Scent Bar LII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-04, 10:57   #2281
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
znad kakała

1. Ja kiedyś miałam robiony, był ok, 2 lata temu. Niemniej mam gęstość kości żadną po babci taki kościec odziedziczony, dostałam suplemanty żarłam a potem zapomniałam. Niemniej z filtrami czy bez osteo to moje przeznaczenie, i tak mnie dopadnie.

2. Ja nie lubię ale widać, że wybierasz motywy natury i kolory, czyli jakw Twoim guście to bier

1 Znalazłam artykuł gdzie podają że w polskich laboratoriach norma jest zaniżona
http://www.dobrametoda.com/ARTYKULY/D_noweinfo.htm

2 3 stówy za 100% poliester Znaczy motywy mamy podobne

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-04-04 o 10:59
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 11:01   #2282
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
1 Znalazłam artykuł gdzie podają że w polskich laboratoriach norma jest zaniżona

2 3 stówy za 100% poliester Znaczy motywy mamy podobne
doczytałam

2. Ad kiecka - szukaj pod hasłem "jedwab" Albo kup sobie wzorzysty jedwab i daj uszyć. Nawet jeśli wyjdzie Cię drogo, to znakomita inwestycja, latem mi podziękujesz
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 11:06   #2283
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
doczytałam

2. Ad kiecka - szukaj pod hasłem "jedwab" Albo kup sobie wzorzysty jedwab i daj uszyć. Nawet jeśli wyjdzie Cię drogo, to znakomita inwestycja, latem mi podziękujesz
Zauważyłam że teraz większość ubrań z poliestru jest . Nie rozumiem tego trochę
Stary 2014-04-04, 11:11   #2284
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba chodzi o zarobek? zmiejszenie kosztów prod? Czyż nie?
Stary 2014-04-04, 11:17   #2285
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba chodzi o zarobek? zmiejszenie kosztów prod? Czyż nie?
No niby tak ale ostatnio jak założyłam bluzkę koszulową z długim rękawem 100 % poli to czułam się jak w folii
Stary 2014-04-04, 11:24   #2286
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No niby tak ale ostatnio jak założyłam bluzkę koszulową z długim rękawem 100 % poli to czułam się jak w folii
No tak, a jak inaczej. Przecież to oczywiste. Niemniej ludzie to kupują masowo bo nie wszystkim to aż tak przeszkadza jak mnie i Tobie oraz tak jakby nie mają w czym wybierać. Wszędzie to samo. Dobre materiały odejszły do lamusa. Trzeba się a) naszukać, b) zapłacić więcej.

Mnie pot zlewa momentalnie pod poliestrem, dlatego jeśli kupuję coś takiego to tylko kimonowy, nietoprzowy rękaw i fason wór, lub bez rękaw wór. Ale ja prawie nic nie kupuję więc luz

Poza tym jeśli kupuję to na "dotyk" Czasem można trafić na mieszankę.

Moja mam w szmateksach znajduje rewelacyjne rzeczy ze świetnej jakości materiałów, ale ja nie potrafię łowić tak jak ona. .

A kupić dobrą bluzkę koszulową to obecnie cud, nie lada wyczyn. Ja już z metra widzę i mnei skręca na sam widok tego plastiku. Brrrr. Nie kupiłam żadnej od chyba 10 lat. Dobrze, że nie muszę, ale chciałabym, szalenie podobają mi sie takie lejące, w stylu np Cieleckiej.
Jeszcze żorżeta czasem się trafi.

O przepraszam, przypomniałam sobie, kupiłąm w tamtym roku koszulową zgniłą zieleń, masakra, krople potu wychodzą czarne - nie da się z niej nic sprać, gniecie się nieludzko i zmechaciła po pierwszym praniu. A jest luuuuźna. Szmata do wywalenia. nie wiem po co ją trzymam .

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-04-04 o 11:28
Stary 2014-04-04, 11:42   #2287
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, a jak inaczej. Przecież to oczywiste. Niemniej ludzie to kupują masowo bo nie wszystkim to aż tak przeszkadza jak mnie i Tobie oraz tak jakby nie mają w czym wybierać. Wszędzie to samo. Dobre materiały odejszły do lamusa. Trzeba się a) naszukać, b) zapłacić więcej.
Może inni nie pocą się tak jak ja

Cytat:
Mnie pot zlewa momentalnie pod poliestrem, dlatego jeśli kupuję coś takiego to tylko kimonowy, nietoprzowy rękaw i fason wór, lub bez rękaw wór. Ale ja prawie nic nie kupuję więc luz
też tak robię

Cytat:
Ostatnio kupiłam na dotyk w tk max bluzkę w kolibry, na dotyk myślałam że to lniane jest bo mam lniana bluzkę i ma taką konsystencję no i cena 60 zł za bluzkę z krótkim rękawem to dużo. No i w domu zdziwka 100% poliester dobrze że tkanina jest taka z widocznymi dziurkami to może będzie przewiewna...

Cytat:
Moja mam w szmateksach znajduje rewelacyjne rzeczy ze świetnej jakości materiałów, ale ja nie potrafię łowić tak jak ona. .
Zazdroszczę osobom które potrafią kupować w lumpeksach . Jak ja tam chcę coś kupić to nie umiem nic fajnego wygrzebać...

Cytat:
A kupić dobrą bluzkę koszulową to obecnie cud, nie lada wyczyn. Ja już z metra widzę i mnei skręca na sam widok tego plastiku. Brrrr. Nie kupiłam żadnej od chyba 10 lat. Dobrze, że nie muszę, ale chciałabym, szalenie podobają mi sie takie lejące, w stylu np Cieleckiej.
Kupiłam w tk max białą koszulową bo kroi mi sie rozmowa kwalifikacyjna a cycki mi urosły i te z szafy się nie dopinają się... 100 dałam ale to mieszanka...
Cytat:
O przepraszam, przypomniałam sobie, kupiłąm w tamtym roku koszulową zgniłą zieleń, masakra, krople potu wychodzą czarne - nie da się z niej nic sprać, gniecie się nieludzko i zmechaciła po pierwszym praniu. A jest luuuuźna. Szmata do wywalenia. nie wiem po co ją trzymam .
Można reklamować rzeczy które popsuły się po praniu
Stary 2014-04-04, 12:23   #2288
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no i gut - Szekspir nieźle się dorobił na takich historiach

nooo, ja kiedyś miałam zajawkę na pisanie wierszy. I raz na rok se poczytam sfoją tfórczość

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no to już duża córcia, da sobie radę

ad to co na biało
bydzie dobrze, muusi być

Cytat:
wow 6 kilo to dużo
ja bym była happy jakbym tyle schudła

Oglądałam właśnie stare zdjecia i się załamuję, taka chuda byłam kiedyś
No ale mimo wszystko udało mi się kupić kieckę, zasłaniająca odpowiednio to co powinna idealna nie jest, ale za to się chyba przyda więcej niż jeden raz. No i jakimś cudem nie jest całkiem czarna

chyba żarcisz Ewuś, przecież Ty super wyglądasz

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

boląca ręka małża Mursz i chińczyk Rejcz poprawiły mię chómor dziś albowiem jest piątek i nie mam się z czego cieszyć
i Ewusiowa sukienka fajna
łączę się w bólu z Polly
ooo i z Murszem też się łączę aczkolwiek nie z tramwaju i nie przed dentem, ale ból tesz rosumię niestety dziś
ooo te 6 kilo od Stazji to wlazło i na mnie wbrew naturze otłuszczam się na wiosnę, co 2 tyg kilo i zauważyłam oczyfiście dopiero jak zakupiłam wagę
Bogusia ratuję kolonie fajna rzecz, dobrze będzie, wróci cała i zdrowa i szczęśliwa i za badania i dziecię czymam
i Kamenę też za ten maraton so sie kroi

reszty nie pamiętam wybaczcie
Jessu ile tu poczebujących

Cytat:
Joł snad ćmienia głowy

Mam zamiar zrobić sobie jej poziom we krwi podobno ostatnio zmieniły się standardy

Po kumpla dzwonili z przychodni bo miał bardzo niski poziom wit D. Podobno organizm może ''zapomnieć'' jak ją przetworzyć gdy jej poziom jest już bardzo niski i potem zostaję tylko podawanie jej w tabletach. Ale nie wiem czy to prawda..

Cytat:
Super wiadomość. Trzymam kciuki żeby udało Ci się opanować koszmary ja mam je od 3 dni. Dziś śniło mi się że zabijam ludzi w jakiejś will ...

Z samymi koszmarami sennymi , jakie też czasem miewam, jakoś bym sobie chyba poradziła, chyba..

Cytat:

no przeca poliester to przetopiony i przerobiony na ''nici'' plastik

Cytat:
Oj taaak , w SC można piękne cudeńka znależć , na dodatek z metkami

Miłego całemu Baru

Edytowane przez bogusia32
Czas edycji: 2014-04-04 o 12:25
bogusia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 12:28   #2289
Maja102
Zakorzenienie

promocja w Quality - do każdego flakonu Parfum d'empire drugi gratis
http://www.perfumeriaquality.pl/parfum-d-empire1?short

edit: ale nie wiadomo, czy jeszcze coś zostało, bo na zakupowym szaleją

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-04-04 o 12:30
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 12:50   #2290
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2014-04-04, 12:59   #2291
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
ad 1 apatyt rośnie w miarę... odchudzania
ad 2 no właśnie już tak nie za bardzo
a kiecka taka: http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...x/ladies-dress (nie jest taka krótka jak na tej pani w necie bym na nią uwago nie zwróciła, ale na żywo jest ok )

Macham i spadam
1. No tak

2. Bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Dobry...
Uściski z tramwaju, do dentysty jadę... Gorzej, że nie mogę się zdecydować, który ząb mnie boli -góra, czy dół...

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

snad robaka w klawiaturze???!!! wtf??? coś mi wlazło pod f... sie chyba oknem naniosło
oraz chyba już przywykłam do zagięcia czasoprzestrzeni i zapętlenia tygodnia do "o k... znów jest piątek?"
oraz odczuwam lekkie osamotnienie gdyż ponieważ bo olewają mnie fszyscy! którzy do niedawna mieli chociaż 5 minut raz na kilka dni pogadać. teraz nie ma czasu nikt nawet mamusia rodzona albowiem sezon się zaczął zapieprzu w polu i o tym, że miała szyty palec dowiaduję się od siostry. która prowadzi wywiad śledczy u bratowej. która jest na miejscu.
pożaliłam się powinno mi ulżyć
Nie chcą Cię stresować drobiazgami.....
W sumie to zrozumiale, pewnie maleństwo daje popalić trochę...
Pamiętam jak moja przyjaciolka prawie się obraziła śmiertelnie, bo jak maly skończył miesiąc to dopiero wpadlam do niej na ploty i poznać dziecko...bo nie chcialam jej zawracać głowy głupotami, zabierać casu co moze sobie drzemnąć się albo odpocząć..no i żeby mieli z mężem i malym czas żeby się cieszyć sobą we trojke, a nie z kimś jeszcze...
Cytat:
No to macie kotleta
Dochodzacy ale jest
Dziś nawet profilaktycznie przy okazji brania u weta dla moich płynu odrobaczającego wziełam i dla niego...

Cytat:
No niestety....
dlatego ostatnio kupuje/kupowałam nagminnie bawełniane sukienki ( z domieszką) , bo akurat o to dość latwo było, ale ileż można....chcem cos zwiewne i kobiece

Cytat:

1. Ale w tym się nie da chodzić...wolalabym wiecej zapłacić ( no 300 - 400 stówy za kieckę na codzien to jednak dużo za dużo), ale jednak nie gotować się pod niby cieńka letnią sukienką....

2. Ja tez najpierw na dotyk, potem zerkam na metkę

3. Ja bym chciala w szmateksach umieć, ale nie umiem...za to moja chrzestna ma prawdziwy dar wyszukiwania perełek w lumpexach, głownie markowe cuda i w większości metka albo totalna nowka, nic nie zniszczona...większość jej ciuchów i ciuchow jej corki pochodzi z SC....mi tez się coś czasem trafi od niej, ale wiadomo..córka, synowa pierwsze na liście

4. Dzisiaj przez to przeszlam...chcialam jakąś bluzkę koszulową z żorżety ( prześwitującą lekko), ale same jakieś nylony foliowe....sukienki też potliwe....skończyłam z torebka cirmnoturkusową z okazji likwidacji sklepu i tyle..po 4 h w sklepach....

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:

I tak mnie nie stać na flaszki, może cos mi skapnie na rozbiórkowym

Dziś odrobaczanie kociastych, w poniedzialek kolejjna tura szczepień Kajtka i szczepienie Czestera, a w piątek szczepienie kociastych na koci katar
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 14:12   #2292
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

I tak mnie nie stać na flaszki, może cos mi skapnie na rozbiórkowym

Dziś odrobaczanie kociastych, w poniedzialek kolejjna tura szczepień Kajtka i szczepienie Czestera, a w piątek szczepienie kociastych na koci katar
1 fłaśnie u mnie też\ kasy niet ... Bo zamówilam wcześniej laika białego dla Negatywa, a dla siebie różaną Kirizie

2 to będą dupska bolały
Stary 2014-04-04, 14:15   #2293
Maja102
Zakorzenienie

Terminator i Jezus
https://www.youtube.com/watch?v=N21N9Zwg3MI
Stary 2014-04-04, 15:13   #2294
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
1 fłaśnie u mnie też\ kasy niet ... Bo zamówilam wcześniej laika białego dla Negatywa, a dla siebie różaną Kirizie

2 to będą dupska bolały

1. Gratuluję nabytków Krizia piękna jest Lalika nie znam

2. Dupska i karki, no i portfel...ale to akurat wliczone w koszta posiadania futer
Stary 2014-04-04, 15:39   #2295
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Pracować do tej godziny to straszne.....

2. To niech się teraz Twoje teleportują w moje cycki
Nie tak strasznie bo drugi dzień wolny

Mało Ciprzeciez masz fajnejak będziesz mieć większe to Ci kręgosłup nawali
Cytat:
Dobry...
Uściski z tramwaju, do dentysty jadę... Gorzej, że nie mogę się zdecydować, który ząb mnie boli -góra, czy dół...
A mnie co jakiś czas pobolewają te co miałam kanały robione, to normalne

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

Ja tylko robię testy urządzeń zanim trafia na rynek.
Fajna praca

Cytat:
Kur2... 440 zł za re-endo 2 kanałów... Trzeci za tydzień. I być może rwanie ósemki...
Coś drogą masz tą dentystkę albo ja taką tanią

Cytat:

Widziałam właśnie, sobie myślę za darmo rozdaja czy co?

Mursz! od pn będę mieć rozgrzebaną łazienkę, rury w pionie będą wymieniać

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 15:58   #2296
Betty83
Zakorzenienie

snad zimnej kawy
i oczekiwania na nowy lepszy internet

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ten himalajski krem jest cudowny , potwierdzam
mnie też zachwyca
ale o ile składniki aktywne są to trochę chemii w niego wpakowali :/
jeszcze to mnie kusi http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p42188-Kai...my_skorne_20_g

mam pytanie, czy smarując didce sporą kurzajkę płynem ABE dobrze robię? nie boli jej a po paru dniach kawałek odpadło.
i co na krwawienia z nosa? okresowe, dawno nie było, a wczoraj jedno trudne do opanowania i kolejne rano. lekarz rodzinny badał, laryngolog też nic nie znalazł...

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
macham tym razem znad sterty skierowań na kolejne badania, chyba powinnam się cieszyć że chcą mnie badać, co nie? borelioza niestety nie na 100% wykluczona bo świeże przeciwciała wyszły a więc dodatkowo szpital zakaźny odwiedzę poza tym czekają mnie badania słuchu i wzroku, dalsze badania musku, jednego badania jestem strasznie ciekawa bo z opisu fajnie brzmi a poza tymi esemowymi badaniami, jeszcze wczoraj endokrynolog mi kolejne hormony zleciła, a już tak na dokładkę postanowiłam odwiedzić kolejny raz okulistę bo mi się te nowe zeszłoroczne okulary nie bardzo jednak widzą tak więc najbliższe 4 miesiące mam zaplanowane

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
nie wiem, ale zaraz Polly zacznie pisać o podstępnej zgorzeli
u mnie to jest tylko jeden ząb leczony kanałowo w ciąży i bez rtg po...
Stary 2014-04-04, 16:17   #2297
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
i co na krwawienia z nosa? okresowe, dawno nie było, a wczoraj jedno trudne do opanowania i kolejne rano. lekarz rodzinny badał, laryngolog też nic nie znalazł...
Nawilżenie nosa np oliwą z oliwek + rutinoscorbin+witC???

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
1. Gratuluję nabytków Krizia piękna jest Lalika nie znam

2. Dupska i karki, no i portfel...ale to akurat wliczone w koszta posiadania futer
1 Nie znam jej i trochę się biję żeby nie capiła olejkiem różanym
Jakby co lalika trza testować z psika bo z fiolki z patyczkiem to zupoełnie inny zapach i tego nie do końca rozumiem...

2 Oj portfel pewnie też..
Stary 2014-04-04, 16:20   #2298
tricolor
Wtajemniczenie

spróbuję doczytać

tulam wszystkich na zapas i macham do Golden
Stary 2014-04-04, 16:22   #2299
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem normalne też tak mam z kanałami robionymi w 1995 ...
Miejsca po 8 bolą, i nos po operacji(2009r) też nadallll..

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

spróbuję doczytać

tulam wszystkich na zapas i macham do Golden
joł joł

Znalazłam fil o Bukowskim

http://www.youtube.com/watch?v=0z3F7x2RaIM
Stary 2014-04-04, 16:31   #2300
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

z mojego 20 letniego doswiadczenia wynika ze to nie normalne...
ile razy mnie pobolewało to wczesniej czy później sie okazało ze jednak coś

ale zeby było smieszniej nitk ci nie zagwarantuje ze nawet po reendo bol zniknie

generalnie jak boli to powinnac przeswietlic albo lepiej zrobic tomografie i jak nic nie bedzie to boli bo boli, ale najczesciej robi sie jakas mala zmiana okołowierzchołkowa

no ale jak sie nawet robi to dalej mozna albo robic reenedo albo nic nie robic i czekac...

tak ze wiesz...jak nie boli bardzo to lepiej chyba nie grzebac

jest jesczze jedna rzecz-ze moze boli cie dziąsło przy tych zebach a nie sam ząb-to czasem trudno rozpoznac, najlepiej zęby po reendo nitkowac dokladnie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 16:32   #2301
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Coś drogą masz tą dentystkę albo ja taką tanią

Mursz! od pn będę mieć rozgrzebaną łazienkę, rury w pionie będą wymieniać
U mnie też re-endo, bo miałam robione kanałowe w czasach, kiedy nie robiło się nitkowych na szerokośc kanałów -nie było narzędzi (jeszcze podobno 5-6 lat temu) i to ma prawo boleć. Dlatego przeleczam raz jeszcze... Cena mnie zabiła, do tej pory płaciłam połowę tego... Fakt, że wizyta trwała 1,5 godziny i lekarz zmordował się okrutnie... No i 2 rtg robił... Ale i tak jestem w szoku.

Witaj po ciemnej stronie Mocy Ja już podobno mam kajbel i kabinę dziś mieć będę I dziś wyszlifowali sufit w kuchni, dzięki czemu wszyscy pylicy dostaniemy, podobno, jak w czasie hamsinu widoczność...

Kwitnę sama w pracy -systemy odłaczyli na wdrożenie, więc wszyscy sobie poszli, a ja tkwię na dyżurze na wypadek, gdyby ktoś z Oddziałów zadzwonił... Problem jest w tym, że w piątki w Oddziałach to jest już tylko ktoś, kto wisi na dyżurze na wypadek, gdyby ktoś do nich miała zadzwonic

Skusiłam się na promocję w Quality... Cierpię teraz na wyrzuty sumienia, ale musiałam się pocieszyć, bo małżon się uparł, że idziemy na Prodigy... W odwecie za to, że go w Jelonka wmanewrowałam...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo

Edytowane przez Murszafka
Czas edycji: 2014-04-04 o 16:34
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 16:33   #2302
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

bo pewnie w tych kanałach siedzi nadal zywe mienso , bo taka wtedy była technika niestety
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 16:45   #2303
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
bo pewnie w tych kanałach siedzi nadal zywe mienso , bo taka wtedy była technika niestety
O mamusiuuuu....

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Mursz
Stary 2014-04-04, 16:52   #2304
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zgadzam się z Tobą bo w jeden z tych zębów był ponownie otwierany żeby ćwieka zrobić i odbudować ząb . Nic w kanałach nie było. Po rwaniu 8 miałam robiony pantogram i też nic tam nie ma, ani w miejscach 8 ani przy korzeniach zatrutych zębów tylko widać ładnie wypełnione kanały...
Mówisz żywe mięso? W zatokach też

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
z

no ale jak sie nawet robi to dalej mozna albo robic reenedo albo nic nie robic i czekac...
A zapomniałam powiedzieć że mam te bóle tylko na zmianę ciśnienia...

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:

Witaj po ciemnej stronie Mocy Ja już podobno mam kajbel i kabinę dziś mieć będę I dziś wyszlifowali sufit w kuchni, dzięki czemu wszyscy pylicy dostaniemy, podobno, jak w czasie hamsinu widoczność...
Czyli postępy w robotach brawo!!!

Cytat:
Kwitnę sama w pracy -systemy odłaczyli na wdrożenie, więc wszyscy sobie poszli, a ja tkwię na dyżurze na wypadek, gdyby ktoś z Oddziałów zadzwonił... Problem jest w tym, że w piątki w Oddziałach to jest już tylko ktoś, kto wisi na dyżurze na wypadek, gdyby ktoś do nich miała zadzwonic
To nikt nie zadzwoni

Cytat:
Skusiłam się na promocję w Quality... Cierpię teraz na wyrzuty sumienia, ale musiałam się pocieszyć, bo małżon się uparł, że idziemy na Prodigy... W odwecie za to, że go w Jelonka wmanewrowałam...
Co nabyłaś? Nie żałuj dasz mi powąchać jak w końcu spotkamy się na przystanku na wąchanie Calypso ?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-04-04 o 16:54
Stary 2014-04-04, 16:57   #2305
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Co nabyłaś? Nie żałuj dasz mi powąchać jak w końcu spotkamy się na przystanku na wąchanie Calypso ?
Pewnie, że dam :-D Sama już nie wiem, co wzięłam, gdyż otóż chciałam coś innego, ale zniknęło... Muszę zaglądać do maila, jak mam sobie przypomnieć... Aż tak bardzo w ciemno wzięłam Ale chwilowo albo wizaż, albo mail, bo na komórkę się przerzuciłam...
Zimno. Wygląda na upał, a zimno...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 17:08   #2306
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że dam :-D Sama już nie wiem, co wzięłam, gdyż otóż chciałam coś innego, ale zniknęło... Muszę zaglądać do maila, jak mam sobie przypomnieć... Aż tak bardzo w ciemno wzięłam Ale chwilowo albo wizaż, albo mail, bo na komórkę się przerzuciłam...
Zimno. Wygląda na upał, a zimno...
1 Ja zdążyłam tylko przeczytać nuty zdecydować się i już był koniec
2 Mam dziś dzień sprzątająco domowy, ale czuć że zimno
Stary 2014-04-04, 17:14   #2307
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Nie strasz
Cytat:
z mojego 20 letniego doswiadczenia wynika ze to nie normalne...
ile razy mnie pobolewało to wczesniej czy później sie okazało ze jednak coś

ale zeby było smieszniej nitk ci nie zagwarantuje ze nawet po reendo bol zniknie

generalnie jak boli to powinnac przeswietlic albo lepiej zrobic tomografie i jak nic nie bedzie to boli bo boli, ale najczesciej robi sie jakas mala zmiana okołowierzchołkowa

tak ze wiesz...jak nie boli bardzo to lepiej chyba nie grzebac

jest jesczze jedna rzecz-ze moze boli cie dziąsło przy tych zebach a nie sam ząb-to czasem trudno rozpoznac, najlepiej zęby po reendo nitkowac dokladnie
Miałam rtg robione już po i lekarka powiedziała super a co to znaczyło to nie bardzo wiem
Nie boli cały czas ale jednak czuję. Lakieruje mi czy coś tam koło dziąseł żeby nie były nadwrażliwe. Za tydzień idę do Niej to zobaczymy

Cytat:
A ja kupiłam na obiad bigos a my bez kajbla będziem
Ale na moje usprawiedliwienie dodam że nie chciałam gotować przy nich i mieć szybko obiad
Cytat:
Się na drugi raz zastanowisz zanim Go wmanewrujesz

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 17:34   #2308
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Nawilżenie nosa np oliwą z oliwek + rutinoscorbin+witC???
mieliśmy jakiś spray do nosa i rutinoscorbinem niedawno była kuracja. nie potrafię tego powiązać z niczym ale upierdliwa przypadłość,
dziś przed samym wyjściem na szkolny autobus dopadło

Cytat:
A zapomniałam powiedzieć że mam te bóle tylko na zmianę ciśnienia...
o, u mnie też ciśnienie i jak coś wejdzie między zęby (mam bardzo wąskie szczeliny - nawet nitka nie przejdzie). 2 razy w samolocie przy starcie i lądowaniu mnie złapało, prawie zaczęłam wyć z bólu
Stary 2014-04-04, 17:40   #2309
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
mieliśmy jakiś spray do nosa i rutinoscorbinem niedawno była kuracja. nie potrafię tego powiązać z niczym ale upierdliwa przypadłość,
dziś przed samym wyjściem na szkolny autobus dopadło

o, u mnie też ciśnienie i jak coś wejdzie między zęby (mam bardzo wąskie szczeliny - nawet nitka nie przejdzie). 2 razy w samolocie przy starcie i lądowaniu mnie złapało, prawie zaczęłam wyć z bólu
1. Z moich długoletnich doświadczeń ze sprayami do nosa doszłam do wniosku że większość z nich wysusza a nie nawilża... U mnie najlepiej sprawdził się nosoil ale to olejek jak masz kłopoty z zaleganiem wydzieliny to raczej navil nawilża w miarę .

2. U mnie to samo Po locie samolotem zatoki nap.... mnie przez 2 dni a w samolocie miała ochotę odciąć sobie głowę
Stary 2014-04-04, 17:53   #2310
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Pamięta ktoś co to byl za sklep ze szmatławymi kieckami i tunikami, co Red go kiedyś wklejała?

Red
, pamiętasz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości