Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-10, 21:42   #2821
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
dziekuje oj tam narzekam jezeli chodzi o zakupy to on by mi kupowal wszystko co ja chce ale mi wiecznie szkoda kasy i nie chce by mi kupowal ale ze mialam urodziny to prosze bardzo
Powiedzialam Tztowi o tym szeptaniu dupą to sie zaczal śmiac,moja dupa na pewno nie szepcze ja pierdze jak szalona i mi moj smrod nie przeszkadza tym bardziej ze jestem z nim naokrągło
Ale Ty jesteś czubek
Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Teraz mogę z Wami pogadać najadłam się ciemnego chleba z krakowską sucha i chrzanem i pje gorący pomidorowy jezyk w ustach

Metka koniecznie musisz coś zagryźć bo po sobie wiem, że dziś tu na sucho siedzenie kończy się ślinotokiem

Paulinka masz rację jak facet stawia koszta się nie liczą ja na dzień kobiet wybrałam aż dwie pary a co!
A ja gdzieś was mam,zaraz w końcu pora wybrać się lulu Ale zagryzłam,nie martw się-całe opakowanie kinderków już grzecznie strawiłam z maluszkiem,wypiłam w 15 min. cały litr soku i tak trochę dalej mam parcie na amu masakra...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:44   #2822
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
cały dzień dziś o jedzeniu
a mój mąż śmieje sie ze mnie puszczam juz na szwach, bo zobaczyl jakie mam ROZSTĘPY masakra!!! miałam nic nie kupować na to, ale chyba muszę...

ale i tak jest kochany, bo jak chciałam kokałeczko to bez gadania mi zrobił, a ja zagryzłam ciasteczkiem i teraz moge isc spac...

a i zapomniałam tż ustawil mi avatar i pokazał jak moge wszystko pozmieniać co chciałam, a nie potrafiłam...
Ale jaki masz piękny avatar
Dziewczyny narobiłyście mi ochoty na kakao Szybko nadrobię wagę jak będziemy tak częściej gadać
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:48   #2823
Misstic
Wtajemniczenie

Piekny avatar Paula

Wiecie co kocham to forum bo tu o prawie 23 zamiast sie ganic za podjadanie to my jeszcze sie do niego namawiamy hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:50   #2824
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ale Ty jesteś czubek

A ja gdzieś was mam,zaraz w końcu pora wybrać się lulu Ale zagryzłam,nie martw się-całe opakowanie kinderków już grzecznie strawiłam z maluszkiem,wypiłam w 15 min. cały litr soku i tak trochę dalej mam parcie na amu masakra...
To dlatego tak mi się ciepło zrobiło ?
Jest solidne podłoże do spania zgadzam się i jestem już spokojna

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Piekny avatar Paula

Wiecie co kocham to forum bo tu o prawie 23 zamiast sie ganic za podjadanie to my jeszcze sie do niego namawiamy hehe

Po prostu ekipa wrześniówek jest najlepsza
no... chyba, że ktoś ma inne zdanie?
Stary 2014-04-10, 21:50   #2825
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Piekny avatar Paula

Ale my możemy przecież jeść co chcemy i kiedy chcemy

Ja mam teraz wymówkę na wszystko typu "wolno mi" i nieważne czy chodzi o jedzenie czy o bezpodstawne fochy

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-04-10, 21:52   #2826
Latte88
Zakorzenienie

Wiecie co?
Z moich obliczeń wynika, ze jesteśmy tu od 25 maraca? Czyli jakies 16 dni a mamy już prawie 3000 postów
Mam nadzieję, że wizaż nam wypłaci jakieś tantiemy za to, że jesteśmy tak aktywne, hmmm ?
Stary 2014-04-10, 21:52   #2827
Paulina Darek
Rozeznanie

Cytat:
Piekny avatar Paula

a dziękuję za avatar

i proszę mnie już nie namawiać do nocnego jedzenia, bo chyba jestem największa w sensie najgrubsza z Was...
ide spać, dobranoc
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 21:54   #2828
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
a dziękuję za avatar

i proszę mnie już nie namawiać do nocnego jedzenia, bo chyba jestem największa w sensie najgrubsza z Was...
ide spać, dobranoc
Oj Kochana na pewno nie chcesz się licytować kto najjgrubszy ( bo to ja jestem nr 1 )
Dobranoc śpijcie słodko
Stary 2014-04-10, 21:59   #2829
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Mam mega zatwardzenie 30 min na wc i :dupa: wszystko na ostatniej prostej ale dojśc do mety nie może macie jakies sposoby ? czy mam wziąć patyk i sobie wyskrobac ?
Hahahaha!!! Boze nie moge utknela Ci na zakrecie? Znam to uczucie, za 10 minut zacznie Cie piec "kółeczko"

Cytat:
A ja wlasnie wstalam niezle sobie pokimalam hehe ale padlam i nawet nie wiem kiedy usnelam, no to nocke mam z glowy

Czemu dopiero teraz piszecie o tym ryzu? Zgadnijcie co jadlam na obiad? Oczywiscie ze ryz, sam bez dodatkow
Teraz przy moich zatwardzeniach to mi dupe rozerwie na pol
Juz czuje jak kozie bobki sie formuja

A mnie boli brzuch czasami i tak mi sie napina bolesnie.. ale to przez gazy. Tak swoja droga to wy chociaz pierdzicie bo ja tutaj niby wielkie skupienie, mysle ulze sobie a tam nawet baka puscic nie moge porzadnie
Nastepna widze, ze nie jestem sama! Dzis bylo srakando, bo zjadlam zielone jablko, a po godzince kawa z mlekiem

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Wetnę się w ten słodko-pierdzący temat
Mi też kawa zawsze pomaga, tzn zawsze po moim latte idę się załatwić
Ktoś tu polecał czopki glicerynowe - ja stosowałam u mojej córci jak była mała, kroiłam go na 4 i bardzo pomagał.
Ja jakiś czas temu miałam okropne wzdęcie, zagazowany brzuch bolał strasznie a gazy nie chciały się ulotnić w normalny sposób dlatego sięgnęłam po tabletki - simethicon (dzieciom podaje się na kolki, kobietom w ciąży też go wolno) i rano była ulga. Nie wiem tylko jak w nocy bo spałam kamiennym snem. Mnie strasznie bączy po ... winogronach a uwielbiam je, mogłabym jeść kilogramami. Ale potem sama koło siebie wytrzymać nie mogę, smród mnie dusi

Super brzuszki macie laseczki, ale miałam rację że sporo od was odstaję, tzn brzuch odstaje, a już w ogóle nie pojmuję jak to carolciuska i unveden takie chudzinki i brzuszki mniejsze niż ja przy wzdęciach Czuję się oszukana bo ja to się już prawie toczę Nawet szef mnie dziś pytał co ja się tak spieszę z tym brzuchem

Dziewczyny a jak się dostać do tych waszych przepisów
Wrzuce jutro przepisy swoje na forum for U

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Moge sie "pochwalic", ze moje malenstwo strasznie skopalo mi dzis wieczorem prawy jajnik.
Wariactwo, sie rozszalala !

Ps. Czytam forum i sie smieje na glos

Zjadlam dzis steka z frytami, do tego pomidorki ze smietana i czerwona cebulka- ostatnio ciagle to jem....
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 22:00   #2830
Niestabilna
Wtajemniczenie

Okropne baby............... wy tu o jedzeniu to i poszlam i zjadłam pomidora i zimnymi smażonymi ziemniakami z obiadu.

Biała z cwikla i chlebek z maselkiem i na to jarzynowa z ketchupem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-10, 22:02   #2831
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Okropne baby............... wy tu o jedzeniu to i poszlam i zjadłam pomidora i zimnymi smażonymi ziemniakami z obiadu.

A ja własnie 5 minut temu poczułam zapach smażonych ziemniaków i kurczaka z chrupiącą skórką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 22:03   #2832
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość

O Ty babo bedzie sie koldra unosila w nocy sasasaa
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 22:05   #2833
kasikkkkka
Zadomowienie

a ja właśnie zjadłam resztę spagetti co zostało z obiadu
Stary 2014-04-10, 22:06   #2834
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co?
Z moich obliczeń wynika, ze jesteśmy tu od 25 maraca? Czyli jakies 16 dni a mamy już prawie 3000 postów
Mam nadzieję, że wizaż nam wypłaci jakieś tantiemy za to, że jesteśmy tak aktywne, hmmm ?
A było pisać tyle po nocach?! Zamiast się wyspać to babki siedzą na forum w środku nocy i żarciu rozprawiają a ja biedna z rana czytam i nie wiem na co się przyczaić w sklepie na śniadanie

Jeszcze z 2000 postów i znowu będzie trzeba wybrać tytuł na III część wątku

Stary 2014-04-10, 22:09   #2835
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
A było pisać tyle po nocach?! Zamiast się wyspać to babki siedzą na forum w środku nocy i żarciu rozprawiają a ja biedna z rana czytam i nie wiem na co się przyczaić w sklepie na śniadanie

Jeszcze z 2000 postów i znowu będzie trzeba wybrać tytuł na III część wątku
Oj tam oj tam :wstydnis: jakbym mogła to bym spała
Stary 2014-04-10, 22:11   #2836
elffirka
Rozeznanie

A ja dzisiaj zgrzeszyłam bo byliśmy z Małżem oglądać zmywarki i skusiłam się na mcchickena a po 20 minutach stwierdzilam że jestem głodna i zjadłam jeszcze tortille i frytki... A teraz opiłam się wody pomarańczowej i leże pełna taka w łóżeczku... Ja dzisiaj spokojnie za to Małża 4 letnia siostrzenica która zabraliśmy do sklepów najpierw sadziła a później musiałam z Nia latać po toaletach bo oznajmiła mi na cały sklep że Ona chce kupe i to w tej chwili bo już nie wytrzyma... Załamka normalnie hehe...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 22:34   #2837
Misstic
Wtajemniczenie

Ale wy jestescie kusicielki hehe wszystko bym zjadla teraz i steka od Carolci i ziemniaczki od Niestabilnej (swoja droga jestes niemozliwa z tym ketchupem hehe ) i znowu jestem glodna

Elfirka hehe dobre z ta mała dzieci sa mega bezposrednie hehe
A co do zmywarek to polecam firmy bosha albo simensa

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 23:10   #2838
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wy jestescie kusicielki hehe wszystko bym zjadla teraz i steka od Carolci i ziemniaczki od Niestabilnej (swoja droga jestes niemozliwa z tym ketchupem hehe ) i znowu jestem glodna

Elfirka hehe dobre z ta mała dzieci sa mega bezposrednie hehe
A co do zmywarek to polecam firmy bosha albo simensa
Założyłam w klubie rozmowy nocą, bo może nie wszystkie dziewczyny chcą to nadrabiać tutaj. Jeśli nie możecie spać to zapraszam

To samo pomyślałam, że mała jest niemożliwa dzieciaki są szczere do bólu i gdzieś mają konwenanse
Stary 2014-04-11, 00:07   #2839
bezaczek7
Zakorzenienie

dobry. melduję się, idę parę talerzy umyć bo nie będzie na czym jutro obiadu zjeść i idę spać. spałam dziś ponad 2 godz po powrocie z wyjazdu do dziadka tżta no ale i tak już późno, a tż wstaje na 1 zmianę i i tak go obudzę jak wejdę do sypialni
w aucie mi tż, ni z gruchy ni z pietruchy: co powiesz na Kubusia? i jak będzie chłopiec, to raczej Kubuś pytam go-i nie przeszkadza Ci, że teraz wszyscy to Kuby i Filipy? nie. no to oki
koło południa może podczytam to i owo. papa
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 00:58   #2840
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
dobry. melduję się, idę parę talerzy umyć bo nie będzie na czym jutro obiadu zjeść i idę spać. spałam dziś ponad 2 godz po powrocie z wyjazdu do dziadka tżta no ale i tak już późno, a tż wstaje na 1 zmianę i i tak go obudzę jak wejdę do sypialni
w aucie mi tż, ni z gruchy ni z pietruchy: co powiesz na Kubusia? i jak będzie chłopiec, to raczej Kubuś pytam go-i nie przeszkadza Ci, że teraz wszyscy to Kuby i Filipy? nie. no to oki
koło południa może podczytam to i owo. papa
Kubusie to bardzo fajne chłopaki
Dobranoc
Stary 2014-04-11, 05:19   #2841
Antananariwa
Raczkowanie

A ja kończę moją owsiankę z borówkami i udało mi się nadrobić.
Cytat:
Latte i Antananariwa pierwszy raz slysze o takim daniu co piszecie hehe
Spróbuj, myślę że nie pożałujesz

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
uciekam, miłego szeptania w nocy
Moja szepnęła (delikatnie mówiąc) w mało komfortowej dla mnie nocnej sytuacji Dobrze że głowa tż była w tym momencie przy mojej głowie a nie doopie

Cytat:
Piłam własnie kluski i jak przeczytałam Twój post to miałam cofkę ze śmiechu
po goracym kubku odlot ogień przy d.upie

Jednak to prawda, że kobiety w ciąży łaczy solidarność

Paulinko dobranoc Szepcz również z radością

Miss polecam nawet na dzień powszedni, to danie mojej babci ( wczoraj minęło już 19 lat ja odeszła... ), a ona pochodziła z gór, później też się nie przelewało, więc ta kasza to taki zapychacz, ale jest wspaniała i kocham ten smak
U nas je się to z chlebem, też w sumie zapychaczem.

Cytat:
a i zapomniałam tż ustawil mi avatar i pokazał jak moge wszystko pozmieniać co chciałam, a nie potrafiłam...
dla nauczyciela i pojętnej uczennicy

Cytat:
Ale my możemy przecież jeść co chcemy i kiedy chcemy

Ja mam teraz wymówkę na wszystko typu "wolno mi" i nieważne czy chodzi o jedzenie czy o bezpodstawne fochy
Fochy akurat nigdy nie są bezpodstawne

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Wrzuce jutro przepisy swoje na forum for U

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Moge sie "pochwalic", ze moje malenstwo strasznie skopalo mi dzis wieczorem prawy jajnik.
Wariactwo, sie rozszalala !

Ps. Czytam forum i sie smieje na glos

Zjadlam dzis steka z frytami, do tego pomidorki ze smietana i czerwona cebulka- ostatnio ciagle to jem....
Super, czekam i dzięki
No i gratulacje kopanka, ja wciąż nic nie czuję ale moja dzidzia ma wokół siebie dość duży wytłumiacz

Cytat:
To samo pomyślałam, że mała jest niemożliwa dzieciaki są szczere do bólu i gdzieś mają konwenanse
Oj bardzo szczere, jak mi czasem moja prawie czterolatka coś powie Kiedyś mi powiedziała: "Ale ty jesteś brzydka"

Lecę się szykować bo na autobus nie zdążę Do wieczora laseczki
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 06:16   #2842
Marcella_
Raczkowanie

Cytat:
Bolą Was dziąsła? mnie bolą strasznie, są w ogóle mocno ukrwione jak nacisnę palcem to jakoś tak dziwnie i jakby krew?

Paulinko super butki kupiłam podobne na allegro na jesień tylko za trochę inną cenę ale moje to jakiaś chińszczyzna za 30 zł póki co służą

Pije meliskę i chyba trzeba będzie się walnąć ( najlepiej w łeb )
ja też mam problem z dziąsłami od początku ciąży... krwawią i bolą. Dentystka mi mówiła że to normalne w ciąży jak ma się wrażliwe dziąsła
Marcella_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 06:28   #2843
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Hej
Mam duży problem z pracodawcą. Wczoraj mi oświadczył że dostanę 80% wynagrodzenia Co mam robić? Kończy mi się już drugie zwolnienie, wiedzą o ciąży, zwolnienie na ciążę więc 100% powinno być. Jak mam się bronić? Co zrobić? Nie kazali zaświadczeń przynosić o ciąży a teraz nagle im się odmieniło? Ratunku

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 07:07   #2844
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Hej
Mam duży problem z pracodawcą. Wczoraj mi oświadczył że dostanę 80% wynagrodzenia Co mam robić? Kończy mi się już drugie zwolnienie, wiedzą o ciąży, zwolnienie na ciążę więc 100% powinno być. Jak mam się bronić? Co zrobić? Nie kazali zaświadczeń przynosić o ciąży a teraz nagle im się odmieniło? Ratunku
Ale jakim prawem? Przecież jeśli na zwolnieniu był symbol B to nie mogą sobie wypłacić chyba 80 % Ja też nie zanosiłam pracodawcy żadnego zaświadczenia o ciąży i mam 100%.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 07:23   #2845
allckarola
Zadomowienie

Jej jakie tematy ;-) a mnie nie bylo Hehe. To ja lepiej nie będę narzekać na mój tyłek chodź narzekalam zanim zaszlam w ciążę a schudlam 5 kg a ciało jak teraz patrzę to idealne. Teraz kg przytylam i juz nie narzekam dupa jak dupa potem może zmaleć ;p cycki jak doniczki. Wrzuce zdjęcie zaraz tylko skończę kawę

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Może tak nagle zmieniać?? Musiałby ci dac aneks do umowy. Idź może do zusu i spytaj o co chodzi bo ty jesteś na choribowym ???
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 07:35   #2846
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Hej

U mnie jest tak, ze musiałam koniecznie przynieść zwolnienie i zaświadczenie o ciazy żeby było właśnie to 100%... Mi lekarz wypisał sam przy pierwszym zwolnieniu. Jak szef nie jest w porządku to moze zadzwoń do zusu i bezpośrednio tam zanies zaświadczenie?
U mnie to tak fajnie wyliczyli wszystko, ze dostaje teraz prawie 200zl więcej wypłaty niż przed ciaza

Poza tym Witam sie z Wami w dniu dzisiejszym i zaczynam dzisiaj 20 lub 21 tydzień zgubiłam sie normalnie
Od wczoraj wieczór brzuch mi sie rozciąga bo przy lewej pachwinie czuje takie zakwasy jak sie jakoś niefortunnie ruszę...
Smaruje sie specjalna oliwka dla mam z uporem maniaka w sumie od poczatku ciazy wiec mam nadzieje, ze jestem na tyle nawilżona, ze nie popękam

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 08:03   #2847
kasikkkkka
Zadomowienie

monika ja na twoim miejscu bym zadzwoniła do zusu, żeby to wyjaśnić
wydaje mi się, że jeśli jest kod B na zwolnieniu to musi być 100%
płatne
poza tym pracodawca płaci tylko za pierwsze 33 dni zwolnienia, a potem już zus
Stary 2014-04-11, 08:05   #2848
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam, powróciłam do świata zywych, choc nie wpełni ale jednak

Wczorajszy wieczór był okropny, tak się źle czułam przez to zatwardzenie że jeszcze jedzenie mi w gardle siedziało wypiłam melise i poszłam spać. W nocy troche przeszło ale takie suchoty w gardle miałam że szok !
A dziś rano na szczeście udało mi sie po wielkich walkach wypróżnić, ale nie obyło sie też bez rzygania samą sliną

Dziś z jedzeniem ostrożnie, na obiad ziemniaczki i mleczko, muszę się oczyścić i odpocząć.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 08:05   #2849
etusiaaa
Wtajemniczenie

witajcie w ten paskudny dzien, ja dopiero wstałam a ledwo ze zyje.

Jemy kochane teraz wszystko a po porodzie bedziemy sie wspolnie odchudzac

jedzenia sobie tez nie zaluje i co chwila jestem glodna

Wiecie jaka nasza polska kochana jest, bylam wczoraj w kauflandzie na wieksze zakupy przez sietami i co stanełam do kasy pierszeństwa abrzuch juz u mnie widac i to dosc spory i uwierzycie ze nikt mnie nie przepuscił!! Chamstwo!!

Teraz lece piec W-Zetkę:P bo jutro mam miec kolege tż na montaż nowej balustrady

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 08:06   #2850
małaPaulina
Wtajemniczenie

Witam z rana szczepczące

Dziewczyny no jak to jest ze wy czujecie juz ruchy?jestem przerazona,nie wiem co sie ze mna dzieje a do USG chyba nie wytrzymam
i przyznaje ze USG raz na 2 miesiące jest chore
Juz znajomi wokol pytaja czy czuje ruchy i mam ochote ich zabic

Monika jak nic ci sie nalezy 100%!!co za ch** z tego szefa weź zaświadczenie od lekarza i moze prosto do zusu,ja nie mialam takiej sytuacji dziwnej...i ja dalam w pracy tylko zwolnienie z grupą B,bez zaswiadczenia

aisa84 tez tego nie czaje ale teraz mam wiecej kasy niz jak pracowalam

Ja się zbieram powoli na badanie krwi ech

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości