|
|
#1651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.1
Wchodzic moze i sie chce, ale pisac juz niekoniecznie...
![]() Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalka
|
|
#1652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tego pierwszego - pisząc na otwartym forum zgadzamy się na to, że każdy może wejść i przeczytać co piszemy. Wiecie o tym dobrze, bo przecież założyłyście klub, a potem facebooka. Tam nie macie nikogo niechcianego. Możecie pisać tak, żeby nie czuć się podglądane. Ja też dobrze o tym wiem, aż za dobrze. (kto miał przeczytać, to przeczytał) Co do tego drugiego - trochę dziwnie byłoby wejść na wątek, gdzieś gdzie mnie nikt nie zna i nie kojarzy i napisać Ci "jestem z Tobą". Uwierz mi, że można wspierać też inaczej.. Edytowane przez tridentina Czas edycji: 2014-04-13 o 11:03 |
|
|
|
|
#1653 | ||
|
Rozeznanie
|
Roane, genialny motyw z tą latarką.
Ale ja, z moją zgrabnością na pewno zaświeciłabym Małemu w oczy, a potem machnięciem zrzuciła latarkę z głowy, powodując wielki rumor.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój syn zaczął dzisiaj wydawać kolejne ciekawe dźwięki z siebie. Leży, rozgląda się i piszczy.
|
||
|
|
|
#1654 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już oberwały... "mydło wszystko myje... sialalala"
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz tak leży popatrzy się, uśmiechnie do mnie z takimi wesołymi oczkami i powie "giiii"- jak on te usteczka składa do tych swoich wypowiedzi to boki można zrywac
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2014-04-05 o 22:54 |
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
#1657 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ups literówka
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W czasach powszechnego i nieograniczonego dostępu do informacji, ignorancja to kwestia wyboru. Edytowane przez Roane Czas edycji: 2014-04-05 o 23:09 |
|
|
|
|
#1661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Gang Iren
|
Milka kciuki za Usg!
Ja mam propozycję dla nowych osób: może napiszecie coś więcej o sobie,o swoich zainteresowaniach itp Kiedy się poznawałyśmy na forum dużo pisałyśmy o sobie,fajnie byłoby również was poznać. Bo w sumie po wymianie informacji o dzieciach niewiele wie się o danej osobie.
|
#1664 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale ze względu na to co pisałam kilka postów wyżej wolę nie ujawniać żadnych charakterystycznych szczegółów. Z mniej charakterystycznych - lat 32, pasja - góry, szczególnie te najwyższe. Uwielbiam czytać książki, stąd moim ulubionym urządzeniem jest kindle ![]() Nie wiem co jeszcze chciałabyś wiedzieć
|
||
|
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
Shiloh-dziekuje, to bardzo mile z Twojej strony ;-)
Pare slow o mnie-26 lat, pasją góry, muzyka rockowa i metalowa, festiwale, dobre piwo i gotowanie. I horrory klasy B. Zawodowo zajmuje sie marketingiem i PR. Z moim mężem jestem od liceum, czyli od niemalze 10 lat ;-)
Edytowane przez Caillouu Czas edycji: 2014-04-05 o 23:53 |
|
|
|
#1666 | ||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1667 |
|
Raczkowanie
|
To i ja powiem coś o sobie
Mam 25, prawie 26 lat. Pracuję w oświacie, ale nie jestem nauczycielem. Zajmuję się głównie rozmawianiem z ludźmi Moja praca to moja pasja i w związku z tym ciągle się dokształcam. Właśnie jestem w trakcie 4-letnich "studiów". Uwielbiam czytać książki - tylko i wyłącznie w wersji papierowej Bardzo lubię też piec ciasta, ale w ciąży wychodziły mi głównie zakalce. Teraz nie miałam jeszcze okazji sprawdzić czy ta przypadłość mi przeszła Oglądam niestety dużo seriali (nie polskich) |
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
No to kolej i na mnie
. Mam 29 lat. Moją pasją jest muzyka- grałam na skrzypcach trochę na pianinie, śpiewam sobie (nie dla ludzi)- przede wszystkim wyję mężowi w samochodzie jak gdzieś jedziemy. Uwielbiam jeździć na rowerze- najbardziej po lesie czy na długodystansowe wycieczki rowerowe. Bardzo lubię czytać książki ale tylko papierowe. Tablety i czytniki do mnie nie przemawiają. Pracuję jako analityk finansowy w korporacji. Też się dokształcam w tym zakresie. Miałam w czerwcu zdawać dwa egzaminy ale już widzę, że byłam bardzo naiwna planując to. Dziecko absolutnie nie daje mi szansy, żeby się uczyć.Dla zainteresowanych- mogę przesłać link do tego jak wyglądam (króciutki filmik ale bez obaw nie śpiewam;p) , żeby nie być taka bezosobowa i anonimowa. Edytowane przez konsternacja Czas edycji: 2014-04-06 o 06:15 |
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
Konsternacja - przypomnialas mi, ze mam tez dyplom zawodowego muzyka. Z zakresu gry na fortepianie. I tez lubie wyć w samochodzie :-D co niekoniecznie podoba sie wspolpasazerom. Za to jak jade sama to na światłach kierowcy obok maja rozrywke bo do tego tancze ;-)
A i mój mąż zajmuje się controllingiem finansowym, wiec działka podobna do Twojej. Dawaj linka! A jak ktos ciekawy-wysle na pw jak wyglądam. A moze ktoras chce poczytac "historię o dwoch kreseczkach" którą popelnilam? Dzien dobru. Dzis chrzest o 16.30. Denerwuje sie..
Edytowane przez Caillouu Czas edycji: 2014-04-06 o 06:43 |
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zadomowienie
|
Nowe dziewczyny jakie muzykalne!
Ehh... Ja mojemu dziecku nie śpiewam bo cos czuje ze szybko by zaczął chodzić zeby uciekać jak najdalej. Absolutnie tego niezrozumiem .,,. Przecież tak sie staram Roane no cóż....pamiętaj papierosy to zło! Dzien Dobry - moje dziecko nie spi od 23 minut. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Iwantyou - spoko, ja juz zaliczylam kilka rykow Malej jak zaczelam spiewac, ale nie przejelam sie. Wyglada na to,ze sie do mojego wycia przyzwyczaila bo sie czasem usmiecha.
Papierosy... Mmmm.. Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalka
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
no prosze jakie muzykalne laski się tu pojawiły- może jakiś zespolik stworzyć
![]() ja śpiewam synowi i małżowi w samochodzie oraz po winie na imprezach- no ale wtedy wszyscy są na rauszu i chyba im nie przeszkadza
|
|
#1674 |
|
Gang Iren
|
O laski super! Ja muzykę lubię,ale posłuchać. Jestem antytalent w tej dziedzinie. Śpiewać też lubię,ale we wannie,jak nikt nie słyszy
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
no w końcu nowe twarze nam się przedstawiły
fajnie że choć troszkę już o was wiemy.widzę że muzycznych dusz jest sporo - ja nie skromnie też się przyłącze (10 lat nauki gry na fortepianie i śpiewu) ![]() dzień dobry niedzielnie. dziewczyny podczytuje was namiętnie ale jakoś prze te ostatnie dyskusje mało się udzielałam - ale obiecuje to zmienić ![]() mała właśnie gada z tatą i wydaje z siebie coraz więcej dźwięków układa przy tym taki śmieszny dzióbek że czasami prawie umieram ze śmiechu
|
|
#1676 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się już nie mogę doczekać aż Antoś zacznie siedzieć, żebyśmy go mogli wkładać do nosidełka i zabierać na górskie wycieczki. Marzy mi się we wrześniu wyjazd w Tatry. Nie byłam tam od czerwca, kiedy to byliśmy z Antosiem w brzuchu na Szpiglasowym Wierchu ![]() Cytat:
Uwielbiam w nim przede wszystkim wygodę i to, że mogę zabrać ze sobą najgrubsze tomiszcze i prawie nic ono nie waży.W komunikacji miejskiej kindle rządzi. Dzięki niemu dojazdy do pracy nie były takie uciążliwe. Teraz też czytam przy karmieniu I tutaj mamy coś wspólnego - ja też pracuję w korpo ![]() Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Ja tam Antosiowi śpiewam mimo braku szczególnego uzdolnienia w tym kierunku. Po jego minie i uśmiechu widzę, że mu się to podoba
|
|||
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mamusia już od 6 zabawia córeczkę i już zaczyna brakować pomysłów a córa jak nie śpi tak nie śpi ![]() U nas dziś piękne słoneczko więc na pewno trochę czasu na powietrzu spędzimy Fajnie że atmosfera się poprawiła
|
#1678 | |
|
Rozeznanie
|
ByHej, dzien dobry.
Dzisiaj mialam 'wychodne' wrocilam o 8 rano i dowiedzialam sie ze Karol spal od 20 do 5:30!!!!!!!!!! Ja jestem, strasznie zamknieta osoba dlatego nie potrafie mowic o osobie chociaz bardzo bym chciala. Ale z checia napisze pare slow ![]() Mam 22 lata, jestem z nad morza ale przenioslam sie od pazdziernika do malopolski z powodu studiow. Studiuje zaocznie i w maju czeka mnie sesja wiec trzymajcie kciuki :P Hobbystycznie i czasem zawodowo zajmuje sie fotografia. Bylam z Wami od 3 watku ale pozniej zostawilam wizaz bo cala ciaze mialam klopoty w zwiazku i ogolnie bardzo duzo stresow. Teraz postanowilam sie znowu odezwac bo jest troche lepiej. Jak sobie przypomne sobie jeszcze jakies ciekawostki o sobie to napisze ![]() :conf used:PS. wybaczcie mi prosze brak polskich znakow!!! Na komputerze nie mam polskiego systemu. Cytat:
Karol ma to samo ale wydaje mi sie ze dlatego bo nie smaruje mu zadnymi kremami buzki. Jak bede na kontroli to pokaze to lekarce. ____ Czy jest tu jakas dziewczyna ktora mieszka w Niemczech? Chcialam zapytac jakich tam uzywaja plynow do prania dla niemowlat/dzieci ____ Zazdroszcze Wam ze potraficie spiewac bo moj maluszek uwielbia muzyke i spiewanie, mam nawet wrazenie ze ma swoje ulubione piosenki :P
Karol - 05.01.2014 Edytowane przez punamama Czas edycji: 2014-04-06 o 11:03 |
|
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
2 sprawy, ktore spedzaja mi sen z powiek:
1. Kaja (3mies i 10dni) nie przewraca się z brzucha na boczek. Ledwo czasem jej sie uda z pleców na boczek. 2. Trzęsą jej się raczki, szczegolnie jak jest podekscytowana/zdenerwowana. Martwic sie? Pędzić do lekarza? Tridentina - my sie wybieramy w drugiej polowie maja w Beskidy na tydzien. Na szlak rowniez, Mała w nosidle ergonomicznym ;-) Swoja droga rok temu bylismy w Bieszczadach i ledwo wkulalam sie na Polonine Carynska, az sie dziwilam co jest ze mną nie tak. Na drugi dzień okazało sie, ze jestem w ciazy ;-) a potem jeszcze w sierpniu chodzilam po Tatrach ;-) Wysłane z mojego GT-S6310N przy użyciu Tapatalka
|
|
#1680 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() U nas noc srednia, Alka bolal brzuszek i o 22 obudzil sie z takim placzem, ze myslalam, ze mi serducho peknie ![]() shiloh bardzo dobrze napisalas, polac jej Super dziewczyny, ze napisalyscie cos wiecej o sobie. Zupelnie inaczej sie gadaz kims, kto nie jest taki anonimowy No i widze, ze muzykalne dziewczyny z Was. SCzerze mowiac, to zazdroszcze talentu wokalnego, bo u mnie bardzo mizernie na tym polu Chociaz spiewalam w chorku w podstawowce, wiec moze jakis ukryty talent mam Tylko szkoda, ze maz tego nie docenia,bo ostatnio jak probowalam spiewac Alkowi, to myslalam, ze mnie smiechm zabije Ignorant jeden ![]() No i ja tez uwielbiam czytac ksiazki. Pochlaniam kilka miesiecznie Teraz czytam na tablecie, bo mi jest wygodniej. Choc wersji papierowej nic nie zastapi.U nas dzis pochmurny dzien. Chyba raczej sie nigdzie nie ruszymy, bo co chwile pada, wiec oglosilam dzien bez makijazu Mam nadzieje, ze nikt nas nie nawiedzi ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Nic tak nie relaksuje jak szorowanie muszli klozetowej 
16.06.2012 

), czy coś poważniejszego