|
|
#1651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szkoda tylko, że Kuba ma jakiś radar, że jak tylko usnę to się budzi na uu ![]() dobra, ja zmykam spaaaaaać
|
|||
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Mika pw
![]() No bylo masakrycznie dzisiaj, jeszcze zasnal dopiero o 22 ale jak zasnal malz nie mogl uwierzyc. Szkoda, ze dzisiaj po poludniu 3godz sie z nim meczylam. No ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej ![]() Sylwia, to zes sie naczekala na ta idealna nocke Hje, nie wiem co napisac, tak mi przykro.... Fewciu ![]() Kunegunda, zdrowka dla was!!! Hope, pokazuj sie w Elllmowych kiecuchach ![]() Co do plytek w lazience, my mamy takie same jakie Bokeh u siebie ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
Hje co za dramat dla tych ludzi...
![]() Fewciu witaj, super że z bioderkami ok Marsi spada Ci to ciśnienie? Litlle ale ja uważam że i tak zrobiłam dobry interes ![]() Zdjęcia oglądałam, filmiki też, blogi czytałam, jestem w miarę na bieżąco ale nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać... Uwierzycie że cieszę się z powrotu do pracy? No co poradzę, po prostu lubię to robić... ![]() Ill może kiedyś pogadamy na którymś z tych nowych wynalazków? Tym naszym wewnętrznym gg np? Strasznie się jaram że sobie można wysłać wiadomość czy maila do kogoś z Polski, nie myślałam że dożyję takich czasów, internety, intradoki, cuda-niewidy normalnie, nie mogę się przyzwyczaić ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Młoda zostaje z babcią, drugie dziadki ją w trakcie przejmują na spacer, chyba jej pasuje żeby jeszcze nie trzeba było wstawać do tej pracy w środku nocy to byłoby idealnie ale kurcze muszę wstawać przed siódmą
|
|
|
|
#1654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże..współczuję im tak strasznie, nie wyobrażam sobie co ta dziewczyna czuje druga strata, na samej końcówce..już pewnie była pewna szczęśliwego finału ale to przedziwne, niech zrobią dokładne badania, genetyczne itp, aż ciężko uwierzyć ;(Cytat:
![]() Cytat:
![]() -------- Pod wieczór musiałam wyskoczyć na pocztę, tata mi zaoferował pomoc jak byli u mnie z mamą i wiecie co? Jak tylko Amelcia zobaczyła że ja się szykuję to się popłakała biedna, uwiesiła mojej nogi. A wcześniej (musiałam wydrukować sobie to coś co miałam wysłać) cały czas mnie wołała, podchodziła, zaczepiała, nie bawiła się z babcią tylko "mama mama" , więc już wiedziałam, że będzie ciężko z wyjściem. No więc co? wzięłam dziećko ze sobą, przeszczęśliwa była, jak się zorientowała, że idzie ze mną , ale na poczcie kolejka trochę, najpierw sobie siedziała, potem się rozszalała, biegała, chodziła, wzięła mi portfel i zabrać było trudno (nie ze złośliwości zabrać, ot zapłacić musiałam ), na rączki nie, tylko na nóziach śmigać. Z poczty też nie chciała wyjść. Oj znieść trzeba było głośny dziecięcy protest i pisk na poczcie pełnej ludzi trzeba się przyzwyczaić
|
|||
|
|
|
#1655 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ja po szkoleniu niedawnym z PPP jestem, przy zakrztuszeniu nie walic w plecy prosto, tylko... tak jakbyście dłonią z doły do góry ruch robiły.
Debrah, znamy, znamy a u nas na poczcie teraz stosika z gazetami, kartkami otwarte takie, więc szał. u obu ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Edit: dałam małą kosmetyczkę Dorotce właśnie, bo szał na otwieranie suwaka jest, wyjęła moje 2 stare cienie (Agatka korzysta ) i chodzi z nimi raczkując po kuchni, nie wypuszcza A oczy mam dalej spuchnięte, lewe jeszcze bardziej niż prawe :/ |
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana.
Nie było mnie cały tydzień Te dni były tak męczące że dziś chyba nigdzie nie wychodzę. Odpadłam z wszystkich sił. W tym tyg miałam cztery dni w pracy na 6.00 do 17.00. Masakra. Mamy w pracy nową kierowniczkę, która kompletnie sobie nie radzi jest zamieszanie że hej...Do tego znów nam sie laptop zepsuł więc nie mam nawet jak z Wami pisać Nie wiem kompletnie co u Was. Daria dalej chora... ![]() Tęsknię za Wami. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
hejka!
zjadlam na sniadanie ta mezowska cebulke - pychota!!!!!!!! zdrowka!!! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45998520]Dziewczyny, ja po szkoleniu niedawnym z PPP jestem, przy zakrztuszeniu nie walic w plecy prosto, tylko... tak jakbyście dłonią z doły do góry ruch robiły. [/QUOTE] znaczy sie pocierac plecy? masz jakis filmik moze bo ja tepa dzida i jakos nie moge sobie tego wyobrazic ![]() Kija - rozwalilas mnie srodkiem nocy przed godz 7 misiaeel - tez chyba mam te plytki a dekory masz w sloneczniki?
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zuzka przespała pierwszy raz całą noc. Ani jednej pobudki |
|
|
|
|
#1659 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
nocka przespana, został nam tylko katar także jedziemy dzisiaj na koniki strasznie się cieszę, mam nadzieję, że Hanuli będzie się podobało![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45998520]Dziewczyny, ja po szkoleniu niedawnym z PPP jestem, przy zakrztuszeniu nie walic w plecy prosto, tylko... tak jakbyście dłonią z doły do góry ruch robiły. Debrah, znamy, znamy a u nas na poczcie teraz stosika z gazetami, kartkami otwarte takie, więc szał. u obu ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Edit: dałam małą kosmetyczkę Dorotce właśnie, bo szał na otwieranie suwaka jest, wyjęła moje 2 stare cienie (Agatka korzysta ) i chodzi z nimi raczkując po kuchni, nie wypuszcza A oczy mam dalej spuchnięte, lewe jeszcze bardziej niż prawe :/[/QUOTE] Hania prawie zawsze musi mieć coś w rączce. duże zabawki Ją w ogóle nie interesują, muszą być malutkie. jakieś zwierzątka z duplo czy takie figurki z clemmy;p Cytat:
Cytat:
ja znajdę jakieś zdjęcie to wkleję Cytat:
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kolejny dzień do Pstryniu-chciałam Ci wyjaśnić co Szajka miała na myśli ale nie umiem Silver-tule Was mocno ![]() aaach-wczoraj mąż kupił samochód. Od tak pojechał przeszło sto km żeby kupić samochód w ciemno. Dodam że mamy sprawny samochód ale skoro była okazja... ![]() Dobra. Trzeba śniadanie wciągnąć.
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
PSTRYCZKU, ciezko opisac dokladnie ten ruch, najlepiej na jakins filmiku zobaczyc.
Edit: widze, ze TRESS link juz dodala ![]() U nas noc beznadziejna - duzo pobudek, wiercenia sie. kopanie matki po szyi to najfajniejsza sprawa na swiecie, wiecie? ewentualnie plaskacze w twarz wchodza jeszcze w gre ![]() Nie kumam tych nocy, raz jest niemalze bez pobudek, a kolejna - pobudek sto. Zadnego rytmu, prawidlowosci... TZ ma wolny weekend Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsza nocka przespana w calosci - od 21 do 6, pozniej napila sie troszke mleczka i pospala do 8 Tule te z Was, u ktorych nocki gorsze ![]() Silver wlasnie wczoraj o Was myslalam. Zdroweczka dla Daruni ![]() hje brak mi slow, zeby cos napisac... Biedni ludzie, z calego serca im wspolczuje elllmi, ja mam taka poziomice, on ja tylko zaklada, sciaga w dol i tnie. Zawsze bylo ok, przedwczoraj cos poszlo nie tak Ale poprawilam i chyba nie jest najgorzej ![]() fewciu super wiadomosci Kija jak Ty cos napiszesz Sylwietta jak bede miala jakies zdjecie to wkleje, a Ty? Pokazesz sie? pstryczku u mnie w domu smazona cebule zawsze robilo sie z kielbaska ![]() Nie pamietam co jeszcze mialam pisac
|
#1664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my od amiutkiego rana na dowrze. mlody nie dal sie od szafy odciagnac wiec nie bylo rady, kurtalka i na dwor. poszwedalismy sie, widzielismy bociana (od kilku dni sie u nas pojawia ) i mlody koniec koncow zasnal w spacerowce powinnam sie wziac za firany a tak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jak pisalam - u nas noc beznadzieja, w zwiazku z czym Kuba nie w sosie od rana, buczy bez powodu, sam nie wie czego chce, wlazi tam, gdzie nie moze (jak odciagam go to ryk straszny), a mnie boli glowa. Takze TZ zapakowal malego, wlasnie spaceruja, a potem jeszcze zrobia zakupy
Wygonilam ich pod pretekstem mojego odespania, ale poki co leze w lozku, obok sniadanko i inka, a ja zabieram sie za ksiazke pewnie zaraz mnie zmuli i kimne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-04-12 o 10:45 |
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj się dowiedziałam że mój teść bierze za miesiąc ślub
![]() A na dodatek w maju idziemy też na komunię, a mój tż jest chrzestnym. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-04-12 o 11:02 |
|
|
|
#1667 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja w łazience mam dekory, które mój szwagier przykleił do góry nogami, a mężowi wmówił, że tak ma być! a w kuchni przykleił border tak, że olał wzór... Cytat:
a teściowa co na to? Zdrówka dla malutkiej no i odpocznij chociaż troszkę! |
||
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pobudka o 2 na wode i o 6 na mm, spalismy do 9
Nawijko, ja chyba tak samo zrobie, piekna pogoda u nas ale jestem tak przeciorana ze marze tylko o lozku. Malz poszedl do fryzjera - spoko, ja bylam w czerwcu zeszlego roku Silver zdrowka dla Daruni ![]() Zrobilam przemeblowanie w salonie, tzn biuro meza wynioslam do jadalnio suszarni w przyszlym miesiacu koncze salon bo juz mam dosc tego ze nie ma zadnych dodatkow i jest szarobury, a ja se zaszaleje - dodatki beda turkusowe!!! A co. Dziecie od 15 min sie samo bawi klockami ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46000457]
a teściowa co na to?[/QUOTE] To ona od niego odeszła więc nie ma nic do gadania. Ale widzę że źle to znosi że to jemu się w końcu ułożyło a jej nie. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
|
#1670 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Nie było mnie trochę, jakoś miałam nie po drodze, jeśli chodzi o kompa. Podczytywałam troszkę na telefonie, ale wiadomo, jak to jest ![]() Wybaczycie, że nie odniosę się tym razem? Powiem tylko, że jak przeczytałam wczoraj, co napisała Hje, to mnie aż zmroziło ![]() U nas ok, sporo czasu spędzamy na dworze, do domu przychodzimy jeść i spać. Fajnie tak Dużo ciekawiej także dla mnie, bo w końcu ile można w czterech ścianach siedzieć.Poza tym chyba apetyt się Młodej trochę poprawił, bo nawet obiadki wciąga. Nie za dużo, ale poprawa jest. Teraz Mała śpi, tz zaraz będzie gotował (dziś baba ziemniaczana, nie wiem, czy lubicie, ale ja bardzo!), a potem znów na dwór. Jutro przyjeżdża moja bardzo dobra koleżanka. Nie widziałyśmy się prawie 4 lata, bo ona na stałe mieszka w UK, więc już nie mogę się doczekać spotkania. Buziaki dla chorowitków i uściski dla zmęczonych mamuś Jeszcze się Wam pokażemy, bo dawno nic nie wstawiałam ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1671 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem na moment bo Igorek śpi. Ostatnie dni masakryczne więc nawet nie miałam jak zajrzeć. Idą zęby, gorączkował młody, słabo spał, od 3 dni NIC nie je poza uu. Rano zauważyłam że ma wysypkę na pleckach i brzuchu więc to może trzydniówka skoro gorączkował ostatnio
No ale mało tych krostek. Jestem wypompowana ![]() Piję kawę i zacznę nadrabiać bo tak dziwnie mi z tym że nie wiem co u Was. Debrah: 1. kardigan rozm. 86 bawełniany jest a nie sweterkowy (5 zł) 2. tuniczka rozm 86 (6 zł) 3. bluzeczka rozm 92 (6 zł)
|
#1672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki! |
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wogole...witam się, 3str do nadrobienia-tragedii nie ma ![]() Na razie wracam do roboty dalej...ale okna już pomyte... HJE tak mi przykro-to okropne! Fewciu wróciłaś ! super że z Blaneczka ok! I za inne sprawy.... oczywiscie nadal trzymam kciuki...Dziś kupilam w ciuchach Antoniowi 3 pary spodni, kurteczke wiatrówkę, i druga ocieplana nexta i dla siebie bluzkę...wszystko za 18,40 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Oskar i jego nowy "wóz"
![]() Mój ogrodnik kochany
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA! Apropo,od przyszłego chyba tygodnia..nie pamiętam a nie mam gazetki-będzie w biedronce zestaw ogrodniczy dla chłopców i dziewczynek za 30zl...z taczką jeden...drugi typ taki wózek a trzeci to chyba ciężarówka i wszytskie będą z przyborami do piaskownicy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Któraś by chciała? |
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
śliczny!
u nas dzis mlody tez zaiwania z taczkami Cytat:
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
weekend więc mam trochę więcej czasu to zaglądam do Was Hje to takie niesprawiedliwe wiecie co? dostałam na meila informację o promocji książek wydawnictwa ZNAK - 6 książek po 9,90 - wysyłka kurierem lub pocztą gratis. Ja skorzystałam, jakby któraś chciała to piszcie do mnie to Wam podam link i kod ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- dziewczyny, bo ja nie na bieżąco, powiedzcie mi, kiedy ostatnio się Eff8 odzywała? ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- dziewczyny, bo ja nie na bieżąco, powiedzcie mi, kiedy ostatnio się Eff8 odzywała? |
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
ezzo - chodziło mi o nieszczepienie całkowicie. Tego nie popieram. Przesuwanie terminów jak najbardziej rozumiem, nawet jeśli w grę wchodzą duże przesunięcia. Sama odroczyłam trochę MMR a gdyby młody miał np. rehabilitację, problemy neurologiczne itd to zwlekałabym z tym o wiele dłużej. No ale w końcu bym zaszczepiła, nawet jeśli miałoby to nastąpić na przykład w 3 rż. Wiem że to że dziecko jest zaszczepione nie znaczy że nie zachoruje ale wierzę w to że przejdzie chorobę łagodniej i bez takich poważnych komplikacji o których pisałam. No i ja również nie szczepiłam 5w1 czy 6w1.
Kija masz na myśli Lotusa? W poniedziałek spróbuję Cię znaleźć i wysłać maila Co do innych jego możliwości to nigdy nie próbowałam bo nie mam takiej potrzeby a wiem że tam jakieś konferencje można prowadzić np. No chyba że wy macie jakieś inne bardziej wypasione oprogramowanie które u mnie nie jest potrzebne i u nas nie zainstalowali :PDebrah już chcesz czy wolisz poczekać do przyszłej soboty czy coś więcej znajdę i wtedy po Świętach wyślę?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

padł mały jak mucha tuz po kąpieli 
ja schizuje ze mi sie zachlysnie wodą albo wstanie i przewróci uderzając gdzies głowa....
przykryty do pasa, nie odkopuje sie wcale
młode tez sie wierci w czasie pełni, na szczescie stacjonarnie 

No ale mało tych krostek. Jestem wypompowana