|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Longi SISTER'S POINT,okulary,miss SIXTY
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
a ona ma na metce L? Bo moja Mka ma w tym mijscu 46,5cm
|
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
jest wszyta metka z rozmiarem LARGE
ja ja kupilam w czasie ciazy, ciezko mi realnie ocenic czy rozmiarowka jest zawyzona bo zaokraglilam sie nieco i nie dam rady teraz pod katem siebie sprzed ciazy podac, zawsze nosilam S/M a nie przytylam duzo a na pewno juz nie w biodrach.. |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
hm..to nie wiem czy sie w nia zmieszcze.. Ja zwykle nosze M, a w biodrach mam 97cm.
|
|
|
|
|
#65 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem jak bym nawet chciala to jej nie naciagne wcale masz jakas inna mini napisalas, musisz porownac wymiary z tamta i bedziesz wiedziala czy sie zmiescisz, wiadomo ze podniesie sie na posladkach nieco, ale to juz Ty musisz na podstawie porownania ze swoja inna spodnica wywnioskowac czy bedzie dobrze. A ja czekam na odpowiedz
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko-moja mini (taka jeasnowa) ma w pasie 40cm , a w najszerszym miejscu 46,5. Wiec jak piszesz ze ta ma 47cm to mysle ze bedzie OK
myslałam że w najszerszym ona ma 45![]() odnosnie butkow- oglądałam je własnie -fleki i obcasy są Ok nie są ani starte ani porysowane. Butki też nie maja żadnych zadrapań, zauważyłam że maja minimalne obtarcie na czubkach, ale szczerze mowiac komletnie tego nie widać przy chodzeniu, ale jak chcesz to wrzuce fotki ![]() u Ciebie bardzo podobaja mi sie jeszcze http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4581737 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4581681 czy podasz wymiarki? W domu bede popołudniu to się już jakos dokładniej ugadamy odnosnie wymianki
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-06-20 o 09:12 |
|
|
|
|
#67 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() bede czekala na wiad od ciebie a teraz tez uciekam. do pozniej! |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Czekolado, napewno wzięłabym tę białą bluzkę, co do drugiego longa to cały czas się zastanawiam, czy nie będzie za duży (ale jeszcze się nie wycofuję, myslę).
Może masz coś jeszcze poza wątkiem? |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
załączam fotki z bliska
|
|
|
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladko, chyba jednak ten long nietoperzowy będzie na mnie za duży. Co robimy? Masz może coś poza wątkiem? Bo zależy mi na wymianie z Tobą i podoba mi się ten biały long bardzo.
|
|
|
|
|
#72 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
ah, no trudno
tylko że butki są cieniowane i tego kompletnie nie widać ( widać z bliska jak sie przjzy z odległosci kilku cm).Jak cos wypatrzysz innego to daj znać
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na pewno stonowane koloy, najchętniej błękit, biel, mogą być longi, tuniki,kurcze no nie wiem, wiesz jak to jest albo sie podoba albo nie...rzeczy raczej proste, ale z charakterem pokaż co Ci najbardziej zalega, albo z czym najłatwiej Ci się rozstać ja jak sobie cś przypomnę to dopiszę |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
tunika H&M stan idealny, lekka, przewiewna, idealna na lato <-- NIE MA bluzka - top DKNY, oryginał, taka niby gęsta siateczka, mała S, super na party raczej dla chudzinki, krótka dosyć, blisko ciała, idealna do biodrówek, stan super, kilka imprez zaliczonych i nic poza tymtunika, jasny blady róż, marszczona faktura, bardzo lekka, z metki rozm L jednak uważam że to typowa M, stan bdb, na przodzie ozdobiona cekinami, bardzo dziewczęca Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2007-06-22 o 12:44 |
|
|
|
|
#79 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzisiaj nie i jutro raczej tez czasu nie bede miala wiec jak cos rozejrze sie w sobote ale mysle ze te z ktorymia. najlatwiej mi sie rozstac b. nie chodze juz wykopalam wiec nawet latwo by nie bylo bo ja chomik jestem. |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz coś za
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...ostid=4581669? |
|
|
|
|
#81 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niestety nic nie znalazlam |
|
|
|
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Nie wiem jak bym nawet chciala to jej nie naciagne wcale

rozejrze sie moze za czyms innym ale to juz nie dzisiaj.

raczej dla chudzinki, krótka dosyć, blisko ciała, idealna do biodrówek, stan super, kilka imprez zaliczonych i nic poza tym