|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Atomówka, mam nadzieje tak samo wyjść z przymiarek w środę
gratulacje schudnięcia!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
kiss narazie miałam tylko pokarmówkę, no ale na same najlepsze dla mnie rzeczy jestem uczulona, m.in marchewka, kurczak, pomidor , kakao (czekolada)
|
|
#2525 | |||
|
Winter is coming
|
Dziękuję wszystkim za graty
Kurna kieckę wybrałam drugą, którą mierzyłam, a stanika szukałam kilka miesięcy... W życiu bym się nie spodziewała, że to będzie takie trudne ;]Cytat:
matko i curko, masakra piękna rocznica Sto l,at sto lat!!! ![]() Cytat:
Cytat:
piękną masz suknię, idealną dla ciebie, chłop padnie z wrażenia!
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Niestety trzeba eliminować i jakoś żyć, ja jem w sumie 3 owoce tylko - grejpfruty, kiwi i banany. Inne gotowane albo z puszki, surowe robią mi masakrę
|
|
#2528 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda, że nie mogę Cię zobaczyć Ja próbuję troszkę schodnąć i nic odstawiłam słodycze na post jak to nie pomoże to będę chyba codziennie na lewatywę biegała!!Cytat:
Mam pytanie do was kochane- moja karnacja jest czymś pomiędzy gipsową ścianą a mąką pszenną Lux, więc proszę o poradę kogoś w temacie- ile, tzn. jak częsno, na ile i od kiedy zacząć najlepiej chodzić na solarę przed ślubem żeby wyglądać "wakacyjnie"??Suknię mam śnieżno białą i nie chcę się z nią zlać Opalanie natryskowe też odpada-raz zrobiłam i to był koszmar!! Samoopalacz kiedyś używałam z Loreal- ładnie się rozprowadzał i bez plam ale by pokolorował pewnie całą kieckę!!
|
||
|
|
|
#2529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też podłączam sie pod pytanie
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki dziękuję za odpowiedzi ws. wieczorku kawalerskiego. Jutro będę jeszcze rozmawiała z TŻ na ten temat, ale chyba jedyne co mogę zrobić to poprosić, żeby nie szedł. Zobaczymy jak się to rozstrzygnie. Mam nadzieję tak jak Wy, że to będzie jedynie spotkanie przy piwie, a nie jakaś mega impreza z tańcami na stole
![]() czekooczekolada - miałam początkowo taki pomysł, ale zrezygnowałam. Nakrzyczałabym na niego, może i by nie poszedł, ale wiem że byłoby mu przykro. Kiedyś ten kolega zepsół nam wyjazd do Krakowa - mieliśmy jechać na 3 dni od soboty, ale umówili się na ten dzień na świętowanie zapłodnienia, tak ten Pan Młody to określił i TŻ zarezerwował pobyt od niedzieli. Dzień przed (piątek) okazało się, że Pan Młody się rozmyślił ) i przypomniałam mu teraz o tej sytuacji, ale TZ twierdzi, że to jego kumpel i że musi tam iść cornflower_girl - nie jestem pewna czy ktoś w ogóle pomyślał czy to wypada czy nie :/ TŻ za bardzo nie chce powiedzieć co i jak z tym wieczorem, ale sama mam nadzieję, że obejdą się bez tańców ![]() Moja sąsiadka ma bzika na punkcie tejże marki (zaproszenia) także powiem jej to może zamówi Ma dopiero 15 lat to najwyżej w piwnicy przechowa ![]() emdzik - ja nie mam typowego koloru przewodniego. Na poprawiny chcę kupić sukienkę żółtą nie jestem jeszcze zdecydowana co do odcieniu, ale chyba będzie to cytryna, albo słoneczny żółty. Jeszcze nie wiem czy długa czy krótka. Pochodzę, poszukam, zobaczę co znajdę ![]() Ad rem - ![]() Cytat:
![]() asia1206 - super, że wspomniałaś o tym mydle ![]() Lg_ago - szkoda gadać na tę parę Skoro tacy pobożni to pewnie seks pod kołdrą uprawiają, żeby Bozia nie widziała Słuszna uwaga Elrosa pewnie na pokaz ta pobożnośćkiss12550 - nie wiem kochana czy coś to da... Będę jutro z nim rozmawiała na ten temat, ale ten Pan Młody niby wierzący itd bo przecież grzech z brzuchem do ołtarza, ale bardziej to chyba tak na pokaz u niego z tą wiarą jest. Jeśli TŻ pójdzie to trudno, nie mogę mu zabronić, ale poproszę chociaż żeby zachowywał się przyzwoicie jak na ten dzień przystało ![]() Co do koła w sukni.... hmm, sama się zastanawiam cały czas. Koło ma swoje +/- halka też. Ja bym wolała halkę, nie podoba mi się układanie sukni w kole podczas tanca i chodzenia. Jest ładnie jak się stoi, ale poza tym ![]() hihihi - jak wygląda Twoja halka? Ja właśnie chciałam bez koła, ale w salonie mi odradzali ![]() zakrecona_kropka - super, że na przymiarce wszystko ok mimi_77 - też słyszałam, że to pech słyszeć swoje zapowiedzi, ale to zabobon jest I także ciekawa jestem reakcji ludzi, bo moja parafia nie jest bardzo duża i wszyscy (chociaż z widzenia i nazwiska) się znają, ale największe plotkary jeszcze o ślubie nie wiedzą tyle, że u mnie zapowiedzi są wywieszane, a nie wygłaszane więc zobaczę tyle co podejrzę jak będą czytaćanka1897 - chyba na głowę upadłaś Przecież Twoja suknia jest piękna! TŻ oszaleje jak Cię zobaczy - uwierz mi. Jeśli się mylę to spotkamy się i mi nakopiesz Będziesz pięknie wyglądała i wszystkich olśnisz - Twoje obawy są bezpodstawne kochana!Atomoowka - niestety nie widzę, ale gratuluję |
|
|
|
|
#2531 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na serio na prawdę marzę o tym, by czwartek i piątek przed ślubem były spokojne i zostały tylko takie kwestie jak zrobienie paznokci czy maseczki. Cytat:
nóż mi się w kieszeni otwiera na takie teksty! ![]() Cytat:
![]() Relacja poniżej: proszę nie cytować. ![]() Jedyne co wiedziałam dot. panieńskiego to to, że mam się odpierdzielić i być gotowa o 19:30. Punktualnie przyjechała po mnie przyszła szwagierka, zawiązała mi oczy i wpakowała do auta. Nie wiedziałam gdzie jedziemy, chociaż na samo wejście (10 piętro) się zorientowałam, że wylądowałyśmy u koleżanki w mieszkaniu. Na wejście jeszcze z zamkniętymi oczami dostałam kielonka do przechylenia, rozwiązano mi oczy po czym wszystkie laski odpierdzielone jak milion dolców w małe czarne krzyknęły Sto Lat Kochana i też przechyliły po kielonku (wódki oraz wody – moja świadkowa karmi). Stół zastawiony, alko schłodzone i zaczęłyśmy ploty, picie i jedzenie. Okazało się, że wcześniej mój TŻ dostał listę pytań na temat mojej osoby. Dotyczyła ona rzeczy które najbardziej u mnie lubi, za co mnie kocha i inne. Dziewczyny wszystko przeczytały – wzruszyłam się przy tym trochę i na kilka pytań kazały mi też odpowiedzieć. Jako, że np. dla TŻ ulubione części mojego ciała to nogi i piersi to dostałam białe koronkowe pończochy i brokatowe serduszka naklejki na piersi. Poza tym jeszcze skórzanego pejcza, jakby przyszły mąż był niegrzeczny. Dziewczyny po tym otworzyły szampana więc były toasty i życzenia. Posiedziałyśmy, pogadałyśmy i laski stwierdziły, że trzeba się zbierać (nie wiedziałam gdzie). Przed 22 podjechała duża taksówka, wszystkie się wpakowałyśmy i pojechałyśmy do miasta. Wylądowałyśmy tam w jednym z moich ulubionych miejsc iprezowych. Jak weszłyśmy to jedna z koleżanek kiwnęła tylko coś do barmana po czym poszłyśmy do zarezerwowanej loży. Rozsiadłyśy się. Po chwili przyszło dwóch elegancko ubranych barmanów. Jeden przyniósł drinki dla każdej, a drugi pocałował mnie w dłoń, życzył wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia po czym wręczył piękny bukiet czerwonych róż. Minęła chwila i ruszyłyśmy na parkiet. Praktycznie z niego nie schodziłyśmy do rana. Były małe przerwy, na szoty i drinki, ale bawiłyśmy się bosko. Koło północy pojechała moja przyjaciółka - jej półroczniak dał babci popis ryku i niestety musiała jechać ratować sytuację. Troche później odpadła też jedna koleżanka. Oczywiście wszyscy w klubie po jakiś czasie wiedzieli, że jest panieński – mimo, że unikałam mojego super welonu z rogami który dzieczyny mi dały. ![]() Ludzie przychodzili, dosiadali się, gratulowali albo prosili, żebym to jeszcze przemyślała. Po 4 miałyśmy lekko dość – 6h tańców w szpilkach jednak zrobiło swoje. Stwierdziłyśmy, że się zbieramy. Szwagierka postanowiła zlokalizować swojego chłopa (bawił się na kawalerskim TŻ) bo razem mieli wrócić do mieszkania jej rodziców. Okazało się, że nasi Panowie akurat też wychodzą z klubu który jest całkiem nie daleko. Postanowili, że przyjdą do nas i tak zrobili. Wszyscy w mocno zabawowych humorach (ale w zaskakująco dobrych kondycjach) spotkaliśmy się koło 5 i zgodnie stwierdziliśmy, że noc jeszcze jest młoda, a przecież takie imprezy często się nie dzieją, więc treba działać dalej. Pojechaliśmy do mieszkania znajomych (tego samego gdzie byłam na początku z laskami) bo wiedzieliśmy, że zostało tam dużo pyszności i alko. W mieszkaniu już w mieszanym składzie były dalej tańce, jedzenie, picie, rozmawialiśmy o weselu, jak każdy się nie może doczekać i wie, że będziemy się wszyscy super bawić. Siedzieliśmy i gadaliśy tak do.. 9 po czym wszyscy wspólnie podziękowaliśmy sobie za cudowny wieczór/noc/i poranek i taksówkami rozjechaliśmy się do domów. W domu herbatka i z mega bolącymi stopami położyliśmy się z TŻ przed 10, a wstaliśmy o po 18:00. ![]() Kawalerski TŻ: Też nie wiedział co się będzie działo. W skrócie trochę: Chłopaki zgarneli go po 16. Pojechali za miasto na.. strzelnicę otwartą (taką na dworzu). Strzelali podobno z dwie godziny, był jakiś turniej i nauka składania i rozkładania broni. Później wrócili do miasta, poszli coś zjeść po czym udali się do klubu z muzą, ale też takimi 'atrakcjami' jak rzutki i inne duperele do grania. Grali na punkty i kielonki. TŻ się trochę przestaraszył, ale na szczeście całkiem dobrze mu szło, więc nie musiał pić najwięcej Mieli wykupioną lożę i Panowie zorganizowali to tak, że był open Bar, więc no.. alko się lało strumieniami. Bawili się tam do 4 po czym.. to już znacie z mojej części opowieści. Ogólnie jesteśmy z TŻ naszym przyjaciołom bardzooo wdzięczni i bardzooooo zadowoleni z naszych wieczorów. I ja i on daaaaaaaawno się tak nie wybawiliśmy. Ja się wytańcowałam za wszystkie czasy – a już od dawna miałam na to ochotę tylko coś nie było po drodze, a TŻ bardzo podobały się atrakcje jakie zorganizowali Panowie. Jak to powiedział TŻ niezły hard restartowy weekendowy sobie zaserwowaliśmy, ale.. było warto i było nam chyba potrzebne takie szaleństwo. Ładny staż. Cytat:
Ślubujesz niedługo po mnie. Dużo masz jeszcze do załatwienia? Cytat:
![]() PIĄTEK! ![]() Okropnie mi mignął ten tydzień, intensywny był i wiadomo miałabym co robić i dzisiaj, ale nie.. koniec! Dzisiaj się lenię.
|
|
|
#2532 |
|
Zadomowienie
|
Ijaa- bielizna zabójcza , może nocy poślubnej nie będzie ale jak Mąż rano Cię zobaczy to może być "poranek poślubny"
![]() ![]() za wieczór panieński , super ze dziewczyny się postarały a Ty się wybawiłaś no i fajnie że Tż też był zadowolony activelifestyle - na pewno jak pogadasz z Tżtem to zachowa się przyzwoicie
Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-04-04 o 19:40 |
|
|
|
#2533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niewiem jak ja to wyeliminuje, albo bynajmniej ogranicze. zycie bez marchewki jest stracone ![]() Cytat:
przed solarium troche przestrzegam - nie przesadz. moja znajoma przed weselem na ktorym byla swiadkiem poszla dwa razy chyba po 10 min, i w piatek wszystko spoko, a w sobote bylapomaranczowa.. mlody sie jej spytał " Jezu, Aśka, co ci sie stało????!! " Cytat:
|
|
|
#2534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piękne . gdzie kupiłaś i czy były w innych kolorach ?
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Pomarańcze też, ale nie jem, bo nie ugotuję, a surowe robią mi masakrę z gardłaA spróbuj, czy gotowane też ci szkodzą. Ja gotowane owoce mogę jeść
|
|
#2536 |
|
Rozeznanie
|
ijaa świetna relacja, też bym chciała taki wieczór panieński! Haleczka HOT
|
|
|
|
#2537 |
|
Rozeznanie
|
alucior
czy ja dobrze widziałam, że odsprzedajesz termin ślubny ?? co się stało ? |
|
|
|
#2538 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
ankaŚwietne te inspiracje bukietowe. Natomiast zastanawia mnie, czemu uważa, że jesteś do nich za drobna :mysli: Widziałąm trochę bukietów piwoniowych i bardzo ładnie wyglądały u szczupłych, eterycznych dziewczynach. Raczej nie widziałabym drobnej PM-ki z ogromniastym bukietem kaskadowym. I też na mój chłopski rozum - piwonie, zwłaszcza te biało-różowe będą pasować do sukienek o chłodnym odcieniu (czyli śnieżnej bieli).
I nie słuchaj wątpliwości o sukience - jest piękna zakręcona_kropka Gratuluję przymiarki Jak dobrze wymierzysz stopę, to buciki robione na miarę będą dobre. Nie martw się ![]() Elrosa Bardzo fajny ten komplet - te gatki mnie urzekły ![]() przezduzeem To poproszę zdjęcie już fryzury ślubnej - widać, że ta pasuje Ci do kształtu twarzy. I bardzo ładnie wygląda na Twoich włosach mimi Obawiam się, że wieści o zapowiedziach złamią serce wielu paniom - nic tak nie boli jak wieść o zaręczynach pobożnego mężczyzny o ładnym głosie ![]() U nas karteczki na zapowiedzi dostaje się po spisaniu protokołu. Teraz wiszą u nas zapowiedzi na śluby kwietniowe i majowe ![]() kishlaczkowa Faktycznie, bardzo trudny zbieg okoliczności przed weselem siostry. Ale rozwiązaliście to naprawdę pięknie. monia Miło widzieć kolejną PM-kę z Krakowa i okolic ![]() Anesthesia Dobrze, że zaczyna temat Czyli Bielak nadal siedzi Wam w głowie, co?ewaden U nas to było tak - miałam wstępny budżet, wysyłałam oferty - w tym do p. Anety. zapytała o salę, szczegóły. Coś tam miałam już w głowie - typu kolory, kwiaty. U nas zajmie się bukietami ( mój własny, do kościoła, świadkowej), butonierkami, dekoracją stołów i dekoracją za naszym stolikiem (monogramy i wieniec z kwiatów). Gdyby nie to, że proboszcz nieprzychylnie podchodzi do dekoratorek innych niż siostry zakonne z parafii, to byłby również kościół. I że uwielbiam projektowanie - to winietki, nazwy stołów i menu biorę na swoją klatę. Udanego spotkania, mam nadzieję, że będziesz zadowolona Jak się z nią sptokaliśmy, to byłam pod wrażeniem zawartości inspiracji dla klientek - były bardzo różnorodne.ilussia Trzymam kciuki za Ciebie i psiaka, mam nadzieję, ze ten gorszy czas szybko minie i zacznie się układać ![]() A sukienka cudna, bardzo mi się podoba (tylko może zmieniłabym pasek, coś mi nie pasuje do tego pięknego gorsetu) wenedka Gratulacje ![]() iliy Wybierz może taki stanik z obniżonym zapięciem. A co do sukni - sprawdzą się szlufki, przez które przełożysz pasek stanika i nic nie będzie wystawać. czeko O ja, sporo tego ![]() activelifestyle Wydaje mi się, że naprawdę bardzo ciężko będzie trafić im na imprezę w klubie, czy otwarty pub. Chyba, że klub z rozbierającymi się paniami. Zakładając, że nasz kraj jest miejscem, gdzie żyje sporo osób, dla których chrześcijańskie święta nie są czymś obcym, to ja się zastanawiam, czy nikt nie zauważył, ze ten termin jest nie-halo ? ijaa Piękny wieczór - pogratuluj dziewczynom pomysłów i świetnej organizacji ![]() Muszę chyba zmienić plany z fryzurą ślubną. Miałam umówić się na próbną przed ślubem kuzynki TŻ-ta, który jest 3 maja. No i się okazuje, że salon jest zamknięty z racji święta. Dla mnie kwiecień/ maj to byłby ostatni dzwonek z ze zdecydowaniem się, czy uczesze mnie właśnie ta fryzjerka, czy inna. Napisałam do innej z zapytaniem o termin na próbne czesanie (Anesthesia i Dotka pewnie będą wiedzieć której ), będę się potem decydować...Czas na mnie, zaraz jedziemy rozdawać zaproszenia - najpierw rodzice TŻ-ta, potem moi i dalsza rodzina z mojej strony O zdjęciach (zaproszeniowo-welonowych) pamiętam, zrobię je po powrocie.
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-04-04 o 19:50 |
|
|
|
#2540 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przychodzę na moment pochwalić się że mam długo poszukiwany stanik śluby!!!
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
to tyle dobrze
a na jaką jak mogę wiedzieć , moje strony wkońcu
|
|
|
|
#2542 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#2543 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja nie rozmyślam, tylko usycham z tęsknoty za mojąąąąąą
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
solar planuję zacząć miesiac wcześniej - częściej, a po trochę. ijaa ale super mieliście zorganizowaną zabawę!!
|
|
#2544 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będzie mój Dzięki, dzięki !! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaczynam się bać, że jesteś jakąś moją zaginioną drugą połówką Poczekać na Ciebie ze ścięciem do września? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moje biedactwo Cytat:
|
|
|
#2545 |
|
BAN stały
|
Kupiłam suknię na poprawiny
Wysłane z telefonu |
|
|
|
#2546 |
|
Winter is coming
|
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio gratki !!! Opowiadań
|
#2549 |
|
Zadomowienie
|
Do Dziewczyn, które używają 4LONG LASHES - czy Wasza odżywka też jest tak mało wydajna?
Pisze, że ta buteleczka to kuracja 6 miesięczna. Mi mija 2 miesiące i mam wrażenie, że jest jej już mało. Zawsze nabierała mi się odpowiednia ilość. A od jakiegoś czasu ten pędzelek jest 'suchy', lekko wilgotny. Muszę maczać go kilkakrotnie żeby coś nałożyć tej odżywki. Na instrukcji pisze, żeby jedno pociągnięcie zrobić. Ok, początkowo dało radę. Ale teraz nie.I nie wiem, czy moja co się szybko skończyła/wywietrzała/źle jej używam?
|
|
#2550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lg_ago ![]() Pewnie martwię się na zapas bo z tego co "chyba" (bo już nie pamiętam) Pani w salonie mówiła że ta suknia będzie miała wszywane "cycusie" ale jakbym jednak potrzebowała staniczka to dobrze wiedzieć wcześniej taki patent ![]() A tak w ogóle to jak będę ubierać suknię to i tak chyba muszę mieć jakiś stanik bo przy foto i kamerze świecić gołą klatą to raczej nie mam zamiaru a Wy kobietki (te co nie mają stanika pod suknią) jak to robicie??? ![]() enzunio foto foto Atomoowka gratki przymiarki nie widzę jej na Tobie ale napewno wyglądasz pięknie ależ Ci zazdroszczę, tez bym już chciała przymiarkę swojej ![]() czekooczekolada współczuje uczulenie to nic fajnego tym bardziej jak jeszcze trzeba uważać co jeść - masakra Le_lena gratki wrzucaj fote ![]() monia witaj Ad rem buciki hooottttt hihihi moja suknie też nie ma koła tylko halkę i właśnie taką chciałam bez koła, chociaż już mi moja przyjaciółka która brała ślub w zeszłym roku powiedziała że ona miała koło bo halka będzie się przylepiać do du... i będę żałować ![]() Co do tematu solarium to ja bym polecała chodzić stopniowo i w miarę (w czasie) szybko zacząć, np raz w tygodniu na 5-7 min później stopniowo wydłużać czas do 10-12 max. Ja sobie chodzę od zimy raz lub raz na 2 tyg po 12 min i nie narzekam no oprócz ogonka królika nad tyłkiem bo zostaje jasny ślad ale karnacje po ojcu mam dość ciemną to mnie szybko jara i jak chodziłam częściej to wyglądałam jak grzanka ale samoopalacza nie polecam ani natrysków aby nie przeżyć rozczarowania w dniu ślubu takie to moje zdanie na ten temat
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

gratulacje schudnięcia!
Twój TŻ pewnie by nie chciał się z tamtym zamienić!

matko i curko, masakra
Mamy dzisiaj z Tż 12urodziny
Sto l,at sto lat!!! 
piękną masz suknię, idealną dla ciebie, chłop padnie z wrażenia!

Ja próbuję troszkę schodnąć i nic
odstawiłam słodycze na post
też podłączam sie pod pytanie 
Słuszna uwaga Elrosa pewnie na pokaz ta pobożność
tyle, że u mnie zapowiedzi są wywieszane, a nie wygłaszane więc zobaczę tyle co podejrzę jak będą czytać
Będziesz pięknie wyglądała i wszystkich olśnisz - Twoje obawy są bezpodstawne kochana!

to już moja mi się powoli nie podoba i chyba wybrałabym troszkę inną
Pisze, że ta buteleczka to kuracja 6 miesięczna. Mi mija 2 miesiące i mam wrażenie, że jest jej już mało. Zawsze nabierała mi się odpowiednia ilość. A od jakiegoś czasu ten pędzelek jest 'suchy', lekko wilgotny. Muszę maczać go kilkakrotnie żeby coś nałożyć tej odżywki. Na instrukcji pisze, żeby jedno pociągnięcie zrobić. Ok, początkowo dało radę. Ale teraz nie.