mnie złapało, prawie zaczęłam wyć z bólu
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. U mnie to samo Po locie samolotem zatoki nap.... mnie przez 2 dni a w samolocie miała ochotę odciąć sobie głowę |
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Pamięta ktoś co to byl za sklep ze szmatławymi kieckami i tunikami, co Red go kiedyś wklejała?
Red, pamiętasz? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

po babci taki kościec odziedziczony, dostałam suplemanty żarłam a potem zapomniałam. Niemniej z filtrami czy bez osteo to moje przeznaczenie, i tak mnie dopadnie. 

I dziś wyszlifowali sufit w kuchni, dzięki czemu wszyscy pylicy dostaniemy, podobno, jak w czasie hamsinu widoczność...
Czyli postępy w robotach brawo!!!