Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-06, 14:45   #1891
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
My damy Luca - polski Łukasz po tatusiu albo Maya lub Maja - zalezy jak mi tam wpiszą w kartę Więc wszystko tak jak wyliczył kalkulatorek

Krzyczę teraz mojemu tż bo jest w kuchni, żeby przyniósł mi te batoniki Yogurette a on źle usłyszał i mowi do mnie, że żadnemu dziecku nie nada imienia Jogurt

Nie wiem czy Mieczysław to dobry pomysł Bo będzie Mietek - podnietek
Ale Jogurt to dopiero oryginalne imię
Mietek podnietek hahahaha padłam
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 14:50   #1892
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
ja też lubie jeszcze z selera konserwowego i tam tez i ananas i kukurydza i szynka konserwowa i majonezik

Fajny kalkulator ciazowy - jedyny w ktorym dobrze wytypowano moja date porodu I nawet zgadzają się imiona ktore prawdopodobnie nadamy dziewczynce lub chłopcu
Ha u mnie zgadza się data porodu od jednej ginekolożki ale tygodnie ciąży już się nie zgadzają Tzn. pomyłka o 3 dni.
A imiona Łukasz i Julia są Czyli nasze typy

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 14:55   #1893
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Ale Jogurt to dopiero oryginalne imię
Mietek podnietek hahahaha padłam
Yogurette
Bo znajmej córka ma na imie Karlotta czy Carlotta a jemu to z szarlotką sie kojazy więc myśli jogurt

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ha u mnie zgadza się data porodu od jednej ginekolożki ale tygodnie ciąży już się nie zgadzają Tzn. pomyłka o 3 dni.
A imiona Łukasz i Julia są Czyli nasze typy
oo kolejny Łuki
Będziecie mogli mówić Łuki, Uki, Łuki tuki Ja tak na swojego mówie, chociaż najczęściej to Uki

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 15:55   #1894
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem rozczarowana zupą Vifon krabową miała być ostra a jest łagodna :/ ale mimo wszystko pyszna na dobranoc .

Ja ostatnio jadlam kurczaka ostrego, ale była pyszna...

Monika bardzo wspolczuje sytuacji, tak jak dziewczyny piszą, pewnie sytuacja go przerasta. Wydaje mi się,ze on potrzebuje po prostu Twojego wsparcia.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 15:56   #1895
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Poruszany był też temat odstawiania męża na boczny tor po narodzinach dziecka.Z mojego doświadczenia wynika,że na samym początku czy się chce czy nie chce to jednak cała energia i matki i ojca winna być skierowana na dziecko i na jego potrzeby, potem przyjdzie jeszcze czas na zajmowanie się sobą.Nie mówię,że trzeba zrezygnować z tak oczywistych gestów jak przytulenie,czy pocałunek, rozmowa-wręcz przeciwnie
Ale na szalony seks, wychodzenie wieczorem na imprezki,strojenie się i malowanie przez pół dnia,żeby tylko pan małżonek był szczęśliwy i przypadkiem nie zdradził, przyjdzie czas póżniej
Nie trzeba się z tym zgadzać, może kogoś to nawet zbulwersuje, no ale takie mam podejście.Wynika to może z tego,że pamiętam jak to było na początku u nas
To ja i nie mówiłam o szalonym sexie, zresztą parę tygodni po porodzie nie ma mowy o jakimkolwiek sexie Mi chodziło właśnie o takie drobne gesty czułości, o robienie czegoś wspólnie. Ja się przyłapałam na tym że często na tż wręcz warczałam. Byłam zła że idzie do pracy i zostawia mnie z tym wszystkim, byłam zła jak wracał i chciał się położyć, byłam zła jak robił coś przy dziecku bo przecież robił to nie tak jak trzeba więc lepiej żeby jednak przy dziecku nie robił nic. Czułam się brzydka, gruba, obolała, do niczego bo nie potrafiłam być taką super sexy mamą i panią domu jak to na reklamach pokazują i odreagowywałam na nim. A biedny chłopina snuł się po kątach i nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Dobrze że w porę się zreflektowałam.

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Po weekendzie dostanę wypłatę,więc muszę się wybrać na zakupy ciążowe,bo już w niczym nie jest mi wygodnieFaktycznie, chyba w 2 ciąży szybciej brzuch rośnie-mój jest już duży i nikt nie ma wątpliwośći, że to ciąża
U mnie też było widać bardzo szybko, nie dałabym rady ukrywać do 12 tygodnia. A teraz to mam naprawdę wielkie brzuszysko. Mam nadzieję że teraz trochę przystopuje bo nie wyobrażam sobie siebie we wrześniu

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, że po powrocie ze szpitala nie miałam nawet czasu porządnie się wykapać. Włosy myłam na raty, bo akurat mała zawsze płakała jak byłam pod prysznicem. Wiele razy wyskakiwałam z pianą na włosach, mokra, bo Tż bał się przebrać maluszka, próbował jakoś uspokajać, ale zawsze kończyło się pukaniem do łazienki. Za to teściowa, z którą mieszkałam dawała mi "dobre" rady, żebym sobie wszystko robiła jak ona śpi, ale jak córcia spała to ja byłam tak padnięta, że spałam razem z nią. O malowaniu i strojeniu nawet więc nie myślałam.
Miałam to samo, i też wykorzystywałam drzemki córci na swój odpoczynek. Zresztą ona i tak spała tylko wtedy kiedy czuła mnie przy sobie, wystarczyło że lekko się odsunęłam i był ryk

bezaczek ale zasmażana to chyba kiszona kapusta? Ja piszę o czerwonej z jabłkiem i octem.

Ekaterina
ale pyszności Trzymam kciuki za tatę
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 16:03   #1896
Amelie
Raczkowanie

Ja właśnie wróciłam ze szpitala Trafiłam tam po porannej akcji, obudził mnie niesamowity ból w lewej stronie brzucha, myślałam że to jajnik, ale po tym jak doszedł stan podgorączkowy to moj gin (urlopował się biedak jak mu gitarę zawracałam smsami) kazał mi jechać na łubinową do szpitala. Na szczęście wszystko z kropeczką jest w porządku i ginekologicznie jest ok, prawdopodobnie mam infekcję pęcherza i stąd te bóle. Na szczęście Kropeczka jest bezpieczna i fika jak szalona Całe 9 cm i jutro zaczynam 15 tydzień

Co to Tż'ów - to chyba jakaś zaraza jest w powietrzu, bo mojego też nie potrafię ścierpieć... co chwile jakieś fochy stroi, nagle mu się przypomniało że chce remontować starą Syrenę (stoi i czeka 4 lata), mimo że wie że trzeba kasę zbierać na zrobienie łazienki... dorosły dzieciak... w pewnym momencie trzeba odłożyć swoje marzenia w przyszłość i zająć się prawdziwym życiem, które wcale kolorowe nie jest... Mój tż jest jedynakiem i zawsze wszystko miał na zawołanie, teraz czasami mu się ta cecha udziela.

I tak siedzę sobie sama ze sobą...
Stary 2014-04-06, 16:31   #1897
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Yogurette
Bo znajmej córka ma na imie Karlotta czy Carlotta a jemu to z szarlotką sie kojazy więc myśli jogurt

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

oo kolejny Łuki
Będziecie mogli mówić Łuki, Uki, Łuki tuki Ja tak na swojego mówie, chociaż najczęściej to Uki
U nas Łukasz albo Tomasz Bo tż się nie chce na Filipka zgodzić No chyba,że będzie Natalia albo Julia,na co liczymy

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam ze szpitala Trafiłam tam po porannej akcji, obudził mnie niesamowity ból w lewej stronie brzucha, myślałam że to jajnik, ale po tym jak doszedł stan podgorączkowy to moj gin (urlopował się biedak jak mu gitarę zawracałam smsami) kazał mi jechać na łubinową do szpitala. Na szczęście wszystko z kropeczką jest w porządku i ginekologicznie jest ok, prawdopodobnie mam infekcję pęcherza i stąd te bóle. Na szczęście Kropeczka jest bezpieczna i fika jak szalona Całe 9 cm i jutro zaczynam 15 tydzień

Co to Tż'ów - to chyba jakaś zaraza jest w powietrzu, bo mojego też nie potrafię ścierpieć... co chwile jakieś fochy stroi, nagle mu się przypomniało że chce remontować starą Syrenę (stoi i czeka 4 lata), mimo że wie że trzeba kasę zbierać na zrobienie łazienki... dorosły dzieciak... w pewnym momencie trzeba odłożyć swoje marzenia w przyszłość i zająć się prawdziwym życiem, które wcale kolorowe nie jest... Mój tż jest jedynakiem i zawsze wszystko miał na zawołanie, teraz czasami mu się ta cecha udziela.

I tak siedzę sobie sama ze sobą...
Uff dobrze,że to tylko to i że z maluchem wszystko gra :0
A Ci faceci to chyba mają problem ze sobą.. Zauważyłam,że u nas na forum to oni zbiorowo odwalają szopki i to zazwyczaj w tym samym czasie

A mój Tż jaki kochany dzisiaj Nie zadzwonił w nocy,bo tak się spił (pff biedaczek,psia mać) ale dzisiaj przyszedł kochany,do rany przyłóż,stópki wymasował,nóżki,cały czas się przytula i całuje i ciągle tylko "kocham Cię" słyszę... A teraz pobiegł,nie poszedł mi po czekoladę karmelową.
Może coś ma na sumieniu

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-06, 17:11   #1898
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
U nas Łukasz albo Tomasz Bo tż się nie chce na Filipka zgodzić No chyba,że będzie Natalia albo Julia,na co liczymy

Uff dobrze,że to tylko to i że z maluchem wszystko gra :0
A Ci faceci to chyba mają problem ze sobą.. Zauważyłam,że u nas na forum to oni zbiorowo odwalają szopki i to zazwyczaj w tym samym czasie

A mój Tż jaki kochany dzisiaj Nie zadzwonił w nocy,bo tak się spił (pff biedaczek,psia mać) ale dzisiaj przyszedł kochany,do rany przyłóż,stópki wymasował,nóżki,cały czas się przytula i całuje i ciągle tylko "kocham Cię" słyszę... A teraz pobiegł,nie poszedł mi po czekoladę karmelową.
Może coś ma na sumieniu
Hhehe a może coś przeskrobał
Żartuję oczywiście ;-) mój tż też dziś uroczy nawet kupił mi dziś spodnie H&m dla ciężarnych zabrał na obiad i stawiał gdzie popadło jakiś szaleniec ;-)

Co do imion dla dziecka to jeśli będzie chłopak to będzie Kamil a jesli laseczka no to albo Zocha lub Amelia tak jak pierwsze którę straciłam , na część siostry dostanie imię po niej
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 17:24   #1899
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Żartuję oczywiście ;-) mój tż też dziś uroczy nawet kupił mi dziś spodnie H&m dla ciężarnych zabrał na obiad i stawiał gdzie popadło jakiś szaleniec ;-)

Co do imion dla dziecka to jeśli będzie chłopak to będzie Kamil a jesli laseczka no to albo Zocha lub Amelia tak jak pierwsze którę straciłam , na część siostry dostanie imię po niej
Naprawdę Zocha? Mam tak na imię i nienawidzę tej formy jest okropna
Stary 2014-04-06, 17:27   #1900
ZygaEffka
Zadomowienie

Hehe mi sie podoba każda forma imienia Zofia Zośka , Zosieńka ,Zocha samocha i tyle musi być zaradna a Zośki takie własnie są chyba nie zaprzeczysz hehee
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-06, 17:34   #1901
Latte88
Zakorzenienie

No nie zaprzecze to na pewno Zocha i Zośka kojarzą mi się z taką starszą w fioletowym fartuchu sprzątaczka w szkole. Długo nienawidzilam swojego imienia właśnie przez to ze wszystkie Zosie były brzydkie i stare a ja jedna jedyna młoda

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Oczywiście mówię o czasach szkolnych, w lo przeszło mi zupełnie i wszystkim się przedstawiam Zofia jestem haha

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

A czytałas co oznacza Amelia po łacinie?

Wpadłam kiedyś na to przez przypadek i byłam w szoku

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-04-06 o 17:37
Stary 2014-04-06, 17:38   #1902
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
No nie zaprzecze to na pewno Zocha i Zośka kojarzą mi się z taką starszą w fioletowym fartuchu sprzątaczka w szkole. Długo nienawidzilam swojego imienia właśnie przez to ze wszystkie Zosie były brzydkie i stare a ja jedna jedyna młoda

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Oczywiście mówię o czasach szkolnych, w lo przeszło mi zupełnie i wszystkim się przedstawiam Zofia jestem haha

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

A czytałas co oznacza Amelia po łacinie?
Po łacinie z medycznego punktu widzenia nic ciekawego ;-) ale jak bym miała patrzec na te wszystkie znaczenia to kazdy by musial miec Wiktorię i Wiktora

A moja dzidzia ma wszystkie członki już więc raczej nie urodzi się z taką wadą ..
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-04-06 o 17:43 Powód: przypomnienie
Stary 2014-04-06, 17:41   #1903
Latte88
Zakorzenienie

Ja się zaopatrzylam w księgę imion i znaczenia imion w naszej rodzinie super się sprawdziły z każdym z członków
Stary 2014-04-06, 17:54   #1904
ZygaEffka
Zadomowienie

To chyba bardziej juz wierze w znaki zodiaku niż w znaczenie imion , większość jest tak napisana że każdy znajdzie coś co pasuję , ale nie zaprzeczam że też sprawdzam co oznaczają te imiona , z tym że serio ciężko jest wybrać powodzenie, zdrowie i karierę dziecku już przez nadanie mu specjalnie wyjątkowego imienia . Imię musi podobać się mi i mojemu Tż i oczywiscie takie imię żeby w przyszłości nie miało z tym problemu , nie jestem jak MIchał Wiśniewski nie nadam dzieciom imion nie z tej planety
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-06, 18:02   #1905
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba bardziej juz wierze w znaki zodiaku niż w znaczenie imion , większość jest tak napisana że każdy znajdzie coś co pasuję , ale nie zaprzeczam że też sprawdzam co oznaczają te imiona , z tym że serio ciężko jest wybrać powodzenie, zdrowie i karierę dziecku już przez nadanie mu specjalnie wyjątkowego imienia . Imię musi podobać się mi i mojemu Tż i oczywiscie takie imię żeby w przyszłości nie miało z tym problemu , nie jestem jak MIchał Wiśniewski nie nadam dzieciom imion nie z tej planety
Michał Wiśniewski to już przegial totalnie to fakt juz te córeczki z Anią mają tak wymyślne imiona, może wyjadą gdzieś do Francji to będzie ok
Ja też najpierw sugeruje się tym jak mi nam się podoba a później sobie spoglądam na znaczenie. Znaki zodiaku faktycznie tez mają jakieś wspólne cechy, tak samo się złapałam na tym że lubię panny sama jestem panną, ale imiona tez tak mają
Stary 2014-04-06, 18:05   #1906
Aliszcze
Zakorzenienie

moja teściowa to Zofia ale lubię ją

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 18:06   #1907
Latte88
Zakorzenienie

Misstysia czy Ty jeszcze spisz czy co ?
Stary 2014-04-06, 18:07   #1908
ZygaEffka
Zadomowienie

Hehe no u nas jak pojdzie według daty to będzie 3 waga w zespole a jesli wczesniej no to też trafimy na panny a z tego co wiem i znam kilka to inteligentne sztuki . Bo ja i mój mąż to Waga i powiem tylko tak "OMG" jak w załączonych obrazkach ---->:pr zytul:
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-06, 18:09   #1909
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no u nas jak pojdzie według daty to będzie 3 waga w zespole a jesli wczesniej no to też trafimy na panny a z tego co wiem i znam kilka to inteligentne sztuki . Bo ja i mój mąż to Waga i powiem tylko tak "OMG" jak w załączonych obrazkach ---->:pr zytul:
Moj ojciec jest Waga i jest taki jak te szalki w wadze raz w jedną raz w drugą tez tak Macie ?
Po załączonych obrazkach widzę że tak

Ja pierdziele jak mi się zimno zrobiło aż kaloryfer odkrecilam a cała zimę przy rozszczelnionym oknie

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aliszcze Pokaż wiadomość
moja teściowa to zofia Ale lubię ją:d
:d
Stary 2014-04-06, 18:20   #1910
ZygaEffka
Zadomowienie

Tak ważymy bardzo dużo... zazwyczaj jest tak że jeśli ja mowie ze cos jest nie tak z tym co moj tż robi to on mi tez w tym momencie musi czyms dowalic , jak ja mowie ze nie pojdzie w tych spodniach bo sa brzydkie to on mi wytknie ze ta bluzka co ja mam na sobie mu sie nie podoba , jak mnie boli glowa to go troszke bardziej albo jak ja bylam chora to on juz sie tez zle czul, az dziw ze ciązy nie probuje przebic kazdy musi miec swoje ostatnie zdanie wiec czesto dochodzi do konfliktow ale jak juz sie pogodziemy to dlugo stoimy na tej samej pozycji
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-06, 18:29   #1911
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ważymy bardzo dużo... zazwyczaj jest tak że jeśli ja mowie ze cos jest nie tak z tym co moj tż robi to on mi tez w tym momencie musi czyms dowalic , jak ja mowie ze nie pojdzie w tych spodniach bo sa brzydkie to on mi wytknie ze ta bluzka co ja mam na sobie mu sie nie podoba , jak mnie boli glowa to go troszke bardziej albo jak ja bylam chora to on juz sie tez zle czul, az dziw ze ciązy nie probuje przebic kazdy musi miec swoje ostatnie zdanie wiec czesto dochodzi do konfliktow ale jak juz sie pogodziemy to dlugo stoimy na tej samej pozycji
Pewnie dlatego że oboje jesteście spod Wagi to dobrze Wam ze sobą ale moja mama to ma ciężko z naszą wagą rządzić chce każdym i w ogóle...

Zjadłam ostatnie grzybki marynowane od teściowej. Kocham ocet pod każdą postacią
A do grzybów chrzan

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-04-06 o 18:33
Stary 2014-04-06, 18:56   #1912
małaPaulina
Wtajemniczenie

wszystkim wam dziekuje
chcialam kazdej z osobna podziekowac ale TZ mi ciagle zaglądał na kompa i cos probowal podczytywac i nie dal mi w spokoju napisac nic
Ja dzisiaj bylam w zoo i nogi mi odpadają a najlepsze jest to ze jak chodze to bolą mnie nogi a jak siedze to boli mnie tylek a szczegolnie kosc ogonowa, tez tak macie?
TZ dzis zrobil pyszna fasolke bo bretońsku a teraz uwaga... ZMYWA
Później was nadrobie bo padam na pyszczek poza tym musze sie wykąpac i ogolic myszke bo TZ ma co robic

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 19:35   #1913
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi się tam podobają nie które z imion które ponadawał dzieciom Pewnie jestem inna, bo mojemu mężowi też się one nie podobają hehe Ale co tam, każdy ma swoj gust

Cytat:
Misstysia czy Ty jeszcze spisz czy co ?
Hehe nie Słonko, nie śpie już ale jestem taka jakaś do Wstałam po 14 a dalej mogła bym spać hehe i w ogóle to miałam porąbane sny a potem jak wstałam to się poryczałam... I mój mężuś musiał mnie pocieszać, kochany..
Potem zrobiłam obiadek, poszlam na drzemkę (nawet udało mi się przysnąć ok 40min ), wstałam i poszliśmy po czekolade do tesco Panna Cotta tą dużą No i jakoś tak czas zleciał hehe Ale dzisiaj jest zdecydowanie nie mój dzień

Paulinka wszystkiego najlepszego i sto lat !!

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
mnie też starszy brat zarazil graniem w gry obecnie nie gram, bo nie mam czasu, ale kiedyś grałam,w pierwszej ciąży, jak cierpiałam na bezsenność, to gralam nocami w Dragon Age

uwielbiam Dragon Age. Ja w grach rpg zawsze jestem wojowniczką, próbowałam być czasem kimś innym, ale ja jestem prymitywna chyba i wolę machać mieczem ja tam romansowalam głównie z Alistairem
Ale super, że ktoś jeszcze pogrywał w Dragon Age'a
Ja też głównie z Alisterem romansowałam, ale on to taki wstydniś był, taki prawiczkowaty hehe Ale spoko

Ja grałam też w dodatek do pierwszej części (przebudzenie), w drugą część (ale niestety nie może się równać z pierwszą, zrobili na odpierdziel ją, chociaż miała kilka zalet) no a teraz na jesień mają wydać 3 część- Dragon Age- Inkwizycja. Zaczyna wyglądać fajnie I chętnie bym pograła, ale pewnie akurat urodzi nam się mały bejbuś więc gra będzie musiała poczekać hehe Plus, że przynajmniej stanieje na półkach sklepowych i się trochę przyoszczędzi

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 19:37   #1914
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

My mieliśmy dla poprzedniego dziecka dać Julka ale teraz jest to nasz typ,w sumie już bardziej Tż,ale nie za bardzo napalam się na to,bo jednak tamto miało być Julką i teraz raczej będzie Natalka
Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
wszystkim wam dziekuje
chcialam kazdej z osobna podziekowac ale TZ mi ciagle zaglądał na kompa i cos probowal podczytywac i nie dal mi w spokoju napisac nic
Ja dzisiaj bylam w zoo i nogi mi odpadają a najlepsze jest to ze jak chodze to bolą mnie nogi a jak siedze to boli mnie tylek a szczegolnie kosc ogonowa, tez tak macie?
TZ dzis zrobil pyszna fasolke bo bretońsku a teraz uwaga... ZMYWA
Później was nadrobie bo padam na pyszczek poza tym musze sie wykąpac i ogolic myszke bo TZ ma co robic
Hehe ja jak za długo siedzę to kość ogonowa boli To brawo dla Tż Nie masz co narzekać na urodziny

Stary 2014-04-06, 19:44   #1915
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
My mieliśmy dla poprzedniego dziecka dać Julka ale teraz jest to nasz typ,w sumie już bardziej Tż,ale nie za bardzo napalam się na to,bo jednak tamto miało być Julką i teraz raczej będzie Natalka

Hehe ja jak za długo siedzę to kość ogonowa boli To brawo dla Tż Nie masz co narzekać na urodziny

Witaj w klubie, mnie tak napierdziela kość ogonowa jak za długo lub nie wygodnie siedze, że czasami to ciężko mi się podnieść potem.
Ale ja mam od nastolatki takie problemy z nią.. Nie mogę np jeździć na rowerze bo nie usiąde na takie siodełko. Musiałabym sobie wymienić na takie większe (się śmieje, że takie ze wsi hehe bo kiedyś te staaare rowery miały takie duże, wygodne siodełka )

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-06, 19:52   #1916
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Witaj w klubie, mnie tak napierdziela kość ogonowa jak za długo lub nie wygodnie siedze, że czasami to ciężko mi się podnieść potem.
Ale ja mam od nastolatki takie problemy z nią.. Nie mogę np jeździć na rowerze bo nie usiąde na takie siodełko. Musiałabym sobie wymienić na takie większe (się śmieje, że takie ze wsi hehe bo kiedyś te staaare rowery miały takie duże, wygodne siodełka )
Ja teraz dopiero tak mam Normalnie jak posiedzę już 2 godziny to normalnie czuję jakby mi nogi do tyłka wchodziły ehh wszystko na tą biedną ciążę zwalam :P

Stary 2014-04-06, 19:59   #1917
Antananariwa
Raczkowanie

A ja dziś piekłam z córcią brownies. Teraz zajadam sobie popijając ciepłym mlekiem i normalnie orgazm kulinarny Miałam dość przykry dzień a wiadomo że czekolada nie pyta, czekolada rozumie
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 20:03   #1918
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
T

bezaczek ale zasmażana to chyba kiszona kapusta? Ja piszę o czerwonej z jabłkiem i octem.
nieee. gotowana czerwona kapusta z przysmażanym boczkiem. ja na to mówię zasmażana taka lekko tłusta czasem wychodzi. jabłko mi tam kompletnie nie pasuje
Cytat:
Ja się zaopatrzylam w księgę imion i znaczenia imion w naszej rodzinie super się sprawdziły z każdym z członków
my właśnie chcemy usiąść z tą księgą i poczytać jakie w ogóle są imiona koleżanka dała Kajetan, chłopiec ma roczek. poza tym pełno Zuź, Zoś i Lenek w okolicy.

w kalendarzu proponują mi imię damskie Patryk a męskie Zdzisława
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 20:07   #1919
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
nieee. gotowana czerwona kapusta z przysmażanym boczkiem. ja na to mówię zasmażana taka lekko tłusta czasem wychodzi. jabłko mi tam kompletnie nie pasuje

my właśnie chcemy usiąść z tą księgą i poczytać jakie w ogóle są imiona koleżanka dała Kajetan, chłopiec ma roczek. poza tym pełno Zuź, Zoś i Lenek w okolicy.

w kalendarzu proponują mi imię damskie Patryk a męskie Zdzisława
Nigdy ale to nigdy nie widziałam przysmażanej czerwonej kapusty hehe U nas się robi albo z kiszonej albo poprostu ze świeżutkiej słodkiej
Widzę, że co region to inne tradycje

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-06, 20:20   #1920
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
A ja dziś piekłam z córcią brownies. Teraz zajadam sobie popijając ciepłym mlekiem i normalnie orgazm kulinarny Miałam dość przykry dzień a wiadomo że czekolada nie pyta, czekolada rozumie
Mniaam ! Zabiję Cię za to,że takiej ochoty mi narobiłaś na brownies

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości