Krzywe nogi - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-18, 14:04   #1711
smutas123456
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez agusia9018 Pokaż wiadomość
Na tych zdjęciach nie zauwazyłam, żeby twoje nogi były krzywe. Tylko mam jedno pytanie:
Dlaczego nie złączysz razem stóp?
Przy rozłożonych stopach nogi wydawają się prostsze....
a nie wiem Agusia . tak jakos wyszlo ze nie zlozylam ummmi sie wydaje ze chyba przy zlaczonych wugladaja gorzej ale nie wiem moze i masz racje hihh pzdr
smutas123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 14:06   #1712
smutas123456
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Smutas ty chyba nie wiesz co to są krzywe nogi. Złączasz je w kostkach i kolanach więc o jakiej krzywiżnie tu mówimy. Gdybyś miała krzywe to nie byłabyś w stanie bez wysiłku lub wogóle w zależności jak bardzo są krzywe złączyć ich w kolanach () lub kostkach X.
Powiem wam, że przeglądam ten wątek i połowa dziewczyn chyba nie wie co to są naprawde krzywe nogi.
Co innego mieć nogi niezgrabne, nieproporcjonalne ( za chude łytki też się nie będą złączały pomino że kości są proste, za grube uda, cellulitis) a krzywe.
Te dziewczyny które naprawde mają krzywe raczej dobrze co tym wiedzą i pewnie nie raz usłyszały jakiś niemiły tekst nawet od matki czy ojca.

Nom tak Ewelinko niby zlaczaja mi sie w kostkach i kolanach ale lydki sa takie (( )) ( ajjj....
Stary 2007-06-18, 14:26   #1713
madarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smutas123456 Pokaż wiadomość
oooo :O hehe no fajnie by bylo gdyby tak bylo ale wcale tak nie jest ehh... mi tam nie zalezy zeby miec piekne nogi ! mam jakie mam! oczywiscie nie ukrywam ze nie cieszylabym sie gdybym takie miala _
ale dzieqje za dobre slowa podnioslas mnie na duchu :P heh
pozdrawiam
wez sie puknij w glowe i zapomnij o tym watku, bo te krzywe nogi to masz w glowie a nie pod tylkiem :P
a my sobie z dziewczynami dalej tu zostaniemy i sie bedziemy nawzajem pocieszac, dodawac odwagi, wybijac z glowy glupie pomysly, a ty sobie bedziesz pomykac w miniowce i szortkach, na swoich PROSTYCH jak szczudla nogach

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 15:52   #1714
smutas123456
Raczkowanie

hehehe oszz Ty Ty :P
powiem Ci ze mnie na prawde bardzo pocieszylas :ha ppy:
az mi sie lepije zrobilo... hymmm... tuylko czy faktycznie jest tak jak mowisz?? byc moze tylko mnie tak pocieszasz jak kazda w tym wtaku hih nie wiem nie wiem

ale dziequje Ci MAndaryneczko :P

buzjam
Stary 2007-06-18, 21:23   #1715
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018
Wink Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez smutas123456 Pokaż wiadomość
hehehe oszz Ty Ty :P
powiem Ci ze mnie na prawde bardzo pocieszylas :ha ppy:
az mi sie lepije zrobilo... hymmm... tuylko czy faktycznie jest tak jak mowisz?? byc moze tylko mnie tak pocieszasz jak kazda w tym wtaku hih nie wiem nie wiem

ale dziequje Ci MAndaryneczko :P

buzjam

Skoro już parę osób Ci to powiedziało, to raczej nie jest to kłamstwo. Ja sama uważam, że Twoje nogi nie są krzywe.... Teraz pozostaje Ci tylko spojrzeć prawdzie w oczy
agusia9018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 22:23   #1716
201802191541
Raczkowanie

Ojj Smutasek Ty to widze nie masz wiekszych problemow tylko wyszukiwanie niestworzonych wad u siebie ;> problemy poruszane w tym watku Cie nie dotycza :p

<-- a to za takie wkręty:p

A w ogole to smieje sie sama z siebie dzisiaj ; - ) wczoraj posmarowalam nogi na noc tym balsamem brazujacym Ziaja i tak mi sie wydawało ze chyba na prawa noge dalam wiecej jakby ale to zlekcewazylam, no i dzisiaj mam efekt w postaci roznicy stopnia opalenizny xD i to dosc widocznie, bo nawet moj chlopak zauwazyl jak mialam rybaczki :p lol to nie jest nawet samoopalacz tylko stopniowo brazujacy i tylko tyle ze mi sie wiecej wylalo na reke tego balsamu to go nalozylam :P hehe dzisiaj sprobuje odwrotnie, ciekawe jaki bedzie efekt
201802191541 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 23:20   #1717
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Cytat:
Napisane przez monisiaaa1989 Pokaż wiadomość
Ojj Smutasek Ty to widze nie masz wiekszych problemow tylko wyszukiwanie niestworzonych wad u siebie ;> problemy poruszane w tym watku Cie nie dotycza :p

<-- a to za takie wkręty:p

A w ogole to smieje sie sama z siebie dzisiaj ; - ) wczoraj posmarowalam nogi na noc tym balsamem brazujacym Ziaja i tak mi sie wydawało ze chyba na prawa noge dalam wiecej jakby ale to zlekcewazylam, no i dzisiaj mam efekt w postaci roznicy stopnia opalenizny xD i to dosc widocznie, bo nawet moj chlopak zauwazyl jak mialam rybaczki :p lol to nie jest nawet samoopalacz tylko stopniowo brazujacy i tylko tyle ze mi sie wiecej wylalo na reke tego balsamu to go nalozylam :P hehe dzisiaj sprobuje odwrotnie, ciekawe jaki bedzie efekt
Ja też stosowałam, ten balsam...Jesli nierównomiernie się posmarowałaś, to bardzo dokładnie umyj tę nogę bo balsam jest zmywalny....
Stary 2007-06-19, 13:42   #1718
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Ja też stosowałam, ten balsam...Jesli nierównomiernie się posmarowałaś, to bardzo dokładnie umyj tę nogę bo balsam jest zmywalny....

Nie ze nierownomiernie bo nie mam smug zadnych, tylko roznice pomiedzy noga lewa a prawa. Poza tym on nie jest zmywalny bo to jest taki lekki samoopalacz jak Dove czy Garnier ;> Wydawalo mi sie ze to jest taki co od razu po nalozeniu daje efekt opalenizny ale nie daje (przynajmniej nie u mnie?), dopiero po paru godzinach. Ale dzisiaj juz mam rowno bo wczoraj dalam wiecej na lewa noge ;P
Stary 2007-06-19, 15:26   #1719
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Cytat:
Nie ze nierownomiernie bo nie mam smug zadnych, tylko roznice pomiedzy noga lewa a prawa. Poza tym on nie jest zmywalny bo to jest taki lekki samoopalacz jak Dove czy Garnier ;> Wydawalo mi sie ze to jest taki co od razu po nalozeniu daje efekt opalenizny ale nie daje (przynajmniej nie u mnie?), dopiero po paru godzinach. Ale dzisiaj juz mam rowno bo wczoraj dalam wiecej na lewa noge ;P
Jest napisane na opakowaniu, że efekt widoczny po upływie 3-4 godzin po aplikacji....

Ja muszę się przed wami pochwalić, że w piątek z okazji końca roku szkolnego kupiłam sobie spódnicę. Dałam za nią 80zł, ale było warto. Powiem tyle, za wszelką cenę w niej pójde, a, ze nogi trochę mi się wyprostowały ...
Stary 2007-06-19, 17:30   #1720
shewa
Zakorzenienie

Ja dzisiaj bylam na zakupach i kupiłam sobie takie ładne rybaczki Czarne całe marszczone Musiałam je miec po prostu No i białą mini, taka fajna przylegająca do ciałka
I jako ze walcze z drugim kompleksem to jeszcze bluzke bez ramiaczek
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 19:36   #1721
kilianna
Zakorzenienie

KObieto!!!! Krzywe nogi??????? Gdzie????? Toż to piękne nóżki, wskakuj w mini i spokojnie śmigaj po mieście!
Ja nie wiem , co ty jeszcze robisz w tym temacie :P
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 20:57   #1722
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj bylam na zakupach i kupiłam sobie takie ładne rybaczki Czarne całe marszczone Musiałam je miec po prostu No i białą mini, taka fajna przylegająca do ciałka
I jako ze walcze z drugim kompleksem to jeszcze bluzke bez ramiaczek
I tutaj należą się brawa. Wklej kiedyś zdjęcia zakupionego "towaru". Bierzmy przykład dziewczyny...!!!
Stary 2007-06-19, 22:01   #1723
201802191541
Raczkowanie

Shewa, oby tak dalej A co to za drugi kompleks??

Agusia ;> no ja wiem ze na opakowaniu jest tak napisane ^^ ale na KWC chyba wyczytałam coś że "jest idealny jak w ostatniej chwili wyskoczy jakas imprezka a nogi blade" no to chyba źle zrozumiałam po prostu xD
Stary 2007-06-20, 08:56   #1724
shewa
Zakorzenienie

Hee dzisiaj juz smigam w moich spodenkach i jeszcze je podwinelam tak wysoko jak sie dalo
Monisia a drugi kompleks to mały biust
Stary 2007-06-20, 09:10   #1725
madarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Hee dzisiaj juz smigam w moich spodenkach i jeszcze je podwinelam tak wysoko jak sie dalo
Monisia a drugi kompleks to mały biust
hahaha no to witaj w klubie, jak sie kiedys mowilo ale ten mi przyszlo zwlaczyc prosciej niz krzywusy

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 11:17   #1726
Patrycjusia
Przyczajenie

założe sie,że ja i tak z was mam najmniejszy biust hehe a o krzywych nogach to już nawet nie wspominam
Patrycjusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 16:44   #1727
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Dziewczyny nie ma się co łamać. Ja na szczęście nie mam problemów z małym biustem, ale rozumiem was, bo przecież nie zawsze było tak jak teraz. A podobno na "porost" biustu pomaga, np. klaskanie rękoma ale do tyłu...
Stary 2007-06-20, 18:35   #1728
shewa
Zakorzenienie

E ja tam tez juz sie przyzwyczaiłam do małego biustu Da sie z tym żyć
Patrycjusia-> ja sie nawet na A nie załapuje wg rozmiarówki Bo pod biustem mam 65 a w 76
Jednak krzywe nogi bardziej mi przeszkadzaja
Agusia -> teraz zauwazyłam ze jestes z bydgoszczy Jaka szkoła??
Stary 2007-06-20, 22:36   #1729
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Tak dokładnie to pochodzę z okolic Bydgoszczy. A ty skoro jesteś z Bydgoszczy to napisz do jakiej szkoły chodzisz, może znasz moją koleżankę z gimnazjum...?
Stary 2007-06-21, 09:08   #1730
shewa
Zakorzenienie

Aha Ja chodze do 2 LO to jest na szwederowie, a do gimnazjum chodzilam do 9 na bartodziejach
Stary 2007-06-21, 09:10   #1731
Olgis
Raczkowanie

Cytat:
Tak dokładnie to pochodzę z okolic Bydgoszczy. A ty skoro jesteś z Bydgoszczy to napisz do jakiej szkoły chodzisz, może znasz moją koleżankę z gimnazjum...?
A ja pochodzę z takiego czegoś zwanego Inowrocław. To niedaleko.
A, żeby nie zbaczać z tematu napiszę, że planuję zakupić zielone szorciki do mojej zielonej bluzeczki, a co się tam będę przejmować.
tę wrażliwość na piękno,
nigdy się nie zestarzeje.
Olgis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 09:37   #1732
shewa
Zakorzenienie

A ja dzisiaj ubrałam białą spodniczke z falbankami i jestem z siebie dumna
Stary 2007-06-21, 09:46   #1733
201802191541
Raczkowanie

A ja wczoraj kupiłam jeansowa mini i poszłam w niej odwiedzić swoją ciężarną przyjaciolke :P no i potem jeszcze z jej bratem poszlismy na miasto hehe jakos mialam opory na poczatku ale potem juz luz:P to moje pierwsze takie wyjscie od lat
Stary 2007-06-21, 09:48   #1734
201802191541
Raczkowanie

A co do małego biustu to też kiedyś miałam kompleks ale od września biorę tabletki a jakoś w styczniu kupiłam magiczny specyfik na allegro na porost biustu xD troche urosly, ale nie wiem czy od hormonow czy od tego z allegro :P poza tym zawsze staniki push-up, pare poduszek i nie ma co sie przejmować
Stary 2007-06-21, 10:57   #1735
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka

Jak tam u was?
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 15:47   #1736
Laura90
Raczkowanie

Cytat:
A co do małego biustu to też kiedyś miałam kompleks ale od września biorę tabletki a jakoś w styczniu kupiłam magiczny specyfik na allegro na porost biustu xD troche urosly, ale nie wiem czy od hormonow czy od tego z allegro :P poza tym zawsze staniki push-up, pare poduszek i nie ma co sie przejmować

Hej wam
A mnie się wydwało, że tu się o krzywych nogach gada a nie o biuście ;p ja mam B75, a na jednym staniku mam A75 ... to juz sama nie wiem jaki mam rozmiar, ale jak sobie ubiorę push up i bluzke z dekoltem to ładnie wygląda

Co do krzywych nóg to sie już tym nie przejmuję chodzę sobie spokojnie w spódniczkach i krótkich spodenkach, i jest okej, i jescze nikt mi nie poiwedział ze mam krzywe nogi.

Teraz mam większy porblem bo ogoliłam sobie nogi depilatorem. Robiłam sobie okłady lodem to aż tk strasznie nie bolało, ale tera mi sie buły porobiły, tam gdzie włoski zostały usunięte, i mam czerwoen ślady :/, Wie ktos jak sie tego pozbyć? Robie okłady z lodu, ale nie wiem sama, moze ejst lepszy sposób

Pozdo laski
Stary 2007-06-21, 16:57   #1737
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018

Moja kolezanka chodzi do VI LO, jak widać się chyba nie znacie...
O rany jutro koniec roku...a ja wyparaduje w spódnicy i oczywiście się nie przejmuje, niech inni patrzą i podziwiają bo wiecznie żyć nie będę.... Jesli jutro będzie parówa to się wszystkie porozpuszczamy....
Mam pytanie jak można zagadać to chłopaka, jesli już zwrócił uwagę...?
Stary 2007-06-21, 17:08   #1738
smutas123456
Raczkowanie

Hej Laura
Podobno aby skore ochronić i zmniejszyć uczucie dyskomfortu spowodowanego goleniem, warto codziennie smarować ciało pielęgnującymi kosmetykami zawierającymi składniki łagodzące podrażnienia - alantoinę i D-panthenol. (
Alantan Plus)
Alantoina, zwarta w produktach Alantan działa przeciwzapalnie i ściągająco, wspomagając regenerację naskórka. D-panthenol zaś skutecznie reguluje gospodarkę wodną skóry, nadając jej jędrność i elastyczność. Skóra szybko się zregeneruje, a chroniona dodatkowo specjalnymi preparatami, stanie się miękka i jedwabista.

To jest moja rada! Rowniez mialam ten sam problem i gdy smarowalm nogi tym kremem z czasem przyszyly skutki

PoooOOOoZdRaWiA[M] ;*

CMOOooOOOoooOkkkkKKKkkk
Stary 2007-06-21, 17:16   #1739
kilianna
Zakorzenienie

D-Panthenol na takie podrażnienia dobrze działa, mi pomaga, no i w ogóle jakieś kremy , maści łagodzące podrażnienia.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 20:30   #1740
201802191541
Raczkowanie

1. no co do biustu to pewnie tez osobny watek jest

2. co do problemow z depilowaniem to ja dlatego wole golic :P kiedys pewnie zaczne depilowac ale na razie sie boje :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości