Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-11, 22:24   #1651
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
o zgadzam się

współczuję:/ mi się tak raz Hania zachłysnęła

ale, że tak samej cebuli??

osz Ty, moja ulubiona
ja nie lepsza bo jem naleśniki z nutella

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Buszowalismy dzis po podwórku od 13 do 18 padł mały jak mucha tuz po kąpieli

Dziekujemy za nockowe gratulacje

u nas smoczek obligatoryjnie do zasniecia, potem wypluwa albo ja mu wyjmuje
Co do Charlizz, dokladnie tak jak pisałam, rozmawiałam z nia na fb wczoraj, ona zagrypiona a mała gorączki dostała i wymiotowała

genialny jest

Fota GDZIE

omajgad, wyszłas z łazienki w czasie ich kąpieli? podziw i szacun ja schizuje ze mi sie zachlysnie wodą albo wstanie i przewróci uderzając gdzies głowa....
zdrowiej
o rany, nastepna wykonczona mama na liscie....

Wspolczuje, trzymaj sie dzielnie

Pasidełko o kutwa, hit miesiaca

Bartulo spi ze mną na łzku w samym bodziaku z długim rękawem no dobra- pampka tez ma przykryty do pasa, nie odkopuje sie wcale

Wspólczuje

NANCY, super wiadomsoc

SZAJA, ja tez odczuwam pelnie, w ogole zasnac nie moge wtedy, przerwacam sie i przewracam... jak byłam mała to łaziłam przez sen i np wchodziłam do szafy młode tez sie wierci w czasie pełni, na szczescie stacjonarnie

LADY
, o matko jak ty miałas dosc to było goraco... to teraz pomysl sobie, ze u nas takioe reakcje na porzadku dziennym

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Mniam, mniam

Cos w tym moze byc

Ja podobnie jak meneq, w nosie pełnie mam i zawsze zasypiam max 2-3min po dotknieciu glową poduszki
piona
szkoda tylko, że Kuba ma jakiś radar, że jak tylko usnę to się budzi na uu

dobra, ja zmykam spaaaaaać
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 22:35   #1652
LadyWhisper
Zakorzenienie

Mika pw

No bylo masakrycznie dzisiaj, jeszcze zasnal dopiero o 22 nie wiem skad to dziecko bierze tyle energii na wycie piski krzyki placze itd ale jak zasnal ja pracowalam a malz sobie z nim poradzic nie mogl wiec w koncu wlazlam do lozeczka, mowie kotus, poloz sie sloneczko, a on sie obok mnie polozyl, dupka przytulil i....zasnal malz nie mogl uwierzyc. Szkoda, ze dzisiaj po poludniu 3godz sie z nim meczylam. No ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Sylwia, to zes sie naczekala na ta idealna nocke

Hje, nie wiem co napisac, tak mi przykro....

Fewciu

Kunegunda, zdrowka dla was!!!

Hope, pokazuj sie w Elllmowych kiecuchach

Co do plytek w lazience, my mamy takie same jakie Bokeh u siebie

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 23:12   #1653
Kija80
Zadomowienie

Hje co za dramat dla tych ludzi...

Fewciu witaj, super że z bioderkami ok

Marsi spada Ci to ciśnienie?

Litlle ale ja uważam że i tak zrobiłam dobry interes

Zdjęcia oglądałam, filmiki też, blogi czytałam, jestem w miarę na bieżąco ale nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać...

Uwierzycie że cieszę się z powrotu do pracy? No co poradzę, po prostu lubię to robić...

Ill może kiedyś pogadamy na którymś z tych nowych wynalazków? Tym naszym wewnętrznym gg np?
Strasznie się jaram że sobie można wysłać wiadomość czy maila do kogoś z Polski, nie myślałam że dożyję takich czasów, internety, intradoki, cuda-niewidy normalnie, nie mogę się przyzwyczaić

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Młoda zostaje z babcią, drugie dziadki ją w trakcie przejmują na spacer, chyba jej pasuje żeby jeszcze nie trzeba było wstawać do tej pracy w środku nocy to byłoby idealnie ale kurcze muszę wstawać przed siódmą
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 23:20   #1654
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Fewciu, bardzo się cieszę

Boże Dziewczyny, dowiedziałam się właśnie, że narzeczona mojego kuzyna urodziła dzisiaj martwe bliźnięta Na koniec kwietnia miała umówioną cesarkę, wczoraj się przewróciła, potem zemdlała, pojechali do szpitala, a dzieci już nie żyły Już mieli gotowy pokój dla nich, już mieli zacząć kupować łóżeczka, wózek, ciuszki.... W grudniu specjalnie przełożyli ślub na lipiec, jak się dowiedzieli, że M. jest w ciąży, była parka, chłopiec i dziewczynka Ona 5 lat temu też była w ciązy i poroniła w 4 miesiącu A ten kuzyn to syn mojej mamy chrzestnej, która zmarła 12 lat temu przez sepsę, bo miała ciążę obumarłą też w 4 miesiącu.... Ja nie wiem, czy na nich jakąś klątwę matka M. rzuciła czy co ☠☠☠☠a... (długa historia, ale M. rodzice oboje nie żyją, a 7 lat temu siostra bliźniaczka M. zginęła w wypadku, i jej mama obwiniała o to przede wszystkim M.....) Jej starsza siostra ma termin na czerwiec, młodsza na lipiec, ona w za DWA TYGODNIE miała mieć przy sobie dwa bobasy... A ich nie będzie już
Przepraszam, że tak chaotycznie, ale nie mogę się pozbierać .....
Boże..współczuję im tak strasznie, nie wyobrażam sobie co ta dziewczyna czuje druga strata, na samej końcówce..już pewnie była pewna szczęśliwego finału ale to przedziwne, niech zrobią dokładne badania, genetyczne itp, aż ciężko uwierzyć ;(

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

nawet nie wiem, co napisać strasznie mi przykro

Kubson mi się dzisiaj zakrztusił :/ bardzo się wystraszyłam, bo nie mógł złapać oddechu na szczęście po uderzeniu kilka razy między łopatkami kawałek gruszki wypadł...Ale już miałam pełne portki :/

ciekawe, jak marsi...
nie dziwię się, to jest jedna z kilku sytuacji których panicznie się boję

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Nie wiem....ale sie cykam.

Fewciu, swietne wiesci!!

Zupelnie nie wiem kto wlasnie pochlonal cala milke jogurtowa
powiem ci kto - ja

--------

Pod wieczór musiałam wyskoczyć na pocztę, tata mi zaoferował pomoc jak byli u mnie z mamą i wiecie co? Jak tylko Amelcia zobaczyła że ja się szykuję to się popłakała biedna, uwiesiła mojej nogi. A wcześniej (musiałam wydrukować sobie to coś co miałam wysłać) cały czas mnie wołała, podchodziła, zaczepiała, nie bawiła się z babcią tylko "mama mama" , więc już wiedziałam, że będzie ciężko z wyjściem. No więc co? wzięłam dziećko ze sobą, przeszczęśliwa była, jak się zorientowała, że idzie ze mną , ale na poczcie kolejka trochę, najpierw sobie siedziała, potem się rozszalała, biegała, chodziła, wzięła mi portfel i zabrać było trudno (nie ze złośliwości zabrać, ot zapłacić musiałam ), na rączki nie, tylko na nóziach śmigać. Z poczty też nie chciała wyjść.
Oj znieść trzeba było głośny dziecięcy protest i pisk na poczcie pełnej ludzi trzeba się przyzwyczaić
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 07:23   #1655
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, ja po szkoleniu niedawnym z PPP jestem, przy zakrztuszeniu nie walic w plecy prosto, tylko... tak jakbyście dłonią z doły do góry ruch robiły.

Debrah, znamy, znamy a u nas na poczcie teraz stosika z gazetami, kartkami otwarte takie, więc szał. u obu

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Edit: dałam małą kosmetyczkę Dorotce właśnie, bo szał na otwieranie suwaka jest, wyjęła moje 2 stare cienie (Agatka korzysta ) i chodzi z nimi raczkując po kuchni, nie wypuszcza

A oczy mam dalej spuchnięte, lewe jeszcze bardziej niż prawe :/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 07:43   #1656
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam się z rana.
Nie było mnie cały tydzień
Te dni były tak męczące że dziś chyba nigdzie nie wychodzę. Odpadłam z wszystkich sił. W tym tyg miałam cztery dni w pracy na 6.00 do 17.00. Masakra.
Mamy w pracy nową kierowniczkę, która kompletnie sobie nie radzi jest zamieszanie że hej...
Do tego znów nam sie laptop zepsuł więc nie mam nawet jak z Wami pisać Nie wiem kompletnie co u Was.

Daria dalej chora...

Tęsknię za Wami.

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-04-12, 08:01   #1657
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka!
zjadlam na sniadanie ta mezowska cebulke - pychota!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Daria dalej chora...
zdrowka!!!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45998520]Dziewczyny, ja po szkoleniu niedawnym z PPP jestem, przy zakrztuszeniu nie walic w plecy prosto, tylko... tak jakbyście dłonią z doły do góry ruch robiły.
[/QUOTE]

znaczy sie pocierac plecy? masz jakis filmik moze bo ja tepa dzida i jakos nie moge sobie tego wyobrazic

Kija - rozwalilas mnie srodkiem nocy przed godz 7

misiaeel - tez chyba mam te plytki a dekory masz w sloneczniki?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 08:10   #1658
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Witam się z rana.
Te dni były tak męczące że dziś chyba nigdzie nie wychodzę. Odpadłam z wszystkich sił. W tym tyg miałam cztery dni w pracy na 6.00 do 17.00. Masakra.
Mamy w pracy nową kierowniczkę, która kompletnie sobie nie radzi jest zamieszanie że hej...
Do tego znów nam sie laptop zepsuł więc nie mam nawet jak z Wami pisać Nie wiem kompletnie co u Was.

Daria dalej chora...

Tęsknię za Wami.

Zuzka przespała pierwszy raz całą noc. Ani jednej pobudki : jupi::j upi: oby tak zostało
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 08:33   #1659
misiaeel
Wtajemniczenie

dzień dobry

nocka przespana, został nam tylko katar także jedziemy dzisiaj na koniki strasznie się cieszę, mam nadzieję, że Hanuli będzie się podobało

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Hje co za dramat dla tych ludzi...

Fewciu witaj, super że z bioderkami ok

Marsi spada Ci to ciśnienie?

Litlle ale ja uważam że i tak zrobiłam dobry interes

Zdjęcia oglądałam, filmiki też, blogi czytałam, jestem w miarę na bieżąco ale nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać...

Uwierzycie że cieszę się z powrotu do pracy? No co poradzę, po prostu lubię to robić...

Ill może kiedyś pogadamy na którymś z tych nowych wynalazków? Tym naszym wewnętrznym gg np?
Strasznie się jaram że sobie można wysłać wiadomość czy maila do kogoś z Polski, nie myślałam że dożyję takich czasów, internety, intradoki, cuda-niewidy normalnie, nie mogę się przyzwyczaić

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Młoda zostaje z babcią, drugie dziadki ją w trakcie przejmują na spacer, chyba jej pasuje żeby jeszcze nie trzeba było wstawać do tej pracy w środku nocy to byłoby idealnie ale kurcze muszę wstawać przed siódmą

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45998520]Dziewczyny, ja po szkoleniu niedawnym z PPP jestem, przy zakrztuszeniu nie walic w plecy prosto, tylko... tak jakbyście dłonią z doły do góry ruch robiły.

Debrah, znamy, znamy a u nas na poczcie teraz stosika z gazetami, kartkami otwarte takie, więc szał. u obu

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Edit: dałam małą kosmetyczkę Dorotce właśnie, bo szał na otwieranie suwaka jest, wyjęła moje 2 stare cienie (Agatka korzysta ) i chodzi z nimi raczkując po kuchni, nie wypuszcza

A oczy mam dalej spuchnięte, lewe jeszcze bardziej niż prawe :/[/QUOTE]
Hania prawie zawsze musi mieć coś w rączce. duże zabawki Ją w ogóle nie interesują, muszą być malutkie. jakieś zwierzątka z duplo czy takie figurki z clemmy;p
Cytat:
Witam się z rana.

Daria dalej chora...

Tęsknię za Wami.

zdrówka dla Darusi
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hejka!
zjadlam na sniadanie ta mezowska cebulke - pychota!!!!!!!!

zdrowka!!!

znaczy sie pocierac plecy? masz jakis filmik moze bo ja tepa dzida i jakos nie moge sobie tego wyobrazic

Kija - rozwalilas mnie srodkiem nocy przed godz 7

misiaeel - tez chyba mam te plytki a dekory masz w sloneczniki?
ja nie mam dekorów, stwierdziłam, że za mała łazienka ja znajdę jakieś zdjęcie to wkleję
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Zuzka przespała pierwszy raz całą noc. Ani jednej pobudki oby tak zostało

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 08:44   #1660
treselle0
Zadomowienie

PSTRYCZKU -> http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ie,115189.html
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 08:44   #1661
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej
Kolejny dzień do Mąż w pracy,a od poniedziałku do soboty nie będzie go w domu bo wyjeżdża na delegacje. Także no... Super.

Pstryniu-chciałam Ci wyjaśnić co Szajka miała na myśli ale nie umiem Musiałabyś to zobaczyć.

Silver-tule Was mocno

aaach-wczoraj mąż kupił samochód. Od tak pojechał przeszło sto km żeby kupić samochód w ciemno. Dodam że mamy sprawny samochód ale skoro była okazja...

Dobra. Trzeba śniadanie wciągnąć.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 09:12   #1662
nafiyqa
Zakorzenienie

PSTRYCZKU, ciezko opisac dokladnie ten ruch, najlepiej na jakins filmiku zobaczyc.

Edit: widze, ze TRESS link juz dodala

U nas noc beznadziejna - duzo pobudek, wiercenia sie. kopanie matki po szyi to najfajniejsza sprawa na swiecie, wiecie? ewentualnie plaskacze w twarz wchodza jeszcze w gre
Nie kumam tych nocy, raz jest niemalze bez pobudek, a kolejna - pobudek sto. Zadnego rytmu, prawidlowosci...

TZ ma wolny weekend

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 10:04   #1663
ania13.03
Zadomowienie

Pierwsza nocka przespana w calosci - od 21 do 6, pozniej napila sie troszke mleczka i pospala do 8 Oby tak juz zostalo

Tule te z Was, u ktorych nocki gorsze

Silver wlasnie wczoraj o Was myslalam. Zdroweczka dla Daruni Mojej tez jeszcze do konca nie przeszlo

hje brak mi slow, zeby cos napisac... Biedni ludzie, z calego serca im wspolczuje

elllmi, ja mam taka poziomice, on ja tylko zaklada, sciaga w dol i tnie. Zawsze bylo ok, przedwczoraj cos poszlo nie tak Ale poprawilam i chyba nie jest najgorzej

fewciu super wiadomosci

Kija jak Ty cos napiszesz Zawsze automatycznie poprawia mi sie humor

Sylwietta jak bede miala jakies zdjecie to wkleje, a Ty? Pokazesz sie?

pstryczku u mnie w domu smazona cebule zawsze robilo sie z kielbaska

Nie pamietam co jeszcze mialam pisac

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 10:33   #1664
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Zuzka przespała pierwszy raz całą noc. Ani jednej pobudki : jupi::j upi: oby tak zostało

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

my od amiutkiego rana na dowrze. mlody nie dal sie od szafy odciagnac wiec nie bylo rady, kurtalka i na dwor. poszwedalismy sie, widzielismy bociana (od kilku dni sie u nas pojawia ) i mlody koniec koncow zasnal w spacerowce powinnam sie wziac za firany a tak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeee

Stary 2014-04-12, 10:44   #1665
nafiyqa
Zakorzenienie

Tak, jak pisalam - u nas noc beznadzieja, w zwiazku z czym Kuba nie w sosie od rana, buczy bez powodu, sam nie wie czego chce, wlazi tam, gdzie nie moze (jak odciagam go to ryk straszny), a mnie boli glowa. Takze TZ zapakowal malego, wlasnie spaceruja, a potem jeszcze zrobia zakupy

Wygonilam ich pod pretekstem mojego odespania, ale poki co leze w lozku, obok sniadanko i inka, a ja zabieram sie za ksiazke pewnie zaraz mnie zmuli i kimne

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-04-12 o 10:45
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 11:01   #1666
s i l v e r
Zakorzenienie

Wczoraj się dowiedziałam że mój teść bierze za miesiąc ślub
A na dodatek w maju idziemy też na komunię, a mój tż jest chrzestnym.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-04-12 o 11:02
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 11:12   #1667
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Hania prawie zawsze musi mieć coś w rączce. duże zabawki Ją w ogóle nie interesują, muszą być malutkie. jakieś zwierzątka z duplo czy takie figurki z clemmy;p

zdrówka dla Darusi

ja nie mam dekorów, stwierdziłam, że za mała łazienka ja znajdę jakieś zdjęcie to wkleję

Z punktu widzenia rozwoju motoryki małej to świetnie, rozwija zdolności manipulacyjne, ćwiczy rękę. Agatka tak miała

Ja w łazience mam dekory, które mój szwagier przykleił do góry nogami, a mężowi wmówił, że tak ma być! a w kuchni przykleił border tak, że olał wzór...

Cytat:
Wczoraj się dowiedziałam że mój teść bierze za miesiąc ślub
A na dodatek w maju idziemy też na komunię, a mój tż jest chrzestnym.
ooo :/

a teściowa co na to?

Zdrówka dla malutkiej no i odpocznij chociaż troszkę!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 11:15   #1668
LadyWhisper
Zakorzenienie

U nas pobudka o 2 na wode i o 6 na mm, spalismy do 9 no ale jak zasnal o 22 to co sie dziwic.

Nawijko, ja chyba tak samo zrobie, piekna pogoda u nas ale jestem tak przeciorana ze marze tylko o lozku. Malz poszedl do fryzjera - spoko, ja bylam w czerwcu zeszlego roku

Silver zdrowka dla Daruni

Zrobilam przemeblowanie w salonie, tzn biuro meza wynioslam do jadalnio suszarni w przyszlym miesiacu koncze salon bo juz mam dosc tego ze nie ma zadnych dodatkow i jest szarobury, a ja se zaszaleje - dodatki beda turkusowe!!! A co.

Dziecie od 15 min sie samo bawi klockami

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 11:15   #1669
s i l v e r
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46000457]

a teściowa co na to?[/QUOTE]

To ona od niego odeszła więc nie ma nic do gadania. Ale widzę że źle to znosi że to jemu się w końcu ułożyło a jej nie.

Stary 2014-04-12, 11:22   #1670
Ultra81
Rozeznanie

Dzień dobry!
Nie było mnie trochę, jakoś miałam nie po drodze, jeśli chodzi o kompa. Podczytywałam troszkę na telefonie, ale wiadomo, jak to jest

Wybaczycie, że nie odniosę się tym razem? Powiem tylko, że jak przeczytałam wczoraj, co napisała Hje, to mnie aż zmroziło

U nas ok, sporo czasu spędzamy na dworze, do domu przychodzimy jeść i spać. Fajnie tak Dużo ciekawiej także dla mnie, bo w końcu ile można w czterech ścianach siedzieć.

Poza tym chyba apetyt się Młodej trochę poprawił, bo nawet obiadki wciąga. Nie za dużo, ale poprawa jest.

Teraz Mała śpi, tz zaraz będzie gotował (dziś baba ziemniaczana, nie wiem, czy lubicie, ale ja bardzo!), a potem znów na dwór. Jutro przyjeżdża moja bardzo dobra koleżanka. Nie widziałyśmy się prawie 4 lata, bo ona na stałe mieszka w UK, więc już nie mogę się doczekać spotkania.

Buziaki dla chorowitków i uściski dla zmęczonych mamuś
Jeszcze się Wam pokażemy, bo dawno nic nie wstawiałam

Miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MyszaiMama.jpg (31,3 KB, 54 załadowań)
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 11:33   #1671
ILLUSION
Wtajemniczenie

Jestem na moment bo Igorek śpi. Ostatnie dni masakryczne więc nawet nie miałam jak zajrzeć. Idą zęby, gorączkował młody, słabo spał, od 3 dni NIC nie je poza uu. Rano zauważyłam że ma wysypkę na pleckach i brzuchu więc to może trzydniówka skoro gorączkował ostatnio No ale mało tych krostek. Jestem wypompowana

Piję kawę i zacznę nadrabiać bo tak dziwnie mi z tym że nie wiem co u Was.

Debrah:
1. kardigan rozm. 86 bawełniany jest a nie sweterkowy (5 zł)
2. tuniczka rozm 86 (6 zł)
3. bluzeczka rozm 92 (6 zł)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1100020.jpg (42,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1100021.jpg (50,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1100023.jpg (53,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1100029.jpg (45,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1100028.jpg (54,5 KB, 17 załadowań)
Stary 2014-04-12, 11:44   #1672
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Jestem na moment bo Igorek śpi. Ostatnie dni masakryczne więc nawet nie miałam jak zajrzeć. Idą zęby, gorączkował młody, słabo spał, od 3 dni NIC nie je poza uu. Rano zauważyłam że ma wysypkę na pleckach i brzuchu więc to może trzydniówka skoro gorączkował ostatnio No ale mało tych krostek. Jestem wypompowana

Debrah:
ja nie Debrah ale bardzo chętnie odkupię nr 1

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 12:31   #1673
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość

Jeszcze się Wam pokażemy, bo dawno nic nie wstawiałam

Miłego dnia

laseczki!

Stary 2014-04-12, 13:47   #1674
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Yellow rozumiem Cię i w żaden sposób zalet dotykowych telefnów nie kwestionuję
Dziewczyny..wiem ze teraz to późno ale ja polecam szczerze na telefony dotykowr takie etui silikonowe ...tylko tyl jest zakryty, przod nie-ale dzięki temu moj telefon czasem "latal i nic mu nie jest.

A wogole...witam się, 3str do nadrobienia-tragedii nie ma

Na razie wracam do roboty dalej...ale okna już pomyte...

HJE tak mi przykro-to okropne!

Fewciu wróciłaś ! super że z Blaneczka ok! I za inne sprawy....oczywiscie nadal trzymam kciuki...
Dziś kupilam w ciuchach Antoniowi 3 pary spodni, kurteczke wiatrówkę, i druga ocieplana nexta i dla siebie bluzkę...wszystko za 18,40

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 14:18   #1675
mala_19kw
Zakorzenienie

Oskar i jego nowy "wóz"
Mój ogrodnik kochany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Oskaś.jpg (212,4 KB, 44 załadowań)
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 14:21   #1676
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Oskar i jego nowy "wóz"
Mój ogrodnik kochany
UWAGA! Apropo,od przyszłego chyba tygodnia..nie pamiętam a nie mam gazetki-będzie w biedronce zestaw ogrodniczy dla chłopców i dziewczynek za 30zl...z taczką jeden...drugi typ taki wózek a trzeci to chyba ciężarówka i wszytskie będą z przyborami do piaskownicy

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 15:02   #1677
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

Debrah:
1 i 2 bardzo chętnie, za 3 dziękuje, czerwonego jakoś nie trawię do końca ;p
Któraś by chciała?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 15:08   #1678
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Oskar i jego nowy "wóz"
Mój ogrodnik kochany
śliczny!

u nas dzis mlody tez zaiwania z taczkami

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
UWAGA! Apropo,od przyszłego chyba tygodnia..nie pamiętam a nie mam gazetki-będzie w biedronce zestaw ogrodniczy dla chłopców i dziewczynek za 30zl...z taczką jeden...drugi typ taki wózek a trzeci to chyba ciężarówka i wszytskie będą z przyborami do piaskownicy

widzialam w gazetce, my juz mamy taczki

Stary 2014-04-12, 15:51   #1679
e_vel
Wtajemniczenie

Hej,
weekend więc mam trochę więcej czasu to zaglądam do Was

Hje poryczałam się to takie niesprawiedliwe

wiecie co? dostałam na meila informację o promocji książek wydawnictwa ZNAK - 6 książek po 9,90 - wysyłka kurierem lub pocztą gratis. Ja skorzystałam, jakby któraś chciała to piszcie do mnie to Wam podam link i kod

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

dziewczyny, bo ja nie na bieżąco, powiedzcie mi, kiedy ostatnio się Eff8 odzywała?

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

dziewczyny, bo ja nie na bieżąco, powiedzcie mi, kiedy ostatnio się Eff8 odzywała?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 16:20   #1680
ILLUSION
Wtajemniczenie

ezzo - chodziło mi o nieszczepienie całkowicie. Tego nie popieram. Przesuwanie terminów jak najbardziej rozumiem, nawet jeśli w grę wchodzą duże przesunięcia. Sama odroczyłam trochę MMR a gdyby młody miał np. rehabilitację, problemy neurologiczne itd to zwlekałabym z tym o wiele dłużej. No ale w końcu bym zaszczepiła, nawet jeśli miałoby to nastąpić na przykład w 3 rż. Wiem że to że dziecko jest zaszczepione nie znaczy że nie zachoruje ale wierzę w to że przejdzie chorobę łagodniej i bez takich poważnych komplikacji o których pisałam. No i ja również nie szczepiłam 5w1 czy 6w1.

Kija masz na myśli Lotusa? W poniedziałek spróbuję Cię znaleźć i wysłać maila Co do innych jego możliwości to nigdy nie próbowałam bo nie mam takiej potrzeby a wiem że tam jakieś konferencje można prowadzić np. No chyba że wy macie jakieś inne bardziej wypasione oprogramowanie które u mnie nie jest potrzebne i u nas nie zainstalowali :P

Debrah już chcesz czy wolisz poczekać do przyszłej soboty czy coś więcej znajdę i wtedy po Świętach wyślę?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości