|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
|
|
|
|
#3812 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Witam po weekendzie
Nadrobiłam po łebkach - wybaczcie na szczęście byli to koledzy mojego bardzo dobrego kumpla z liceum i skończyło się na pouczeniu więc 200 zł i 4 pkt zaoszczędzone ![]() Dziewczynki gratki załatwionych spraw ![]() zakrecona_kropka cieszę się że wszystko póki co jest w porządku z teściami oby tak dalej ale temat mieszkania to już chyba twardy orzech będzie... ale na pewno dobrze zadecydujecie ![]() Chciałam się pochwalić że przez weekend kupiliśmy garnitur dla TŻ w Vistuli jest granatowy i wygląda wow!!! Okazało się że rozmiar jest idealny więc żadnych poprawek nie trzeba już robić i ma go w domu Wróci się tam chyba jeszcze po buty bo też były bardzo ładne i wygodne Akurat trafiliśmy na weekend "wszystko -20%" i garniaczek był troszkę tańszy a mieliśmy ze sobą bon podarunkowy na 250 zł i go nie wykorzystaliśmy więc może jeszcze się przyda np: teściowi bo to tylko na garnitur i smoking można wykorzystać ![]() Zamówiliśmy też zaproszenia, czekamy na projekt do zaakceptowania i to chyba tyle "nowości" ![]() Aaaa bym zapomniała od wczoraj już tylko 5 miesięcy do ślubu
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
justynkie
omg 298 zł ![]() no ale gratki! say-hello o matko wspolczuje ![]() 21klaudyna
|
|
#3814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Grace O Malley - HAHAHA IDĘ NA NOWO DO SZKOŁY :-P ysia - ale fajnie fajnie fajnie!!!!! Pozwól że podwnerwuje się za Ciebie. Jejku już chcę poczytać Twoją relację :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie na 18 dni przed
![]() Dzisiaj pol dnia latalam za cielistm pasem i ponczochami, doslownie nigdzie nie bylo, w koncu kupilam w marilyn bialy pas i cieliste ponczochy, trudno nikt mi nie bedzie zagladal pod sukienke, juz mialam dosc latania od sklepu do sklepu, a patrzyli na mnie jak na kosmite ![]() Zamówilam tez krówki dla gosci, pudelka na ciasto. jutro kupie celofan do pakowania krowek. Zostały nam tylko do kupienia juz kosze podarunkowe, pasek dla TZ, majty dla mnie no i spowiedz
|
#3816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wtopa ! To oni nie wiedzą jaki rozmiar robią? oby teraz już było ok.Cytat:
![]() Widzę, że weekend obfitował w graniturowe zakupy u dużej ilośći PM ![]() Jakie narzędzia do fryzury musisz kupić ??
|
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
gornek, gdzie w marilyn kupowałaś? Bo ja widziałam tylko wyspy, oni mają osobne sklepy? Bo to zawsze chyba więcej niż na wyspie... Chciałam spróbować stamtąd pończoch czy są ok, bo nigdy nie miałam i może coś bym więcej dokupiła
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
W złotych tarasach na 1 pietrze, niestety to tez byla tylko wyspa, ale za komplet pas plus ponczochy ( bo to komplet) i dokupilam pare cielistych zaplacilam 52 zl
|
#3819 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Lokówkę lub wałki o dużej średnicy. Chciałabym uzyskać na początek imprezy takie duże miękkie rozczesane fale. Trochę zalatujące retro, takie old hollywood przyklady w załącnzikach - oczywiście te przykłady sa rożne, ale chodzi o taki ogólny zamysł. Duże, miękkie, rozczesane.Po ok 3 godzinach pewnie bym je spięła, bo wiadomo że zaczną wyglądać nieładnie, a jeśli nie to mnie zaczną irytować Moja mama dwóch lewych rąk do tego nie ma więc da radę z upięciem, tym bardziej że jeśli już to bym robiła jakieś proste.No ale wiadomo, że ja raczej mnóstwa sprzętu do stylizacji nie mam prywatnie, bo i po co, to chciałam do fryzjera żeby mi je ładnie z wprawą i może jakąś magiczną techniką zakręciła. I co usłyszałam? Że nie ma sprzętu no tyle to ja sama potrafię! Nawet jakoś nie przygotowała włosów wcześniej. I jeszcze dodam, że jak sobie sama zakręcałam włosy to mi trzymały do następnego dnia w ładnym stanie, a te jej wypociny rozleciały mi się po 3h
|
|
|
#3820 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pięknie wyglądasz Podaj koniecznie nazwę szampana ![]() Cytat:
Ja absolutnie nic bym nie organizowała w tym zakresie. Powiedziałabym, że dojazdu nie zapewniamy i tyle. Gdyby mi ktoś tak powiedział - nie obraziłabym się ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to za fryzjer? W dodatku jak z wytrzymałością tak krucho, to szukać innego.A pozatym, takie fale są mega romantyczne
|
|
|
#3822 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała może próbki materiałów ze sklepu białebuty? długo sie na nie czeka, robią jakieś problemy jak sie chce zamówić kilka?
|
|
|
|
#3823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niby mogę szukać innego speca, ale mam już dosyć. Szkoda mi wyrzucać kasy na próbne. A co do pogrubionego to dziękuję
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
w Lodzi sa tylko sklepy Marylin. Ja tylko tam kupuje ponczochy i rajstopy biodrowki. Wysepek nie widzialam.
|
|
|
|
#3825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ysia wyglądasz cudnie
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-04-14 o 16:10 |
||||
|
|
|
#3826 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my nie załatwiamy zadnego transportu, wlasciwie wsyztskich mamy zmotoryzowanych. noclegi maja, poprawin nie urzadzamy, ale duze sniadanie rano jest Panna Izabela ach ty! godzine wczesniej mnie wyprzedzisz Monisia05900 ja sie waham miedzy fioletem a niebieskim Cytat:
|
|
#3827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szampan wiem który, tak go ostatnio obczajałam w biedrze i myślałam, że jest smaczny, w ogóle wszystko co różowe wydaje się być smaczne Podpowiedź dla dziewczyn - w biedrze jest tylko jeden rodzaj różowego szampana, więc nie powinno być problemu ze znalezieniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się najbardziej podoba w oryginale Grace O Malley, owocny weekend mieliście! Brawo ![]() Lg_ago, ja będę miała bardzo podobną fryzurę do tej którą wrzuciłaś jako ostatnią ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- I chciałam jeszcze wrzucić link do artykułu o bukietach na ten rok http://www.abcslubu.pl/organizacja-w...kolory-i-formy ostatnia florystka- moja! ok, niech będzie- moja i cornflower_girl ![]()
|
|
|
|
|
#3829 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się po weekendzie!
Cytat:
a miał się odchudzać ![]() Ustaliliśmy ze do cukierni pojedziemy w piątek lub w sobotę i przy okazji kupimy na swięta ![]() Velika - buractwo i fo pa jak się patrzy! Wcale się nie dziwię że jesteś wkurzona. My osoby w świeżych związkach wpisywaliśmy jako ok. tow. Na dzień dzisiejszy wiem że będe musiała poprawić 2 zaproszenia bo pary zamieszkały ze sobą i głupio dawać takie. W przypadku innych par nie chciałam ryzykować, w międzyczasie i tak 2 czy 3 pary się rozstały i zapro poszłyby do kosza. Winietki za to będą imienne ![]() Cytat:
Suknia sliczna! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rabbitka pudełko super! Cytat:
Cytat:
![]() ------ Nie nadrobiłam wszystkiego - przepraszam ![]() Gratuluję wszystkich zakupów: garniturów, obrączek i bielizny oraz coraz mniejszej ilości DDŚ U mnie wczoraj stuknęło 5 miesięcy ![]() Chwalę się bo odebralismy dziś obrączki - są cudowne!
|
|
#3830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3831 |
|
Zadomowienie
|
Lemon dokładnie - są cudowne !
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Lemon piękne obrączki!
klaudyna21 weź ich tam doprowadź do porządku bo ileż mogą błędy tylko poprawiać i to jeszcze źle? ![]() Grace gratulacje za tyle spraw! ![]() ysia podoba mi się afterowy look u nas 12 dni!!!!!!!!!!!!
|
|
#3833 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
Ona zawsze oszukuje A obrączki piękne Proste i piękne
|
||
|
|
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
Lemon piękne obrączki!
Gratuluję!ysia podaj prosze nazwę tego szmapana
|
#3835 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3836 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do studio fix, też za mną bardzo długo chodzi, ale na MAC ciągle brak funduszy... A Ty używasz go bardziej jako podkładu, czy pudru utrwalającego? ![]() Cytat:
Co do garniaka - gratulacje! Może jakieś fotki? ![]() Co do 5 miesięcy - ja też wczoraj świętowałam ![]() Grace O Malley, ale zakupy i przeżycia (przymiarka)! Wiem o którym garniturze mowa i na manekinach i w sklepie mi się tak mega podobał, a na TŻta nie było rozmiaru i możliwości sprowadzenia Bransoletka absolutnie cudowna Sama czegoś takiego szukałam, ale kurde, ceny minydot... razem za 5 miesięcy! Kurczę, teraz to już mniej "4 miechy z haczkiem" Robi się gorrrąco! Obrączki cudne, bardzo fajne połączenie żółtego i białego złota!
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-04-14 o 18:31 |
||
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3838 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładny, elegancki
![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu księdza Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje!! i wiele milosci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pieknie wygladasz!!!Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3839 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciliśmy z zakupów i Tż jest cały ubrany
Kupiliśmy garnitur (Bytom, 100% wełna, ciemny grafit - prawie czarny ale nie pogrzebowy) Do tego dwie koszule i musznik z poszetką. W zasadzie skrojony na niego i bardzo elegancki I tutaj pytanie: najpierw chciałam żeby Tż miał muchę, ale jak przymierzył musznik to wyglądał w nim dużo lepiej... Czy muszniki nie są już passe?
|
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
Wow!!! śliczne
My w ten weekend nie zdążyliśmy podjechać za obrączkami więc już pewnie po świętach je zamówimy ![]() Anesthesia dzięki dzięki co do graniaka, a jak tam u Was? Udało się gdzieś zapolować? ![]() Niestety foty nie zrobiłam bo taka byłam oczarowana tym moim TŻ ![]() Wczoraj świętowaliśmy nie tylko 5 miesięcy do ślubu ale też urodzinki "teścia" więc miło było i nawet torta teściowa zamówiła z "naszej" cukierni żeby sprawdzić czy na pewno dobre robią i był naprawdę pyychhhaaa - o smaku cherry ![]() alucior gratki 2 rocznicy zaręczyn ![]() say-hello :głasiu: biedna może jednak do wesela się zagoi i zniknie
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-14 o 19:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

na szczęście byli to koledzy mojego bardzo dobrego kumpla z liceum i skończyło się na pouczeniu
więc 200 zł i 4 pkt zaoszczędzone 

więc może jeszcze się przyda np: teściowi bo to tylko na garnitur i smoking można wykorzystać

ale wtopa ! To oni nie wiedzą jaki rozmiar robią?
oby teraz już było ok.

no tyle to ja sama potrafię! Nawet jakoś nie przygotowała włosów wcześniej. I jeszcze dodam, że jak sobie sama zakręcałam włosy to mi trzymały do następnego dnia w ładnym stanie, a te jej wypociny rozleciały mi się po 3h