|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Cytat:
|
|
#1202 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Jednym z moich ulubionych zapachów jest zapach cedru. Komplet turniejowych strzał o promieniach z cedrowego drewna trzymam w foliowych owijkach, żeby mi nie zwietrzały. To dopiero jest idiotyzm! ![]() Cytat:
).Cytat:
|
|
#1203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokladnie tak - tylko loczkow nie przewidzialam ;-))). Btw. tez jestem ruda, tylko na moich wlosach rudosci wychodza mniej dynamiczne, bu ;-). |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
dziś skromnie Dune.
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1206 | |
|
Wiedźma
|
Eeee.. Może zdradzę swą ignorancję tym pytaniem, ale dlaczego Dune to jest skromnie?
Cytat:
Tyle, że nie wiem, czy zależy mi aż tak bardzo na tej opaleniźnie, żeby aż w "drogi strasznie" (i do tego wysokiego zapachowego ryzyka) kosmetyk inwestować... Dziękuję jednak za radę.
|
|
#1207 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Demoniku, Sabbath - a próbowałyście balsamu brązującego "skóra muśnięta słońcem" Garniera? Moim zdaniem zapach ma wyjątkowo delikatny (jakby rumiankowy) a nawet przy moich ostatnich problemach ze skóra nie powodował zadnych "niespodzianek".
|
#1208 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bez obrazy, ale dla mnie one są strasznie babcine ![]() Wspaniała buzia i te włosy... ?Cytat:
Popatrzał tylko niewinnie tymi swoimi anielskimi, błękitnymi oczkami i człowiek zaraz jest mu w stanie wszystko wybaczyć Cytat:
Przepiszę informację, która mogłaby się przydać... "Zapomnij, że wiesz czym pachnie samoopalanie. Zamiast cząsteczek dotychczas stosowanego w samoopalaczach DHA (składnika o charakterystycznym zapaszku) te nowe zawierają bezwonną erytrulazę. Jej cząsteczki dają łagodniejszą i trwalszą opaleniznę." Może na liście składników wchodzących w skład kosmetyku znalazłaby się gdzieś ta tajemnicza erytrulaza.
|
|
|
#1209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- miło mi .Cytat:
- Proces powstawania opalenizny oraz samoopalacze - Samoopalacz bez DHA - Niezapychający samoopalacz Cytat:
.
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Agent Provocateur
Nie wiem, czy to tak do pracy między ludźmi wypada, ale nie mogłam się powstrzymać ![]() Mariolu, jakie Ty masz nogi Normalnie zazdraszczam bardziej niż flakonów z Twojej obłędnej kolekcji
|
|
|
|
#1211 |
|
BAN stały
|
Aqua Allegoria, Anisia Bella
|
|
|
|
#1212 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, ale zapewniam, ze nie zawsze sympatyczny
![]() Margot45, Tymeno [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4592876]Mariolciu, jak miło Cię widzieć ![]() Łał… jakie piękne nogi, zazdraszczam. No i ta burza kasztanowych loków. Twój TŻ ma szczęśćcie, jak to się dziś mówi Dżaga z Ciebie. P.S. Szmizjerka, to mój ulubiony fason sukienki [/quote]Kijanko, dziekuje bardzo. A Dzaga z pewnoscia nie jestem, mieszcze sie w normie.. Cytat:
Cytat:
![]() Dziekuje Cytat:
Czerwienie sie....Cytat:
Perfumy pamietam (bo to byly szczegolne dni). Na pierwszej Musc Ravageur, a na drugiej Bois Oriental.Cytat:
Cytat:
Jestem ciemna blondynka Ale tego nikt juz nie pamieta. Nawet ja. ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Oblałam. Żegnam. P.S. Mariolu, masz śliczne włosy...
|
#1214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kochane
Pięknie Wam dziękuję za trzymanie kciuków i wogóle. Zdaję raport: W Szpitalu jak to w Szpitalu - strasznie długo ciągnęły się formalności. Lekarz na oddziale zbadała Młodego i powiedziała, ze zrobią mu wszystkie badania jeszcze dziś. Resztę jutro i w zależności od tego jak te dziesiejsze wyjdą to puszczą go do domu - JUTRO. Reszte badań będziemy robić u nich dojeżdżając, bo Ordynator sama powiedziała, ze nie ma sensu trzymać tak energicznego dziecka w szpitalu - no i trochę strach, ze im ten oddzialik rozniesie w drobny mak zasugerowałam badanie ADHD - dżołk ofkors. Dzisiejszej nocy Krzysio nie będzie sam, bo może tam jednak nocować, któreś z rodziców - więc Tata ma dyżur w Międzylesiu NAJWIĘKSZE ufffffffPobrano mu 15 ml. krwi ( omójbosze toż to tyle co będzie miała moja buteleczka Alchimie ) i zniósł to "dzielnie" trzymany przez Tatę, Mamę i dwie pielęgniarki ![]() Narazie czekam na informacje ze szpitala i siedze przy telefonie. Cytat:
![]() Oczywiście, każda z moich flaszek jest niepowtarzalną okazją taniocha ... wymianka i prezencik - to jasne. No i kochana, nie mogę przecież nie skomplementować twoich zdjęć. Jesteś fajna ![]() Widać, ze masz charakterek - a przede wszystkim masz piękne włosy - naprawdę - śliczny kolor. Cytat:
Cytat:
rewelacja hahahahanosku - będzie dobrze, może mu przejdzie ... po co Ci nowy komputer ? Lepiej pachnieć, od komputerów, jedzenia i picia - to sie tylko tyje ..... a perfumy ?? jak się jest w desperacji - zawsze można wypić - zapewniają wtedy dodatkowe efekty ![]() Rachelciu |
|||
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo
Cytat:
A za komplement dziekuje. |
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1217 |
|
niecnotliwa dziewica
|
[quote=rachela;4594816]Witam.
Oblałam. Żegnam.quote]
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo-
gdybym teraz byla z Toba, to wlasnie wyciagnelabym Cie na piwo, zebys sie odstresowala ![]() Cytat:
uffff, ciesze sie, ze Twoj synek dzielnie znosi pobyt w szpitalu, bez nadwyrezenia swoich pokladow energii
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajna kicia.
Wielkie głaski dla Misiaczka. ![]() Cytat:
A jaka figurka, no no... _____________________ Ja nie pachnę już niczym. Nie chce mi się. Od wczoraj rano było mi źle i czułam się jakby wisiał nad moją głową jakiś miecz. Dziś się okazało, że mój ojciec miał zawał. Telepatia? Jakoś przewartościowało mi się życie nagle i zniknęły wszystkie problemy. Poza stanem ojca. Jest stabilny już. A ja siedzę, głowę mam watą otuloną i nie umiem zebrać myśli... |
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath to jestem w ciężkim szoku. Ja jestem pierwszy raz zadowolona z balsamu brązującego, mam do karnacji jasnej i normalnej, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie
![]() Mariolu jesteś boska, te nogi, włosy- cud, miód, orzeszki ![]() Daigee kicia śliczna i Twoje opalenizna również Rachelciu Favkes Twój synuś to prawdziwy bohater, mnie po 15 ml trzeba by było zeskrobać z podłogi
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, lepiej
Pomijając lekki ból brzucha po a6w i ból głowy związany z dietą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4592520] ![]() Ło Jeżusiczku kochany, strasznie się wzruszyłam tą piosenką. ![]() Tak mi przykro, że nigdy nie przeżyłam takiego romansu…. przy piwie ![]() BTW, Człowiek się przejmuję, jak wypoci z siebie jakiś tekst, który trochę trąca szemraną kijankową poezją , ze się wygłupił, a tu masz… zero refleksji i wstydu. Cholera, dla kogo ta dziewuszyna śpiewa , kto jest odbiorcą takich łopatologicznych tekstów![]() . Wierzyć mi się nie chce[/quote] Chyba bardzo niszowa ![]() Cytat:
![]() Świetnie wyglądasz Cytat:
Takie strzały to musi być masa radości Ja zawsze miałam takie zwykłe ![]() Może jakieś małe spotkanie ratunkowe? Cytat:
Kropko, trzymaj się
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rejczel
Favkes, no i strach był niepotrzebny ![]() Cytat:
A do tego bardzo naturalna opalenizna ![]() Cytat:
Zresztą, jeśli wziąć pod uwagę dużą pojemność (200 ml.) i świetną wydajność - to i tak się bardzo opłaca
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakiś pechowy dzień, moja mama też dzisiaj wylądowała w szpitalu, nawet myśleć mi się nie chce, a pachnę jedynie z przyzwyczajenia |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko, Taka taka-
|
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Marioluo błękitnym spojrzeniu, burzy rudych loków i zgrabych nogach, ponętnie wyglądasz na fotkach. Nie dziwię się, że Anglicy szaleją za Polkami. Niech twój mąż mocno Cię trzyma
Masz pięknie wyrzeźbione nogi. Rachelo następnym razem będzie lepiej, trzymam kciuki za Ciebie i głowa do góry. Ileż sławnych ludzi oblewało egzaminy zanim świat nie dowiedział się o ich geniuszu, talencie i wyjątkowych zdolnościach. Teraz odpocznij,wyspij się, po swojemu odreaguj, a potem jak powtórzysz materiał pójdzie Ci jak z płatka. To nie koniec świataPachnę Angelem |
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

. Wypróbowałam wiele i wszystkie - prędzej czy później - roztaczają niemiłą woń spalenizny
.

.
Ciagle nie moze zrozumiec, ze ja jestem istota nocna. Dla mnie idealna pora na chodzenie spac jest gdzie w okolicach 1.00 

.

Czerwienie sie....
.
uffff, ciesze sie, ze Twoj synek dzielnie znosi pobyt w szpitalu, bez nadwyrezenia swoich pokladow energii