Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! Mamy IX-X 2013, cz. IX - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo-październikowe mamusie 2014 1 3,23%
Coraz lepsze moje dania - masterszefem będzie mama! 1 3,23%
Mama sobie wizazuje, ja coś dorwę i popsuję 16 51,61%
Jestem słodki\a i kochany\a, tylko trochę rozryczany\a 1 3,23%
Stanie, raczki i obroty, a czasami skok na zloty 3 9,68%
Kocham dziecko swe okropnie, a teściowa niech się kopnie 3 9,68%
Mamy więcej niż pół roku, mama nie dotrzymuje nam kroku 0 0%
Na zloty jeździmy w świecie bywamy, jeszcze trochę zwiedzimy świat cały 0 0%
Mama siedzi w toalecie, a pod drzwiami siedzi dziecię 6 19,35%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-13, 15:59   #931
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! Mamy IX-X 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ja tam nie wiem, ale musi być silna bo ciężko jest usiąść z takiej pozycji
szkoda ze tej sily inaczej nie okazuje np pelzaniem czy raczkowaniem leniuszek mamusi ma cos po mnie
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 16:17   #932
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
jejku,bidulka.Moja ma podobne na nozkach,tez to takie zaognione jest?i wypukle lekko?Jakby liszaj?Cos takiego?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 16:29   #933
xViolet
Raczkowanie

matalgratulacje :brawa:

teacherka teraz sa w Lidlu te maszyny do szycia ?
Stary 2014-04-13, 16:30   #934
ewacia85
Wtajemniczenie

cześć laski
matal gratki
czarna tobie we wszystkim ładnie nawet jakbyś założyła worek po ziemniakach

tal w skrócie to sebek goraczkuje cały czas nie wiem łaj wczoraj było 37 a dzisiaj cały czas 38-38,5 mierze na zmiane w pupie i pod paszką ...mauda straszna i wesołek zrazem
już dzisiaj wybuchnełam przy obiedzie i się rozryczałam ...bo po prostu mam dość ....nawet na pupie nie mogę usiąśc 5 min bo jak mały śpi to duży potrzebuje uwagi a jak mam czas to muszę sprżatac gotować itp
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 16:35   #935
dodinha
Wtajemniczenie

Dziewczyny,ktoras tu wspominlala,ze uzywa nivea sos na te podraznienia skory,o ktorych pisalysmy.Moge prosic o linka,bo chce zamowic,a nie wiem jakie dokladnie to sa,z gory dziekuje
Stary 2014-04-13, 16:38   #936
teacherka
Zakorzenienie

xViolet, nie, w normalnej ofercie nie ma, u teściów akurat otwierali Lidla po przebudowie. 279 zł zamiast 399. Nawet przeszło nam przez myśl, żeby kupić w celu opchnięcia dalej, ale w niedzielę już nie było niestety.
Jeszcze nie szyłam więc nie powiem czy warto, boję się, nie umiem :P (w dodatku teściowa dziś zadzwoniła ostrzec nas, że W NIEDZIELĘ NIE WOLNO SZYC...). Ale ładna to ona jest...

Ale sobie skórę na palcu rozwaliłam przez zapieranie brudnych ubranek w tym mydełku Wyżarło mi dziurę
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 16:53   #937
pszczoua
Zakorzenienie

Bajka faktycznie silna Amelka W koncu i ty sie doczekasz raczkowania Kuzynka ma corke z 1 sierpnia ktora nawet sie jeszcze nie przekreca a o pelzaniu czy raczkowaniu nie ma co mowic...

Bylismy na spacerku. Wozek sprawuje sie super, specjalnie wybralam trase po polnej, miejscami piaszczystej drodze. Szlo sie ekstra, leciutki, zwinny a na piasku wystarczylo zablokowac kolka i tez sie dobrze prowadzilo. W drodze powrotnej strasznie zaczelo wiac prosto w budke wiec wykorzystalam opcje powiekszonego daszka i z tego jestem najbardziej zadowolona Julkowi w ogole nie wialo do srodka. Zreszta zobaczcie na fotce jak nisko ten daszek nachodzi. Ja w ogole nie zaluje zakupu. Zobaczymy jak bedzie po dluzszym okresie eksploatacji ale w razie czego wozek ma 2 lata gwarancji a dluzej pewnie i tak nie bedziemy nim jezdzic.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1397400701820.jpg (81,3 KB, 47 załadowań)
Stary 2014-04-13, 17:03   #938
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Madziuchna - 15 st bez slonca, 2 pary skarpetek,, cienki kocyk z biedry, ochraniacz 3 h na dworku i nogi lodowate. :/
A my dziś 2 h, z 12 stopni, słońce lekko przebijało, rajstopy, ciepłe dresy, cienkie skarpety, buty z polarem od kombinezonu i cienki kocyk z biedry - nogi ciepłe, ale nie gorące .

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 17:05   #939
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
czy to normalne ze Amelka siada mi z pozycji lezacej?
lezy na plecach, podciaga sie, opiera sie na rece i jest chwilowo na boku a pozniej sie jeszcze do gory zadziera i siedzi podtrzymujac sie reka.
nie spotkalam sie z takim stylem Blanka siadala z czowraka.
spokojnie usiądzie normalnie
młody kiedyś usiadł w ten sposób, że moi rodzice położyli go na poduszkach (całego, nie tylko głowę), a ten zaparł się rekami o te poduchy, wstał i se siedział. dziwny widok, położyliśmy go wtedy spowrotem. a teraz dopiero zbiera się żeby usiąść jak powienien

boja, miałam zapytać jak ten fenistil, pomógł Filipowi?
Stary 2014-04-13, 17:06   #940
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Bajka faktycznie silna Amelka W koncu i ty sie doczekasz raczkowania Kuzynka ma corke z 1 sierpnia ktora nawet sie jeszcze nie przekreca a o pelzaniu czy raczkowaniu nie ma co mowic...

Bylismy na spacerku. Wozek sprawuje sie super, specjalnie wybralam trase po polnej, miejscami piaszczystej drodze. Szlo sie ekstra, leciutki, zwinny a na piasku wystarczylo zablokowac kolka i tez sie dobrze prowadzilo. W drodze powrotnej strasznie zaczelo wiac prosto w budke wiec wykorzystalam opcje powiekszonego daszka i z tego jestem najbardziej zadowolona Julkowi w ogole nie wialo do srodka. Zreszta zobaczcie na fotce jak nisko ten daszek nachodzi. Ja w ogole nie zaluje zakupu. Zobaczymy jak bedzie po dluzszym okresie eksploatacji ale w razie czego wozek ma 2 lata gwarancji a dluzej pewnie i tak nie bedziemy nim jezdzic.
napaliłam się powiedz mi czy twój kolo to jest zielony czy inny ...bo na tej aukcji zielen wygląda inaczej http://allegro.pl/wozek-spacerowy-ba...110616328.html

i widziałaś może w beżu ? czy jest taki jak na tej aukcji czy kolor się różni

Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2014-04-13 o 17:07
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 17:12   #941
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
napaliłam się powiedz mi czy twój kolo to jest zielony czy inny ...bo na tej aukcji zielen wygląda inaczej http://allegro.pl/wozek-spacerowy-ba...110616328.html

Moj to dokladnie ten zielony co na tej aukcji. W Smyku mieli jeszcze czerwony, bardzo ladny turkusowy i fioletowy. I warto sie tam przejechac bo wczoraj trafilismy na promo i byly po 299 a na allegro 322. Do tego zawsze to inaczej jak sie obejrzy w realu. No i w razie czego z gwarancja nie bedzie problemu.
Stary 2014-04-13, 17:28   #942
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Larysko- między innymi tym że siedzę non stop sama bo tż w pracy no i moją historią z k.
Pszczoua- fajny wózek- koniecznie podziel się wrażeniami ze spaceru

wychodzi że my też patole jesteśmy bo kilka razy nam się zdarzyło

którą bierzesz ?

Cytat:
to ja jestem patol do kwadratu bo czasem wypije piwo jak jestem sama w dziewczyny spia

laski, help mi! po niedzieli ide kupic rower, ale nie wiem na ktory sie zdecydowac :P
http://www.scott.pl/product.php?id_cat=932&id_prod=5240
a te sa takie same tylko kolorem sie roznia
http://www.domenasportowa.pl/product...er-damski.html

http://www.rowerowy.biz/rowery/mtb/k...g#!prettyPhoto

bardziej sklaniam sie ku kellysowi bo jest wygodniejszy, scott kosztuje tyle samo bo ta wersja co chce jest w tej samej cenie co kellys.
ale nie wiem ktory kolor hahaha, ten ciemny chyba ma za duzo rozu nie? chociaz praktyczniejszy kolor jak bialy

z tych to mi sie trzeci podoba ja w ogóle mam manie na białe (rower, tablet, komórka, laptop) wszystko bym chciała w tym kolorze
a z rowerów marzy mi się taka piękna biała holenderka z koszyczkiem ale jeszcze długo sobie pomarzę

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Boże, jak ona wczoraj strasznie płakała wieczorem... Okropnie, chyba jeszcze nigdy aż tak a przecież bywało juz bardzo żle. Daliśmy czopka, bo mimo że temperatura ok, to krzyczała jakieś "ełej ełej" i tak ciągle Potem jakoś spała, ale tylko 3 godziny i pobudka... Nie wiem co jej jest. Dziś niby ok, ale pewnie znowu popołudniu się zacznie jazda, od czwartkowego szczepienia jest codziennie to samo.
oj biedna Zuzia

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Dziękuję za wszystkie kciuki i gratulacje, kochane jesteście

Oficjalnie 1:06 ale byłam daleko od startu, wiec apka policzyla mi 10,92 km

Na mecie czekała siostra, a potem dojechala reszta mojego stadka. Potem w k. napisze o tz, bo szkoda słów...

jesteś niesamowita !!!!! gratuluje!!

Cytat:
cześć laski
matal gratki

tal w skrócie to sebek goraczkuje cały czas nie wiem łaj wczoraj było 37 a dzisiaj cały czas 38-38,5 mierze na zmiane w pupie i pod paszką ...mauda straszna i wesołek zrazem
już dzisiaj wybuchnełam przy obiedzie i się rozryczałam ...bo po prostu mam dość ....nawet na pupie nie mogę usiąśc 5 min bo jak mały śpi to duży potrzebuje uwagi a jak mam czas to muszę sprżatac gotować itp

ehhh... tule mocno

Cytat:

super że wózek się sprawdza
Stary 2014-04-13, 17:33   #943
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
spokojnie usiądzie normalnie
młody kiedyś usiadł w ten sposób, że moi rodzice położyli go na poduszkach (całego, nie tylko głowę), a ten zaparł się rekami o te poduchy, wstał i se siedział. dziwny widok, położyliśmy go wtedy spowrotem. a teraz dopiero zbiera się żeby usiąść jak powienien

boja, miałam zapytać jak ten fenistil, pomógł Filipowi?
Tak, nie ma już chrypki Dzięki za radę
Cytat:
szkoda ze tej sily inaczej nie okazuje np pelzaniem czy raczkowaniem leniuszek mamusi ma cos po mnie
Mój też leniuch. Mam nadzieję, że weźmie się w garść.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 17:35   #944
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
xViolet, nie, w normalnej ofercie nie ma, u teściów akurat otwierali Lidla po przebudowie. 279 zł zamiast 399. Nawet przeszło nam przez myśl, żeby kupić w celu opchnięcia dalej, ale w niedzielę już nie było niestety.
Jeszcze nie szyłam więc nie powiem czy warto, boję się, nie umiem :P (w dodatku teściowa dziś zadzwoniła ostrzec nas, że W NIEDZIELĘ NIE WOLNO SZYC...). Ale ładna to ona jest...

Ale sobie skórę na palcu rozwaliłam przez zapieranie brudnych ubranek w tym mydełku Wyżarło mi dziurę
umiesz umiesz
szybko opanujesz

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 18:18   #945
tassia
Zakorzenienie

hej dziewczyny
dalam rade caly dzien na wykladach, bez przerwy mi aplikacje wywalalo wiec nic nie wiem.co uwas

zatrulam sie wczoraj kremem z pomidorow i to byla masakra

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

nawet po calodziennych mdlosciach podejrzewalam u siebie ciaze ale raczej marne szanse

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

poziomkowa ja maciusiowi kupilam kosiarke pchacza i mam nadzieje ze w sierpniu bedziemy kosic razem
poza tym.pytalas chyba o zamrazanie i nie pamietam.czy odpisalam. jak dla mnie absolutnie nie wolno nic powtornie zamrazac.

gorgulek z laktatorem dalam rade. wczoraj odciagalam tylko do.uczucia ulgi dwa razy i dopiero wieczorem fuulll a dzis sczescie bylismy jedyna grupa w budynku wiec w trakcie zajec wychodzilam
mam nadzieje ze od tego wyjazdu nie bede miala znow akcji z laktacja bo naprawde mam grubo.dooosc

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 18:37   #946
ja :)
Zakorzenienie

Padam na twarz z niewyspania. I nie, bynajmniej to nie przez Pole, bo ona spała jak aniołek od 8 do 7 z jedną przerwą na karmienie. To znów moje uzależnienie od seriali Co skończe jeden to zaraz wynajde drugi serial a wtedy to już nie umiem po odcinku dziennie, ale na raz ładuje po kilka i tak do 1-2 w nocy jak czub. A później oczy na zapałkach

Zaraz zbieramy się na basen TZ pływa z Polą a ja jestem fotografem
Udanej niedzieli, zajrze do Was wieczorem

Matal, widziałam na fejsie że pięknie przebiegłaś! Gratulacje Jesteś dumą naszego wątku

Isabell, dzięki za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
chyba zależy od odmiany nasz nie byl dobry

a wczorajsze młode ziemniaczki z Cypru dla nas na obiad to porażka aaaafuuuuuuuu
Myślę, że może tak być. Ja jakiś czas temu znalazłam tu super ziemniaki i tak mi smakują, że mogłabym same ziemniory na obiad jeść

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanko -----
w jaki proszku pierzecie ubranka maluchom, ja do tej pory miałam dzidziuś i było ok a w piątek zmieniłam i chyba będzie uczulenie? kurcze no
Ja już od jakiegoś czasu piore w normalnym proszku i jest ok wszystko
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 18:58   #947
pszczoua
Zakorzenienie

Ja daj znac jaki serial teraz ogladasz

TZ pracuje od 12 a mi sie nudzi. Wlasnie turlam sobie z Julkiem oballa. Lapie go raczka, przytrzymuje buzia i kula do mnie z powrotem
Stary 2014-04-13, 19:08   #948
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja daj znac jaki serial teraz ogladasz

TZ pracuje od 12 a mi sie nudzi. Wlasnie turlam sobie z Julkiem oballa. Lapie go raczka, przytrzymuje buzia i kula do mnie z powrotem

Oglądałam true detective i był super ale juz sie skończył.
Teraz oglądam the Following drugi sezon ale to spoko bo tylko jeden odcinek na tydzień mam

Na netflixe obejrzałam 'the gifted man' - taki sobie ale lubię tego aktora bardzo
I teraz jestem w trakcie 'the paradise' - kostiumowy serial BBC
I jeszcze drugi serial BBC - luther. Ale to juz tez prawie skończyłam.

Póki co tyle

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 19:12   #949
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Oglądałam true detective i był super ale juz sie skończył.
Teraz oglądam the Following drugi sezon ale to spoko bo tylko jeden odcinek na tydzień mam

Na netflixe obejrzałam 'the gifted man' - taki sobie ale lubię tego aktora bardzo
I teraz jestem w trakcie 'the paradise' - kostiumowy serial BBC
I jeszcze drugi serial BBC - luther. Ale to juz tez prawie skończyłam.

Póki co tyle

Sent from my iPhone using Tapatalk
O dzieki bo nam sie zaraz wszystkie seriale pokoncza to bedzie co ogladac Teraz tez ogladamy 2gi sezon The Following
Stary 2014-04-13, 19:19   #950
butterfly20
Zakorzenienie

Już nadraiam

Ale miałam Wam pisać,że Tusia dzisiaj skończyła 7 miesięcy!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 19:27   #951
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Już nadraiam

Wszystkiego dobrego dla Tusi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-13, 19:27   #952
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Już nadraiam

wszystkiego co najlepsze
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 19:28   #953
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
oczywiście

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

dlatego po niedzieli wybieram się ponownie do pediatry...

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

no nie ciekawie chociaż dzisiaj troszkę zbladło jednak jest tego zbyt dużo ..

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

3 link bynajmniej ja bym ten wzięła sama chce się rozglądnac za rowerem nowym

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Powodzenia

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

My taki mamy jest super lena się już nim bawi tzn w takim sensie że leży a pchacz stoi obok a ona sobie w niego puka i włącza melodyjki
my mamy pchacz z FP lewka, Tusia się po nim wsina i popycha go,ale od frontu

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Miki płacze i z tego co dał sobie sprawdzić tak wypatrzyłam- górna lewa jedynka idzie

Cytat:
cześć laski
matal gratki

oj,zdrówka

Cytat:

co to za wóziol?

Bajka
moja zanim siadała z brzuszka też się tak podciągała, a teraz to już w ogóle strasznie wysoko się podciąga i podpiera na rączkach

a dzisiaj na basenie wszyscy łącznie z instruktorem patrzyli na wygibasy Tusi, robiła dziwne figury nogami w wodzie, szpagaty normalnie będzie tą pływaczką synchroniczną

aaaa i mokre włosy już totalnie leciały jej do oczu, nawet instruktor polecił ściąć lub nosić spinkę, ale ponieważ ze spinką sobie nie wyobrażam, to mąż w końcu zgodził się obciąć, pojedziemy w tym tygodniu:jupi :

Stary 2014-04-13, 19:30   #954
czaszka_
Zakorzenienie

Matal jeszcze raz gratki!!
Cytat:
Już nadraiam

gratulacje!!
Cytat:

super ta spacerowka....tez sie na nią wlasnie napaliłam
ale mam narazie 3w1 i poczekam az calkiem wyrosnie z fotelika to zakupie nowy fotelik i spacerowke.Dajcie pozniej znac jak sie sprawuje wozek
Cytat:

moze zębolki?

mi dzisiaj dzien minał strasznie szybko, od paru dni odkad mała zrobila sie bardziej aktywna to w koncu choc chwile potrafi sie sama pobawic nózkami albo na brzuszku
bylismy u mojego taty i byla bardzo grzeczna
martwi mnie tylko to ze wczoraj i przedwczoraj wstala o 6 i przez caly dzien spala tylko 2x30min i to zeby zasnela to musimy sie szamotac z 15 min.

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

Edytowane przez czaszka_
Czas edycji: 2014-04-13 o 19:31
czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 19:30   #955
butterfly20
Zakorzenienie

Papuga a zadowolona jesteś z tego kubka treningowego?Bo mój mąż też narzeka na niekapek z TT i muszę kupić coś innego. I kupię też ten 360,ale to na potem.

Stary 2014-04-13, 19:37   #956
xViolet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
nie wiem, choć wątpię. wiem o dwóch lokalizacjach w Łodzi w LM, o przychodni przyszpitalnej i pracy na oddziale w Koperniku w Łodzi.
mogę zapytać, ale dopiero pod koniec maja mamy kontrolę.
na necie też nic nie ma nic więcej , nawet mniej
http://ranking.abczdrowie.pl/d/5570,...zka-brzozowska
http://www.znanylekarz.pl/agnieszka-...alergolog/lodz

Dzięki, z tych stronek rzeczywiście wynika, ze tylko w Łodzi, szkoda.

Cytat:

Uuuu, a juz miałam nadzieje, ze sa normalnie dostępne. Tak sobie wymyśliłam, ze nie będę kupować maszyny, ale jesli sie pojawi w Lidlu, to znak, ze powinnam ją mieć
A Ty na pewno sobie poradzisz, masz talent krawiecki.
Jak Zuzia dzisiaj, troszke lepiej ?

Cytat:
Już nadraiam

Wszystkiego najlepszego

Ja byłam dziś w hm, kupiłam kilka rzeczy Wiki, dzięki matal za info o znizce.
No i skorzystaliśmy z kuponów z Grazii i maz oddał garnitur do czyszczenia, a ja zaopatrzylam sie w inglocie jeszcze zastanawiam sie, czy nie kupic http://deezee.pl/obuwie_damskie/sand...k_sandals.html zawsze to 20% taniej, tylko nigdy nie kupowałam butów przez neta i nie wiem, czy trafię z rozmiarem.
Stary 2014-04-13, 19:40   #957
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja jestem patol do kwadratu bo czasem wypije piwo jak jestem sama w dziewczyny spia

a te rozowe spodenki to z kotem z nexta? jak tak to tez je mamy

Matall kciuki

witam sie w ten piekny sloneczny i bezkupowy dzien

laski, help mi! po niedzieli ide kupic rower, ale nie wiem na ktory sie zdecydowac :P
http://www.scott.pl/product.php?id_cat=932&id_prod=5240
a te sa takie same tylko kolorem sie roznia
http://www.domenasportowa.pl/product...er-damski.html

http://www.rowerowy.biz/rowery/mtb/k...g#!prettyPhoto

bardziej sklaniam sie ku kellysowi bo jest wygodniejszy, scott kosztuje tyle samo bo ta wersja co chce jest w tej samej cenie co kellys.
ale nie wiem ktory kolor hahaha, ten ciemny chyba ma za duzo rozu nie? chociaz praktyczniejszy kolor jak bialy
Biały!!!

Cytat:
Mamy taki pchacz jak pokazuje Isabell, tylko w innych kolorach. Pożyczony od koleżanki, czeka aż Zuzia do niego dorośnie.

Boże, jak ona wczoraj strasznie płakała wieczorem... Okropnie, chyba jeszcze nigdy aż tak a przecież bywało juz bardzo żle. Daliśmy czopka, bo mimo że temperatura ok, to krzyczała jakieś "ełej ełej" i tak ciągle Potem jakoś spała, ale tylko 3 godziny i pobudka... Nie wiem co jej jest. Dziś niby ok, ale pewnie znowu popołudniu się zacznie jazda, od czwartkowego szczepienia jest codziennie to samo.

biedactwo;*

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość
Ja tak na chwilkę, w ten weekend sa kupony rabatowe w Grazii, tez w sklepach internetowych m.in. deezee, merlin,perhapsme,deichman n. Gazeta kosztuje 2,99

w ten weekend jest są też rabaty z twojego stylu, do różnych sklepów,stacjonarnych i Internetowych

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanko -----
w jaki proszku pierzecie ubranka maluchom, ja do tej pory miałam dzidziuś i było ok a w piątek zmieniłam i chyba będzie uczulenie? kurcze no

płyn do prania lovella i dzidziuś

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
super prezent na pewno się przyda

u Miłka też pojawia się coś podobnego, ale przede wszystkim na buzi i tu było już przed rozszerzaniem diety, na brzuszku też kilka takich suchych czerwonych plamek się pojawiło ale ewidentnie to reakcja na coś co dostał do jedzenia ja nie mam żadnej diety, nie odstawiłam nabiału, bo tak mi radził pediatra, bardzo się poprawiło po zmianie kosmetyków od kiedy kąpię w nivea na brzuszku już prawie znikło, a buzię smaruję kremem nivea sos i po dwóch dniach stosowania już była gładziutka i bez żadnego zaczerwienienia

ja teraz nie piję bo kp, ale wcześniej jak był tylko Dawid to jak jedna osoba coś tam chciała wypić ieczorem, to druga max pół piwa, drinów nie pijamy

obiadek czy kaszkę daję o stałej porze, do popicia po kaszce woda, po obiadku pierś, a poza tym kp teoretycznie na żądanie, bo praktycznie to i tak wychodzi w stalych odstępach
najpier podaję warzywko, a potem dopajam piersią gdzieś po 15 minutach

u nas sam ziemniak był zjedzony bez szału ale już zmieszany z marchwią bardzo chętnie, jak podaję coś śłiczkowego to nie rozrzedzam, jak gotuję domowe to dolewam tej wody z gotowania warzyw do uzyskania odpowiedniej konsystencji, aha i samego ziemniaka to gniotłam widelcem bo po blenderze to starszna papka wychodziła

Tusia miszcz!

poka, poka Encie
powodzenia w biegu

no fujjj, też się połakomiliśmy i były nie do zjedzenia

bidulki i Ty i ona

no i co temu Sebulkowi? na zęby nta gorączka?

ja od razu dawałam surowe, tzn. jabłuszko, no bo gruszka i śliwak ze słoika, bo nie mam

my jak nie kp to normalnie po 2 piwka tzn ja,tz zdarza się ze i wiecej albo winko na pół,hehe patologia faktycznie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
oby to nic powaznego

kciuki sa

aktualnie po raz pierwszy wypralam w vizirze. mam nadzieje, ze nic nie wyskoczy. zobaczymy reakcje

Motyl pytalas skad miesko. akurat cielecina i ryba ze sklepow. mam akurat swoje od lat sprawdzone. kupilam filet z lososia norweskiego. cielecina do sklepu jest dostarczana z pobliskiej ubojni.
Przepraszam, ze nie pamietam, ale ktoras z was pytala o zamrazanie. ryba byla swieza, wiec dodalam warzywka, poporcjowalam i zamrozilam. podobnie z cielecina. jakos boje sie wielokrotnego zamrazania...

U nas weekend mija ciagle w ruchu. jak nie sprzatanie, to spacery i wizyty u moich rodzicow.
wczoraj byly pierwsze dwa spacery w nosidle i maly byl zachwycony ciagle sie rozgladal, glowa latala mu w obie strony i nie nadazal
i mi bylo bardzo wygodnie i tz rowniez, wiec mysle, ze zakup sie sprawdzi
a teraz moj maly wola wiec musze juz spadac, wiec do pozniej

i udanego, pieknego dzionka

super, że nosidlo się podoba i małemu i Wam

madziuchna-niezle spanie,zazdroszczę!!!

Kaśka-Smarujesz ząbki?

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 19:45   #958
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Już nadraiam

zdrówka !

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 19:54   #959
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:

Ale wiesz co u mnie Mateusz też tak robi że sie podnosi i siedzi,niewiem czy tak powinien,ale pomału sobie pełza a o raczkowaniu to jeszcze długo nam zejdzie
Agnieszka257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-13, 19:55   #960
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Już nadraiam

gratki, najlepszego

54 os nas przegladaja w tym 40 gosci

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości