|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
![]() Rozejrze się za tym kiwi, kusząco brzmi :P |
|
|
|
|
#3722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe, czy jak ona by miała wyskoczyć z kaski na taki niepełnowartościowy towar. Swoją drogą, ciekawe, czy dołożyli do tej szafy podkład tego koloru, czy liczyli na inną gapę lub desperatkę która kupi tester za cenę pełnowymiarowego produktu.
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie, ze ja nigdy nie widzialam u siebie w rossmannach zadnych czytnikow;<
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny są w rossku takie duże waciki kwadratowe?
![]() Zastanawiam się nad promocyjnym podkładem od Maxfactor.... Ktoś kto używa revlonu/ MAP będzie zadowolony ? ![]()
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny na, których pułkach w Rosie leża u was Szampony z Alterra? Bo u mnie nie znalazłam i nie wiem, czy to ja żle szukam, czy serio nie ma ...
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- tam gdzie wszystkie inne szampony.. mniej więcej na poziomie wzroku
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy ktoś ma może doświadczenia z Bielenda, Samoopalająca drogocenna mgiełka arganowa ?? Bo korci
|
|
|
|
#3729 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
generalnie jest całkiem fajna, bo delikatnie nadaje koloru, nie narobiłam sobie żadnych smug no i szybciutko się wchłania, więc trzeba się streszczać z nakładaniem. Odcień jaki nadaje też jest fajny, naturalny. |
|
|
|
|
#3730 |
|
vel Turkusoowa :)
|
No,ja też byłam w Rossku dziś (jutro też jadę,ale do innego
),wszystko o czym pisałyście było w CND farby Salon Colors oraz z Garniera kilka odcieni Color Sensation dla siebie wzięłam tylko płyn intymny Green Pharmacy,lakier Wibo piaskowy-szairowy,bez promocji eyeliner brązowy z Miss Sporty zapomniałam popatrzeć na żele Synergen wrrr no i były wreszcie nowe lakiery Candy Shop,te wszystkie Ibizy itp. ale żaden mi się nie podobał bo nie lubię neonowych kolorów,choć z drugiej strony zarzucić sobie taki wściekly róż,a może
|
|
|
|
#3731 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3732 |
|
Wredny kotecek
|
No i wróciłam dziś po 2 płyny venus z cnd :P Cilit bag kupiłam bo był w dobrej promocji z 22 coś na 11 coś
-50% a bardzo dobrze czyści kafelki;pCo ja dziś w rossmannie widziałam, aż mi nerw skoczył... przyszedł stary wieśniak i zaczął psikać wszystkimi dezodorantami i to nie delikatnie w korek, tylko przez kilkanaście sekund każdym aż ludzie na sklepie zaczęłi się dusić zaczął wyzywać od szmat, k*rew, dzi*ek i tym podobnych, jakiś nienormalny. Dobrze że to nie ja go zaczepiłam bo bym się bała chyba ze sklepu wyjść, wpadł w jakiś szał
|
|
|
|
#3733 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam wreszcie piankę Facelle
O! Chodzi o te suche karmy? Może pamiętasz czy wszystkie smaki były w CND czy tylko wybrane? |
|
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam. Kupiłam 4 x płyn do hig.intymnej Venus, ale moździerzy to u mnie nie uświadczysz. Byłam w dwóch Rossmannach i w żadnym nawet plakietki z cena nie było czyli pewnie w ogóle tych moździerzy nie było
.Z nowości widziałam żel pod prysznic Isany limonka i mięta, ale d8pa jestem i nie kupiłam.
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mycha9393;45991201]u mnie jest aż 1... w każdym z rossmanów. co z tego że jeden taki wielki jak biedronka ale 1 starczy[COLOR="Silver"]
tak sie krecilam po sklepie, ze jednak znalazlam "az" 1 czytnik w przejsciu miedzy regalami ![]() kupilam wszystko co chcialam w CND -pianke facelle -plyny do HI z GP -zel pod prysznic synergen.. tu nie bylo plakietki i stal ich caly rzadek, ale skoro znalazlam czytnik to wykorzystalam go i cena byla nizsza wzielam "tylko-az" 3 :pkupilam tez lakier do paznokci, zeby wykorzystac ksiazeczke.. Pani z laska mi ja zeskanowala, bo stwierdzila, ze odejmie mi tylko od lakieru -20%.. i co najlepsze oderwala mi karteczke za kwiecien i MAJ(!!!), zauwazylam w domu ![]() i teraz pytanie do Was - czy napisanie do BOKu w tej sprawie cos mi da? bo chcialabym moc korzystac z ksiazeczki, skoro mam taka mozliwosc, a dodatkowo jezdze do rossmanna, ktory jest mi zupelnie nie po drodze dla niej ehhh szkoda slow ![]() EDYCJA: Dalabym sobie palec uciac, ze oderwany kwitek Pani wsunela obok kasy... moj blad, znalazlam go w torebce (widocznie wsunela w ksiazeczke)... i juz nie ma problemu ;p Edytowane przez Karoolcia Czas edycji: 2014-04-11 o 19:24 |
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez Was minimum 2 rossmany zaliczę..
Poradźcie mi, czy istnieje jakieś mydło w płynie do rąk nie wysuszające skóry? Odkąd używam mydla w płynie - wybierałam te najtańsze w marketach - mam dlonie szorstkie niczym papier ścierny.. a myślałam, iż szorowanie w reklamie regenerum było podstawiane. Niestety mam teraz tak samo.
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfect fit active i in-form - 6,89 Pozostale rodzaje w cenach regularnych. Wzięłam 7 szt na zapas dla kota + felixy 12-pak za 10,09 tez w cnd + kilka saszetek felixow po 0,99 (tez cnd)
Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-04-11 o 18:29 |
|
|
|
|
#3739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma w składzie SLS/SLES więc może nie będzie aż tak wysuszał dłoni i proponuje postawić krem do rąk koło umywalki na widoku
|
|
|
|
|
#3740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Rozeznanie
|
Haha a ja chciałam ostatnio zajść do Rossmanna, przyszłam przed otwarcie no i tak patrzę jakoś dużo ludzi stoi pod tym sklepem, jacyś tacy zaniedbani, no ale dobra czekam dalej. W końcu otwierają, wszyscy się wtaczają i jakaś babka tych ludzi prowadzi:
- Proszę Państwa a tu stoją szampony - Szampoooony? (głos niedowierzania) - A tutaj produkty do makijażu - Makijażuuu? (przyglądanie się lakierom) i oni tak półka po półce kupą sobie oglądali produkty, jak kobiety stały przy półkach z produktami do makijażu to faceci też stali oglądali, ja nie wiem co to miało być jakby nigdy w życiu nie byli w drogerii, no i ta przewodniczka z nimi była haha, dziwne... Edytowane przez Linanna Czas edycji: 2014-04-11 o 18:57 |
|
|
|
#3743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Rozeznanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;45993771]Żartujesz sobie czy serio??[/QUOTE]
no serio, nie zdziwiłabym się gdyby byli to Białorusini, bo jest ich bardzo dużo w regionie no ale słyszałam język polski ... |
|
|
|
#3746 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam w drugim Rossie, były te żele Synergen za 1,19, ale zapach mi w ogóle nie podszedł, więc nie wzięłam.
Wzięłam za to ten krem dla dzieci z filtrem 50 będzie na wakacje
|
#3747 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatecznie byłam w jednym rossmanie, drugi był już zamknięty.
Słabiutko było z zielonymi plakietkami, musiałam intensywnie szukać ich wzrokiem, stąd na piankę facelle oraz płyny do hi się nie załapałam - wcale ich nie było. Zakupiłam: Playboy Super żel pp 2x Apart żel pp męski Synergen żel pp za 2,39 (z Playboy są podobne zapachowo wg mnie) Facelle chusteczki hi przysmaki dla psa. |
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

500 ml za 6,99 zł

mam jakiegoś pecha do obsługi
ciekawe, czy jak ona by miała wyskoczyć z kaski na taki niepełnowartościowy towar. Swoją drogą, ciekawe, czy dołożyli do tej szafy podkład tego koloru, czy liczyli na inną gapę lub desperatkę która kupi tester za cenę pełnowymiarowego produktu.

zaczął wyzywać od szmat, k*rew, dzi*ek i tym podobnych, jakiś nienormalny. Dobrze że to nie ja go zaczepiłam bo bym się bała chyba ze sklepu wyjść, wpadł w jakiś szał
.