|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Agness, niezle! i to w krotkim czasie
gratulacje
|
#4022 |
|
♥
|
wyniki wyszyły dobre
![]() uff bo juz sie bałam ze moze cos nie tak bedzie ja mam zakonczenie w piatek o 8.30 wczaas ale czym predzej tym lepiej . jutro ognisko klasowe mmm mam nadzieje ze nie bedzie za dużego pijaństwa bo w tamtym roku jak było ognisko klasowe 2 lub 3 osoby wyladowały w szpitalu :/ mam nadzieje ze bedzie super ![]()
|
|
|
|
#4023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech ![]() Cytat:
Kurcze, a ja nawet nie wiem o której mam zakończenie ![]() uff, dopiero wróciłam z roweru, z siostrą trochę pojezdziłam... i kupiłam farbę do wlosów ![]() Mama mnie namawiała żebym na lato coś zrobiła z włosami, a i ja mam na to ochotę, dlatego jutro o 11 idę do fryzjera (koleżanki mamy - świetnie farbuje i scina ), na farbowanie (palona kawa, może z jakimiś jaśniejszymi refleksami w kilku miejscach z przodu, albo końcówki też... )Zobaczymy co to będzie ![]() o, i tysiak wybił ]:-> |
||
|
|
|
#4024 |
|
Wtajemniczenie
|
Ather,powodzenia z wloskami, na pewno ladnie wyjdą
no niestety,bedzie troche nauki, narazie musze materialy uzbierac,bo na jeden examin nie mam zadnych notatek ![]() Anniaa, zycze udanego ogniska
|
#4025 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ano szkoda ![]() Cytat:
Cytat:
i żeby jednak było "coś" Cytat:
Cytat:
współczuję bardzo tej historii z referatem masz rację, ludzie bywają dziwni... a najgorsze jest jak na takich dziwnych jesteś skazana... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super,że wyniki dobre ![]() Cytat:
![]() Byłam z koleżanką na spacerze,i wcisnęła mi rożka Ale przynajmniej dobry był![]() Zmęczona jestem,a jeszcze siostra chce ze mną grać w siatkę dzisiaj omg ![]() Najważniejsze,że jutro koniec
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
|
|
#4027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie examiny sa wazniejsze, ale jak bym miala to seminarium to bym mogla jeden examin sobie darowac, bo bym miala juz punkty. ale trudno, w sumie examiny sa przyyjemniejsze od tego referatu, bo to tylko rozmowa z profesorem a nie prezentacja przed 30 studentami i dyskusja z nimi. tak wiec nie ma tego zlego jedynie sytuacja mnie zdenerwowala, mialam pecha ze trafilam na jakichs dziwnych ludzi ![]()
|
|
#4028 |
|
Wtajemniczenie
|
Agness, nie - dziekuje
![]() Ewusia, co do tego "uczulenia" to moze jednak tylko jakies podraznienie bo juz zeszlo. posmarowalam rece i nogi ziaja calma hlc (z wapnem wkoncu ) i moze to dzieki temu. ale jutro kupie sobie wapno na wszelki wypadek.
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Ather;4602186]zatem życzę mile spędzonego czasu Cytat:
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Można na nas liczyć
Wirtualnie![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4031 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Udanego wieczoruCytat:
tak nie może być a macie coś takiego jak ostatni dzwonek w szkole? .Ja się tylko modle obym dostała się do wymarzonej szkoły .Cytat:
.Restauracja nazywa się 'Victoria' .Cytat:
.Co do ogniska,to na naszym ostatnim ognisku klasowym,dopadły nas jakieś bandziory i okradły połowe klasy z telefonów itp.![]() Ja dzisiaj rano byłam w kinie z klasą na ocean13-okropny film,nudny i bezsensowny,naprawdę .Wczoraj wieczorem podczas mycia twarzy do oka 'wpadło mi ' troche wody,ale przez cały wieczór czułam,że coś tam mam! mimo tego iż mama sprawdzała mi oko 5razy,bardzo dokładnie,nic tam nie znalazła,wieczorem mogłam spokojnie patrzeć na to oko,ale jak je zamknęłam to nadal,to 'coś' tam czułam i do teraz to czuje,nie wydaje mi się,żeby mi coś tam wpadło,a nie masz szans,że to rzęsa,czyli następna noc nie przespana popróbuje jeszcze z rumiankiem .Tylko proszę nie straszcie mnie żadnym pogotowiem,bo boję się go jak ognia
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sie strasznie zle czuje, boli mnie glowa, nic mi sie nie chce, jedynie spac
![]() Agness, robisz jeszcze ten trening AB? bo chyba od jutra do niego wroce, jestem ciekawa czy przynosi rezultaty
|
#4033 |
|
Wtajemniczenie
|
ojejq, Lolcia bidulko. moze przeplucz sobie sola fizjologiczna?
EDIT: pogotowiem straszyc nie bede, ale w aptece powinni Ci cos na to poradzic
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam soli fizjologicznej w domu
|
|
#4035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec jak sie poloze to pewnie nie rozwiaze sprawy, bo jutro sie znow obudze w marnym humorze ![]() ![]() moze wyslij kogos z domownikow do apteki?
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Apteka 'na drugim końcu świata' .
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że jakoś wyjdą, bo nie uśmiecha mi się przełażenie w czapeczce kilka najbliższych tygodni ![]() Cytat:
Bo szkoda żebyś się męczyła
|
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4039 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może tym samym wyczerpałaś już Twój limit pecha ![]() Cytat:
przynajmniej ten problem masz z głowy Cytat:
![]() Cytat:
![]() a może Twój organizm tęskni za Polską ![]() Cytat:
żegnam się już z Wami na dziś i życzę dobrej nocki
|
|||||
|
|
|
#4040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a taki stan jest oczywiscie najgorszy ![]() przez kilka ostatnich dni zwalalam wine na pogode, ale dzis byla calkiem zwyczajna wiec nie wiem juz. chociaz w nocy zerwala sie burza i - co dziwne bo ja spie jak zabita- obudziła mnie a pozniej nad ranem nie moglam spac, wiec moze nie jestem wyspana czy cos takiego. juz nie wiem.. wlasnie sobie zaparzylam ziolka. zajme sie praca zaliczeniowa, bo takie siedzenie dobija tylko jeszcze bardziej..
|
|
#4041 |
|
xxyy
|
Ather, pochwal sie jutro nowa fryzurka
![]() gujanko ciezka sparwa z tym referatem :/ ale w sumie nie masz na to wplywu.. sa ludzie i parapety. dobranoc
|
#4042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mozliwe ze upaly + tesknota + nerwy referatowo examinowe. PS.chyba jestem najbardziej marudna wizazanka ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje dziewczynki za mile slowa, do jutra
|
|
#4043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie wiem jak to przed profesorem wytlumaczyc dobranoc
|
|
#4044 |
|
xxyy
|
dzien dobry
![]() gujanko, nie marudna, kazdy ma czasem gorsze dni. mozesz marudzic ile tylko chcesz bedzie dobrze ![]() milego dnia
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nie masz za co dziękować
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to jestem
czytam posty od tyłu zamiast od początku
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
hej
szwankuje mi komp w pracy, aż strach na net wchodzić wczoraj było miło ciekawe jak będzie dziś,wykręciłam się jednak z tego basenu, bo to przesada była, od razu się w stroju kąpielowym i bez make-upu prezentować, nie chcę go na taki szok narażać
|
|
#4048 |
|
♥
|
witam
ulala własnei wróciłam od higienistki szkolnej bo musiałam isc po bilans itp i kurde jestem szczęsliwa ze juz nigdy nie bede miec doczynienia z ta pania ![]() ![]() lolcia jak tam oko ?? lepiej gujana mam nadzieje ze wszystko jakos sie ułozy z tym referatem i ta sprawa dziekuje mam nadzieje ze sie uda ognisko
|
|
|
|
#4049 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale tu cisza ![]() Cytat:
Nie,nie mamy czegoś takiego Dzisiaj na 17 zakończenie roku i koniecCytat:
![]() Słuchaj,przez szkołę nie bardzo miałam czas,początkowo nawet trochę efektów przyniósł,ale potem zamieniłam go na inny trening siłowy Troszkę łatwiejszy I nadal go robię,ale czasami potwornie mi się nie chce![]() Cytat:
![]() Oj tam,od razu marudna Ja też często marudzę![]() Cytat:
Na pewno śliczna jesteś nawet i bez makijażu![]() Na pewno O 16 muszę się zbierać,bo jeszcze musimy do klasy przyjść,a potem cała ta akademia Najśmieszniejsze jest to,że z paroma koleżankami śpiewamy parę piosenek Nie cieszę się za bardzo,szkoda mi tych wszystkich ludzi Ale mam nadzieję,że chociaż z niektórymi trafię do tej samej szkoły![]() Dostałam zaproszenie na pizzę od paru osób,aczkolwiek postanowiłam nie iść,nie jadam takich rzeczy ![]() ![]() W ogóle teraz to strasznie się martwię o tę szkołę Może przesadzam,aczkolwiek nie mam nawet 150pkt,a boję się,że taki będzie próg w tej mojej szkole![]() Och,i kto tu marudzi
||||
|
|
|
#4050 |
|
BAN stały
|
A ja mogę się pochwalić skutkami przerzucenia się na zdrowe odżywianie
To jest o stałych porach, dużo warzyw, jak najmniej białego pieczywa, białko, jogurty, serki wiejskie, etc.A efekt taki, że po spodniach, które kiedyś były ciasne, zauważyłam, że coś zrzuciłam - są luźne ^^ Poza tym po jedzeniu nie wzdyma mnie jak kiedyś ![]() Żadnych ćwiczeń, może tylko dłuugie spacery na wyjeździe, ale to z pewnością zasługa nowego trybu odżywiania |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

gratulacje

wczaas ale czym predzej tym lepiej . jutro ognisko klasowe mmm mam nadzieje ze nie bedzie za dużego pijaństwa bo w tamtym roku jak było ognisko klasowe 2 lub 3 osoby wyladowały w szpitalu :/ mam nadzieje ze bedzie super 

Ale przynajmniej dobry był

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
W końcu