![]() |
#10621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Tears make it hard to see that I'm just a memory. // Łzy nie pozwalają ci zobaczyć, że jestem już tylko wspomnieniem.
You're to blind to see that I'm leaving you behind. // Jesteś zbyt ślepy by zobaczyć, że zostawiam cię za sobą. Open your eyes, can't you see I'm not in love? // Otwórz oczy, czy nie widzisz, że już nie jestem zakochana? You're too blind to see, too blind to see the signs. // Jesteś zbyt ślepy, zbyt ślepy, żeby dostrzeć znaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#10622 |
Zakorzenienie
|
Żegnaj na zawsze. Zapomnij co było. Przepraszam za kłopot, dziękuję za miłość.
Trzy słowa : Przepraszam za krzywdy.
#10623 |
Rozeznanie
|
Mała porcyjka ode mnie
![]() Przecież w marzeniach miało być lepiej… ..ten jeden dzień, miał naprawić to, co rozkruszyło się… Dwie postaci z jednej opowieści, które pisarz dzieli dopisując wersy… Dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie dzieli na siłę?.. Ona znów spędzi samotną noc wierząc, że jutro znów zobaczy go… Oddech na szkle, serce na pożegnanie… smutkiem malowane… Kilka słów wyczytanych z zamkniętych ust, kocham Cię i poczekam tu… Ale my wierzymy wciąż, że nad nami czuwa los… Chciałaby być przy nim blisko teraz, przy nim żyć, umierać.. Ile razy Bóg może dawać szansę? Ile razy śmierć może przegrać walkę? Mogliśmy dojść najdalej ze wszystkich… …może znajdą dzień, w którym zgubili szczęście… Mogę marznąć, kiedy wiem że wrócisz, bo ogrzejesz mnie…mocno tak przytulisz …jeszcze milczę… chociaż serce krzyczy… …pamiętasz…[?] takie słowa nie są po to by budować… …wszystko sypie się łatwiej niż uschnięte kwiaty… Więc powiedz… Dlaczego teraz nie ma nas?? Chcę byś słyszał mój głos, choć tak dobrze go znasz… Kiedy będziesz już blisko.. zostań blisko, proszę Jeden znak, a wszystko zmienić będę w stanie… dla Ciebie Kochanie …to przy Tobie swoje miejsce mam… |
![]() ![]() |
![]() |
#10624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście że wybiorę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10625 |
Zakorzenienie
|
Z listy:
Pamiętaj, że nie wszystko co gadaja jest prawdą... Moje życie to tylko jeden wielki smutek. Zielone oczy, zielona noc, zielona trawa... Już samo słowo orzeźwia... Kolejny dzień, kolejna noc bez ciebie, wieczność bez Ciebie ![]() ode mnie: Facet jest jak literka Q - zero z ogonkiem "Pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnej sytuacji."/ Cyceron/ Jak wiele krzyku moze kryc milczenie...
#10626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10627 |
Konto usunięte
|
a jakies opisy o uzalazniu sie nad soba? bo kumpela sie uzala i chce jej to zasugerowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10628 |
Zakorzenienie
|
a to tekst niepokonani perfectu na opisy:
Gdy emocje już opadną Jak po wielkiej bitwie kurz Gdy nie można mocą żadną Wykrzyczanych cofnąć słów Czy w milczeniu białych haniebnych flag Zejść z barykady Czy podobnym być do skały Posypując solą ból Jak posąg pychy samotnie stać Gdy ktoś kto mi jest światełkiem Zgaśnie nagle w biały dzień Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie Czy w bezsilnej złości łykając żal Dać się powalić Czy się każdą chwilą bawić Aż do końca wierząc że Los inny mi pisany jest Płyniemy przez wielki Babilon Dopóki miłość nie złowi nas W korowodzie zmysłów możemy trwać Niepokonani Nim się ogień w nas wypali Nim ocean naszych snów Łyżeczką się odmierzyć da Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas |
![]() ![]() |
![]() |
#10629 |
Zakorzenienie
|
Śmiej się ! Póki masz jeszcze wszystkie zęby !
![]() bo żałuje się tylko rzeczy, których się nie zrobiło ... ![]() Niepewność - oto co zmusza do myślenia. moc w słabości się dokonała... chaos w głowie, chaos myśli ...
#10630 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10631 |
Zakorzenienie
|
ja mam:
WIDZIAŁAMwTWOICHoczach tamten blask,kiedy mówiłeś kocham pierwszy raz |
![]() ![]() |
![]() |
#10632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łzy sprawiają że ciężko jest zobaczyć że jestem tylko wspomnieniem. A to może już mieć zupełnie inny sens przenośny. ![]()
![]() |
#10633 |
Zakorzenienie
|
You put the boom boom into my heart
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10634 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie wymyśliłam taki:
jesteśZbytDumny,zbytPewny Siebie,zbytZdecydowany,zb yt...podobnyDoMnie (pisany bez przerw bo sie inaczej nie mieści) Macie coś w tym stylu? |
![]() ![]() |
![]() |
#10635 | |
Wtajemniczenie
|
nie ma sprawy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i moje z listy: jakCoWieczórGaszęŚwiatło, zamykamDrzwi..tyleSpraw znów popsuło mi dzień żeby się obudzić rano,doprowadzić włosydo opamiętania,umyć się i ubrać "długo myślę potem zapadam w sen..znika wszystko co dręczy mnie.." sun will shine no matter what I do ![]() ludzi kocha sie za to, jacy sa, nie jakimi ich zobaczyc chcesz For the million ways you hurt me I just wanna tell you this -Thank you (za milion sposobów/dróg którymi mnie zraniłes chce Ci tylko powiedziec - dziekuje) WSPOMINALYSCIE O FILMIE z Mandy Moore - Szkola Uczuc ![]() Jesli podobala Wam sie Szkola Uczuc, to radze obejrzec PAMIETNIK - THE NOTEBOOK. Nigdy nie zapomnicie tego filmu ![]() ![]() OBEJRZYJCIE TEN PAMIETNIK ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10637 |
Raczkowanie
|
A macie może jakiś opis do takiej sytuacji?
Kończę już gimnazjum i trochę smutno mi się rozstawać z moją klasą chociaż nie byla taka dobra,ale jednak ![]() ![]()
#10638 |
Wtajemniczenie
|
Ech ..no właśnie teraz 3 kalsy wychodzą buu ,jak będzie smutno bez nich , bo kurcze mamy ze sobą bardzo dobry kontakt ,przynajmiej ja ;/ buu i wogole tez niektóre parki... hymmm a potem nie będzie już tak łatwo się spotkać bo jesteśmy tak...hym porozrzucami... kurcze pierszy raz w życiu nie chce wakacji ,bo jak pomysle ,że od nowego roku nie będzie różowotest y i wogole .Dobra no to małę piwo ale .. no ..:PP
Będę chyba ryczeć jak bóbr:P no więc dlatego żadnego makijażu na oczy..:PP szczególnie .. hymm.. Kurcze zabrało mi się na zrzędzenie i wogóle sorki :PPBo jęczę już jak zdechły chomik:PP no ale :P;] Przepraszam ,że nie na temat.. Ale musiałam.. ' naucz mnie sztuki małych kroków.. ' "NaLinieNadPrzepaściąTańc z, AżWJednąKrótkąChwilęPojmi eszPoCoŻyjesz" dlaczego jak się jedna sprawa wyjaśni powstaje milion innych?? "... drogą aż do nieba lub na samo dno " " Rosnę w siłe aby mój wróg nie mówił : zwyciężyłem go . . . " (NAZWA TWOJEGO MIASTA) NaszymMiastem,NasząRadośc ią KlubKtóryJestNaszą"Jedyną "Miłością.. :pp Kiedy przychodzi do Ciebie sen, wszystko możliwe staje się kto widział to, słyszał dobrze, to wie... Bu... |
![]() ![]() |
![]() |
#10639 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny macie jakieś dwuznaczne opisy może? O tym co się dzieje gdy dwoje osób zostanie sam na sam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() * jeśli myślisz, że możesz wszytsko... nie poznałeś jeszcze mnie, ja wiem, że moge więcej * Jesteś tak inny... że aż mi się to podoba! ![]() * Jesteś dziwny... ja też jestem... ale nie martw się. To komplement ![]() * Może i patrze na świat z góry... ale przynajmniej nie pełzam kanałami... * nie myl opinii większości z prawdą! Jesteś cudownie indywidualny, a nie nienormlany! * Odstajemy od świata... A może to świat odstaje od nas? * szalony jesteś bo ufasz sobie... bo myślisz tak, jak inni nie myślą... Też jestem szalona * Dumna... złośliwa... ironiczna... dokuczliwa... sarkastyczna... CaŁa Ja I KoChAm SiĘ zA tO ![]() * kroczmy dumnie przez życie... nas dwoje i zawojjemy świat ![]() * ja chyba lubię tak na opak! Wszytsko po mojemu... ![]() * Wiem, czego chcę... a poddam się, gdy to osiągnę... i to Cię przeraża... * Bo jesteśmy zbyt podobni do siebie i zbyt różni od świata... jak dwie krople oliwy w oceanie... * mam marzenia... ambicje... plany... i mnóstwo siły do walki! * Zaufaj mi.. dostosowywanie się do świata to najgorsze co możesz zrobić! * Bo jestem zupełnie inna niż reszta świata... mam dume i klasę! * idę przez życie z uniesioną głową... a Ty z zadartym nosem.. dobra.. bo sie rozpisalam ![]() dopisek ![]() ![]() ![]()
to przede wszystkim sobie samej.. Edytowane przez Izabell:] Czas edycji: 2007-06-20 o 11:47 Powód: dopisek:D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10641 |
Zakorzenienie
|
tell me, would you?
[to z My love Justina]
#10642 |
BAN stały
|
szukam Cię- a gdy Cie widze, udaje ze Cie nie widze*
kocham Cię- a gdy Cie spotkam, udaje ze Cie nie kocham* zginę przez Ciebie-ale wcześniej krzykne, ze to przypadkiem* Bo kiedy nie ma miłości.. Co dalej? Co dalej? Przejadłam serce, wypiłam marzenia.. Jednym spojrzeniem potrafię rzucić CIĘ na kolana.. w uczuciach stawiam na jakość a nie na ilość.. |
![]() ![]() |
![]() |
#10643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 3 pierwsze bardzo mi się podobają. To jakaś piosenka?
![]() ![]() |
![]() |
#10644 |
Wtajemniczenie
|
macie moze cos na taka sytuacje,strasznie sie zawiodłam na przyjaciolce,po prostu do**bała po całej lini
#10645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyno po co Ci to, on Cię wcale nie kocha. Potrzebuje miłości i uczuć prawdziwych, ale wolę nic nie mieć niż mieć coś na niby... Dziewczyno, jesteś promieniem słońca... Jestem diamentem w piasku różą na blokowiskach... Nie widzą zdolności tylko to, że jesteś kobietą...
![]() ![]() |
![]() |
#10647 |
Zadomowienie
|
cieszę się że się cosik spodobało i mam nadzieje że aluzja dotrze do tego samoluba
![]() Edytowane przez aanitkaa Czas edycji: 2007-06-20 o 21:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[B]Proponuje aluzje (czasem bywają najlepsze):[B] Przyjaciel powie ci w cztery oczy to, co wróg wykrzyczy w cztery strony świata Przyjaciel to ktoś kto zagra ci melodie twojego serca kiedy zapomnisz słów Przyjaciel jest jak świeca... Sam się wypala, a innym przyświeca Przyjaciel to ten, który poświęci dla Twoich łez swój uśmiech..." Przyjaciele są jak anioły, które podnoszą Cię za każdym razem, gdy twoje skrzydła zapomniały jak latać. Przyjaciel - ktoś, przed kim można głośno myśleć Albo: Zwątpienie największym z przekleństw, skarbem ludzie którym można ufać. Mieć osobe ktora dobrze radzi to jest cud.. ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów Latwiej jest odbudowac zburzone miasto niż zmurzone zaufanie .. w głowie się nie mieści jak mogłaś to zrobic…??!!! Czasem są chwile w których trzeba śmiechem zakryć łzy... Czasami człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego, komu zaufał…;( ..przyjaźń jest jak wino, czasem tylko szkło jest za słabe... Zawiedzione zaufanie to nie dane,delete na nie nie działa... ![]() Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. prawdziwe słowa są piękne,ale piekne nie zawsze prawdziwe... Nie przejmuj się,że jesteś zerem,przecież z zer składają się miliony Słowa znaczą tyle, ile wart jest ten, kto je wypowiada "ostrożnie, bo sie poparzysz ogniem (...) słów" Bo lepiej miec w sercu rane niz kamień zamiast serca... Proza życia to przyjazni kat pęka cienka nić.. Niektóre stuacje zostawiaja rany, które goją sie przez całe życie.. Kiedys było inaczej -kiedys ci ufałam... Jak to niewiele trzeba by dowiedzieć się w kim sie ma (a w kim nie) prawdziwego przyjaciela |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10649 |
Wtajemniczenie
|
aanitkaa dziekuje ci bardzo,są swietne
![]() wykorzystam wiekszość ukłon w twoja stronę,nie wiem jak ci sie odwdzięcze ![]()
#10650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
* ...i poczujesz przez skórę, że powietrze składa sie tylko z czułości.. *mmm...są powody do mruczenia... * ze słodyczy twego aksamitnego ciała zdejmuje pocałunki ust powiewem... * Dotykaj, delikatnie, ciepłem palców, tak jak lubisz... * Od Dzisiej Przychodz Do Mnie Jeśli Zwątpisz W Swoje Szczęście... Przypomne Ci Zaklęcie * Nie mów mi teraz dobranoc, rozpalmy ognisko ze snów i przytul mnie mocniej. * <<I znów razem, blisko siebie sami. To wszystko, reszta zostanie miedzy nami.>> * Zanim Czasu deszcz rozmyje moją twarz..zainspiruj mnie ..jeszcze raz * ... onieśmieleni wytęsknioną bliskością * Z twoich ramion widzę niebo drżące rozkoszą... * Tylko mnie szeptem przykryj pod koniec dnia... *W rytm dwóch serc spadają gwiazdy w tę noc,zabierasz mnie w podróż marzeń * W Szmaragdową noc zasypiamy w ramionach swych... *Rzeźbiłeś z bioder kwiat tulipanu, objęty w tę noc światłem. * Tu es la main moi la caresse Jestes reka a ja pieszczota * Tanta claridad,tanta fantasía,tanta pasión,tanta imaginación/Tyle jasności, tyle fantazji,tyle namiętności, tyle wyobraźni *I was just so happy in your boxers and your t-shirt... Byłam po prostu szczęśliwa w twoich bokserkach i twojej koszulce… |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.