|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Cytat:
A kup se bo cena jak na 75 ml zabójcza nie jest ![]() Się wyprzedaje na Allegro zapasy kosmetyków to też się ma
|
|
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
Freya była dzisiaj - pomyślałam, że muszę trochę tę butelkę opróżniać. Została przecież jeszcze połowa z 50-tki.
A tu w pracy pytanie: "Czym Pani dzisiaj pachnie? Kojarzę... Coś z Avonu?" I moja odpowiedż: "Blisko. To Oriflame." "Freya?" i moje potwierdzenie. "Ładnie"-jako reakcja i komentarz. I to by było na tyle. Wnioski: moje "Extraordinary" i "Freyę" trzeba zużyć w terminach nie uczęszczania do pracy (czytaj: wakacje). Do roboty to tylko snobistycznie markowe, bo ludziska (gł. rzecz jasna płeć żeńska) wyczulone nosy mają. |
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eenax, no na pewno masz gdzieś zachomikowane jakieś lekkie mydełko A ja siedzę nad hodowlami okresowymi, metanogenezą i produkcją przeciwciał monoklonalnych, chociaż wychodzi mi to już bokiem. Boję się tego egzaminu, nienawidzę mieć ustnych zaliczeń; wolę się skupić nad kartką i mieć ten komfort psychiczny, że nikt się na mnie nie gapi i nie liczy mi odpowiedzi z zegarem szachowym (!!!) w ręku... Z chęcią wsunęłabym coś słodkiego, ale patrząc na moje uda - pozostanę chyba przy słodko pachnącej Mira-Bai i SunMoonStars.
|
|
#1114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1115 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:MUTSY: URBANRIDER, głęboko-spacerowy w komplecie z fotelikiem i adapterem Play Prima 2007: http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/options w kolorze np. College green lub College chocolate. TEUTONIA: stelaż PRIMUS 2007, gondola FASHION z pompowanymi kółkami nr. 59 http://www.teutonia.pl/primus.htm w kolorze Fashion, np. połączenie kolorów 3000 i 3025 lub 3030. Do Teutonii należałoby dokupić fotelik i adapter Maxi Cosi lub Romer Baby Safe (takie pasują). EMMALJUNGA: CITY CROSS + City Korg 07 http://www.emmaljunga.com/start.asp?lang=PL&country=PL w kolorze np. Jungle lub Jungle lime. Trzeba dokupić fotelik i adapter Romer lub Maxi Cosi. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, to z powyższych najbardziej podoba mi się Mutsy, najmniej Emmaljunga, ale to ma w sumie drugorzędne znaczenie. Cytat:
Gdy zadałam pytanie w wątku, na którym się udzielam, spotkałam się z zapytaniem, dlaczego wybrałam takie drogie?... No cóż, takie mi się podobają i chciałabym, żeby długo mi posłużył. Planuję jeszcze co najmniej jedno dziecko . Poza tym ten zakup finansują dziadkowie .Ja póki co bezkarnie się nimi objadam . Będę kwiczeć za parę miesięcy, ale postaram się dzielnie powalczyć z nadprogramowymi kilogramami.Cytat:
. Ja też chętnie wyskoczyłabym na jakieś spotkanie, jutrzejsze niestety muszę sobie darować, ale co się odwlecze, to nie uciecze . Mam nadzieję .Cytat:
.--- Zabieram się za pisanie "wypracowania" nt. Jak wyobrażam sobie swój poród?
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2007-06-19 o 09:44 |
|||||
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam cynamonu nie czuję, jest delikatnie pudrowy z wyraźną nuta wanili i jakimiś egzotycznymi kwiatami w tle. Pięknie kwitnie na rozgrzanej słońcem skórze. Tobie wanililubnej istocie może przypaść do gustu
|
|
|
|
|
#1117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niezła pierwsza bryka![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to prawda, ale i tak trochę mi się głupio zrobiło. Serio Napiszę krótko: "Lekko, łatwo i przyjemnie." .
|
|
#1119 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie, ja tu chciałam zaapelować, że zaczynamy
Ja już przygotowałam materiały (wydruczek) i tylko czekam aż mi lakier na paznokciach u nóg wyschnie
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że w końcu trafisz na ten wymarzony. Marta, Margo. Ja odpadam Strachul, mając przed sobą ustny egzamin kobyłę, spanikowana i z trzęsącymi się rękami (w amoku wypiłam pół litra herbaty z czajniczka, po osuszeniu którego dowiedziałam się, że to była esencja do rozcieńczania... - nawet nie wiem, jaką emotkę tu wrzucić jako komentarz ), nie jestem w stanie ![]() Pozostaje mi patrzenie z odrazą na mój galaretkowaty brzuszek i cellulit na udach.
|
|
#1121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wierzę
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1122 |
|
Rozeznanie
|
Ale będziesz musiała nadrabiać
![]() Do lata, do lata, lalala.... <mam głupawke a jutro interview, trzymajcie kciuki>
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Nooo
![]() Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194244
|
|
#1124 | |
|
Konto usunięte
|
![]() E, wiesz ,ze ja kocham Twoje poczucie humoru ![]() Cytat:
Zastanawiam się nad marką Bosch. Inne sprzęty AGD także mam właśnie tej marki i jestem z nich bardzo zadowolona. Ale na ten model Samsunga zwrócę uwagę. Bardzo dziękuję
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Foch
![]() Gruba i nieszczęśliwa zwróciła swój koślawy nochal w stronę skryptu z technologii biochemicznej.
|
#1126 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4588781]
![]() E, wiesz ,ze ja kocham Twoje poczucie humoru ![]() Eenax, jestem wdzięczna za tak szczegółowe sprawozdanie i rady. Będę pamiętać o tych plastikowych pojemnikach i filtrach Hepa Zastanawiam się nad marką Bosch. Inne sprzęty AGD także mam właśnie tej marki i jestem z nich bardzo zadowolona. Ale na ten model Samsunga zwrócę uwagę. Bardzo dziękuję [/QUOTE]Polecam odkurzacz Boscha - mam własnie taki z dodatkowym pojemnikiem na rączce i systemem silvernano. Naprawdę świetny sprzęt.
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćwiczyć, ćwiczyć! Nie lenić się! Ja juz jestem po 15 dniu (albo dopiero). Na noc zapodałam sobie testowo EC. Zbyt kompociasta jak dla mnie, ale parę ładnych nutek wyczuwam |
|
|
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
Vetiver Oriental i gorąca czekolada
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Zagorsk. Upajam sie tym zapachem
|
|
|
|
#1130 |
|
Przyczajenie
|
Diorella Diora- bardzo stary zapach i coraz trudniej go dostac
|
|
#1131 |
|
Wiedźma
|
Witajcie,
dotychczas nie byłam uczestniczką tego uroczego wątku (przyznaję się do podglądania ) ale tym razem muszę... No muszę...Mam nadzieję, że nikt mnie nie przepędzi miotłą... Ani tasaczkiem... Skąd masz?! ![]() Mnie wszelkich CDG udało sie zdobyć jedynie próbki i na Avignon i Zagorsk jestem ciężko, śmiertelnie chyba nawet chora. ![]() Nie mówię, że kupiłabym teraz, natychmiast, z marszu, bo przez Was, Miłe Kusicielki, nabyłam ostatnio cztery nowe flakony (a mam w planach i piąty), ale przyznaję też, że nie jestem w stanie przysiąc, że nie kupiłabym... A właściwie to nawet podejrzewam... edit: Oj, grzeczność i wymogi formalne wątku! Pachnę In Black JDP
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli bardzo chcesz, to mogę...
![]() Witam na najbardziej plotkarskim i off-topowym wątku na Perfumach ![]() Pachnę na razie balsamem z bluszczem (wyszczuplający, ekhm ekhm), i mam ochotę na jakiegoś słodziaka. Na jedną rękę róża YR (której bliżej do czereśni, no ale niech będzie), na drugiej...
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę ... konszachtowo się tutaj robi
![]() Ja sobie zapachniłam SKIN - Mariolciu i Rodriguezem FH .... a co !Na noc jak znalazł |
|
|
|
#1135 | ||
|
Wiedźma
|
Dostałam, jestem w pełni ukontentowana, odpisałam.
Wszem i wobec obwieszczam, że Mariolasl jest cudowna i wspaniała, a kto by poddawał ten fakt w wątpliwość tego wyzwę na ubitą ziemię i przekonam... Cytat:
![]() Cytat:
Off-topiki to to, co tygrysy lubią najbardziej. Szczególnie, jeśli to są off- topiki od innych rzeczy, które tygrysy lubią najbardziej.
|
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skin pachnie na mnie bardzo cielesnie, zeby nie powiedziec erotycznie ![]() Cytat:
Jak chcesz, to moge obudzic TZ i potwierdzi. Obrazony zasnal. Powod- siedze na Wizazu
|
||
|
|
|
#1137 | |||
|
Zakorzenienie
|
eee, nie chce mi się już
![]() Eenax - trzymaj się Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak ja lubię tę emotkę ![]() jeśli chodzi o moje pachnięcie, to zrezygnowałam z użycia UJE Mediterranee, zamiast tego Scent Sheer, który wyparował błyskawicznie, więc dopsikalam się znalezionym w torebce Ogródkiem Nilowym. Też szybko uleciał, ale uznałam, że już mi wszystko jedno teraz pachnę kapką Amariage Mariage, chciałam sprawdzić, czy wytrzymam, może jutro się nim wypachnię do ludzi
|
|||
|
|
|
#1138 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie mogę znaleźć wątku na ten temat, ale czy to normalne, że wszystkie perfumy pachną na mnie zupełnie inaczej, niż na reszcie świata? Zupełnie, ale to zupełnie! ![]() Cytat:
![]() Tulipanko, czuję się powitana w sposób... szczególny. ![]() Normalnie prawie jak w niedzielę palmową.
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jeszcze w normalny sposób powitam - edit - o, właśnie w innym wątku zobaczyłam, że lubisz Children of Bodom - ja też a ja sobie właśnie wpadam w uroczy dołek zaraz dopiję zawartość szklaneczki obok (zdaje się, że to jakaś brandy jest w sporych ilościach ) i idę spać, bo to i tak za dużo, jak na moją słabą głowę...Mariage pachnie całkiem fajnie |
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Innocent, na dodanie energii, tylko czemu teraz tak krótko się mnie trzyma
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

).
Może też se kupię...

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(to już prędzej widłowe chyba 

zaraz dopiję zawartość szklaneczki obok (zdaje się, że to jakaś brandy jest w sporych ilościach