Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-04, 18:27   #2521
kiss12550
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny byłam na przymiarkach, znowu kocham swoją suknię
No i co najważniejsze schudłam na tylę, że spokojnie sie w nią mieszczę nie trzeba poszerzać
Foty w klubie.
Gratulację niestety nie mogę zobaczyć Twojej sukni ale na pewno wyglądasz cudownie
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 18:30   #2522
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Atomówka, mam nadzieje tak samo wyjść z przymiarek w środę gratulacje schudnięcia!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 18:31   #2523
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Śliczną masz suknię!! Gratuluję

ANKA!!!Specjalnie dla Ciebie foty, które od dzisiaj masz obowiązek oglądać gdy Twoja suknia wyda Ci się za mało strojna!!Twój TŻ pewnie by nie chciał się z tamtym zamienić!
hahahaha
Cytat:
No i co najważniejsze schudłam na tylę, że spokojnie sie w nią mieszczę nie trzeba poszerzać
Foty w klubie.
to super gratulacje

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 18:32   #2524
czekooczekolada
Zakorzenienie

kiss narazie miałam tylko pokarmówkę, no ale na same najlepsze dla mnie rzeczy jestem uczulona, m.in marchewka, kurczak, pomidor , kakao (czekolada)

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-04, 18:34   #2525
velika
Winter is coming

Dziękuję wszystkim za graty Kurna kieckę wybrałam drugą, którą mierzyłam, a stanika szukałam kilka miesięcy... W życiu bym się nie spodziewała, że to będzie takie trudne ;]

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Zazdroszczę ! Ja bardzo nie chciałam ślubu w swojej parafii ale się okazało że rok temu w Kościele do którego chodzę , który uważam za swój nie było już terminu na 2 sierpnia. No i niestety muszę mieć u siebie.
Co gorsze wczoraj rozmawiałam z moją koleżanką i jej siostra ma w czerwcu wesele , niestety w zeszłym tygodniu zmarła im babcia.
I ksiądz zamiast ją pocieszyć i powiedzieć , że żałobę ma się w sercu i niestety śmierci człowiek nie przewidzi to jej powiedział
UWAGA! ! cytuję "No trudno , już tyle wydaliście na wesele to nie ma co odwoływać , najwyżej zatańczysz Pierwszy Taniec a potem będziesz siedzieć a Pan młody będzie tańczył z gośćmi EWENTUALNIE możesz złożyć ofiarę na potrzeby kościoła to załatwimy CI dyspense" .

Szczyt chamstwa , bo inaczej tego nazwać nie można
matko i curko, masakra

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość

Świętujemy Mamy dzisiaj z Tż 12urodziny
piękna rocznica Sto l,at sto lat!!!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Velika, gratuluję stanika! Ja zaczynam się bać tego procesu poszukiwań A kupować chcę w ostatniej chwili, bo ciągle ćwiczę i dietuję, a mnie biust najbardziej się zmienia podczas odchudzania, niestety
Mi spadło podczas odchudzania 6 cm, ale już chyba więcej nie pójdzie. Chociaż jeszcze z 1-2 cm mogłbyby spaść, bo jest z czego, wtedy stanik byłby idealny, bo jest trochę za mały.

Cytat:

Dziewczyny naszły mnie wątpliwości co do sukienki. Że jest za delikatna, taka nijaka, mało ślubna,że nie będę wyróżniała się na weselu i nie spodobam się Tż
Wy wszystkie tak pięknie wyglądacie w swoich sukniach.
Ehh.
Zaraz cię pogonię piękną masz suknię, idealną dla ciebie, chłop padnie z wrażenia!

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Moje Drogie Panie,

99 dni do slubu
coraz bliżej

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 18:35   #2526
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
kiss narazie miałam tylko pokarmówkę, no ale na same najlepsze dla mnie rzeczy jestem uczulona, m.in marchewka, kurczak, pomidor , kakao (czekolada)
Oj biedna Ty teraz będziesz musiała bardzo uważać co jesz , no ale zdrowie najważniejsze
Stary 2014-04-04, 18:39   #2527
velika
Winter is coming

Cytat:
uu współczuję. Ja mam uczulenie na większość owoców plus pyłki drzew (na szczęście w tym roku poszło szybko, od połowy lutego do połowy marca).
Niestety trzeba eliminować i jakoś żyć, ja jem w sumie 3 owoce tylko - grejpfruty, kiwi i banany. Inne gotowane albo z puszki, surowe robią mi masakrę

Stary 2014-04-04, 18:55   #2528
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Foty w klubie.
To cudnie że Twoje uczucia do sukni nie znikły Szkoda, że nie mogę Cię zobaczyć Ja próbuję troszkę schodnąć i nic odstawiłam słodycze na post jak to nie pomoże to będę chyba codziennie na lewatywę biegała!!
Cytat:
To straszne- TO MOJE ŻYWIENIOWE PRIORYTETY!!

Mam pytanie do was kochane- moja karnacja jest czymś pomiędzy gipsową ścianą a mąką pszenną Lux, więc proszę o poradę kogoś w temacie- ile, tzn. jak częsno, na ile i od kiedy zacząć najlepiej chodzić na solarę przed ślubem żeby wyglądać "wakacyjnie"??Suknię mam śnieżno białą i nie chcę się z nią zlać Opalanie natryskowe też odpada-raz zrobiłam i to był koszmar!! Samoopalacz kiedyś używałam z Loreal- ładnie się rozprowadzał i bez plam ale by pokolorował pewnie całą kieckę!!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 19:19   #2529
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Mam pytanie do was kochane- moja karnacja jest czymś pomiędzy gipsową ścianą a mąką pszenną Lux, więc proszę o poradę kogoś w temacie- ile, tzn. jak częsno, na ile i od kiedy zacząć najlepiej chodzić na solarę przed ślubem żeby wyglądać "wakacyjnie"??Suknię mam śnieżno białą i nie chcę się z nią zlać Opalanie natryskowe też odpada-raz zrobiłam i to był koszmar!! Samoopalacz kiedyś używałam z Loreal- ładnie się rozprowadzał i bez plam ale by pokolorował pewnie całą kieckę!!
jakbym czytała o sobie też podłączam sie pod pytanie
Stary 2014-04-04, 19:27   #2530
activelifestyle
Rozeznanie

Dziewczynki dziękuję za odpowiedzi ws. wieczorku kawalerskiego. Jutro będę jeszcze rozmawiała z TŻ na ten temat, ale chyba jedyne co mogę zrobić to poprosić, żeby nie szedł. Zobaczymy jak się to rozstrzygnie. Mam nadzieję tak jak Wy, że to będzie jedynie spotkanie przy piwie, a nie jakaś mega impreza z tańcami na stole

czekooczekolada - miałam początkowo taki pomysł, ale zrezygnowałam. Nakrzyczałabym na niego, może i by nie poszedł, ale wiem że byłoby mu przykro.
Kiedyś ten kolega zepsół nam wyjazd do Krakowa - mieliśmy jechać na 3 dni od soboty, ale umówili się na ten dzień na świętowanie zapłodnienia, tak ten Pan Młody to określił i TŻ zarezerwował pobyt od niedzieli. Dzień przed (piątek) okazało się, że Pan Młody się rozmyślił Byłam wściekła na TŻ (wyjazd jednak złość wynagrodził ) i przypomniałam mu teraz o tej sytuacji, ale TZ twierdzi, że to jego kumpel i że musi tam iść

cornflower_girl - nie jestem pewna czy ktoś w ogóle pomyślał czy to wypada czy nie :/ TŻ za bardzo nie chce powiedzieć co i jak z tym wieczorem, ale sama mam nadzieję, że obejdą się bez tańców
Moja sąsiadka ma bzika na punkcie tejże marki (zaproszenia) także powiem jej to może zamówi Ma dopiero 15 lat to najwyżej w piwnicy przechowa

emdzik - ja nie mam typowego koloru przewodniego. Na poprawiny chcę kupić sukienkę żółtą nie jestem jeszcze zdecydowana co do odcieniu, ale chyba będzie to cytryna, albo słoneczny żółty. Jeszcze nie wiem czy długa czy krótka. Pochodzę, poszukam, zobaczę co znajdę

Ad rem - dziewczyno skąd wytrzasnęłaś takie buty? ja bym założyła na sesję

Cytat:
UWAGA! ! cytuję "No trudno , już tyle wydaliście na wesele to nie ma co odwoływać , najwyżej zatańczysz Pierwszy Taniec a potem będziesz siedzieć a Pan młody będzie tańczył z gośćmi EWENTUALNIE możesz złożyć ofiarę na potrzeby kościoła to załatwimy CI dyspense" .

asia1206 - super, że wspomniałaś o tym mydle mnie znów ręce wysypało więc się przyda

Lg_ago - szkoda gadać na tę parę Skoro tacy pobożni to pewnie seks pod kołdrą uprawiają, żeby Bozia nie widziała Słuszna uwaga Elrosa pewnie na pokaz ta pobożność

kiss12550 - nie wiem kochana czy coś to da... Będę jutro z nim rozmawiała na ten temat, ale ten Pan Młody niby wierzący itd bo przecież grzech z brzuchem do ołtarza, ale bardziej to chyba tak na pokaz u niego z tą wiarą jest. Jeśli TŻ pójdzie to trudno, nie mogę mu zabronić, ale poproszę chociaż żeby zachowywał się przyzwoicie jak na ten dzień przystało
Co do koła w sukni.... hmm, sama się zastanawiam cały czas. Koło ma swoje +/- halka też. Ja bym wolała halkę, nie podoba mi się układanie sukni w kole podczas tanca i chodzenia. Jest ładnie jak się stoi, ale poza tym Boję się jednak, że w halce mogę się zaplątać i będzie mi za ciepło.... Sama już nie wiem

hihihi - jak wygląda Twoja halka? Ja właśnie chciałam bez koła, ale w salonie mi odradzali

zakrecona_kropka - super, że na przymiarce wszystko ok ja też ciągle myślę o akces, bo mam problemy ze stopami, ale też się boję. Dziewczyny mówią, że nie ma się jednak co bać... Nie wiem czy był taki przypadek, że na kogoś były niedobre

mimi_77 - też słyszałam, że to pech słyszeć swoje zapowiedzi, ale to zabobon jest I także ciekawa jestem reakcji ludzi, bo moja parafia nie jest bardzo duża i wszyscy (chociaż z widzenia i nazwiska) się znają, ale największe plotkary jeszcze o ślubie nie wiedzą tyle, że u mnie zapowiedzi są wywieszane, a nie wygłaszane więc zobaczę tyle co podejrzę jak będą czytać

anka1897 - chyba na głowę upadłaś Przecież Twoja suknia jest piękna! TŻ oszaleje jak Cię zobaczy - uwierz mi. Jeśli się mylę to spotkamy się i mi nakopiesz Będziesz pięknie wyglądała i wszystkich olśnisz - Twoje obawy są bezpodstawne kochana!

Atomoowka - niestety nie widzę, ale gratuluję Jesteś zadowolona i to mi wystarczy
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 19:29   #2531
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
ijaa ale narzuciliście szalone tempo i super bo ze wszystkim wcześniej się wyrobicie, tak, że w ostatnich dniach będziesz tylko siedzieć i pachnieć
chciałabym!
a tak na serio na prawdę marzę o tym, by czwartek i piątek przed ślubem były spokojne i zostały tylko takie kwestie jak zrobienie paznokci czy maseczki.

Cytat:
Zazdroszczę ! Ja bardzo nie chciałam ślubu w swojej parafii ale się okazało że rok temu w Kościele do którego chodzę , który uważam za swój nie było już terminu na 2 sierpnia. No i niestety muszę mieć u siebie.
Co gorsze wczoraj rozmawiałam z moją koleżanką i jej siostra ma w czerwcu wesele , niestety w zeszłym tygodniu zmarła im babcia.
I ksiądz zamiast ją pocieszyć i powiedzieć , że żałobę ma się w sercu i niestety śmierci człowiek nie przewidzi to jej powiedział

Szczyt chamstwa , bo inaczej tego nazwać nie można
ooooosz w mode jeża!
nóż mi się w kieszeni otwiera na takie teksty!

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Ijaa- opowiedz chociaż trochę co tam na panieńskim się działo i pochwal się bielizną !
Bielizna w załączniku - zależało mi na czymś wygodnym, bo jak znam życie to z 'nocy' poślubnej nic nie będzie, więc planuję w to wskoczyć i w niej spać by rano dla Męża ładnie wyglądać.

Relacja poniżej: proszę nie cytować.
Jedyne co wiedziałam dot. panieńskiego to to, że mam się odpierdzielić i być gotowa o 19:30.
Punktualnie przyjechała po mnie przyszła szwagierka, zawiązała mi oczy i wpakowała do auta. Nie wiedziałam gdzie jedziemy, chociaż na samo wejście (10 piętro) się zorientowałam, że wylądowałyśmy u koleżanki w mieszkaniu.
Na wejście jeszcze z zamkniętymi oczami dostałam kielonka do przechylenia, rozwiązano mi oczy po czym wszystkie laski odpierdzielone jak milion dolców w małe czarne krzyknęły Sto Lat Kochana i też przechyliły po kielonku (wódki oraz wody – moja świadkowa karmi).
Stół zastawiony, alko schłodzone i zaczęłyśmy ploty, picie i jedzenie. Okazało się, że wcześniej mój TŻ dostał listę pytań na temat mojej osoby. Dotyczyła ona rzeczy które najbardziej u mnie lubi, za co mnie kocha i inne. Dziewczyny wszystko przeczytały – wzruszyłam się przy tym trochę i na kilka pytań kazały mi też odpowiedzieć. Jako, że np. dla TŻ ulubione części mojego ciała to nogi i piersi to dostałam białe koronkowe pończochy i brokatowe serduszka naklejki na piersi. Poza tym jeszcze skórzanego pejcza, jakby przyszły mąż był niegrzeczny.
Dziewczyny po tym otworzyły szampana więc były toasty i życzenia.
Posiedziałyśmy, pogadałyśmy i laski stwierdziły, że trzeba się zbierać (nie wiedziałam gdzie).
Przed 22 podjechała duża taksówka, wszystkie się wpakowałyśmy i pojechałyśmy do miasta.
Wylądowałyśmy tam w jednym z moich ulubionych miejsc iprezowych. Jak weszłyśmy to jedna z koleżanek kiwnęła tylko coś do barmana po czym poszłyśmy do zarezerwowanej loży.
Rozsiadłyśy się. Po chwili przyszło dwóch elegancko ubranych barmanów. Jeden przyniósł drinki dla każdej, a drugi pocałował mnie w dłoń, życzył wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia po czym wręczył piękny bukiet czerwonych róż.
Minęła chwila i ruszyłyśmy na parkiet. Praktycznie z niego nie schodziłyśmy do rana. Były małe przerwy, na szoty i drinki, ale bawiłyśmy się bosko.
Koło północy pojechała moja przyjaciółka - jej półroczniak dał babci popis ryku i niestety musiała jechać ratować sytuację. Troche później odpadła też jedna koleżanka.
Oczywiście wszyscy w klubie po jakiś czasie wiedzieli, że jest panieński – mimo, że unikałam mojego super welonu z rogami który dzieczyny mi dały.
Ludzie przychodzili, dosiadali się, gratulowali albo prosili, żebym to jeszcze przemyślała.
Po 4 miałyśmy lekko dość – 6h tańców w szpilkach jednak zrobiło swoje. Stwierdziłyśmy, że się zbieramy.
Szwagierka postanowiła zlokalizować swojego chłopa (bawił się na kawalerskim TŻ) bo razem mieli wrócić do mieszkania jej rodziców.
Okazało się, że nasi Panowie akurat też wychodzą z klubu który jest całkiem nie daleko. Postanowili, że przyjdą do nas i tak zrobili. Wszyscy w mocno zabawowych humorach (ale w zaskakująco dobrych kondycjach) spotkaliśmy się koło 5 i zgodnie stwierdziliśmy, że noc jeszcze jest młoda, a przecież takie imprezy często się nie dzieją, więc treba działać dalej.
Pojechaliśmy do mieszkania znajomych (tego samego gdzie byłam na początku z laskami) bo wiedzieliśmy, że zostało tam dużo pyszności i alko.
W mieszkaniu już w mieszanym składzie były dalej tańce, jedzenie, picie, rozmawialiśmy o weselu, jak każdy się nie może doczekać i wie, że będziemy się wszyscy super bawić.
Siedzieliśmy i gadaliśy tak do.. 9 po czym wszyscy wspólnie podziękowaliśmy sobie za cudowny wieczór/noc/i poranek i taksówkami rozjechaliśmy się do domów.
W domu herbatka i z mega bolącymi stopami położyliśmy się z TŻ przed 10, a wstaliśmy o po 18:00.

Kawalerski TŻ:
Też nie wiedział co się będzie działo.
W skrócie trochę: Chłopaki zgarneli go po 16. Pojechali za miasto na.. strzelnicę otwartą (taką na dworzu). Strzelali podobno z dwie godziny, był jakiś turniej i nauka składania i rozkładania broni. Później wrócili do miasta, poszli coś zjeść po czym udali się do klubu z muzą, ale też takimi 'atrakcjami' jak rzutki i inne duperele do grania. Grali na punkty i kielonki. TŻ się trochę przestaraszył, ale na szczeście całkiem dobrze mu szło, więc nie musiał pić najwięcej
Mieli wykupioną lożę i Panowie zorganizowali to tak, że był open Bar, więc no.. alko się lało strumieniami. Bawili się tam do 4 po czym.. to już znacie z mojej części opowieści.

Ogólnie jesteśmy z TŻ naszym przyjaciołom bardzooo wdzięczni i bardzooooo zadowoleni z naszych wieczorów. I ja i on daaaaaaaawno się tak nie wybawiliśmy. Ja się wytańcowałam za wszystkie czasy – a już od dawna miałam na to ochotę tylko coś nie było po drodze, a TŻ bardzo podobały się atrakcje jakie zorganizowali Panowie.
Jak to powiedział TŻ niezły hard restartowy weekendowy sobie zaserwowaliśmy, ale.. było warto i było nam chyba potrzebne takie szaleństwo.

Cytat:
Świętujemy Mamy dzisiaj z Tż 12urodziny
Ładny staż. Gratuluję.

Cytat:
Napisane przez monia503 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Można dołączyć?
Nie wiem jak się to stało,że umknął mi ten temat!

Ślubujemy (cywilny) 11 maj o 15
Mamy jeszcze sporo rzeczy do załatwienia ale jestem dobrej myśli
Witaj.
Ślubujesz niedługo po mnie.
Dużo masz jeszcze do załatwienia?

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Ijaa super plan, spokojnie wszystko załatwicie Powiedz co co chodzi z tym czego nie wolno fotografować?
Wiesz, są w naszym otoczeniu nie koniecznie ładne rzeczy, np. okolice naszego mieszkania, klatka schodowa. Ogólnie fotograf nasz jest ogarnięty, ale wolę jednak wspomnieć, że 20 zdjęć z wyjścia po obskurnej klatce schodowej mi nie podchodzi.

PIĄTEK! Zrobiłam sobie drina i siedzę i mam zamiar tak siedzieć póki spać nie pójdę!
Okropnie mi mignął ten tydzień, intensywny był i wiadomo miałabym co robić i dzisiaj, ale nie.. koniec! Dzisiaj się lenię.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imperia_babydoll.jpg (96,6 KB, 33 załadowań)

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 19:37   #2532
kiss12550
Zadomowienie

Ijaa- bielizna zabójcza , może nocy poślubnej nie będzie ale jak Mąż rano Cię zobaczy to może być "poranek poślubny"
za wieczór panieński , super ze dziewczyny się postarały a Ty się wybawiłaś no i fajnie że Tż też był zadowolony

activelifestyle - na pewno jak pogadasz z Tżtem to zachowa się przyzwoicie właśnie ja też chciałam samą halkę ale tak jak i u Ciebie, Panie doradzały mi halkę z kołem

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-04-04 o 19:40
Stary 2014-04-04, 19:40   #2533
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
uu współczuję. Ja mam uczulenie na większość owoców plus pyłki drzew (na szczęście w tym roku poszło szybko, od połowy lutego do połowy marca).
Niestety trzeba eliminować i jakoś żyć, ja jem w sumie 3 owoce tylko - grejpfruty, kiwi i banany. Inne gotowane albo z puszki, surowe robią mi masakrę
kurde ja nie wiem czy to sie tak da :d zakazany owoc smakuje najlepiej ! pomaatancze moge jesc bez opamiętania - gorzej na drugi dzien
no niewiem jak ja to wyeliminuje, albo bynajmniej ogranicze. zycie bez marchewki jest stracone

Cytat:
To straszne- TO MOJE ŻYWIENIOWE PRIORYTETY!!

moje też !!
przed solarium troche przestrzegam - nie przesadz. moja znajoma przed weselem na ktorym byla swiadkiem poszla dwa razy chyba po 10 min, i w piatek wszystko spoko, a w sobote bylapomaranczowa.. mlody sie jej spytał " Jezu, Aśka, co ci sie stało????!! "

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
czekooczekolada - miałam początkowo taki pomysł, ale zrezygnowałam. Nakrzyczałabym na niego, może i by nie poszedł, ale wiem że byłoby mu przykro.
Kiedyś ten kolega zepsół nam wyjazd do Krakowa - mieliśmy jechać na 3 dni od soboty, ale umówili się na ten dzień na świętowanie zapłodnienia, tak ten Pan Młody to określił i TŻ zarezerwował pobyt od niedzieli. Dzień przed (piątek) okazało się, że Pan Młody się rozmyślił Byłam wściekła na TŻ (wyjazd jednak złość wynagrodził ) i przypomniałam mu teraz o tej sytuacji, ale TZ twierdzi, że to jego kumpel i że musi tam iść
no ja go troche rozumiem, w koncu tez sama nie wiem czy bym odmowila przyjscia przyjaciolce , chyba nie. poprostu bym tam nie szalała, tylko ze zdrowym rozsądkiem jakoś dotrzymywała towarzystwa

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-04, 19:44   #2534
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
A ja się chwalę butkami na ślub koleżanki (i w myślach już kombinuję, żeby na ślubie lub sesji też z nich skorzystać
uuuu piękne . gdzie kupiłaś i czy były w innych kolorach ?
Stary 2014-04-04, 19:45   #2535
velika
Winter is coming

Cytat:
kurde ja nie wiem czy to sie tak da :d zakazany owoc smakuje najlepiej ! pomaatancze moge jesc bez opamiętania - gorzej na drugi dzien
no niewiem jak ja to wyeliminuje, albo bynajmniej ogranicze. zycie bez marchewki jest stracone
Ja mam opuchnięte całe gardło i przełyk po jedzeniu zakazanych rzeczy, więc musiałam wyeliminować, bo tak się żyć nie da. A tak lubię gruszki i śliwki Pomarańcze też, ale nie jem, bo nie ugotuję, a surowe robią mi masakrę z gardła
A spróbuj, czy gotowane też ci szkodzą. Ja gotowane owoce mogę jeść

Stary 2014-04-04, 19:45   #2536
kasia1201
Rozeznanie

ijaa świetna relacja, też bym chciała taki wieczór panieński! Haleczka HOT
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 19:46   #2537
TysiaBB1989
Rozeznanie

alucior

czy ja dobrze widziałam, że odsprzedajesz termin ślubny ?? co się stało ?
Stary 2014-04-04, 19:47   #2538
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
alucior

czy ja dobrze widziałam, że odsprzedajesz termin ślubny ?? co się stało ?
odpowiem za alucior- zmieniła salę

Stary 2014-04-04, 19:47   #2539
cornflower_girl
Zakorzenienie

ankaŚwietne te inspiracje bukietowe. Natomiast zastanawia mnie, czemu uważa, że jesteś do nich za drobna :mysli: Widziałąm trochę bukietów piwoniowych i bardzo ładnie wyglądały u szczupłych, eterycznych dziewczynach. Raczej nie widziałabym drobnej PM-ki z ogromniastym bukietem kaskadowym. I też na mój chłopski rozum - piwonie, zwłaszcza te biało-różowe będą pasować do sukienek o chłodnym odcieniu (czyli śnieżnej bieli).

I nie słuchaj wątpliwości o sukience - jest piękna

zakręcona_kropka Gratuluję przymiarki Jak dobrze wymierzysz stopę, to buciki robione na miarę będą dobre. Nie martw się

Elrosa Bardzo fajny ten komplet - te gatki mnie urzekły

przezduzeem To poproszę zdjęcie już fryzury ślubnej - widać, że ta pasuje Ci do kształtu twarzy. I bardzo ładnie wygląda na Twoich włosach

mimi Obawiam się, że wieści o zapowiedziach złamią serce wielu paniom - nic tak nie boli jak wieść o zaręczynach pobożnego mężczyzny o ładnym głosie
U nas karteczki na zapowiedzi dostaje się po spisaniu protokołu. Teraz wiszą u nas zapowiedzi na śluby kwietniowe i majowe

kishlaczkowa Faktycznie, bardzo trudny zbieg okoliczności przed weselem siostry. Ale rozwiązaliście to naprawdę pięknie.

monia Miło widzieć kolejną PM-kę z Krakowa i okolic

Anesthesia Dobrze, że zaczyna temat Czyli Bielak nadal siedzi Wam w głowie, co?

ewaden U nas to było tak - miałam wstępny budżet, wysyłałam oferty - w tym do p. Anety. zapytała o salę, szczegóły. Coś tam miałam już w głowie - typu kolory, kwiaty. U nas zajmie się bukietami ( mój własny, do kościoła, świadkowej), butonierkami, dekoracją stołów i dekoracją za naszym stolikiem (monogramy i wieniec z kwiatów). Gdyby nie to, że proboszcz nieprzychylnie podchodzi do dekoratorek innych niż siostry zakonne z parafii, to byłby również kościół. I że uwielbiam projektowanie - to winietki, nazwy stołów i menu biorę na swoją klatę. Udanego spotkania, mam nadzieję, że będziesz zadowolona Jak się z nią sptokaliśmy, to byłam pod wrażeniem zawartości inspiracji dla klientek - były bardzo różnorodne.

ilussia Trzymam kciuki za Ciebie i psiaka, mam nadzieję, ze ten gorszy czas szybko minie i zacznie się układać
A sukienka cudna, bardzo mi się podoba (tylko może zmieniłabym pasek, coś mi nie pasuje do tego pięknego gorsetu)

wenedka Gratulacje

iliy Wybierz może taki stanik z obniżonym zapięciem. A co do sukni - sprawdzą się szlufki, przez które przełożysz pasek stanika i nic nie będzie wystawać.

czeko O ja, sporo tego

activelifestyle Wydaje mi się, że naprawdę bardzo ciężko będzie trafić im na imprezę w klubie, czy otwarty pub. Chyba, że klub z rozbierającymi się paniami. Zakładając, że nasz kraj jest miejscem, gdzie żyje sporo osób, dla których chrześcijańskie święta nie są czymś obcym, to ja się zastanawiam, czy nikt nie zauważył, ze ten termin jest nie-halo ?

ijaa Piękny wieczór - pogratuluj dziewczynom pomysłów i świetnej organizacji

Muszę chyba zmienić plany z fryzurą ślubną. Miałam umówić się na próbną przed ślubem kuzynki TŻ-ta, który jest 3 maja. No i się okazuje, że salon jest zamknięty z racji święta. Dla mnie kwiecień/ maj to byłby ostatni dzwonek z ze zdecydowaniem się, czy uczesze mnie właśnie ta fryzjerka, czy inna. Napisałam do innej z zapytaniem o termin na próbne czesanie (Anesthesia i Dotka pewnie będą wiedzieć której ), będę się potem decydować...

Czas na mnie, zaraz jedziemy rozdawać zaproszenia - najpierw rodzice TŻ-ta, potem moi i dalsza rodzina z mojej strony O zdjęciach (zaproszeniowo-welonowych) pamiętam, zrobię je po powrocie.

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-04-04 o 19:50
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 20:01   #2540
Le_lena
Raczkowanie

Dziewczyny przychodzę na moment pochwalić się że mam długo poszukiwany stanik śluby!!!

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-04-04, 20:05   #2541
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
odpowiem za alucior- zmieniła salę
to tyle dobrze a na jaką jak mogę wiedzieć , moje strony wkońcu
Stary 2014-04-04, 20:07   #2542
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Dziewczyny przychodzę na moment pochwalić się że mam długo poszukiwany stanik śluby!!!

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
gdzie kupiłaś, jaki model ??Obie szukałyśmy równolegle i znalazłyśmy

Stary 2014-04-04, 20:16   #2543
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Mam wrażenie że zapoczątkowałam rozmyślanie nad sukniami
ja nie rozmyślam, tylko usycham z tęsknoty za mojąąąąąą

Cytat:
Foty w klubie.
oglądałam i powtórzę WOW

Cytat:
czekooczekolada ma uczulenie na czekoladę - życie jest niesprawiedliwe

Cytat:
nie odważyłabym się na samoopalacz do sukni ślubnej brrrr aż mam ciary na samą myśl.
solar planuję zacząć miesiac wcześniej - częściej, a po trochę.

ijaa ale super mieliście zorganizowaną zabawę!!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 20:18   #2544
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Były mniejsze rozmiary
I jest z czarnymi elementami : http://it.intimissimi.com/product/gr...ategoryId=4881

I jest mega wygodny
Że ja nie widziałam tego czarnego !
Będzie mój
Dzięki, dzięki !!

Cytat:
Dziewczyny naszły mnie wątpliwości co do sukienki. Że jest za delikatna, taka nijaka, mało ślubna,że nie będę wyróżniała się na weselu i nie spodobam się Tż
Wy wszystkie tak pięknie wyglądacie w swoich sukniach.
Ehh.
W prostocie tkwi siła. Jest piękna, kobieca, zmysłowa. Będziesz wyglądać cudownie !

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Nie pokazywałam Wam mojej kiecki... Już nie wiem, czy dobrze zrobiłam z jej wyborem...
Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
anka1897 przecież Twoja sukienka jest śliczna nie fisiuj kochana to już moja mi się powoli nie podoba i chyba wybrałabym troszkę inną

A jak przy sukienkach już jesteśmy to mam takie pytanie: czy jeżeli sukienka ma taki tył wycięty (foto w załączniku) tylko że moja nie ma sznureczka tylko zamek - to można założyć jakiś biustonosz?

ps. wczoraj umówiłam się do fryzjerki na czesanie bardzo fajna babka mam nadzieję że mnie nie zawiedzie
Można wszyć biustonosz, albo jak dziewczyny mi doradziły - wszyć tunel i to później wcisnąć stanik, co by się nie przesuwał Ale nie wiem, czy w każdej sukni zda to egzamin

Cytat:
ANKA!!!Specjalnie dla Ciebie foty, które od dzisiaj masz obowiązek oglądać gdy Twoja suknia wyda Ci się za mało strojna!!Twój TŻ pewnie by nie chciał się z tamtym zamienić!
Ja chyba w końcu musze zobaczyć choć jeden odcinek

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
my jak zwykle syjamy - też będę ścinać po ślubie
Zaczynam się bać, że jesteś jakąś moją zaginioną drugą połówką
Poczekać na Ciebie ze ścięciem do września?

Cytat:
Foty w klubie.
super wiadomość !

Cytat:
Kurczak?
Moje biedactwo

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Lg_ago - szkoda gadać na tę parę Skoro tacy pobożni to pewnie seks pod kołdrą uprawiają, żeby Bozia nie widziała Słuszna uwaga
Dziwi mnie myślenie niektórych ludzi, że Bóg wszystko widzi, ale jak się schowam w ciemności to już nie

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 20:22   #2545
enzunio
BAN stały

Kupiłam suknię na poprawiny

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 20:27   #2546
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kupiłam suknię na poprawiny
dawaj foto!!!

Stary 2014-04-04, 20:40   #2547
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
dawaj foto!!!
dobrze mówi polać jej :P
Stary 2014-04-04, 20:47   #2548
say-hello
Zakorzenienie

Enzunio gratki !!! Opowiadań
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 20:51   #2549
Lg_ago
Zadomowienie

Do Dziewczyn, które używają 4LONG LASHES - czy Wasza odżywka też jest tak mało wydajna? Pisze, że ta buteleczka to kuracja 6 miesięczna. Mi mija 2 miesiące i mam wrażenie, że jest jej już mało. Zawsze nabierała mi się odpowiednia ilość. A od jakiegoś czasu ten pędzelek jest 'suchy', lekko wilgotny. Muszę maczać go kilkakrotnie żeby coś nałożyć tej odżywki. Na instrukcji pisze, żeby jedno pociągnięcie zrobić. Ok, początkowo dało radę. Ale teraz nie.
I nie wiem, czy moja co się szybko skończyła/wywietrzała/źle jej używam?

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 20:52   #2550
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
...

iliy Wybierz może taki stanik z obniżonym zapięciem. A co do sukni - sprawdzą się szlufki, przez które przełożysz pasek stanika i nic nie będzie wystawać.
Jesteś kochana i zawsze potrafisz coś doradzić

Lg_ago

Pewnie martwię się na zapas bo z tego co "chyba" (bo już nie pamiętam) Pani w salonie mówiła że ta suknia będzie miała wszywane "cycusie" ale jakbym jednak potrzebowała staniczka to dobrze wiedzieć wcześniej taki patent

A tak w ogóle to jak będę ubierać suknię to i tak chyba muszę mieć jakiś stanik bo przy foto i kamerze świecić gołą klatą to raczej nie mam zamiaru a Wy kobietki (te co nie mają stanika pod suknią) jak to robicie???

enzunio foto foto

Atomoowka gratki przymiarki nie widzę jej na Tobie ale napewno wyglądasz pięknie ależ Ci zazdroszczę, tez bym już chciała przymiarkę swojej

czekooczekolada współczuje uczulenie to nic fajnego tym bardziej jak jeszcze trzeba uważać co jeść - masakra

Le_lena gratki wrzucaj fote

monia witaj

Ad rem buciki hooottttt

hihihi moja suknie też nie ma koła tylko halkę i właśnie taką chciałam bez koła, chociaż już mi moja przyjaciółka która brała ślub w zeszłym roku powiedziała że ona miała koło bo halka będzie się przylepiać do du... i będę żałować

Co do tematu solarium to ja bym polecała chodzić stopniowo i w miarę (w czasie) szybko zacząć, np raz w tygodniu na 5-7 min później stopniowo wydłużać czas do 10-12 max. Ja sobie chodzę od zimy raz lub raz na 2 tyg po 12 min i nie narzekam no oprócz ogonka królika nad tyłkiem bo zostaje jasny ślad ale karnacje po ojcu mam dość ciemną to mnie szybko jara i jak chodziłam częściej to wyglądałam jak grzanka ale samoopalacza nie polecam ani natrysków aby nie przeżyć rozczarowania w dniu ślubu takie to moje zdanie na ten temat

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości