|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz? Odsłona LIV
Ja też uwielbiam kasze
![]() Może jakoś szczególnie ja trzeba gotować ![]() Dziś No19 Poudre ale jakoś nieszczególnie mi chyba leżą
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4353 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj też Truth
|
#4354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja dziś na śniadanie jadłam jaglankę gotowaną z rodzynkami, mrożonymi malinami i łyżką miodu ![]() poza tym jem ją w warzywami, tuńczykiem, kurczakiem, oliwą, na ciepło, na zimno- uwielbiam i faktycznie od 1,5 roku mniej choruję ale nie skojarzyłam tego z jaglanką hmm a temacie, żeby nie dostać lania za OT- masło do ciała magnolia z Organique |
|
|
|
|
#4355 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45894154]No i chyba nie powiesz, że Ci się to nie podoba [/quote]Scena i blask reflektorów to mój żywioł! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Wczoraj wieczorem był Red Vetyver, ale umęczył mnie, nie wiedzieć czemu... dzisiaj niczym jeszcze, będzie Sander for Men |
|||||||
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
TF Violet Blonde
.
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Dopsikuję się tym co rano czyli potrafię nosić 1 zapach cały dzień
Niezmiennie nowym Alienem
|
|
#4359 |
|
Mother of Cats
|
Hm, a może to kwestia ilości wody lub czasu gotowania?
|
|
|
|
#4360 | |||
|
El Cumpleaños Secreto
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;45899083]Nie taka była umowa
Ach te niecne baby, aby moncoł w głowach ![]() (...) Dalej Grey Vetiver, zacny jest Ależ Władziu, umowy są po to, by pisać do nich aneksy. Nie wiedziałeś??? Ojjj bidulku Cytat:
![]() Cytat:
Haaa, i tu Cię mam. Przecież Ty nawet nie będziesz wiedział, że Ci się w czymkolwiek dłubie Cytat:
--- O taaaak, taaak, taaak Dla mnie zawsze jesteś najjaśniejszą gwiazdą na całym nieboskłonie. Jesteś stworzony do tego, by błyszczeć wysublimowanym blaskiem ___________________ Dziś, za zgodą mojej dobrej koleżanki Dziś spróbowałam i ulżyło mi Kocham róże, ale bardzo wiele z nich pachnie na mnie i takie mam skojarzenia, jak konfitura z płatków róż. Uwielbiam różaną konfiturę, ale wtedy kiedy piekę z nią drożdżowe bułeczki Ta róża jest elegancka, zmysłowa, namiętna. Towarzystwo kadzidła, przypraw, szum lasu zdecydowanie jej służy. To róża, do której nie podejdzie jakiś cwaniaczek i nie powie jej: te lala, siemanko, strzelimy browarka... O nieee, do tej róży podejdzie tylko mężczyzna silny, zdecydowany, pewny siebie i swoich atutów. Wie, że ta róża podejmie z nim grę i będzie za nią tęsknił, kiedy ona już odejdzie, ale będzie ją czuł wokół siebie... Siła, klasa, długotrwałość, zmienność, rozwój...Wszystko tu jest
I'm still alive... Edytowane przez liliza Czas edycji: 2014-04-05 o 22:20 |
|||
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
|
Volupté
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Na wyjście Wood Mystique, potajemnie potem dopsikany ASEO II, coś czuję, że razem stworzą udaną parę
|
#4363 |
|
Zadomowienie
|
Niezmiennie od 3 dni - Florabotanica
|
#4364 | |
|
Rozeznanie
|
Ho, ho, widzę że spore zaineresowanie moją kaszką wywołałam
ja ją najpierw prażę na patelni(fajnie pachnie) albo w garnku od razu, potem zalewam wrzątkiem i gotuję na elektrycznej płycie na minimalnym fajerze ze 20 min. Mój się zachwyca, że już goryczki nawet nie czuć takiej wprawy nabrałam a najlepiej mi smakuje ze startym jabłkiem odrobiną miodu i rodzynkami- to na śniadanie![]() i dalej Intense Cafe, rzecz jasna ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
tak jak wcześniej makaron...
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te rady na temat jaglanki bardzo cenne Ale u kuzynki jadłam przepyszny deser z kaszy jaglanej - coś jak czekoladowe ciasto o nieco budyniowej konsystencji Było tak pyszne, że z mężem do rana daliśmy mu radę (chyba nikt inny nie odważył się jeść, ich strata).Jako, że mam u siebie kilka niepodpisanych próbek usiłuję je zidentyfikować, na razie z marnym skutkiem. Jeszcze wczoraj wyjęłam z pralki kolejną Pachnę więc anonimową wanilią w stylu Golda
|
|
#4367 |
|
Konto usunięte
|
Z powodu migreny tylko jeden psik Etro Etra
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Venezia edt
|
#4369 |
|
Spod wody.....
|
Tylko żebyś nie myślał za długo - to niezdrowe
![]() W moim albumie prezent dla Ciebie ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Dziewczyny, ja ostatnio zajadam się kaszą jęczmienną-pęczakiem Pierwszy raz zrobiłam potrawę na jej bazie w Wigilię ) Ale chciałam dodać coś nowego, coś od siebie, żeby każdy kojarzył tą potrawę z wieczerzą u mnie: zrobiłam pęczak z mrożonymi własnymi kurkami, cebulka, szczypiorek, śmietana -niebo w gębieOd tej pory przynajmniej raz w tygodniu gości u mnie na stole na zmianę z kaszą gryczaną, którą mogę jeść solo, lekko osoloną+masełko Oj, chyba idę przewietrzyć lodówkę ![]() Pachnę kotem, psami i dymem z ogniska ![]()
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
Historie d eau dzis
|
|
|
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
Opium
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, bo w mojej diecie bezglutenowej, to od jakiegos czasu podstawa jedzenia ( + oczywiscie inne kasze, ryz i ziemniaczki) edit: doczytalam, ze kamanda77 tak samo robi
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2014-04-05 o 19:45 |
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
D & G the one
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale powiedz mi co z tą kaszą potem, z tą jej mącznością , też tak Ci wychodzi?
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i też próbowałam ją kiedyś płukać i przelewać wrzątkami, ale jak się upraży to jest smaczniejsza, spróbujcie![]() Asiu, mi wychodzi sypka, to kwestia ilości wody chyba, trzeba dać mniej więcej dwa razy tyle co kaszy, ale lepiej mniej niż więcej. Edytowane przez deluce Czas edycji: 2014-04-05 o 19:54 |
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz bedzie wyplukana i przelana na durszlaku, to sypiesz do garnka, zalewasz woda (w proporcjach 1 czesc kaszy, do 2 czesci wody) i na malym ogniu gotujesz do odparowania, ale ma tak tylko lekko pyrkac ok. 20 minut, pozniej zostawiasz do odparowania (caly proces pod pokrywka) maczna nigdy mi nie wychodzi wilgotna wychodzi ![]() edit: jesli mozna pociagnac OT (sorki dziewczyny polecam tego bloga da bezglutenowcow, wegan ... http://smakoterapia.blogspot.com/201...search-results jadam na slodko, robie jogurty, albo zajadam z sosami
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2014-04-05 o 20:02 |
|
|
|
|
#4378 |
|
Konto usunięte
|
testowo Rogue Rihanny i flaszki nie bedzie
|
|
|
|
#4379 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A co w nim jest nie takiego?
![]() Nadal Angel La Rose, mój wewnętrzny potworek jest zdeterminowany go poskromić i pokochać.
|
#4380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

Zapraszamy 
, patrzy na pana i robi to samo

Dla mnie zawsze jesteś najjaśniejszą gwiazdą na całym nieboskłonie. Jesteś stworzony do tego, by błyszczeć wysublimowanym blaskiem 

ja ją najpierw prażę na patelni(fajnie pachnie) albo w garnku od razu, potem zalewam wrzątkiem i gotuję na elektrycznej płycie na minimalnym fajerze ze 20 min. Mój się zachwyca, że już goryczki nawet nie czuć takiej wprawy nabrałam