![]() |
#1261 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę ![]() ![]() Skończyłam zadanie, idziemy na lody. Lubię swoją pracę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Marsi nie ma problemu
![]() Elllmi tak, to co wynajmujemy aktualnie. Mała no do końca do jeszcze nie Dziewczyny moja mama to jest ... hmm.. no choćby teraz jak z nią przez tel gadałam to jak zaczęłam mówic o tacie to już ton do mnie zmieniła. Pytam czy wystawiła rzeczy na allegro (no bot ym aktualnie trzeba się ratowac) to kiedy miała to zrobić. No jak kiedy... to co ona robi jak ruchu nie ma od 8 do 18? No siedzi przed kompem..I teksty typu niech ojciec spierdala itp. Ja jej powiedziałam. On do mnie złego słowa na nią nie powiedział. No to ta ze do innych mówi na nią. Ja jej powiedziałam ja sie nie wtrącam, bo nerwy zżeram i nie daj Boże jakby co ja stanę po stronie, ale DOMINIKI. |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kiedyś się skuszę choc pewnie dopiero jak 6 w totka wygram bo przy potrzebach mojej trojeczki dzieci to ja chyba sobie już nic w życiu nie kupię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=elllmi;45940596 masakra, a przede mną zamawiałaś ![]() ![]() [/QUOTE] masakra Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Ultra, dzialka obłędna, zazdraszczam widoków, ja to masz koszmary z 3 stron
![]() ![]() ![]() Hope, kurde patowa sytuacja, szkoda,że mamie tak wszystko wisi i nie ma motywacji by cokolwiek ratować zwłaszcza,że 20 lat to ona nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zadomowienie
|
Ultra jaka działka cudna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ono jest ok? bo chyba pisałaś kiedyś, że coś tam nie za bardzo ![]() ![]() ale nie ma podstaw, żeby Tobie też negatywa dać; jak jak dałam neutralny komentarz kiedyś, to sprzedawca mi żadnego nie wystawił ![]()
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Marsi problem w tym, że mam wrażenie że ona uważa że może mieć wszystko..
Elllmi to mieszkanie jest do remontu. Czyli wystrój salonu to lata 80 łazienka zrobiona, pokoje dwa pozostałe do odmalowania, zmiana mebli itp i kuchnia do odrestaurowania. Sąsiedzi emeryci za ścianą głośno, ale Tz powiedział że on ten pokój po prostu wygłuszy. I tak: Ona prawdopodobnie nam popchnie za 170 tys metrów 57. Na tej samej ulicy metrów 46 jest za 163 tysiące. Wiadomo, decyduje lokalizacja. A lokalizację mamy świetną, czyż nie? No i plus że to jednak nie osiedle, chamów brak itp. Ostatecznie wkładu własnego mam 50 tysiecy. Dla mnie było be to mieszkanie. Ale patrząc na ceny w sączu i lokalizacje jest ostatecznie ok, przyzwyczaiłam się i w sumie jak mieszkamy tu to wiemy mniej więcej już co i jak, wiemy co po kolei do remontu (a remont mozemy co miesiąc z budżetu powoli robić) generalnie stan mieszkania nie powoduje u mnie depresji jeszcze. Fakt faktem najpierw do roboty salon bo jest najgorszy i najciemniejszy. No i Tż sam wszystko robić będzie to oszczędność .. Co myślisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hope, faktycznie, dziwne zachowanie mamy, nie bardzo wiem co doradzic... Swoja droga chcialabym 57m za 170tys ![]() Nie wiem czy jak na Wasza okolice to okazja, ale tutaj... Mhhmm marzenie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Lurker ;)
|
Nawijko ostatnio obczajalam ceny mieszkan w Gda, bylam w szoku
![]() I tak sie zaczelam zastawiac ile moja chrzestna musiala zabulic za dom w Gdyni, 500 metrow do morza...
#1271 |
Zakorzenienie
|
Yellow tak mielismy skierowanie do tego chirurga
![]() Hooe no u nas tak samo pokazuje sie lekko co ma sie pokazać i tyle wiecej nie musi dzisiaj ta chirurg jeszcze mnie uspokoila w ogóle fajna babeczka Sent from my RM-941_eu_poland_376 using Tapatalk
#1272 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za miłe słowa odnośnie działki ![]() ![]() Poza tym ceny mieszkań jednak spadają, domów też, więc się zastanawiam, czy w perspektywie paru lat nie zdecydować się jednak na coś gotowego. Kupna ziemi i tak nie żałuję, jakoś nie wydaje mi się, żebym miała na tym stracić. Takie to mam rozważania ![]() Hope - rozumiem Twoje dylematy, ale nie wiem, co mądrego napisać. Jak widzisz, sama zakręcona w tym temacie jestem. Wracam do roboty. Jutro przychodzi babka na nagrania, a ja mam jeszcze narracje do przygotowania, a poza tym chcę wyjść za 2 godziny, by jeszcze z Młodą na spacerek skoczyć. Będę wieczorem. Chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niby za co, nic nie bój, dawaj negatywa Cytat:
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
Iwfka z tym to nie ma problemu bo jak remont będzie wymagał czasowego ulotnienia się, to jest gdzie, także to najmniejszy problem jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Michał ma gorączkę ![]()
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
No to fajnie, bo my jak kończyliśy poddasze to ja byłam chora, wszędzie pył i kurz, dzień w dzień. Teraz pewnie przy kuchni będzie powtórka.
#1278 |
Zakorzenienie
|
Kurde beznadzieja ze w aplikacji nie ma zdjec
![]() Laurko zdrowka dla Michala!!! Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1279 |
Zakorzenienie
|
Laurko, zdrówka dla Michałka
![]()
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przed chwiląmiał 37,6 teraz 38,4 Niech już mąż wróci ![]()
![]() |
#1281 |
Zadomowienie
|
Laurko myślisz, że jednak się zaraził od tej piguły? Oby nie, mam nadzieję, że to na zęby tylko, zdrówka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1283 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hope a kurczę ciężka sytuacja z rodzicami :/ a jakaś rozmowa z mamą? Tylko taka nie przez telefon tylko twarzą w twarz, żeby nie miała możliwości ucieczki i zmiany tematu... misiaeel super,że możesz być dawcą ![]() ![]() Lenowa u nas dzisiaj ciepło (nie wiem,ile stopni bo nie mamy termometru) i pod blokiem wiatr a na placu zabaw bezwietrznie więc ja czapkę biorę i jak jest wiatr to zakładam a jak nie ma to zdejmuję. Taki patent podłapałam od sąsiadki ![]() Laurko zdrówka dla Misia ![]() Kuba śpi a ja sobie obejrzałam Przyjaciół ![]() piękna pogoda dzisiaj, Kuba znów "pływał" w piaskownicy a potem wybierał kamyczki i zrywał trawkę ![]() wczoraj przeszedł kilka kroczków na rączkę, inaczej nie chce. Wstaje podciągając się przy czymś, daje rączkę najpierw jedną, potem drugą i kilka kroczków robi. Przy pchaczu dalej nie chce :/ ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- dziewczyny... wielbicielki amarantusa ![]() Chcę kupić i wzbogacić z niego naszą dietę, znalazłam stacjonarnie http://biovert.pl/pl/searchquery/ama...?url=amarantus ale od różności amarantusowych aż mnie głowa rozbolała i nie wiem, co wybrać... Pisałyście kiedyś, że ekspandowany lepszy. Dlaczego? Bo nie trzeba go wcześniej gotować? Do czego go dodajecie? A nasiona amarantusa kupowałyście? Przepraszam za ogrom pytań ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
w Pl ogladalam rozmowe z lekaryem i do 3 msc po szczepieniu jesli cos sie wydarzy nwet zlamanie to trzeba zglaszac mimo, ze to ze szczepieniem nie ma nic wspolnego i ze to sami lekarxe powinni sie tym interesowac szukam polskiego pediatry bo tym niemieckim nie ufam ale nie ma tu nigdxie w poblizu a na pneumokoki chce zaszczepic pod koniec sierpnia oczywiscie jesli po 5w1 w czerwcu nic nie bedyie myslisz, ze to za wczesnie__ Cytat:
na pneumo chce zaszczepic pod koniec sierpnia, 5w1 w polowie czerwca to doktor mowil za 5 tzgodni ale nie pojde po tym co teraz bylo Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak szukalam kolyski to dostalam od Ciebie linki ![]() Askaadopcje sluzyla mi rada w sprawie psa i zaproponowala kupno klockow i przeslanie mi ![]() i Szklanka kiedy szukalam jezdzika dla dzidzi takze yaproponowala mi, ze kupi i wysle mi tu do De ![]() Cytat:
![]() ja wlasnie kiedys chcialam zaproponowac zebysmy zglosily sie jak juz przestaniemy karmic, bo poczytalam jak ciezko jest znalezx dawce, dla nas to chwila a komus moze uratowac zycie Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Wtajemniczenie
|
ale cisza
![]() TŻ właśnie uspypia Anię, a ja czekam na niego z kolacyjką przy wiadomościach ![]()
![]() |
#1287 |
Wtajemniczenie
|
Ultra ale piękne widoki
![]() ![]() hope super okazja z tym mieszkaniem ![]() laurko zdrówka dla Miśka ![]() ![]() nancy brawo za chodzenie za rączkę ![]() dzisiaj pierwszy raz jechałam z Hanusią autobusem ![]() ![]() ![]()
#1288 | ||||
Zakorzenienie
|
ale cisza!!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kciuki za kredyt!! jak Michas? odpuscila troche? Cytat:
![]() moze nie sa tak naglasniane ale sa... u nas w szkole co roku zawsze tez jakas mala "epidemia" jest... jak nie odra, to ospa i inne cuda, ciagle cos ![]() Neti - ale fajny Antos ![]() Boziu, jaka działka!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() dziec mi zasnal o 19.40, fajnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam popping i mąkę amarantusową, ale szczerze nie wiem jak długo będzie trwało jej zużywanie, bo jest obrzydliwa ![]() https://www.facebook.com/OdkrywamyAmarantus Cytat:
![]() ![]() Miś już śpi, na szczęście nurofen zbił temperaturę niemal natychmiast. Wróciło moje dziecko ![]() Debrah, i jak jaglanka? U nas jak przewidziałam, Michał nie zjadł kaszy na śniadanie, natomiast potem zjadł trochę omleta z dodatkiem jaglanki śniadaniowej ![]() Przepraszam, nie pamiętam kto pisał o jaglance błyskawicznej, jako kaszce. Michał już od 3 miesięcy nie tyka kaszek, nie przejdzie ![]() Dać następną dawkę nurofenu jak się obudzi? Jak myślicie?
![]() |
#1290 |
Wtajemniczenie
|
laurko a ile minęło od poprzedniej dawki? ja bym na noc dała jednak
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.