|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Aniu Już sama nie wiem
Dobranoc kochana Ja też uciekam
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Wtajemniczenie
|
Własnie wskoczylam do wyrka
mam nadzieje ze sie ladnie wyspie i ze jutro bede miala lepszy dzien, niz dzis. btw Dziewczynki, po ktorym dniu a6w znikna zakwasy? zadne zakwasy nie sa tak uciazliwe jak te na brzuchu - nie moge sie nawet lekko zasmiac bo mnie brzuch okropnie boli oczywiscie sie ciesze, znaczy ze cw dzialaja, no i to troche motywuje dopiero 2 dzien robilam dzis, bo dlugo nie moglam sie zmobilizowac zeby zaczac trening porzadnie ![]() dobranoc
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
PS.Agness, wez sobie cos przeciwbolowego i idz spac, jesli Cie tak mocno boli
|
#3965 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często mówiłam, że ja nigdy tego i tamtego nie zrobie i pewnie wtedy kiedy tak mówiłam byłam przekonana, ze nie jestem do pewnych rzeczy zdolna, ale do czasu.Cytat:
Co do tych nóg to miałam taką sytuację kiedyś, że koleżanka, która zawsze w spodniach chodziła powiedziała kiedyś (i raczej nie był to efekt zamierzony, tak jej się poprostu wymknęło), że ona nie chodzi w spódnicach, bo ma tak krzywe nogi jak ja Ale w sumie nie dotknęło mnie to wcale, bo nogi, choć krzywe, to ogólnie akceptuje, bo raczej ich nie wyprostuje na siłę![]() Oj to świetna sprawa z tym okresem Cytat:
i rzeczywiście jak narazie niezle się zapowiadaJa bardzo rzadko gadam przez gg. Zazwyczaj tylko jak mam jakiś interes Cytat:
No ale ilu ludzi na świecie tyle opini![]() Cytat:
![]() Nie smutaj się Cytat:
![]() Cytat:
Tych dwóch rzeczy nie sposób pogodzić
|
|||||||
|
|
|
#3966 |
|
♥
|
a jednak weszłam jeszcze na kompa brata nie widac nie słychac Ania sie
"umyła" wody nie mam ![]() gujana pewnie nie cwiczyłas lub cwiczyłas mało brzuch i te cwiczenia nadwyręzyły ci mięsnie kilka dni i minie milka facetów to lepiej nie wysyłac nigdzie bo przewaznie kupią źle
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
O, przeoczyłam ten fragment w którym Agness o tym pisała ![]() Ale w takim razie - to świetnie że w końcu się pojawił ![]() Cytat:
![]() No nic ja uciekam, mam tyle ksiązek do przeczytania że... jeszcze dojdzie czwarta najprawdopodobniej ![]() A poza tym chyba dzisiaj wcześniej się położe... nie najlepiej się coś czuje, od rana jakoś dziwnie. Niby głowa i brzuch mnie nie boli, tak jak zazwyczaj bywa, ale też nie jest do końca OK. Takie dziwne uczucie :/ Ale to pewnie przez tą zmianę pogody, jest strasznie w kratkę od jakiegoś czasu. u mnie co chwilę dzisiaj deszcz, słońce, wiatr... ych. Dobranoc dziewczyny |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
dobrej nocki dziewczyny
- po głowie plączą mi się same skrajności....za dużo rozmyślam idę nyny :
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie mam siły wiec też idę spać
![]() trzymajcie kciuki jutro rano dobranoc |
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zamiast się uczyć wizażuje - standard![]() No i chciałam napisać papa Życzę wszystkim niezapomnianych wakacji A tym, które jeszcze walczą, szybkiego i bezbolesnego zdania sesjiMam nadzieję, że dorwę jakiegoś kompa z netem i od czasu do czasu coś tam napiszę
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadaj częściej niż od czasu do czasu
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
![]() załatwione ![]() I Tobie również kochana, wspaniałych wakacji ![]()
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() yhh a ja dzis brede do 16;30 w budzie sie kisić
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A to Ci dziwne,ja wypożyczyłam w mojej bibliotece,chociaż Ona jest stanowczo uboga książka jest naprawdę godna polecenia według mnie .![]() ![]() Cytat:
będzie Cię tutaj bardzo brakować
|
|
#3975 | ||
|
xxyy
|
Cytat:
![]() Cytat:
i milych wakacji mialam dzis rano isc do ginekologa bo wczoraj nie bylam bo powiedzieli ze nie ma juz miejsc, wiec mialam dzis wstac rano o 5 zeby sie zarejstrowac.. obudzilam sie poszlam pod prysznic i stwierdzilam ze wracam do lozka. obudzilam sie o 9 i wszystkie wlosy mi stoja w inna strone, bo z mokrymi sie polozylam ![]() ale dzis sliczna pogoda
|
|
#3976 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj bylam w lozku przed 22, pozniej przed polnoca obudzil mnie TZ i porozmawialismy troszke przez tel i spalam dzis do 10 jestem calkiem wyspana, ale juz czuje ze lekko glowa zaczyna bolec pojezdze dzis troszke rowerkiem to moze przjdzie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Ale się położyłam,dzisiaj też mnie boli trochę![]() Cytat:
![]() Trzymamy,pewniee Cytat:
Śliczna U mnie zimno i ciągle pada![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
|
|
#3978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() baw się dobrze, nie pracuj za dużo i nie zapominaj o nas ![]() Cytat:
a dzis to juz w ogóle głowa mi pęka ale to od nadmiaru myślenia ![]() dziękuję za kciuki dziękuję Wam wszystkim za kciuki ![]() zdałam, na marne tróje ale zawsze z poprawki to wszyscy dostali 3a z egzaminu właściwie też spodziewaliśmy się że bezie łatwo, bo wykładowca chorował często, wykłady się nie odbywały, w ogóle nie wiedzieliśmy czego sie mamy dokładnie na ten egzam uczyć a tu sie okazało zę wymagania stawiał spora wiec właściwie większość osób nie wiedziała co mu odpowiadać ...no ale grunt ze zdane idę sobie obiadek zrobić, później w ramach odpoczynku krótkie spotkanie z TZ a wieczorem znów nauka, tym razem na czwartek
|
|||
|
|
|
#3979 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oj biedaku Cytat:
Dziś od drugiej siostry usłyszałam, że nareście będzie się wysypiać, bo mnie nie będzie Dziękuję Choć nadal mam nadzieję, że to strzelanie jednak celne było na tym teście![]() Cytat:
u mnie słonko, ale ja nie lubie takiej pogody Stanowczo za gorąco.Cytat:
Nie ważne na co, grunt, że do przodu
|
|||||
|
|
|
#3980 |
|
♥
|
witam
lolciu ajc szkoda bo myslałam ze jakies dodatkowe punkty dostane za wzorowe ale co tam i tak juz mam sporo ![]() gujana do 2 dni powinno przejsc agness to przyejdz do k-ce bo u mnie az za gorąco ufff ewusia najwazniejsze ze zdałas :d milka miłych wakacji Byłam u fryzjera jestem zadowolona ![]() Kurde nadal nie mam wody mam nadzieje ze pod wieczór juz bede miec bo jak nie to ich ukatrupie a i postanowiłam ze od jutra przechodze na redukcje na 16 dni
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dzisiejszego examu 4 Ma się tego farta![]() A może tak fotkę w nowej fryzurce ![]() Ale Ty chyba za bardzo nie masz co redukować ![]()
|
|
|
|
|
#3982 |
|
♥
|
tak mam wode tak
![]() o gratuluje ocenki no jutro moze cos wstawie bo teraz nie dam rady bo musze umyc głowe ![]() mam sie z czego redukowac ale tak delikatnie tylko i tylko na kilka dni
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję No co Ty, prosto od fryzjera i już głowę myjesz ![]() Ja wczoraj dwie godziny prądu nie miałam To dopiero był koszmar Akurat jak wyłączyli zdałam sobie sprawę, ze mi się bardzo kawy chce i że bym sobie TV pooglądała, no i akurat też odczuwałam silną poyrzebę sprawdzenia skrzynki e-mail Oni zawsze wiedzą w którym momencie człowieka elektrycznosci pozbawiać
|
|
|
|
|
#3984 |
|
♥
|
milka tzn musze wyprosotwac grzywke bo ja mam falowane włosy a po drugie mam teraz opaske i ładnie sterczy bo mi gorąco było wiec musze umyc a potem wyprostowac
![]() a ja przez 2 dni wody nie miałam , dzisiaj rano programów nie było w TV
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze na głowie mam taki artystyczny nieład![]() Aż dwa dni Co by było gdybym tak dwa dni nie miała![]() A abonament telewizyjny płacisz ![]()
|
|
|
|
|
#3986 |
|
♥
|
milka no wczoraj przed 7.00 rano nie miałam juz wody i dopiero właczyli dzisiaj o o 17.28
![]() cos sie stało bo moj dziadek tez nie mial choc mieszka w siemianowicach nie lubie fali nigdy nei wychodze z włosami rozpuszczonymi czy nawet jak miałam grzywke na skos bez wyprosotowania... jak nie prostowac to włosy w kucyk i opaska
|
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne że zdane Ładnie gratuluję ![]() Cytat:
![]() Za to moja siostra to mały nałogowiec filmów na dvd i ciągle przed TV siedzi. Czasami dla odmiany Cartoon oglądają z bratem wściec się można ![]() Uff... a ja dopiero wróciłam z roweru Pojechałam 20 km na działke po poziomki na rano do owsianki (uzbierałam tylko 3/4 kubka ), a do tego będą jagody ![]() Albo maliny... A jagody do placków na II śniadanie...
|
||
|
|
|
#3988 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to gratulacje
Cytat:
bo w taką pogodę bez wody to jak ![]() czekam na fokti fryzury ![]() Cytat:
chociaż podczas sesji to chyba w ogóle powinnam prądu nie mieć przynajmniej bym sie zajmowała porządnie nauką (bez wizażu, nie, to niemożliwe ) Cytat:
zwłaszcza jak nie mam czasu to w ogóle telewizora nie włączam ![]() 3/4 kubka to zawsze coś zjadłabym poziomek przydałby sie jakiś las ![]() odpoczęłam i biorę się za robotę |
|||
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie ze spacerku
![]() Ewusia Najważniejsze,że zdałaś ![]() Aniu Tylko to ma być delikatna redukcja ![]() Ather Osz Ty,ja też chcę poziomki i jagody ![]() Ja telewizji zbyt często w sumie nie oglądam,tylko jak jest coś ciekawego
|
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milka, Ewusia, gratuluje, kolejne examy macie do przodu. A ja sie pochwale dzis dostalam informacje ze dostalam sie na praktyki, do Konsulatu RP (ale bede miala roboty w lipcu.. examiny + praktyki )
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

Może faktycznie organizm wraca do 'normalności'...
?
mam nadzieje ze sie ladnie wyspie i ze jutro bede miala lepszy dzien, niz dzis.
dopiero 2 dzien robilam dzis, bo dlugo nie moglam sie zmobilizowac zeby zaczac trening porzadnie 
Często mówiłam, że ja nigdy tego i tamtego nie zrobie i pewnie wtedy kiedy tak mówiłam byłam przekonana, ze nie jestem do pewnych rzeczy zdolna, ale do czasu.
Nie wiem z jakiego to powodu,czy to zasługa tabletek,czy po prostu lepszej diety,ale mam coś w kolorze brunatnym
).

:

a dzis to juz w ogóle głowa mi pęka ale to od nadmiaru myślenia