|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
we wtorek
wczoraj w końcu poćwiczyłam, klata i tri, na biceps nie miałam już sił
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XVIII
Cytat:
![]() Ja też zasnęłam ok. 23. Zachce mi się spać, nawet nie zdążę siknąć i już kimam w wyrku ![]() Moja mama od wczoraj kicha, prycha, kaszle. Z wujkiem śmialiśmy się, że gwarancja na nią minęła z dniem urodzin, i juz nic się nie zrobi. Pytał się czy dłużej chce się męczyć czy pomóc jej spaść ze schodków Dzisiaj ja mam zatkany nos |
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
na dzień dobry. Góra tej drugiej
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A było sie śmiać ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Ta pierwsza zacna
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam i jestem jeszcze bardziej głodna
![]() a mam spuchnięte bicki musiałam dziś rękawki odpiąć bo strasznie mi się opinały, wręcz wbijały
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pomału wracam do tematu, bo na zimę musiałam odpuścić. Muszę teraz znaleźć nowe miejsca do ćwiczeń, bo jak się okazało plac na który miałam chodzić jest oblegany przez mało bezpieczne typy ![]() Za pół godziny jadę z kotem na zabieg. Boję się i od 5 rano nie śpię W młodego diabeł wstąpił i lata po pokoju z moją bluzą w pyszczku nieświadomy niczego
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
a ten kot to jakieś imię ma?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tam taki okresik poród to dopiero hardcore
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie mów. Niektóre poród wspominają miło i przyjemnie, a mój okres na początku to był zgon przez 7 dni. Ryczałam konkretnie
![]() Teraz mam niebolesne, ale często |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Cicho
Nie strasz! Poza tym i tak mi to póki co nie grozi.. Biedna! przez 7 dni?? u mnie to raz na ruski rok jest tak, że brzuch strasznie boli.. no i wczoraj tak było akurat :/ |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Yeah
Wszystkie sie cieszyły że mają okres, a ja się bałam. Chodziłam po lekarzach, no to mówili że muszę przeczekać i przeciwbólowe tabletki mi przepisywali Szkoda że pampersów mi nie przepisywali ![]() Jak sobie pomyślę jaka to była 12 dniowa tragedia dla mnie, nikomu nie zycze. |
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 3-4 bezboleśnie, ale opuchnięcie. tzn. tak było. od połowy marca miałam już 3 razy
![]() Szoruję na pakerę |
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsza jest cała niczego sobie ![]() Cytat:
Z okazji soboty kupiłam sobie w biedronce kilka mini jajeczek wielkanocnych czekoladowych ;D |
||
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
Melduje 50min aero przed sniadaniem i pracą wszytsko mnie boli, jutro koniecznie totalny rest Nie wiem czy to te dopalacze przedtreningowe czy ogolnie trening silowy, ale zawsze na orbim odpoczywałam, dziś nawet na niskim poziomie umierałam. Smerffie ja slyszalam ze jesli sa skutki uboczne tabsów to znaczy że sa źle dobrane. Ale co ja tam wiem, nigdy nie brałam
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam skutki takie: brak okresu (takie tabsy), plamienie raz na jakiś czas, zero PMSu, mniejsze wahania nastroju, mniej paniki, mniej płaczu i tragedii. Zrobiłam trening, prawie umarłam. To znaczy: po pierwsze, moim zdaniem coś takiego: zwyczajnie nie umiem tego zrobić, zakres ruchu to jakieś 10 cm na moje oko, jaki sens ma taki przysiad idiotyczne, w 2 serii zamieniłam na zwykłe przysiady ale z piłką za plecami, czuję się bezpieczniej.W ogóle przez ten katar i polopirynę czułam się dość słabo i serce mi nawalało intensywnie cały czas. Ewidentnie przez to osłabienie. Robiłam też wypad z jedną nogą na piłce ale to też głupie, cała się chwiałam, zamieniłam na krzesło tradycyjnie. Brałam niewielkie ciężary przez to że ćwiczyłam osobno lewą i prawą nogę no i przez to ogólne osłabienie. Odpuściłam brzuch
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- o qwa, jakie mądrości wypisuje laska: "Też chcialabym miec bardziej płaski brzuch ale także zależy mi by leciutko podkreślic mięśnie Również słyszałam, że poprzez robienie brzuszków robią się głównie mieśnie..." no comment.. |
|
|
|
|
#1670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poród jest fajny ogólnie rzecz biorąc ale ten ból przy nim (ja nie miałam znieczulenia dopóki nie musiałam mieć cc) to paraliżował. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Ja jak byłam małolatą to miałam strasznie bolesne miesiączki potem to minęło potem znów wróciło jak miałam ok 25lat a teraz jest spoko
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama mi zawsze powtarzała ze ból okresowy jest niczym w porównaniu z porodowym a doskonale wie jak bolesne miewam @ nie ma opcji żebym to przeżyła
![]() No i wspomina ze miedzy skorczami potrafiła zasnąć kamiennym snem na 3sekundy taka była wyczerpana ![]() Aaa i jeszcze ze boleści comiesięczne odeszły po drugiej ciąży, PO DRUGIEJ
Edytowane przez Yo-asia Czas edycji: 2014-04-05 o 13:00 |
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na orbim tez zawsze zdycham miałam isc dzisiaj bo stary na 12 do pracy szedł ale byłam tak zmęczona i głowa mnie znów rozbolała że zasnęłam o 9 i wstałam przed chwilą.
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znając Ciebie to i tak nadrobisz
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak brałam anty to po jednych przytyłam 10kg w 5m-cy ale po zmianie schudłam ładnie cycki mi nie urosły dopóki brałam było wszystko ok ale jak przestałam brać juz nie było tak kolorowo wszystko sie rozregulowało i było strasznie. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Bezsensu sie katować na siłe.
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie anty dały: powiększone cycki, migrenę przedokresową - straszne to było, piękną cerę, zatrzymywanie wody ogólne, super regularne, krótkie okresy co 25 dni i śmiem twierdzić, że redukcja mi w ogóle nie szła
odstawienie: trochę mnie zapryszczyło, włosy się przetłuszczają szybko, bardziej wypadają, no i cycki spadły, okres w miarę regularny ale co 31 dni, puchnę tylko w drugiej połowie cyklu. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- ja się strasznie wręcz panicznie boję porodu! to również wpływa na moją decyzję o zajściu, ale podobno w ciaży się zmienia podejście - prawda to?
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba nie miałam skutków ubocznych tj. żadnych złych
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sie kiedyś bałam porodu nawet mówiłam ze dzieci nigdy nie bede miała ale w ciazy faktycznie ten strach mija nawet jak jechałam do szpitala to sie nie bałam raczej byłam podekscytowana że wreszcie zobaczę moje dziecię w chwili gdy zonaczyłam młodego bol nie miał znaczenia juz wszystko odeszło jest to takie przeżycie wspaniałe że zaraz chciałam następne Jednak zdrowy rozsądek zwyciężył hehe
|
|
#1678 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc piekne, w tym tyg pocwiczone tylko 2 razy ale z redu trzymam sie dalej
wczoraj mialam zapieprnix od 6 na nogach, myslalam ze sie wyrobie na silke ale remontowe zakupy skonczylam przed 22 .. do tego mojego F odbieralam z urodzin kolegi o 2 w nocy a dzis na rano do pracy, spalam z 3 godziny .. w pon silka .. w przyszlym tygodniu planuje 4 razy pojsc bo w tym mi nie wypalilo przez ten remont i ogolne zmeczenie .. nawet w domu nie spie tylko u F bo umnie nie ma gdzie :sciana: i nawet cardio wpsolnego niema bo tak padamy po pracy, jezdzeniu i zalatwianiu spraw reemontowo zakupowych ![]() wczoraj jadlam obiad z ikei bo nie mialam gdzie .. ale wzielam sobie łososia z makaronem w sosie wloskim .. i kawe bez dodatkow chociaz mialam ochote na mirinde - wygralam ![]() ja biore anty i strasznie mi piersi urosly .. i czasem bola .. no i troche cell bardziej widoczny no i napewno trudniej o spadki ale tak to okej, samopoczucie wporzadku ochota tez nie znikla
"Everyday is a step closer" Edytowane przez La_Mezcla Czas edycji: 2014-04-05 o 14:45 |
|
|
|
#1679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg. mnie więcej minusów niz plusów, do tego biorąc anty nie naprawisz problemu miesiączki tylko go zamaskujesz Mi ostatnio lekarz na brak okresu chciał je przepisać, chociaż wyraźnie zaznaczyłam że ich nie chcę. Nie wzięłam recepty. Teraz zanim pójdę z tymi moimi plamieniami/krwawieniami poczekam i zobaczę czy się samo nie wyreguluje. Cytat:
Ja jestem po plecy/barki i 70min aero. Mocny trening, chociaż w trakcie się nie męczyłam. Robiłam więcej powtórzeń. Doszło do treningu barków i z trudem zrobiłam połowę powtórzeń w bramie tego co tydzień temu A jak wzięłam długopis do ręki to... mi wypadł i nie ogarnęłam why. Napisałam jak przedszkolak ![]() Ej, ej ej! 9kg wyciskanie na barki charli- napisz później że bierzesz więcej xD Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2014-04-05 o 14:43 |
||
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jak robie siłowy (3x w tygodniu) i to pól porcji bo nie moge zasnąć po cholerstwie nawet jak padam ze zmęczenia. Tz ma to samo:/
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Ja pomału wracam do tematu, bo na zimę musiałam odpuścić. Muszę teraz znaleźć nowe miejsca do ćwiczeń, bo jak się okazało plac na który miałam chodzić jest oblegany przez mało bezpieczne typy
W młodego diabeł wstąpił i lata po pokoju z moją bluzą w pyszczku nieświadomy niczego
Nie strasz! Poza tym i tak mi to póki co nie grozi..

zwyczajnie nie umiem tego zrobić, zakres ruchu to jakieś 10 cm na moje oko, jaki sens ma taki przysiad
A jak wzięłam długopis do ręki to... mi wypadł i nie ogarnęłam why. Napisałam jak przedszkolak