|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX
Wszędzie gadam najwięcej
![]() Jestem nołlajfem |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam się siebie na 2 miejscu w życiu, nie jestem tu za aktywna prócz pokazywania swego locza i chwalenia innych bo nie znam się na składach i nie używam za wielu kosmetyków
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie wiem jak naklepałam tyle postów
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor jest mmm
Aż mi tak głupio przytakiwać jak ktoś mi pisze, że są ładne ale normalnie w życiu mi się tak moje włosy nie podobały aż chciałabym pomarudzić znowu ![]() No dzisiaj miałam powód, ale tak ogólnie nawet dziś mi się podobają bo widzę odrost dokładnie przy takim kolorze
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Moje to mam wrażenie, że w miejscu stoją i że jak obcinam zniszczone to obcinam wszystko co urosło i wkurzające to jest
|
#4300 | ||||
|
Rozeznanie
|
- Moje dwa mają przyjść jutro... taką mam nadzieję, bo przez kurierów z nerwów włosy mi się prostuję :/
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą, to jako dziecko miałam prościutkie włosy, do komunii nawet kręciłam, ale się rozprostowały . Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
No tak było
wyglądała prześlicznie, pysiamn jaki to przedział czasowy pierwsze i ostatnie zdjęcie?
|
#4302 |
|
Konto usunięte
|
No nie mogę sobie zrobić dobrego zdjęcia z tym światłem. Ale jak zwykle są zakręcone
![]() I takie mięciutkie po tych maseczkach, może będę częściej tą folie na głowię nakładać, chociaż pewnie mi się nie będzie chciało.Pysiamn w dłuższych moim zdaniem było Ci lepiej. Ale spokojnie włosy odrastają. Też kiedyś ścięłam się na podobną długość( tylko nie miałam boku aż tak wygolonego). I odrosły, bo prawda sporo mi czasu to zajęło, ale mam już swoje włosy z powrotem. I dłuższe niż kiedyś i na pewno bardziej zadbane. |
|
|
|
#4303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W tym i JA Cytat:
NIestety ostatnie jest z dzisiaj któtkie rude włosy i różnica jakiś 40kg niestety Pierwsze było robione przed urodzeniem dzieciaków dokłądnie CI nie napiszę ale przed 2007r ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- kqq to mówisz że jest nadzieje ![]() Dziękuje ...niech rosną ... ![]() już nawet nie marzę by były takie piękne jak u Was ...ale chociaż za ucho ![]() No nic zostało mi czekać .... Zaczynam odchudzanie więc może wprost proporcjonalnie tłuszczyk będzie malał a włosy rosły
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2014-04-11 o 22:34 |
|||
|
|
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i teraz znowu ma długie .Tylko nie myśl o tym codziennie bo wtedy może się dłużyć jak ze wszystkim .Ja kiedyś też miałam krótkie włosy,mogę Wam wkleic nie poznacie mnie .To było w liceum.Ja miałam krótkie a mój chłopak długie i kręcone .
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w gimbazjum miałam jedną stronę obciętą na 1,5cm a druga do ramion
|
|
|
|
#4306 |
|
Wtajemniczenie
|
O proszę fotka z krótkimi,to ja 15lat temu
.
|
|
|
|
#4307 | ||||
|
Raczkowanie
|
Tyle sie tu dzisiaj porobiło, nawrzucało i pieknych loczy pokazało, że aż ciężko to ogarnąć
Podczytuję nowe posty co jakieś dwie godzinki, wreszcie musiałam już swoje trzy grosze dorzucić, bo bym zwariowała. A że cały dzień jestem zajęta badźganiem się w Gimpie, to tak mnie zeszło. :cCytat:
Cytat:
Cytat:
Spokojnie, urosną zdrowe i mocne. Teraz też wyglądasz bardzo ładnie, z pazurem. ![]() Cytat:
Jeszce w między czasie Curly mi się przewinęła, ale mi posta nie zacytowało. Przepiękne! nawet ten puszek z tyłu nie odbiera im uroku. ![]() Edit: Ależ Ty masz prześliczną buzię!
Edytowane przez bijum Czas edycji: 2014-04-11 o 23:23 |
||||
|
|
|
#4308 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za wyróżnienie mnie w tych aktywnych no ostatnio się trochę udzielam ale ja to na ogół gaduła straszna jestem że czasem mi mówią że mnie przegadać to cięzko ![]() Prześlicznie wyglądałaś w tych do ramion na pierwszym zdjęciu A teraz ślicznie Ci w tym kolorze no i włoski też ślicznie skręt jest piękny Myślę że w realu byś mnie nie przebiła Ale później jak Cię chwilę nie ma to taka dziwna się pustka robi ![]() Cytat:
Ja uwielbiam tu chwalić dziewczyny bo takie piękne loczenta w tym Twoje że trzeba komplementować ![]() Cytat:
Ja miałam najkrótsze takie do ramion i teraz mając takie że niedługo będą sięgać talii ( mam nadzieję że niedługo) Wyglądam na 16lat jak w kucyk zwiążę to 14 a jakbym do ramion ścięła znowu to już w ogóle przedszkole ludzie by mnie przestali traktować jak poważnego czlowiekaCytat:
Dobrze że teraz masz wszystkie długie ![]() Strasznie nie lubię tej mody na golenie jednego boku
|
|
#4309 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja ogólnie strasznie dużo mówię, ciężko mnie zamknąć w szkole nauczyciele mnie znieść nie mogli i niektórzy nadal nie mogą, bo mi się dziób nie zamyka na sekundę. Ja mówię ciągle, a nie daj Bóg żebym się zdenerwowała, wtedy to jakby mnie nakręcił W dodatku mówię bardzo głośno, taki już mam głos, że mnie słychać z kilometra dziewczyny w szkole się śmieją, że jeszcze do budynku nie wejdę a one już wiedzą, ze jestem Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki bijum to było bardzo miłe
wieszakiem nie jestem ale się odchudzam ^^ nie obraża/uraża itp mnie to bo jestem jaka jestem :P Także pysiamn masz wspólniczkę w odchudzaniu ![]() Krótkie włosy? a co! Też się pokażę ^^ ok 3 lat temu, zakończony związek, obcięte włosy (uwierzcie, że wychodziły garściami i były mega zniszczone...) i nowy start od tamtego czasu urosły do takich jakie mam dziś więc nic się nie martw pysiamn - odrosną
|
|
|
|
#4311 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a w prostych trochę inaczej.,poważniej.Szczer ze to wolę mieć proste jak idę coś załatwić .---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
.Możesz być łysa a i tak będziesz piękna .
|
|||
|
|
|
#4312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Curly ale ty lachon
![]() I ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Cytat:
pozostało mi tylko czekać ![]() Cytat:
Właśnie ten skręt to sama niewiem kiedyś był ładniejszy teraz jakiś taki niemrawy jest ![]() Przybijam łapkę U mnie długa droga do Celu ale damy radę zaczynam po raz 8598456214663278546 raz ![]() Tym razem musi się udać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale nic nie będę już Was tym zanudzać włosy nie ręka nie noga ... ************************* ************** Dziewczyny ktoś stosuje odzywkę b/s ? i Jakie polecacie co by się znowu nie naciąć ?Dziś pojadę do sklepu i chciałam coś zakupić na mojego mopa
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2014-04-12 o 07:20 |
||||
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po ciąży to ja brałam kilka różnych specyfików po 2 miesiące, seriami i pomogło. U mnie jeszcze doszło karmienie, ale wychodzę na prostą,przynajmniej z wypadaniem, bo z pielęgnacją włosów to jestem nadal w ciemnej
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kręcone
Trochę nadrobiłam ale nie będę się rozpisywała za bardzo bardzo ładne nowe loczki się pokazały (stare jak zawsze piękne ) Zajrzałam też do codziennika (muszę z resztą zaktualizować swój) i jest ślicznie.Ja intensywnie odżywiam swoje blondasy (albo staram się bo ostatnio notorycznie brakuje mi czasu dla siebie). Kolor zrobił się idealny i pozostanę już przy takim odcieniu na dłużej Chce zrobić zamówienie na yves rocher - z tego co pamiętam to myszka chwaliła parę odżywek (gdzieś zapisałam ale teraz nie mogę odnaleźć ) Jeżli dobrze pamiętam jedną była odżywka odbudowująca do suchych i kręconych
|
|
#4315 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazwyczaj też tak mam, że w kręconych wyglądam na jeszcze młodszą i wszędzie muszę chodzić z dowodem osobistym... ![]() W ogóle... uciekło mi. Mamuniu aleś ty laska! w krótkich też ![]() Cytat:
lachon jak się patrzy !Pewnie, że damy radę nie ma innej opcji ![]() Kolorek i oczu i włosów naturalny czasem miewam jeszcze czarne soczewki na potrzeby pracy i straszę wtedy ludzi :PCóż, pobudka, śniadanie- czas isć spojrzeć w lustro i zobaczyć co zostało z wczorajszych kłaczków i do pracy.Dzień dobry wszystkim Edytowane przez Sirii Czas edycji: 2014-04-12 o 09:37 |
||
|
|
|
#4316 |
|
Zadomowienie
|
Co tu dużo mówić, piękne kobiety ście som
Ja też, tylko ja niefotogeniczna ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj na noc miałam na włosach mój ostatni wynalazek żelowy - żel z siemienia gotowany razem z herbatką z lipy (podwójna moc nawilżająca ) i przelany tym razem do butelki po wyrzuconym przez męża Garnierze A i K i na to olej z awokado, żeby było tematycznie ![]() Dawno nie miałam tak miękkich włosów naolejowanych. Te co olejują to może poczują o co chodzi. Zazwyczaj, nawet na odżywce, włosy naolejowane i wyschnięte po nocy, mam trochę sztywne i często suche na końcach. A dzisiaj jest inaczej - są nawilżone pod olejem, mimo tego, że nie są wilgotne, i to się czuje. Nawet w nocy troszkę je podsuszałam suszarką, bo za długo nie chciały mi schnąć. Teraz siedzę w nałożonym w balsamie Lotos i kolagen Pottersa i zaraz idę zmywać. Dzisiaj próbuję zmywać tą odżywką i tylko nałożyć znowu żel lniany zmieszany z żelem z Bielendy czarna rzepa ze starym składem. Bo nakarmione już są, to dodatkowych odżywek nie daję. Mam nadzieję na jakieś fajne zdjęcia ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj wpadnie w moje łapki żel z Lidla, ciekawa jestem czy dorówna męskiej Isanie. |
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4319 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może nawet nie jakiegoś mocnego, coś wodnistego, za 2 zł ze spożywczaka ![]() \\ Cytat:
Żel z lidla polecam ![]() Cytat:
Z 10cm z gęstości zostało mi 7. No i poszło z 20cm z długości Ale już nie marudzę na to tak jak kiedyś, tylko walczę o długość i gęstość Tak mi się wydaje, że wyżej się pokręciły, a ugniatałam króciutko, może minutkę, chyba ta odżywka mariona mi bardzoooo pasuje, ma wysoko keratynę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nditioner.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...t-ressort.html |
|||||||
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

więc nie wiem jak naklepałam tyle postów

kończy sie i bida będzie.
. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)