|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
jak ja pragnę tiramisuuu
![]() albo ciacha czekoladowego na guinessie
|
#2342 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Zrób!!! Ja bym zrobiła, ale u mnie wszystko by teraz jak z gipsem wyszło...
|
|
#2343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chelsea Wolfe!!!! Co prawda, ani to blues, ani jazz, ale płeć wykonawcy się zgadza, no i jest smętnie ![]() W ogóle, cała płyta jest boska
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Nindżopesz
|
Betty, Akiyo, dzięki
A tymczasem macham znad rekina po sycylijsku (aż się TŻ zdziwił, że umiem gotować, sama się chyba bardziej zdziwiłam) i owoców i bakalii wygrzebanych z domowej nalewki |
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie udało się znaleźć serwis laptopów, to może dysk jest ok i potrzebna tylko drobna naprawa. Gorzej, jeśli się nie da, to wtedy będziemy szukać pomocy, bo D. bardzo zależy na odzyskaniu plików muzycznych ![]() Czy Grao Tron 4 to się zaczęła od 2 czy 9 kwietnia? W sumie, to z tej serii interesuje mnie tylko pewne weselisko, 4 i 5 tom książki były okropnie nudne w porównaniu z trzecim
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-05 o 15:30 |
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Taaa, bo ryba wymaga umiejętności kulinarnych ![]() Ale niech tak chuopy myślą, ja jak zrobię zwykłą sałatę w sosie olejowo ziołowo miodowym z sokiem cytryny to chuop po prostu mówi że to mistrzostwo swiata Smacznego. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-05 o 15:35 |
|
|
|
|
#2347 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby to tylko przesilenie i oby szybko przeszło Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas dziś TŻ gotuje a ja się obijam od kiedy z pracy wróciłam ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
4 tom faktycznie był nudnawy, 5 mi się bardziej podoba (jestem w trakcie) Znając życie to weselisko pokażą gdzieś w połowie sezonu (mimo że w książce było zaraz po poprzednim weselisku )
|
|||||
|
|
|
#2348 |
|
|
Pytanie pomocnicze -dysk jest uszkodzony mechanicznie???
|
#2349 |
|
Nindżopesz
|
Phi, tym razem naprawdę
Zazwyczaj wychodzi mi podeszwa bo wsadzam do piekarnika ale dzisiaj się poświęciłam, skleciłam sobie papirus z papieru wymazanego olejem, na to rekin, czarny pieprz, sól, bazylia, plastry cytryny i wyszedł mięciutki. Do tego brokuły i podsmażone pomidorki koktajlowe z pesto, omnomnom Owocami się właśnie trochę upiłam
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
możliwe, bo laptop spadł był na podłogę i nie wiadomo, co się spsuło
![]() Zaniesie do specjalnego serwisu i niech zajrzą i powiedzą, co się stało i czy da się w ogóle naprawić, a potem będziemy kombinować co dalej ![]() są firmy odzyskujące dane z uszkodzonych dysków, ale to idzie w tysiące złotych
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-05 o 16:05 |
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Mursz, jak zrobię, to zjem całe
![]() może wersję pucharkową chociaż ![]() Cytat:
o niej też myślałam, ale nie chciałam wybiegać za daleko pospamuję trochę smętami z fb Anouk Sarah McLachlan Sophie Zelmani Isobel Campbell & Mark Lanegan Kari Rueslåtten i moje ostatnie odkrycie ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Maja, co się dzieje po podłączeniu dysku? wykrywa/nie wykrywa słychać pracę/stuka/żadnej reakcji
|
|
#2352 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ostatnio spodobała mi się też ta piosenka ale tylko w wersji pseudo-instrumentalnej. Tylko to już mocno popowe. |
|
|
|
|
#2353 | |
|
|
Cytat:
![]() Pfff... No to już, nie ma co walczyć z naturą. Naturalnie w przypadku Twojej wiotkości, ja utyłam od samego przeczytania słowa "tiramisu". O, znowu...
|
|
#2354 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() śpię 21-8, cały czas czuję się senna, słaba, coś ciągle dolega, a to katar, a to gardło podrapie, a to zimno wieczorem trzęsie... i tak już kolejny tydzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A akurat podczas pełni, to ja od dziecka nie mogę spać. I meteopatka ze mnie, jak ciśnienie w powietrzu spada, to mi łeb pęka Co do nietopsza, to
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-05 o 17:41 |
||||
|
|
|
#2355 |
|
Nindżopesz
|
Polazłam eksplorować Lofoty za pomocą map google, przychodzi did, paczy i mówi:
- czemu tu są same stodoły? Ale nudno, same kamienie. |
|
|
|
#2356 |
|
|
Niestety napisał mi kolega, że jego magiczny program odzyskuje tylko pliki jpg
|
#2357 | ||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty i spod olejku na guowie
![]() Cytat:
2.no niestety na pewno masz rację Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na uszach ?z zada sadło najtrudniej spada ![]() Cytat:
2.u nas obowiązuje poziom 30-60 25(OH)D3 we krwi . Tutaj co nieco o wit D3 - te 400 jednostek to zalecana dawka suplementacji dodatkowej poza wit D z pokarmu http://medycynawiekurozwojowego.pl/p...owego_u_dzieci 3.najpierw do oskrzeli a potem do płuc , dlatego płuca palacza są czarne od syfu .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2358 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.ojeeeeej , trzeba się było nad biedaczką zlitować i natentychmiast zabrać ten paskudny niekrojony chleb , żeby się biedactwo nie zmęczyło Tulam wszystkie potrzebujące hurtem bo nie ogarniam rzeczywistości w ramach eksperymentów z kosmetykami fschodu nasmarowałam se guowę olejkiem na porost i wzmocnienie wuosów Orientany i czekam co będzie na razie stwierdzam że pachnie bardzo apetycznie i kokosowo takoż polecam orientany maskę-żel z żeńszeniem - jakoś całościowo się po tym lepiej wygląda znaczy na paszczy oszyfiście ![]() ad sinupret krwawień z nosa - jeżeli nic nikt nie może znaleźć i wszystko wszędzie ok to przeczekać mija z wiekiem . Kiedyś uważano , ze krwawienia z nosa u dorastających panienek to oznaka iż czas za mąż i wtedy przejdzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. i zakupów na tyraj misiu ![]() co do himalayskiego multipurpose cream (mam taką wersję) to nie dość że goi, to jeszcze z błotnym peelingiem wyczyścił mi pory
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To to? http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-...y-20-4567.html |
|
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten peel sax dla Polly trompka
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-04-05 o 19:34 |
|
|
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. łiiiii to piiiiiikuś. To ja jestem aż nadto zaopatrzona w wit D. ![]() Cytat:
I koegzystencja żelu fuble
|
||
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jeszcze co do filtrów... na stronach zachwalających filtry pełno jest fot ludzi z pomarszczoną połową twarzy od słońca itp, ale to chyba ekstremalne przypadki. Myślę, że jak zwykle wszystko jest sprawą indywidualną - moja mama co roku się mocno opala w polu, nigdy nie używała żadnych kosmetyków ani kremów i cerę ma lepszą niż niejedna babka młodsza od niej
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja jak zwykle umiesz przywalić 2, ano indywidualna |
|
|
|
|
#2365 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#2367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2368 |
|
|
Czytałyście?? Przeraża mnie głupota kobiet...
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem.
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ze raz można zgłupieć, to ja rozumiem. Wiadomo, zakochana, bajka, no a przecież on nie jest taki jak reszta, jak mowia w tv czy w gazetach piszą...ale przezyć piekło i potem ciągle z uporem maniaka pakować sie dokladnie w to samo...tego już nie rozumiem.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Bo ja nie kce choroooooooooby 

dachówa pewnie zostanie
mija z wiekiem . Kiedyś uważano , ze krwawienia z nosa u dorastających panienek to oznaka iż czas za mąż i wtedy przejdzie