|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
umm mi sie wydaje ze chyba przy zlaczonych wugladaja gorzej ale nie wiem pzdr
|
|
|
|
|
#1712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nom tak Ewelinko niby zlaczaja mi sie w kostkach i kolanach ale lydki sa takie (( )) ( ajjj....
|
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a my sobie z dziewczynami dalej tu zostaniemy i sie bedziemy nawzajem pocieszac, dodawac odwagi, wybijac z glowy glupie pomysly, a ty sobie bedziesz pomykac w miniowce i szortkach, na swoich PROSTYCH jak szczudla nogach
|
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
hehehe
oszz Ty Ty :P ![]() powiem Ci ze mnie na prawde bardzo pocieszylas ![]() az mi sie lepije zrobilo... hymmm... tuylko czy faktycznie jest tak jak mowisz?? byc moze tylko mnie tak pocieszasz hih nie wiem nie wiem ale dziequje Ci MAndaryneczko :P ![]() buzjam
|
|
|
|
#1715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro już parę osób Ci to powiedziało, to raczej nie jest to kłamstwo. Ja sama uważam, że Twoje nogi nie są krzywe.... Teraz pozostaje Ci tylko spojrzeć prawdzie w oczy |
|
|
|
|
#1716 |
|
Raczkowanie
|
Ojj Smutasek Ty to widze nie masz wiekszych problemow tylko wyszukiwanie niestworzonych wad u siebie ;> problemy poruszane w tym watku Cie nie dotycza :p
A w ogole to smieje sie sama z siebie dzisiaj ; - ) wczoraj posmarowalam nogi na noc tym balsamem brazujacym Ziaja i tak mi sie wydawało ze chyba na prawa noge dalam wiecej jakby ale to zlekcewazylam, no i dzisiaj mam efekt w postaci roznicy stopnia opalenizny xD i to dosc widocznie, bo nawet moj chlopak zauwazyl jak mialam rybaczki :p lol to nie jest nawet samoopalacz tylko stopniowo brazujacy i tylko tyle ze mi sie wiecej wylalo na reke tego balsamu to go nalozylam :P hehe dzisiaj sprobuje odwrotnie, ciekawe jaki bedzie efekt
|
|
|
|
#1717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ze nierownomiernie bo nie mam smug zadnych, tylko roznice pomiedzy noga lewa a prawa. Poza tym on nie jest zmywalny bo to jest taki lekki samoopalacz jak Dove czy Garnier ;> Wydawalo mi sie ze to jest taki co od razu po nalozeniu daje efekt opalenizny ale nie daje (przynajmniej nie u mnie?), dopiero po paru godzinach. Ale dzisiaj juz mam rowno bo wczoraj dalam wiecej na lewa noge ;P |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja muszę się przed wami pochwalić, że w piątek z okazji końca roku szkolnego kupiłam sobie spódnicę. Dałam za nią 80zł, ale było warto. Powiem tyle, za wszelką cenę w niej pójde, a, ze nogi trochę mi się wyprostowały ... |
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj bylam na zakupach i kupiłam sobie takie ładne rybaczki
Czarne całe marszczone Musiałam je miec po prostu No i białą mini, taka fajna przylegająca do ciałka ![]() I jako ze walcze z drugim kompleksem to jeszcze bluzke bez ramiaczek
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KObieto!!!! Krzywe nogi??????? Gdzie????? Toż to piękne nóżki, wskakuj w mini i spokojnie śmigaj po mieście! Ja nie wiem , co ty jeszcze robisz w tym temacie :P |
|
|
|
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
I tutaj należą się brawa. Wklej kiedyś zdjęcia zakupionego "towaru". Bierzmy przykład dziewczyny...!!!
|
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
Shewa, oby tak dalej
A co to za drugi kompleks?? ![]() Agusia ;> no ja wiem ze na opakowaniu jest tak napisane ^^ ale na KWC chyba wyczytałam coś że "jest idealny jak w ostatniej chwili wyskoczy jakas imprezka a nogi blade" no to chyba źle zrozumiałam po prostu xD
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Hee dzisiaj juz smigam w moich spodenkach i jeszcze je podwinelam tak wysoko jak sie dalo
Monisia a drugi kompleks to mały biust
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ten mi przyszlo zwlaczyc prosciej niz krzywusy
|
|
#1726 |
|
Przyczajenie
|
założe sie,że ja i tak z was mam najmniejszy biust hehe a o krzywych nogach to już nawet nie wspominam
![]()
|
|
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie ma się co łamać. Ja na szczęście nie mam problemów z małym biustem, ale rozumiem was, bo przecież nie zawsze było tak jak teraz
. A podobno na "porost" biustu pomaga, np. klaskanie rękoma ale do tyłu...
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
E ja tam tez juz sie przyzwyczaiłam do małego biustu
Da sie z tym żyć ![]() Patrycjusia-> ja sie nawet na A nie załapuje wg rozmiarówki Bo pod biustem mam 65 a w 76 Jednak krzywe nogi bardziej mi przeszkadzaja ![]() Agusia -> teraz zauwazyłam ze jestes z bydgoszczy Jaka szkoła??
|
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Tak dokładnie to pochodzę z okolic Bydgoszczy. A ty skoro jesteś z Bydgoszczy to napisz do jakiej szkoły chodzisz, może znasz moją koleżankę z gimnazjum...?
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
Ja chodze do 2 LO to jest na szwederowie, a do gimnazjum chodzilam do 9 na bartodziejach
|
|
|
|
#1731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A, żeby nie zbaczać z tematu napiszę, że planuję zakupić zielone szorciki do mojej zielonej bluzeczki , a co się tam będę przejmować .
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj ubrałam białą spodniczke z falbankami i jestem z siebie dumna
|
|
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj kupiłam jeansowa mini i poszłam w niej odwiedzić swoją ciężarną przyjaciolke :P no i potem jeszcze z jej bratem poszlismy na miasto hehe jakos mialam opory na poczatku ale potem juz luz:P to moje pierwsze takie wyjscie od lat
|
|
|
|
#1734 |
|
Raczkowanie
|
A co do małego biustu to też kiedyś miałam kompleks
ale od września biorę tabletki a jakoś w styczniu kupiłam magiczny specyfik na allegro na porost biustu xD troche urosly, ale nie wiem czy od hormonow czy od tego z allegro :P poza tym zawsze staniki push-up, pare poduszek i nie ma co sie przejmować
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam u was?
|
|
#1736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej wam A mnie się wydwało, że tu się o krzywych nogach gada a nie o biuście ;p ja mam B75, a na jednym staniku mam A75 ... to juz sama nie wiem jaki mam rozmiar, ale jak sobie ubiorę push up i bluzke z dekoltem to ładnie wygląda Co do krzywych nóg to sie już tym nie przejmuję chodzę sobie spokojnie w spódniczkach i krótkich spodenkach, i jest okej, i jescze nikt mi nie poiwedział ze mam krzywe nogi. ![]() Teraz mam większy porblem bo ogoliłam sobie nogi depilatorem. Robiłam sobie okłady lodem to aż tk strasznie nie bolało, ale tera mi sie buły porobiły, tam gdzie włoski zostały usunięte, i mam czerwoen ślady :/, Wie ktos jak sie tego pozbyć? Robie okłady z lodu, ale nie wiem sama, moze ejst lepszy sposób Pozdo laski
|
|
#1737 |
|
Raczkowanie
|
Moja kolezanka chodzi do VI LO, jak widać się chyba nie znacie...
O rany jutro koniec roku...a ja wyparaduje w spódnicy i oczywiście się nie przejmuje, niech inni patrzą i podziwiają bo wiecznie żyć nie będę... Mam pytanie jak można zagadać to chłopaka, jesli już zwrócił uwagę...? |
|
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
Hej Laura
![]() Podobno aby skore ochronić i zmniejszyć uczucie dyskomfortu spowodowanego goleniem, warto codziennie smarować ciało pielęgnującymi kosmetykami zawierającymi składniki łagodzące podrażnienia - alantoinę i D-panthenol. ( Alantan Plus) Alantoina, zwarta w produktach Alantan działa przeciwzapalnie i ściągająco, wspomagając regenerację naskórka. D-panthenol zaś skutecznie reguluje gospodarkę wodną skóry, nadając jej jędrność i elastyczność. Skóra szybko się zregeneruje, a chroniona dodatkowo specjalnymi preparatami, stanie się miękka i jedwabista. To jest moja rada! Rowniez mialam ten sam problem i gdy smarowalm nogi tym kremem z czasem przyszyly skutki PoooOOOoZdRaWiA[M] ;* |
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
D-Panthenol na takie podrażnienia dobrze działa, mi pomaga, no i w ogóle jakieś kremy , maści łagodzące podrażnienia.
|
|
|
|
#1740 |
|
Raczkowanie
|
1. no co do biustu to pewnie tez osobny watek jest
![]() 2. co do problemow z depilowaniem to ja dlatego wole golic :P kiedys pewnie zaczne depilowac ale na razie sie boje :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

umm
mi sie wydaje ze chyba przy zlaczonych wugladaja gorzej
ale nie wiem
pzdr 
( ajjj....
_ 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)