Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-05, 08:21   #2581
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Cena za te stringi strasznie wysoka W sumie nie wiem za co Jak zobaczyłam ile kosztują to odechciało mi się kompleciku, ale Tż fundował
no dokładnie pare kawałków materiału, a cena
ja niestety nie mam sponsora

Opiumalfa ale ładne te rzeczy kupiłyście z mamą! wszystko do siebie pasuje i najważniejsze, że mam sie w nich dobrze czuje

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja ciacham po sesji O jakieś 40 cm I oddaję włoski fundacji Rak'n'roll, na perukę.
ja też oddaję tej fundacji - czytałam o nich niedawno i to tylko umocniło mnie w decyzji o ścięciu, ale chyba faktycznie zaczekam do sesji

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 08:25   #2582
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Znam ten ból Widze, że koleżanka z tej branży co ja Obecnie mam spokój - grupa zdziesiątkowana przez choroby. Dzisiaj miałam czwórkę Trzymaj się

Lece spać, dobranoc dziewczyny!
ja bardziej z branzy medycznej,ale przy takiej ilosci dzieci wymagany jest ktos taki jak ja ale faktycznie zazdroszcze 4osobowej grupy..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 08:56   #2583
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
chciałabym!
a tak na serio na prawdę marzę o tym, by czwartek i piątek przed ślubem były spokojne i zostały tylko takie kwestie jak zrobienie paznokci czy maseczki.
Wow, widzę że się spisali wszyscy i mieliście super zabawę!
Ładna bielizna, też chciałam ją kupić, ale zdecydowałam się na inną. Przyszła już paczka i wygląda na bardzo porządnie zrobią, jest miękka i ma dobry rozmiar, ogólnie jestem zadowolona, chociaż ma bardzo płytką miskę, ale to raczej taki styl, niż coś niedorobionego.

Dzisiaj lecimy kupić serwetki na ślub, w poniedziałek jesteśmy umówieni na ustalanie dekoracji i omówienie uroczystości ślubnej, a oprócz tego ja mam jeszcze przymiarkę sukni.

Ślub naprawdę wydaje się być coraz bardziej realny!!

Mamy już łóżko, to z podnoszonym stelażem, jak chcecie to mogę później, jak wrócę do domu, wrzucić fotki. Jest bardzo dobrze zrobione, nie jakaś byle jaka płyta, narzeczony był pełen podziwu jak dobrze jest przemyślane to łóżko (łatwo je dobrze skręcić).
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 09:06   #2584
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Ja ciacham po sesji O jakieś 40 cm I oddaję włoski fundacji Rak'n'roll, na perukę.
PIĘKNY GEST!
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
W koncu w sklepie Caterina.

Spróbuje ale jesyem na telefonie

Sukienka w kolorze szmaragdu
http://www.sklep.caterina.pl/wiosna-...ym_p_3089.html

Szal- on jest bardziej beżowy niz złoty.

http://www.sklep.caterina.pl/akcesor...al_p_3098.html

Takie buty tylko zamiast serca jest płaska kokarda
http://www.intershoe.com.pl/produkt/czolenka-2240196d

Drugie płaskie prawie identyczne.

Taka kopertówkę z Aldo.
http://m.aldoshoes.com/mt/www.aldosh...15-elroissa/34

Mama jeste wniebowzięta bo z jej rozmiarem jeste ciezko znaleść cos sensownego. (46-48).

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cena sukni powala, ale piękny zestaw zrobiłyście!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 09:28   #2585
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
wypierdzielamy za drzwi foto w momencie przekładania sukni przez głowę.
jak już ją będę miała na wysokości cycków, to może wejść z powrotem.
robię to samo! nie chcę by foto i kamerun widzieli mnie w samym staniku

Cytat:
Kochane, dziekuje za pomoc, mama kupila sukienke, dwie pary butow, szal, kopertowke i kolczyki!!! Jeszcze naszyjnika tylko brakuje!

Buziaki!
łłłłooooo zaszalałyście!!

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie nadrabiam bo padam na twarz. dzisiaj bylam 1dzien w pracy, 20stka dzieci dala mi w kosc..

Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app
z dnia na dzień będzie coraz to lepiej

exist świetna sukienka!!

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 09:28   #2586
kiss12550
Zadomowienie

Hej

U mnie dziś jakoś szaro -buro, a miało być słonecznie

Exist- sliczna sukienka też będę szukac czegos na poprawiny w mohito a o tej fundacji nigdy nie słyszałam , ale teraz o nich czytam i chyba też im przekaże obcięte włosy

Opiumalfa- ale mama będzie odstawiona super!

Uciekam i zajrzę do Was wieczorem, mam nadzieję że bede miała co nadrabiać !

W załączniku tort w którym się ostatnio zakochałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hollywood-style-slub-tort-szampan.jpg (57,4 KB, 59 załadowań)
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 09:40   #2587
velika
Winter is coming

komu majteczki ślubne, komu?
http://www.intymna.pl/p1381,34,3,447...tringi-lc-6050

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 09:45   #2588
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
gacie z welonem w jednym
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 09:53   #2589
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
BIORĘ!
Nie będę mieć welonu na głowie to chociaż na tyłek założę:-D

"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 10:14   #2590
Elrosa
Zadomowienie

Majtki z welonem

U mnie ciąg dalszy kłopotów z noclegami... dzwoniłam dziś do tego motelu w mojej wsi z pytaniem, czy mogę te noclegi zarezerwować. Pani mówi że niiee, oni tak wcześnie nie rezerwują. Ok, no zdarza się. Ale pani ciągnie dalej i tu mi już kapcie spadły: "bo pani by chciała prywatnie, tak? Bo my to właściwie głównie firmom wynajmujemy, na fakturę, i proszę zadzwonić w czerwcu, to wtedy pani powiem czy miejsca będą, bo może jakaś firma będzie chciała!". Tłumaczę, że sytuacja wyjątkowa, że wesele, że jak się boi że zrezygnuję, to ja już lecę z zaliczką, ale nie. Ma być faktura.
W poniedziałek chyba dzwonię do kuzyna K., on ma swoją własną firmę, niech nam weźmie nocleg na tę cholerną fakturę... nie wiem, co ona zmienia, ale widocznie dla tej pani wszystko :/
Stary 2014-04-05, 10:18   #2591
Opiumalfa
Zakorzenienie

dzieki dizewczyny!

Mama nie moze wyjsc z podziwu ze juz wszytsko ma!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 10:27   #2592
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby tylko starczyło ich dla nas wszystkich

Cytat:
Będzie jutro, razem z fotami z drugiej przymiarki sukni! Jadę na 8:30 Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto mi foty zrobi, tata ma chyba najlepszy aparat w swoim smartfonie, ale się waha jeszcze czy jechać bo się boi że się wzruszy
Powodzenia i czekamy na fotki! Słodkie co o tacie piszesz

Cytat:
Spróbuje ale jesyem na telefonie

Sukienka w kolorze szmaragdu
http://www.sklep.caterina.pl/wiosna-...ym_p_3089.html

Szal- on jest bardziej beżowy niz złoty.

http://www.sklep.caterina.pl/akcesor...al_p_3098.html

Takie buty tylko zamiast serca jest płaska kokarda
http://www.intershoe.com.pl/produkt/czolenka-2240196d

Drugie płaskie prawie identyczne.

Taka kopertówkę z Aldo.
http://m.aldoshoes.com/mt/www.aldosh...15-elroissa/34

Mama jeste wniebowzięta bo z jej rozmiarem jeste ciezko znaleść cos sensownego. (46-48).

Super zakupy!
Mama na pewno będzie pięknie wyglądać!

Cytat:
Napisane przez Monisia05900 Pokaż wiadomość
Łaaaał Wszystko? A ja maj i jeszcze jestem w ciemnej
A którego maja dokładnie? Ja też jestem majówka

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do was kochane- moja karnacja jest czymś pomiędzy gipsową ścianą a mąką pszenną Lux, więc proszę o poradę kogoś w temacie- ile, tzn. jak częsno, na ile i od kiedy zacząć najlepiej chodzić na solarę przed ślubem żeby wyglądać "wakacyjnie"??Suknię mam śnieżno białą i nie chcę się z nią zlać Opalanie natryskowe też odpada-raz zrobiłam i to był koszmar!! Samoopalacz kiedyś używałam z Loreal- ładnie się rozprowadzał i bez plam ale by pokolorował pewnie całą kieckę!!
Lepiej zacząć wcześniej, i chodzić dłużej ale na mniej minut. Zwłaszcza jak masz jasną karnację, skóra będzie potrzebowała czasu by się przyzwyczaić. Ja też jestem bladolica, i zaczęłam dwa miesiące przed ślubem. Wolę powoli ale ładnie i bez poparzeń.

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Dziewczyny przychodzę na moment pochwalić się że mam długo poszukiwany stanik śluby!!!
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kupiłam suknię na poprawiny
Foty! Foty!

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Dziewczyny naszły mnie wątpliwości co do sukienki. Że jest za delikatna, taka nijaka, mało ślubna,że nie będę wyróżniała się na weselu i nie spodobam się Tż
Wy wszystkie tak pięknie wyglądacie w swoich sukniach.
Ehh.
No co Ty gadasz Będziesz pięknie wyglądać! Nie będziesz się wyróżniać na weselu? To absolutnie niemożliwe!
A takie myśli nachodzą chyba każdą z nas

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
A jak przy sukienkach już jesteśmy to mam takie pytanie: czy jeżeli sukienka ma taki tył wycięty (foto w załączniku) tylko że moja nie ma sznureczka tylko zamek - to można założyć jakiś biustonosz?
A nie wolisz wszyć do sukni miseczki?

Chciałam się wczoraj umówić do mojej fryzjerki na próbną fryzurę i potem na make-up przed przymiarką, żeby zobaczyć jak to będzie razem wyglądało. Niestety fryzjerka nie miała już terminu, a myślałam że w poniedziałek rano nie będzie problemu z terminem I jeszcze powiedziała że tuż przede mną zadzwoniła jakaś dziewczyna i zarezerwowała termin który mnie interesował

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 10:47   #2593
kasia1201
Rozeznanie

Elrosa to ona nie słyszała o fakturach dla osób fizycznych. Nie tylko firma może brać faktury. Cashmere dziękuję za radę, brzmi bardzo logicznie - zaczynam w czerwcu. Do sierpnia powinnam być conajmniej beżowa :-D

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 10:59   #2594
mojakaren
Zakorzenienie

kiss12550 ładny ten tort!

Cytat:
zamawiaj hurtowo dla całego wątku PM14 wylansujemy nowy trend!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-04-05, 11:02   #2595
przezduzeem
Wtajemniczenie

Dziekuje za pochwaly fryzury ogolnie moj caly wyglad w dniu slubu bedzie taki lekki, zwiewny inspirowany boho. Juz sie nie moge doczekac

Dziewczyny, musialyscie mocno trzymac za mnie kciuki bo dostalam prace w poniedzialek zaczynam.

ELROSA, dziwna sprawa, bardzo nie fajna... Moze zapytaj czy wystawi Ci fakture nie na firme, a na osobe? Tak tez przeciez mozna...

MAJTKI Z WELONEM

Edytowane przez przezduzeem
Czas edycji: 2014-04-05 o 11:04
przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 11:23   #2596
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Dziekuje za pochwaly fryzury ogolnie moj caly wyglad w dniu slubu bedzie taki lekki, zwiewny inspirowany boho. Juz sie nie moge doczekac

Dziewczyny, musialyscie mocno trzymac za mnie kciuki bo dostalam prace w poniedzialek zaczynam.

ELROSA, dziwna sprawa, bardzo nie fajna... Moze zapytaj czy wystawi Ci fakture nie na firme, a na osobe? Tak tez przeciez mozna...

MAJTKI Z WELONEM
Będziesz cudnie wyglądała, aż nie mogę się doczekać relacji z Twojego wesela i zachwytów gości i TŻ oczywiście
Gratuluję pracy powodzenia Kochana, wszystko będzie dobrze
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 11:31   #2597
exist_
Zakorzenienie

Byłam na przymiarkach, suknia jest za duża, halka jest za duża, biustonosz jest za duży. Z halką i suknią to nie problem, trochę pani się burzyła że robota na dwa razy ze zwężaniem (moja wina, moja wina - trochę ruchu i są efekty (po 5 cm za duże wszędzie)). Gorzej że biustonosz jest ZA DUŻY i ja już nie wiem co kupię, pani kazała rozjerzeć się za straplessem Ewki. Kolejna przymiarka w maju, biustonosz kupię przed samą miarą, widzę że nie ma sensu wcześniej.
Reszta zdjęć w klubie

PS Welon 500 zł Tata kazał brać... Nie ukrywam że jest piękny, koronkę będzie miał taką jak w mojej sukni na dole (jeszcze jej nie ma)... Ale tyle kasy.. Mam wyrzuty sumienia...

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2014-04-06 o 09:01
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 11:33   #2598
enzunio
BAN stały

Wstawiam na chwilę beznadziejne zdjęcie, nie mam na sobie, nie miał mi kto zrobić, sukienka jest do ziemi i nie jest biała, jest taka ecru, kremowa, coś w ten deseń.

Zaraz skasuję

PS. Chyba pierwszy raz w czym się tacie spodobałam pochwalił, powiedział, że KLASA!! Mój tata!!!!

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-04-05 o 17:05
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 11:42   #2599
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam na przymiarkach, suknia jest za duża, halka jest za duża, biustonosz jest za duży. Z halką i suknią to nie problem, trochę pani się burzyła że robota na dwa razy ze zwężaniem (moja wina, moja wina - trochę ruchu i są efekty (po 5 cm za duże wszędzie)). Gorzej że biustonosz jest ZA DUŻY i ja już nie wiem co kupię, pani kazała rozjerzeć się za straplessem Ewki. Kolejna przymiarka w maju, biustonosz kupię przed samą miarą, widzę że nie ma sensu wcześniej.
Reszta zdjęć w klubie

PS Welon 500 zł Tata kazał brać... Nie ukrywam że jest piękny, koronkę będzie miał taką jak w mojej sukni na dole (jeszcze jej nie ma)... Ale tyle kasy.. Mam wyrzuty sumienia...
Bierz ten welon, jest cudowny! Idealnie pasuje do sukni . Później go sprzedasz
A w sukni wyglądasz przecudownie! Idealnie do Ciebie pasuje, pięknie podkreśla Ci sylwetkę nawet nie widać, że jest jeszcze nie dopasowana.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 11:46   #2600
201604261006
Konto usunięte

Cytat:

Ja też!!! Na obiad poślubny
Kiepsko tu wygląda i jest jakaś krótka, u mnie jest idealnie przed kolanko Jak mama mnie w niej zobaczyła to mówi "bierz, ja płacę!"
Bardzo ładna!

Cytat:
Byłam na przymiarkach, suknia jest za duża, halka jest za duża, biustonosz jest za duży.
Bardzo ładna suknia

Cytat:
Wstawiam na chwilę beznadziejne zdjęcie, nie mam na sobie, nie miał mi kto zrobić, sukienka jest do ziemi i nie jest biała, jest taka ecru, kremowa, coś w ten deseń.
Piękna! Gdzie kupiłaś?
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 11:59   #2601
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:

MAJTKI Z WELONEM
gratuluję pracy!
masz jakieś inspiracje do stylu boho? bo jestem bardzo ciekawa, sali i ogólnie stylizacji

exist_ suknia bosko leży
welon to już w ogóle brak słów, ale faktycznie cena
lecz z drugiej strony - welon ubierasz jeden jedyny raz w życiu

Cytat:

Zaraz skasuję

PS. Chyba pierwszy raz w czym się tacie spodobałam pochwalił, powiedział, że KLASA!! Mój tata!!!!
haha mojemu tacie też się sukienka na poprawiny tak podobała, że myślałam, że spadnie z krzesła z wrażenia aż mamie kazał taką samą kupować

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-04-05, 12:17   #2602
enzunio
BAN stały

mysza, na Gildii nie wiem do czego to porównać nawet, takie małe sklepiki ze sprzedawczyniami jak na straganie:P

mojakaren mój tata w ogóle nie lubi długich sukienek, więc zdziwiłam się

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-04-05 o 12:20
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 12:29   #2603
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
BIORĘ!

I ja i ja !

Elrosa- nie rozumiem tej babki od noclegów mam nadzieję że jednak uda Ci się coś wykombinować

przezduzeem - za pracę

Enzunio- śliczna suknia, szkoda tylko że nie masz zdjęcia na sobie

Exist- piękna panna młoda a welon

Mojakaren- tylko ciekawe czy naszym Tżtom gatki z welonem przypadną do gustu szczerze ja na początku myślalam że to jakaś wstążka, nie od razu zajarzyłam ze to ma być welon

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-04-05 o 12:41
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 13:08   #2604
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
BIORĘ!
ja też - może to jest opcja!

Cytat:
Gratuluję.

Cytat:

Zaraz skasuję

Śliczna.

Za 3 tygodnie o te porze będę siadać do make-upu!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 13:36   #2605
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Majtki z welonem

U mnie ciąg dalszy kłopotów z noclegami... dzwoniłam dziś do tego motelu w mojej wsi z pytaniem, czy mogę te noclegi zarezerwować. Pani mówi że niiee, oni tak wcześnie nie rezerwują. Ok, no zdarza się. Ale pani ciągnie dalej i tu mi już kapcie spadły: "bo pani by chciała prywatnie, tak? Bo my to właściwie głównie firmom wynajmujemy, na fakturę, i proszę zadzwonić w czerwcu, to wtedy pani powiem czy miejsca będą, bo może jakaś firma będzie chciała!". Tłumaczę, że sytuacja wyjątkowa, że wesele, że jak się boi że zrezygnuję, to ja już lecę z zaliczką, ale nie. Ma być faktura.
W poniedziałek chyba dzwonię do kuzyna K., on ma swoją własną firmę, niech nam weźmie nocleg na tę cholerną fakturę... nie wiem, co ona zmienia, ale widocznie dla tej pani wszystko :/
To powiedz jej żeby ci wystawiła rachunek, albo fakturę do paragonu fiskalnego. Wtedy już nie powinna mieć "problemu" bo nie dubluje przychodu. Z resztą jeśli ktoś chce fakturę to sprzedawca ma obowiązek ją wystawić.

Cytat:
Reszta zdjęć w klubie

Welon PRZEPIĘKNY ja bym brała, nawet na cenę bym nie patrzyła

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 13:55   #2606
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ijaa
Ostro mnie to w ogóle rajcuje, że w tym m-cu u nas tyle ślubów i sezon ruszy na dobre

Jutro pierwsze zajęcia z tańca i powoli kończymy zapraszanie gości. Czas też załatwić papiery i dac na zapowiedzi No i w przyszłym miesiącu panieński
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 14:55   #2607
przezduzeem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Będziesz cudnie wyglądała, aż nie mogę się doczekać relacji z Twojego wesela i zachwytów gości i TŻ oczywiście
Gratuluję pracy powodzenia Kochana, wszystko będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
gratuluję pracy!
masz jakieś inspiracje do stylu boho? bo jestem bardzo ciekawa, sali i ogólnie stylizacji
kiss12550

ijaa

Dziękuję jeszcze raz! Główną moją inspiracją jest ta para:
http://ruffledblog.com/bohemian-portland-park-wedding/
Pierwsze zdjęcie

W załączniku pokażę swoją salę mniej więcej i kilka inspiracji, mam ich dużo, ale żeby nie zanudzać, to wybiorę kilka, nie wszystkie są w tym stylu, ale nimi się kieruję
W śród nich mój bukiet i pomysły na sesję ślubną

ENZUNIO, piękna sukienka!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sala.jpg (58,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 000000stół.jpg (44,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_9134708.jpg (85,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_10911391.jpg (34,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_center-pieces--wedding-stuff_8455617.jpg (46,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 558731_355976857835514_2078762950_n.jpg (58,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piwonia-kartki-napis-stare-paczki.jpg (84,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piora-piorka-trendy-2013-01.jpg (45,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_fotografia_9645727.jpg (23,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_inne_10923265.jpg (66,0 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez przezduzeem
Czas edycji: 2014-04-05 o 14:58
przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 15:35   #2608
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ad Rem, Lemon, Say - widzę, że nie jestem sama W oczach mojego TŻ zdecydowanie za dużo nawijam o ślubie, choć naprawdę ostatnio się mega ograniczam, więc jak on sam z siebie cokolwiek mówi to mnie serce rośnie

Lemon, trzymam kciuki za obrączki!
Mój już się przyzwyczaił do gadania, sam w końcu też zaczął opowiadac co mu się podoba a co nie - i baaardzo mnie to cieszy
Dzięki za kciuki, zdążyliśmy byliśmy o 13:55
Miałam zrobić fotkę na palcu ale zapomniałam są śliczne, wygodne, chociaż trochę mi było dziwnie jak ją załozyłam
Pojechały teraz do grawerowania, myślę że max 10 dni to potrwa
Jak je założyliśmy to TŻ od razu chciał do kościoła iść

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
kiss narazie miałam tylko pokarmówkę, no ale na same najlepsze dla mnie rzeczy jestem uczulona, m.in marchewka, kurczak, pomidor , kakao (czekolada)
O masakra!

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
mimi Obawiam się, że wieści o zapowiedziach złamią serce wielu paniom - nic tak nie boli jak wieść o zaręczynach pobożnego mężczyzny o ładnym głosie

Czas na mnie, zaraz jedziemy rozdawać zaproszenia - najpierw rodzice TŻ-ta, potem moi i dalsza rodzina z mojej strony O zdjęciach (zaproszeniowo-welonowych) pamiętam, zrobię je po powrocie.
Hahahah padłam!
Powodzenia przy zapraszaniu!

Cytat:
Kochane, dziekuje za pomoc, mama kupila sukienke, dwie pary butow, szal, kopertowke i kolczyki!!! Jeszcze naszyjnika tylko brakuje!
Buziaki!
Super! Zakupy świetne!

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś pierwszy dzień na naukach prowadził starszy ksiadz ale nie było źle (co prawda zaczął od tego że ludzie nie wierzący nie są ludźmi za to bardzo mnie zdziwił z podejściem do związków homoseksualnych powiedział że Bóg stworzył nas zdolnych do wyborów i to jest ich wybór i niech sobie są w związkach ale niech tego nie nazywają ślubem ani małżeństwem bo są to słowa zaczerpnięte z Biblii i małżeństwo jest między kobietą i mężczyzną) tylko godzinkę tam spędziliśmy i do domu jutro dzień drugi jakaś babka ma prowadzić (już się boję) rozmowę o antykoncepcji naturalnej
My dziś zakończyliśmy nauki Mieliśmy mega fajnego księdza, szkoda tylko że tak krótko z nami był. Panią z poradni mieliśmy trochę nawiedzoną, ale do przeżycia. Metoda NPR była poruszana, babka ją zachwalała, od 2 tyg też mierzę temperaturę, bo chcę być przygotowana na indywidualne spotkania i chcemy ustrzelić córeczkę

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Mamy już łóżko, to z podnoszonym stelażem, jak chcecie to mogę później, jak wrócę do domu, wrzucić fotki. Jest bardzo dobrze zrobione, nie jakaś byle jaka płyta, narzeczony był pełen podziwu jak dobrze jest przemyślane to łóżko (łatwo je dobrze skręcić).
Ja jestem bardzo ciekawa fotek jak podrzucisz link też będę wdzięczna

Cytat:
OMG!

przezduzeem gratuluję pracy!

exist_ już to pisała ale wyglądasz cudownie! Welon super ale cena faktycznie powala... A krawcowa niech nie narzeka, to chyba nic dziwnego że PM chudnie
Stary 2014-04-05, 16:02   #2609
say-hello
Zakorzenienie

Zrobiłam dziś pierwszą przymiarkę do numerów na stoły. Może być? W tym samym stylu byłyby napisy przy księdze gości i słodkim stole
Takich ramek mam w domu 5, drugie tyle musiałabym dokupić. Napis zrobiony białą kredką na czarnym papierze.

Sorrki za jakość, ale po ostatnich porządkach nie mogę znaleźć lustrzanki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140405_155626.jpg (71,0 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140405_155649.jpg (47,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140405_155728.jpg (57,8 KB, 30 załadowań)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 16:11   #2610
cude
Zadomowienie

anka1897, no wiesz co? Szczerze mówiąc, to gdybym miała możliwość wyboru między Twoją, a swoją, to wybrałabym Twoją

ilussia, masz zdjęcia na sobie? Ten pasek na biodrach dziwnie wygląda, suknia jest piękna!

Mojakaren, Lg-ago, kiss12550, klub się powiększa

ijaa, miły wieczór

Elrosa, nic nie poradzisz. Dobrze, że macie skąd firmę wziąć.

exist_

przezduzeem, gratki za pracę!

Mnie chyba się nie udało, zadzwonię w poniedziałek i się upewnię.
Wczoraj położyły mnie 2 piwa... Nie rozumiem dlaczego.
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości