Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-11, 19:05   #4261
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX

Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość

Bardzo szybko Ci rosną włosy w takim razie, wow!
no co ty w grudniu miałam irokeza to już 5 miesięcy
A ja już bym chciała mieć długie
Bardzo długo nosiłam do ramion dłuższych nie bo skręt mi się prostował i wyglądałam jak bym miała mopa na głowie

Cytat:
Wszystki żele z Isany obecnie są "be" bo mają alkohol denat w składzie i to wysoko weź sprawdź co masz napisane na tubce?
Dzięki za radę

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Ogólnie nivea FC lubi obciążać i sklejać, no i jeszcze mocnego żelu dołożyłaś
myszka dzieki za radę

Cytat:
Do mnie dziś mała paczuszka przyszła
Biovaxy - do ciemnych to nowość, latte znam i chcę sprawdzić, jak spisuje się teraz, do suchych znam i uwielbiam.
Marion odżywka do włosów brązowych, właśnie mam ją na włosach
Marion zabieg laminowana, 2 rodzaje
I wygrałam w konkursie balsam natura siberica professional zwiększający objętość z olejem rokitnikowym, o ten --> http://www.bioarp.pl/pl/p/Natura-Sib...ltajskiego/732
O mamusiu ale zestaw będą testy

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Wstawiam jedno zdjęcie,mam kiepski aparet w tel.a aparat fotograficzny mam zapsuty:/ a nowego jeszcze nie kupiłam.
Może doradzicie mi coś,żeby takiego puchu nie było...Lniany mi nie słuzy to co..?
Jak na kiepski aparat to jakość fajna ...
Śliczny skręt a puchu nic nie podpowiem bo ja dopiero laik jestem i podczytuje co robią mistrzynie

Dziewczyny ja zapoznałam się z listą Mast Try o którym mowa była wczoraj...i tam był ten krem Nivea i wyżej opisany żel

Co w takim razie polecacie do stylizacji ...???tak wiem to zależy od włosa...
HELP

PS. Kupiłam olej sezamowy będę testowała za jakiś czas

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 19:07   #4262
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Dobry wybór
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 19:13   #4263
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Dobry wybór
A to przez CIebie

Dam potem znać co i jak

PS. oblukałam twoje fotki w Albumie piękne włosy.. . no i długość !... ja taką długość miałam jak szłam do komunii św.
Potem tylko do ramion po urodzeniu córeczki wychodziły mi garściami i ściełam na krótko potem na irokeza(i miałam tak prawie 2 lata) a teraz znowu "zapuszczam"

*** -12,5kg***
Stary 2014-04-11, 19:14   #4264
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Jaśnieją Ci bardzo w lecie?
Nie tak bardzo chociaż robią się wtedy brdziej brązowe właśnie z jakimiś blond złotymi refleksami
W tym roku chcę sobie maźnąć końcówki na czerwono ale henna więc myślę że później zlezie
Zapraszam na zakręconego bloga

"Twoje włosy kojarzą mi się z wiszącymi ogrodami zaznaczam, że to jeden z cudów świata "
Imperfecta
wojownicza ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 19:18   #4265
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
A to przez CIebie

Dam potem znać co i jak

PS. oblukałam twoje fotki w Albumie piękne włosy.. . no i długość !... ja taką długość miałam jak szłam do komunii św.
Potem tylko do ramion po urodzeniu córeczki wychodziły mi garściami i ściełam na krótko potem na irokeza(i miałam tak prawie 2 lata) a teraz znowu "zapuszczam"

Tak myślałam, że przeze mnie
Daj znać, daj

A dziękuję chcę mieć przynajmniej do pasa ale nie wiem ile to potrwa, zważając na to że się kręcą mam wrażenie, że ciągle są takie same

Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka Pokaż wiadomość
Nie tak bardzo chociaż robią się wtedy brdziej brązowe właśnie z jakimiś blond złotymi refleksami
W tym roku chcę sobie maźnąć końcówki na czerwono ale henna więc myślę że później zlezie
No ja myślę, że henną
A ja mam już taaaakie odrosty a dopiero dwa tygodnie temu farbowałam
Stary 2014-04-11, 19:27   #4266
Floria
Zadomowienie

Cytat:
Wstawiam jedno zdjęcie,mam kiepski aparet w tel.a aparat fotograficzny mam zapsuty:/ a nowego jeszcze nie kupiłam.
Może doradzicie mi coś,żeby takiego puchu nie było...Lniany mi nie słuzy to co..?
Kręciołki Boticelli
Z tym puchem to nie wiem...czasami likwiduje się pouch razem ze skrętem
Odżywka b/s pomieszana z żelem drogeryjnym (tym z Lidla ) może, ale nie musi pomóc W moim Lidlu ja chyba wykupiłam te żele "zielone", od tamtego czasu są tylko "niebieskie" do fryzu "wet".
Cytat:
Następna z pięknymi blond włoskami
może jakiś inny żel ??

Imperfecta mówiłaś że masz takie jakby połamane włosy, to patrz na moje ( bez stylizacji) raz wyglądają jak rulonowo falowane cos z ogonkiem świnki pigi na końcu a raz jak rulonowo pokręcono-wyprostowane lokowate dredy co w sumie na zdjęciu wygląda jak lok ale w rzeczywistości wyglądał bardziej jak dred ( uwielbiam je za tą oryginalność)
Hihi, fajne te ogonki

Cytat:
Dziękuję Wam.

Ja nie nakładałam żadnego żelu tylko b/s i same schną.Trochę pod koniec podsuszyłam dzisiaj suszarką bo musiałam wyjść ale trochę tylko.
Chcę właśnie kupić w końcu ten żel z lidla.Bywam w lidlu często i za każdym razem zapominam go kupić.
Cytat:
Może właśnie ten żel Ci pomoże na puch

Joanku Madzia Kasia pięknie

Dziękuję
To naturalny Najbardziej mnie śmieszy jak tż robił mi zdjęcie w słońcu ostatnio to wyglądało tak jakbym miała taki ciemny blond ze złotymi refleksami
Ja też tak mam, bardzo duży rozrzut kolorów w zależności od światła.

Cytat:
no co ty w grudniu miałam irokeza to już 5 miesięcy
A ja już bym chciała mieć długie
Bardzo długo nosiłam do ramion dłuższych nie bo skręt mi się prostował i wyglądałam jak bym miała mopa na głowie
Dziewczyny ja zapoznałam się z listą Mast Try o którym mowa była wczoraj...i tam był ten krem Nivea i wyżej opisany żel

Co w takim razie polecacie do stylizacji ...???tak wiem to zależy od włosa...
HELP

Przy odpowiedniej pielęgnacji, jest szansa, że będziesz mogła mieć dłuższe włoski bez mopa, może z mniejszym skrętem

Tego żelu na pewno nie było na liście must try, najwyżej w pomarańczowym opakowaniu, ale i to się zmieniło, odkąd mu dodali ten alkohol. Generalnie na te żele już nie zwracaj uwagi w Rossie
Najlepiej by było się przy takich krótkich włoskach, obejść się bez żelu sklepowego, bo możesz sobie podrażniać skórę głowy niepowtrzebnie, no nie wiem. A ja Ci się trzymają kręcioły na lnianym albo samej odżywce b/s?

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Kasia, ale super w codzienniku!
I jakby skręt wyżej poszedł, co nie?
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 19:34   #4267
Curly81
Wtajemniczenie

To jeszcze pokarzę Wam moje pojedyncze loki od szyji..One nie puszą się tak jak te na czubku głowy i z tyłu,tylko czemu tak jest?Od szyji mam zawsze ladne zdefiniowane loki,kotre się nie puszą a je widać najmniej.Takie mam też przy twarzy a wierzch ,góra zawsze spuszona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2079.jpg (44,4 KB, 27 załadowań)

W oczekiwaniu na kolejne szczęście

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-04-11 o 19:37
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 19:44   #4268
Floria
Zadomowienie

Cytat:
To jeszcze pokarzę Wam moje pojedyncze loki od szyji..One nie puszą się tak jak te na czubku głowy i z tyłu,tylko czemu tak jest?Od szyji mam zawsze ladne zdefiniowane loki,kotre się nie puszą a je widać najmniej.Takie mam też przy twarzy a wierzch ,góra zawsze spuszona.
Góra spuszona, bo tam są włosy najbardziej zniszczone pewnie. Od poduszki? Od wycierania ręcznikiem albo szorania podczas mycia głowy? Od opierania się w samochodzie o zagłówek, albo to samo w fotelu domowym....
To byś musiała troszkę inaczej traktować tę wierzchnią warstwę włosów i dawać im tam coś bardziej wygładzającego może?
Stary 2014-04-11, 19:50   #4269
Curly81
Wtajemniczenie

Faktycznie,masz rację ,że te wierzchnia warstwa włosów jest narażona na uszkodzenia..tylko czemu niektóre z Was tego nie mają a też śpią,opierają się itd....One od zawsze takie były na górze.Nigdy nie chodzę spać w mokrymi włosami,nawet wilgotnymi i bardzo dbam,nie mam ani 1 końcówki rozdowojonej nigdy.Czym by je potraktować od góry,żeby zbijały się w loki a nie puszyły..

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 19:58   #4270
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
[FONT="Century Gothic"][SIZE="2"]
Tak myślałam, że przeze mnie
Daj znać, daj
Dam obiecuję

Cytat:
A dziękuję chcę mieć przynajmniej do pasa
O mamo wyzwanie

Ja też przez to że sie kręcą mam wrazenie że ciągle są takie same

ale po fotkach widzę róznicę ....zrobię porównanie ....to wstawię

Cytat:

Przy odpowiedniej pielęgnacji, jest szansa, że będziesz mogła mieć dłuższe włoski bez mopa, może z mniejszym skrętem
O mamo było by BOSKO ...
Floria dziex ty moja nadziejo

Cytat:
Tego żelu na pewno nie było na liście must try, najwyżej w pomarańczowym opakowaniu, ale i to się zmieniło, odkąd mu dodali ten alkohol. Generalnie na te żele już nie zwracaj uwagi w Rossie
Najlepiej by było się przy takich krótkich włoskach, obejść się bez żelu sklepowego, bo możesz sobie podrażniać skórę głowy niepowtrzebnie, no nie wiem.
Dzieki za podpowiedzi

Cytat:
A ja Ci się trzymają kręcioły na lnianym albo samej odżywce b/s?
Zawsze stosowałam odzywkę która trzeba spłukać
Raz chyba użyłam b/s ale były oklapłe może dlatego że mam tendencję do przesadzania

A co znaczy na lnianym ??? jakaś mikstura specjalna glucik ???Sorki ja tu nowa i jeszcze nie doczytałam wszystkiego bo tyle tego

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Curly skręt "lokówkowy" super fajny

*** -12,5kg***
Stary 2014-04-11, 19:59   #4271
wicherek1989
Zakorzenienie

Wszystkie fotki włosów piękne

Też tak mam, że wierzch właśnie spuszony bardziej no ale tak już przeważnie jest że on jest podatny na zwichrzenie i wysuszenie

Wstawiam moje na szybko fotka przed wyjściem zrobiona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG264.jpg (110,5 KB, 39 załadowań)
Stary 2014-04-11, 20:08   #4272
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usunięte

Cytat:
Dobry wybór
Ja sezamowy mam już z rok jak nie lepiej, dopiero około połowę zużyłam 500 ml.

Teraz testuję lniany. Nałożyłam lniany, wtarłam wcierke kulpol L102 i nałożyłam maskę rosyjską drożdżową, na to folia i ręcznik( dawno już tak nie nawilżałam ich). Zobaczymy co wyjdzie.

A co do olejów, to czy nałożę na włosy sezamowy czy ze słodkich migdałów czy z pestek moreli, alterre czy nawet oliwę z oliwek to różnicy nie widzę. Kiedyś po kokosowym mi puszyło, teraz przestało. Tylko ja te oleje nakładam od 2008 roku.
Kiedyś mama śmiała się co ja robię, a teraz sama nakłada .

Zaczęłam też najczęściej barwą włosy myć. Szkoda że w moim Auchanie jest teraz tylko pokrzywowa, kiedyś były chyba wszystkie rodzaje.

Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Czas edycji: 2014-04-11 o 20:11
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 20:12   #4273
Doe
Rozeznanie

Cytat:
No, to właśnie miałam napisać
- Domyśliłam się

Cytat:
Ja też mam 24, a dają mi 16-18
- Ja mam trochę więcej i też nie dają mi 18. Ostatnio pan ochroniarz nie chciał mnie wpuścić do pubu bez okazania dowodu :/ Musiałam śmigać do domu, na szczęście to tylko 2 minuty.

Curly81, cudne kręciołki, naprawdę! Spróbuj z innymi żelami i pamiętaj by włosków nie dotykać aż do całkowitego wyschnięcia, dopiero potem odgniataj, np. z kapeczką oleju na dłoniach, albo przez jakąś apaszkę.
Doe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 20:13   #4274
Floria
Zadomowienie

Cytat:
Faktycznie,masz rację ,że te wierzchnia warstwa włosów jest narażona na uszkodzenia..tylko czemu niektóre z Was tego nie mają a też śpią,opierają się itd....One od zawsze takie były na górze.Nigdy nie chodzę spać w mokrymi włosami,nawet wilgotnymi i bardzo dbam,nie mam ani 1 końcówki rozdowojonej nigdy.Czym by je potraktować od góry,żeby zbijały się w loki a nie puszyły..
Wiesz, to tak napisałam, bo mi się nasunęło patrząc na Twoje zdjęcie. Może masz bardziej podatne włosy na taki rodzaj zniszczeń mechanicznych, nie wiem...Mnie jak się puszą to raczej wszystkie tak samo (a to oznacza np za dużo protein czy czegoś tam innego).
To tak do rozważenia dla Ciebie i obserwowania co robisz na co dzień z tym tyłem włosów. Może można coś małego tylko zastosować i się pozbyć problemu. A co dawać ekstra? No musiałabyś coś znaleźć Może Isana niebieska (nie wiem, ja nie używałam)? Albo coś co daje zbytnią wiotkość reszcie włosów....

Cytat:
Zawsze stosowałam odzywkę która trzeba spłukać
Raz chyba użyłam b/s ale były oklapłe może dlatego że mam tendencję do przesadzania

A co znaczy na lnianym ??? jakaś mikstura specjalna glucik ???Sorki ja tu nowa i jeszcze nie doczytałam wszystkiego bo tyle tego
Daj tę odżywkę na prawie mokre włosy, takie kapiące, i wtedy dopiero odgniataj w szmatkę z mikrofibry :0 Może to pomoże.
Lniany glutek, jako naturalny żel do włosów, ostatnio też była o nim mowa.

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość

Też tak mam, że wierzch właśnie spuszony bardziej no ale tak już przeważnie jest że on jest podatny na zwichrzenie i wysuszenie

Wow, co zrobiłaś?
Stary 2014-04-11, 20:15   #4275
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:

A dziękuję chcę mieć przynajmniej do pasa ale nie wiem ile to potrwa, zważając na to że się kręcą mam wrażenie, że ciągle są takie same

Mam to samo i ten sam cel

Cytat:

No ja myślę, że henną
A ja mam już taaaakie odrosty a dopiero dwa tygodnie temu farbowałam
No oczywiście nie chce ich niszczyć zebym scinac musiala

To szybko Ci włoski rosną

Cytat:
Hihi, fajne te ogonki

A dziękować

Cytat:

Jakie słodziaki takie idealne
Też mam te od szyi zawsze ładne bez puchu a jak sie gdzies puch ma pojawić to właśnie z tyłu tak jak tobie

Cytat:

Śliczne
Zapraszam na zakręconego bloga

"Twoje włosy kojarzą mi się z wiszącymi ogrodami zaznaczam, że to jeden z cudów świata "
Imperfecta
wojownicza ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 20:17   #4276
Imperfecta
Zakorzenienie

wicher, ale odlot
Stary 2014-04-11, 20:20   #4277
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, co zrobiłaś?
Umyłam szamponem bez SLS z Green Pharmacy, potem na czas mycia się zarzuciłam isanę do kręconych, potem na takie wyjęte z wanny i wykręcone rękami dałam jakiś żel tanioszkowaty co mi został z kiedyś jeszcze jakiś no name za 3 zł, dyfuzor i jazda tak zwany zestaw ekspres

Cytat:
Śliczne

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
wicher, ale odlot
haha dzięki troszkę Was zaniedbałam i wróciłam znów z fotami locza
Stary 2014-04-11, 20:27   #4278
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
haha dzięki troszkę Was zaniedbałam i wróciłam znów z fotami locza
Wrzucaj swoje locze częściej bo to jedne z moich najulubieńszych na wątku
Stary 2014-04-11, 20:34   #4279
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucaj swoje locze częściej bo to jedne z moich najulubieńszych na wątku
O jak mi strasznie miło to czytać dziękuję
Stary 2014-04-11, 20:35   #4280
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Daj tę odżywkę na prawie mokre włosy, takie kapiące, i wtedy dopiero odgniataj w szmatkę z mikrofibry :0 Może to pomoże.
Dzięki Mistrzu będę testować
Cytat:
Lniany glutek, jako naturalny żel do włosów, ostatnio też była o nim mowa.
O Lnianym Glutku poczytam chyba na Blogu naszej "Rudi" czytałam ale już nie pamiętam co gdzie czytałam
Przeszykam wątek

Cytat:
Wrzucaj swoje locze częściej
Wicherek Potwiedzam
cudne są

*** -12,5kg***
Stary 2014-04-11, 20:43   #4281
Sirii
Raczkowanie

Cytat:
nie wyglądasz na 24 obstawiałam 16.
A najważniejsze, ze czuję się na ok 18-21 ni w ząb więcej ;P

Cytat:
Napisane przez BlackCherryLBN Pokaż wiadomość
Ten, ten O to szkoda, mi się akurat zapach podoba

Sirii - kupiłaś same moje ulubione rzeczy

Imperfecta- ten Twój kolor jest niesamowity, zakochałam się
Oby okazały się ulubione również dla mnie ^^
Podpisuję się pod komentarzem o kolorze włosow Imperfecty

Cytat:

O mamuniu... boskie!

Curly81 - co za loczyska ja też takie chcę! Dawaj :P

Imperfecta- śliczna jesteś i te włochy... zawsze chciałam być ruda ale mi nie pasuje

Pysiamn - uroczo wyglądasz w tych włoskach i pasuje Ci rudzielec

Dzięki za rady dot. szamponu oczyszczającego
Matko ile wy klepiecie, chwilę mnie nie było a tu taki nawał postów

Cóż, ja powoli kończę pracę. Włosy trochę się rozprostowały (nie dawałam dużo żelu no i ten nieszczęsny kask) i ciągle mam wrażenie, że są tłuste (może chodzi o dociążenie? bo zmacałam skalp i tłuszczu ani deczka ), może na pierwszy raz olejowanie na noc nie było dobrym pomysłem? :P Mam ochotę umyć łepetynę. Rano będę ćwiczyć więc może i tak będę musiała... Jeśli tak to spróbuję nałożyć po myciu b/s i trochę glutka. Ręczniczek, schnięcie a pod kask zawinę lokasy w koszulkę. Ufo na całego

Edytowane przez Sirii
Czas edycji: 2014-04-11 o 20:44
Sirii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 20:51   #4282
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
O jak mi strasznie miło to czytać dziękuję
No to teraz czekam na Wichrowe Locze (prawie jak wichrowe wzgórza )
Cytat:
Napisane przez Sirii Pokaż wiadomość
Imperfecta- śliczna jesteś i te włochy... zawsze chciałam być ruda ale mi nie pasuje
Dziękuję ślicznie no włochy ratują moją sytuację
Stary 2014-04-11, 21:02   #4283
Klaudenc
Moderator

Myszko jak pięknie w codzienniku, tak dużo ich wygląda, super ;D
Wicherek też zacne, fajny masz ten skręt i objętość.
Moje dziś fajne, chyba aminokwasy są dobre bo użyłam dove z argininą. Ładnie się skręciły, zadowolona jestem.
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 21:08   #4284
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
A najważniejsze, ze czuję się na ok 18-21 ni w ząb więcej ;P
Sirii i tak trzymaj

Cytat:
Pysiamn - uroczo wyglądasz w tych włoskach i pasuje Ci rudzielec

Tylko są takie krótkie
PS. I powiem Wam w tajemnicy że kiedyś marzyły mi się proste i lśniące włosy jak z reklamy pantene

Cytat:
Dziękuję ślicznie no włochy ratują moją sytuację
nieprawda śliczna kobitka jesteś a włosy to jeden z Twych atutów

*** -12,5kg***
Stary 2014-04-11, 21:10   #4285
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
nieprawda śliczna kobitka jesteś a włosy to jeden z Twych atutów
Dziękuję
Stary 2014-04-11, 21:14   #4286
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
O mamuniu... boskie!

Matko ile wy klepiecie, chwilę mnie nie było a tu taki nawał postów
Dzięki normalne jak dla mnie
No, nas tu dużo aktywnych to i ilość postów powala
Stary 2014-04-11, 21:17   #4287
Imperfecta
Zakorzenienie

Niedługo już się wątek kończy pędzimy jak nie wiem
Stary 2014-04-11, 21:17   #4288
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki normalne jak dla mnie
No, nas tu dużo aktywnych to i ilość postów powala
WIcherek do tego "nowych" przybywa
Jeszcze jakieś 80 postów i nowa część
XX

*** -12,5kg***
Stary 2014-04-11, 21:24   #4289
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wicherek też zacne, fajny masz ten skręt i objętość.
Dzięki, troszkę się poprawiły mi, ostatnio nie było co wstawiać na fotach tu, ale zmieniłam parę rzeczy i jest fajnie skręt jest taki śmieszny jak tak na fotach patrzę na niego, ciężki do opisania każdy lok w inną stronę a w lustrze to tak normalnie chyba wygląda, ale generalnie do twarzy mi z takimi uważam i młoda mi to samo mówi a ona oszczędna w komplementach

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
WIcherek do tego "nowych" przybywa
Jeszcze jakieś 80 postów i nowa część
XX
Faktycznie jeszcze nowe osoby, ja już przestaję ogarniać powoli a byłam na bieżąco długo. Nie było mnie od wczorajszego wieczoru i 2,5 strony w dobę, masakra
Stary 2014-04-11, 21:29   #4290
pysiamn
Zakorzenienie

Hehe już wiem kto największym plotkomaniaczem jest

Imperfecta 403
wicherek1989 242
Floria 211
wojownicza ksiezniczka 203
Joanku 201

Wstawię Wam jeszcze fotki ...z przed ścinania...ścięcie i teraz powolnyyyyyyyy odrost

Teraz jak patrze to nie wiem co za franca (poza złą kondycją i wypadaniem po ciąży) mnie podkusiło do ścięcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Włoski.jpg (51,1 KB, 104 załadowań)

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2014-04-11 o 21:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości