Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-09, 07:42   #2971
fascinata
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
pokażesz?
http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...091781570.html wzór S20
Stary 2014-04-09, 08:10   #2972
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
A nie lepiej poczekać, aż będziecie już mieli to zaświadczenie o braku przeciwwskazań ?
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Dzisiaj pójdę umówić nas na spisanie protokołu na przyszły tydzień, dowiem się o dekorację Kościoła i wezmę nr telefonów do par którego tego samego dnia ślubują
Do Kościoła mam 5 minut pieszo, więc nie chce mi się dzwonić
Do spisania protokołu nie jest potrzebne zaświadczenie z USC bo protokół jest kościelny, a to zaświadczenie jest dokumentem świeckim i można je donieść nawet 2 tyg przed ślubem.

Pysia gratuluję! To bardzo dobra decyzja, nie pieniądze są najwazniejsze, ja też dojeżdżałam kilka lat do pracy, teraz mam prace na miejscu i spokój psychiczny. Nieocenione dobro!

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę o pomoc. Jako, że chcemy aby kamerzysta nagrywał dopiero od kościoła, nie wiem za bardzo jak to rozwiązać.
Zawsze te filmy ślubne zaczynają się od błogosławieństwa, potem wyjście itd, a u Nas będzie tak jakby się film od środka zaczynał, no i chce uniknąć tego efektu.
Jak to zrobić??
Co wrzucić przed ten kościół? Czy jaki ogólny 2minutowy skrót wesela i potem już jak podjeżdżamy do kościoła? Czy nie wiem Nasze fotki?
Kurde nie mam pomysłu. __________________
A macie plener? Bo wtedy można dodać mały skrót z pleneru. Teledysku bym nie dawała na początek, ale pomysł ze zdjęciami jest fajny

namisek kurde przykro z tą suknią. Trzymam kciuki żebys sprzedała tą i znalazła jeszcze piękniejszą i idealnie dopasowaną!

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Jest dokładnie tak jak piszesz wniosek o nowy dowód powinno się złożyć 30 dni przed upływem terminu jego ważności.
Jeszcze jedna sprawa, o której mało kto pamięta - jak się przemeldujecie, to dowód też traci ważność po 3 miesiącach!
My jutro idziemy do USC
A orientujesz sie jak jest z prawem jazdy? Ja się przemeldowałam 2 lata temu ale prawa jazdy nie zmieniałam bo jeżdżę bardzo rzadko a wiedziałam że będę musiała zmieniać po ślubie i szkoda mi było 120 zł. Jak teraz zmienię to nie będzie problemów że przez ponad 2 lata miałam ze starym adresem?

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
A no i moj narzeczony nie ma garnituru jeszcze, wiem ze faceci to moga pozniej kupowac, ale ale ale chcialabym zeby mial uszytą marynarke booo kazda mu dziwnie odstaje w klacie
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
bardorja witaj. Justynkie jest u nas specjalistką, bo jej Tż ma szyty garnitur
Tak tak to ja
Witaj! Ja osobiście polecam szycie na miarę, mój ma dość masywny tors trochę jak paker mimo że nie ćwiczy brzuch z kolei szczupły, uda też masywne. Baliśmy się że nie znajdziemy fajnego garnituru bo w wersji slim wygląda jak w piance do nurkowania, z kolei wersja regular to jak sprzed 15 lat. Szyjemy więc, płacimy praktycznie tyle co za dobry garnitur np. z Vistuli, jesteśmy już na końcówce po 4 przymiarkach i jest bombowo wszystko fajnie dopasowane, nic się nie marszczy, nie odstaje, każdy milimetr jest wygładzony. Mogę Ci polecić super krawca z Gdańska ale widze że nie ma sensu bo jesteś z Warszawy

madzixx stooooo laaaaaaaat stooooo laaaaaaat Wszystkiego najlepszego!!!!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 08:16   #2973
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale muszę się wyżalić...
krawcowa powiedziała, że suknia jest tak szyta, że nie ma jak jej powiększyć. Wystawiłam ją ta tablicy.pl ;( jutro umówiłam się do salonu żeby przymierzyć inną, bardzo podobną do mojej. Ryczę jak bóbr!
O kurczę ale sie podziało... nie martw się! Na pewno znajdziesz jeszcze piękniejszą suknię, w której zakochasz się bez pamięci!

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Witaj! Ślubujemy tego samego dnia

Dziewczyny znające się na kwiatach
Potrzebuję rady, bo te kwiaciarki mnie wykończą... Dwie powiedziały, ze 30.08 to nie jest czas na frezje, i generalnie będą mizerne... wczoraj poszłam do 2 innych kwiaciarni, gdzie usłyszałam coś zupełnie innego - frezje są cały rok i nie ma sie co martwić. Powiedzcie mi plis, kto mnie chce w bambuko zrobić, bo już nie ogarniam...

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 08:24   #2974
rossifumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem fajnie by to wyszło jakby na początku nagrał kilka ladnych fragmentów wnętrza koscioła (u nas np sa przepiękne organy i cudna kapliczka z figura MAtki Bożej Fatimskiej ), a poźniej Wasze auto jak podjezdzacie, a nastepnie jak juz wchodzicie zdjęcia Wasze w sumie tez nie byłyby złe, ale to kamerzysta jest od myślenia

Jestem za propozycją Pysi - kościół, otoczenie i płynne przejście do przyjazdu PM.

Cytat:

Piękne te Twoje suknie co dja to nie ma na co czekac, a jesli chodzi o foto wolałabym profesjonaliste. 500zl to i tak jak za darmo

Dzięki mam nadzieję, że uda sie strzelić foty przy przymiarce, to się pochwalę.

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
rossifumi ja bym walczyła o dobrego foto, jakby nie było, to pamiątka na całe życie, DJ tez nie odpuszczaj, pamiętaj, że to MY panny młode wiemy lepiej
co do sukienek, to obie są cudne, miałabym mega dylemat
Na 99% pierwsza, ale chcę, by ktoś inny obejrzał mnie w obydwu. Niestety do oglądania tylko teściowa się zgłosiła

KaMilka :rajstopy-antygwałty - co to jest ???

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
rossifumi Ojej, przykro mi z powodu choroby mamy. Ale mam nadzieję, że jest już dobrze

Cassablanca jest cudna, podoba mi się połączenie sukni z bolerkiem. Grafina też wygląda obłędnie, ma w sobie to coś.

Co do fotografa - ja bym wybrała jednak osobę z portfolio. Zdjęcia Wam zostaną, a najwięcej żali znajomych po weselu jest właśnie na to, że nie wzięli kogoś lepszego. Ostatnio oglądałam zdjęcia ślubne kuzynki, zatrudnili fotografa prasowego (na pewno aparat umie osługiwać) i efekt średni. Plener bardzo sztuczny, dużo powtarzających się ujęć i zdjęcia w stylu panna młoda wpycha do buzi ogromny kawał kotleta

Co do DJ/- ów, mam namiary na kilku (została mi lista, kiedy rozsyłałam oferty - jak coś, podzielę się na priv.
Dzięki, na szczęście Mama wczoraj wyszła ze szpitala, to najlepszy dowód, że jest lepiej. Był moment, że bałam się, że nie doczeka wesela
Podjęłam decyzję, że choćbym miała zapłącić samodzielnie za foto (umawialiśmy się, że się dzielimy kosztami), to wybiorę tego, który mi się podoba. Pamiętam jak dziś swoje słowa sprzed paru tygodni, że na foto nie będę oszczędzać, bo to jedyna rzecz, która zostanie na pamiątkę. A teraz sama zastanawiam się między dwiema najtańszymi ofertami. Tą pałką mi w głowę stuknęłyście i dobrze. Poważna rozmowa z TZ-em przede mną, trzymajcie kciuki
Cornflower: Co do dj'a - priv

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
rossifumi - dużo zdrowia dla mamy, siostry i dla maluszków Gratuluję załatwionych spraw. Obie suknie piękne Ja pewnie wybrałabym pierwszą
Mama lepiej, dziękuję. Siostra jeszcze czeka na rozwiązanie. To lada moment, termin jest na dziś .
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, dzis oblewamy !! mam dzis urodziny i pierwsza rocznice zareczyn

Wczoraj mialam przymiarke, wieczorem zdam relacje

Do slubu 23 dni

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wszystkiego naj naj naj!!!!!:roza :

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość

Udało mi się jednak! Pogadałam z zastępcą kierownika, że to na ślub chcę taki ładny pierścionek i powiedział że zdąrzą do 25 kwietnia, a nawet przed świętami!
NIe ma to jak urok osobisty
rossifumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 08:38   #2975
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Maly off top
dostałam prace
brać! pieniądze nie wynagrodzą wszystkiego, a będziesz miała spokojniejszą głowę, mniej stresów i do domu bliżej!

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Kochane kupiłam dopasowaną idealnie w lipcu
Biedna! na pewno znajdziesz idealną suknię

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje rady, poprawin jako takich nie mamy, tylko uroczyste sniadanie na nastepny dzien dla najblizszej rodziny, no ale cos zalozyc musze (...)
Myslicie, ze moze byc?
pewnie, że tak! świetne dodatki

Cytat:
Napisane przez rossifumi Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

- suknia prawie wybrana, w sobotę jestem umówiona na mierzenie razem z teściową i mam nadzieję, że potwierdzi mój wybór, a mianowicie: http://www.galasuknieslubne.pl/cassablanca.php, jest jeszcze rezerwa http://www.galasuknieslubne.pl/grafina.php. Gala rulez
obie śliczne! i za załatwione sprawy

Cytat:
wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
b. ładne

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 08:49   #2976
21klaudyna
Zadomowienie

Gdzieś mi wcieło cytowanie
Tu przykład naszego kamerzysty , że nie trzeba zaczynać od przygotowań i też fajnie wygląda.:
https://www.youtube.com/watch?v=eu9RTz3AmqQ
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 09:05   #2977
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Tak tak to ja
Witaj! Ja osobiście polecam szycie na miarę, mój ma dość masywny tors trochę jak paker mimo że nie ćwiczy brzuch z kolei szczupły, uda też masywne. Baliśmy się że nie znajdziemy fajnego garnituru bo w wersji slim wygląda jak w piance do nurkowania, z kolei wersja regular to jak sprzed 15 lat. Szyjemy więc, płacimy praktycznie tyle co za dobry garnitur np. z Vistuli, jesteśmy już na końcówce po 4 przymiarkach i jest bombowo wszystko fajnie dopasowane, nic się nie marszczy, nie odstaje, każdy milimetr jest wygładzony. Mogę Ci polecić super krawca z Gdańska ale widze że nie ma sensu bo jesteś z Warszawy
a no właśnie, znaciedobrego krawca w Wawie? albo dookoła?

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Potrzebuje namiary na krawca do szycia garnituru z Warszawy lub okolic.
byłam wkilku salonach z garniturami jak zapytalam o szycie, to sie dziwnie patrzyli i mówili, że nanoszą ewentualne poprawki...
widocznie musze uderzyć w salony wyższej klasy eh

dziewczyny! na weselu bdyiecie ryuca welonem czy bukietem?

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 09:06   #2978
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Potrzebuję rady, bo te kwiaciarki mnie wykończą... Dwie powiedziały, ze 30.08 to nie jest czas na frezje, i generalnie będą mizerne... wczoraj poszłam do 2 innych kwiaciarni, gdzie usłyszałam coś zupełnie innego - frezje są cały rok i nie ma sie co martwić. Powiedzcie mi plis, kto mnie chce w bambuko zrobić, bo już nie ogarniam...
Dwa lata temu moje kuzynki miały bukiety z róż i frezji, jedna wychodziła za mąż w sierpniu, druga w październiku, więc stawiam, że raczej te pierwsze kwiaciarki coś kręcą kuzynka biorąca ślub później miała wesele niskobudżetowe, więc nie podejrzewam, że te frezje były jakoś sprowadzane specjalnie na zamówienie.
Stary 2014-04-09, 09:09   #2979
kasia1201
Rozeznanie

Rabitka twoja stylizacja bardzo mi się podoba!!! Madzixx wszystkiego Najlepszego <3@):-:-*

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 09:18   #2980
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Dwa lata temu moje kuzynki miały bukiety z róż i frezji, jedna wychodziła za mąż w sierpniu, druga w październiku, więc stawiam, że raczej te pierwsze kwiaciarki coś kręcą kuzynka biorąca ślub później miała wesele niskobudżetowe, więc nie podejrzewam, że te frezje były jakoś sprowadzane specjalnie na zamówienie.
Dzięki Ci dobra kobieto!

Madzixx Wszystkiego najlepszego!

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2014-04-09, 09:27   #2981
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny znające się na kwiatach
coś chyba kręcą te panie. Bratowa Tż ślubowała 1.10. i miała bukiet z frezji...

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 09:27   #2982
Robusta
Wtajemniczenie

Rabbitka
ektra kiecka ! sama bym chciała podobną
Namisia (nie wiem czy dobrze zapamiętałam nick)
współczuje sytuacji z suknia, mam nadzieję że jeszcze wybierzesz piekniejszą

Ja zasypiam własnie nie wiem jak dotrwam do końcas tygodnia jutro idziemy z mokm S. oglądać mieszkanie (zaczynamy szukać czegoć do kupna )

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 09:36   #2983
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
coś chyba kręcą te panie. Bratowa Tż ślubowała 1.10. i miała bukiet z frezji...
Dzięki Czyli postanowione - będą frezje i koniec

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2014-04-09, 09:41   #2984
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny, dzis oblewamy !! mam dzis urodziny i pierwsza rocznice zareczyn

Wczoraj mialam przymiarke, wieczorem zdam relacje

Do slubu 23 dni

Wszystkiego najlepszego i cudownej zabawy dziś

Dziewczyny dzwonili !!!! 15tego mam drugą rozmowę z prezesem teraz.. strasznie się boję ten wcześniejszy chłopak z którym rozmawiałam jako mój atut wziął to że mieszkam blisko (mogę pieszo chodzić) zastanawiam się co oprócz tego jako mój atut potraktować bo doświadczenia brak i edukacji w tym kierunku też a praca polega na przepisywaniu różnych akt na komputer po prostu (firma transportowa).
Stary 2014-04-09, 09:45   #2985
say-hello
Zakorzenienie

Kaigara dzięki za informacje

Rabbitka bardzo ładna ta sukienka

Ad rempiękny ten bukiet, który wkleiłaś

Madziu sto lat

zakręcona kropka gratulacje

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-04-09 o 09:46
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 09:49   #2986
cornflower_girl
Zakorzenienie

madzixx Wszystkiego najlepszego dla Ciebie
Bardzo ładną datę wybrał Twój mężczyzna na zaręczyny - będzie łatwiej świętować rocznice

Kaigara Oby się wyrobili na czas

fascinata Bardzo ładne, podoba mi się ta grafika z młodą parą

rossifumi Trzymam kciuki za rozmowy o fotografie Tak sobie myślę, że cena to jedno z ważnych kryteriów - ale też ważne, żeby nie przepłacić. Widziałam ekstremalnie drogich fotografów, którzy nie urywali tyłka; widziałam prace młodych, którzy robią zdjęcia na poziomie fotografów dwa razy droższych.

Ad rem To Twoja bukietowa inspiracja? Kolory są genialne

Zakręcona_kropka Trzymam mocno kciuki Nie martw się na zapas obowiązkami, na pewno ktoś Cię wdroży; zobaczysz że niedługo będziesz wszystko szybko ogarniać

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 09:53   #2987
kasia1201
Rozeznanie

Ad rem ja też skłaniam się ku frezją. Kiedyś chciałam kalie ale chyba skuszę się na bukiet frezje +eustoma. Co myślicie?

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1397029982495.jpg (47,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397029996155.jpg (39,2 KB, 25 załadowań)
Stary 2014-04-09, 10:04   #2988
Kishlaczkowa
Zadomowienie

say-hello śliczne butki!

Cytat:
Także uderzam w frezje! Tylko białe

madzixx najlepsze życzenia urodzinowe Piękna! Szalej i organizuj, takie wesele jak sobie wymarzysz!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2014-04-09 o 10:07
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 10:10   #2989
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Ad rempiękny ten bukiet, który wkleiłaś
Mnie opętał totalnie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Ad rem To Twoja bukietowa inspiracja? Kolory są genialne
Tak, dokładnie taki chcę mieć

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

Także uderzam w frezje! Tylko białe
Wcześniej myślałam o goździkach, ale frezje sa tak urocze

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2014-04-09, 10:20   #2990
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Ad rem ja też skłaniam się ku frezją. Kiedyś chciałam kalie ale chyba skuszę się na bukiet frezje +eustoma. Co myślicie?

baaaardzo w moim stylu ja chcę goździki + jaskry + frezje, albo coś w tym stylu

Kishlaczkowa dziękuję bardzo

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Ad Rem tak mnie natchnęłaś na bukiet z samych frezji ten jest przepiękny prosty, a robi takie wrażenie
Stary 2014-04-09, 10:21   #2991
kasia1201
Rozeznanie

Say hello ale Bukiet!!!!!! PRZEŚLICZNY!

Stary 2014-04-09, 10:30   #2992
201605100
Konto usunięte

Cytat:
ten bukiet jest piękny kurde może też na frezje sięs kuszę?

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość

Dziewczyny dzwonili !!!!
super gratulacje

Madzixx seta!
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 10:32   #2993
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Frezje ja od zawsze marzyłam o bukiecie z frezjami, do tego one tak pięknie pachną
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 10:39   #2994
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Ad Rem tak mnie natchnęłaś na bukiet z samych frezji ten jest przepiękny prosty, a robi takie wrażenie
Cieszę się! Cudny jest! Najpiękniej to wygląda jak frezje są jeszcze nie do końca rozwinięte

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ten bukiet jest piękny kurde może też na frezje sięs kuszę?
Skuś się!

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Frezje ja od zawsze marzyłam o bukiecie z frezjami, do tego one tak pięknie pachną
Kurcze, nie wiedziałam, ze tyle nas tu jest fanek frezji

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2014-04-09, 10:40   #2995
czekooczekolada
Zakorzenienie

madzixx88

wszystkiego najlepszego !

zakrecona_kropka

gratulacje i trzymam kciuki

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-09, 10:43   #2996
say-hello
Zakorzenienie

Dziewczyny pytanie na szybko Kupić sobie tą wsuwkę do włosów? Czy będzie pasować do kolczyków i sukni? Ona ma w sobie perełkę i boję się, że to będzie się gryźć (nigdzie indziej nie mam perełek) - a może po prostu przesadzam?

wsuwka: https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...04550658_n.png
suknia i kolczyki w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod9588_0_o.jpg (37,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1010-modelo-barima-desfile-pronovias-2012-coleccion-la-nuit-_04.jpg (25,7 KB, 38 załadowań)
Stary 2014-04-09, 10:49   #2997
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny pytanie na szybko Kupić sobie tą wsuwkę do włosów? Czy będzie pasować do kolczyków i sukni? Ona ma w sobie perełkę i boję się, że to będzie się gryźć (nigdzie indziej nie mam perełek) - a może po prostu przesadzam?

Mi się ta wsuweczka podoba

Stary 2014-04-09, 10:52   #2998
Robusta
Wtajemniczenie

Ehhh za wczas się ucieszyłam, mieszkanie które mielismy jutro ogladać zostalo sprzedane

Chyba kupimy jednak coś od dewelopera ...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 10:56   #2999
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

śliczna! Będzie pasować wg mnie

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2014-04-09, 10:58   #3000
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Ehhh za wczas się ucieszyłam, mieszkanie które mielismy jutro ogladać zostalo sprzedane

Chyba kupimy jednak coś od dewelopera ...
Nie smutaj, ja miałam taką samą sytuacje. Nie ma tego złego, najwyraźniej twoje wymarzone gniazdko jeszcze czeka na was

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości