![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizaż ogłupia!!!
Ehh klakier, klakier.
Zawsze wiedziałem, że masz komunistyczne ciągoty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
ale jazda...
![]() |
#63 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
CI Wizaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Leżę
![]() Jednak co tu się dziwić, skoro zdolność krytycznego myślenia zanika. Mam koleżankę która myśli, że seriale to prawdziwe życie i stamtąd czerpie rady, jak zachować się w różnych sytuacjach (chciałabym, żeby to był żart, serio). Może przy otwieraniu intymnego powinno pojawić się stosowne ostrzeżenie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bronię się tym, że nigdy nie pytałem się o radę ![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
jaki cudowny wątek
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja stawiam na tego od 5 złotych ![]() Szkoda, że autorki już nie ma, bo ja bardzo chciałabym wiedzieć jakich rad udzielać, no.
![]() |
![]() |
#69 |
jestę wieszczę
|
wykluczam też Araksjela, bo to mocny chłopak jest, pod wizażem się nie ugina
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wizażowy Kot Igor
|
No i jak tu nie lubić wizażu? Nie da się!
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- - a mój budzik do pracy nastawiony na 6.15, no spać muszę już iść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A ja się nie zgodzę z Tobą, wizaż wcale nie ogłupia. On uświadamia.
Nigdy nie wpadłabym na to, że tak banalne forum internetowe może komuś zniszczyć związek... chociaż dzięki wizaż.pl już wiem, że za niszczenie związku odpowiedzialni są: a) rodzice chłopaka, w szczególności jego matka, b) rodzeństwo chłopaka a czasem nawet szwagierka/szwagier, c) paskudni koledzy, d) wredne koleżaneczki, e) przyjaciele ogółem. Nigdy facet. I na koniec powiem Ci jedno, weź tych swoich bliskich i ogarnijcie się wszyscy razem i każde z osobna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ja obstawiam któregoś z młodych żuczków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, no tak to można każdego podejrzewać ![]() Mój na 6.30 Ale żal mi iśc spać ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wizażowy Kot Igor
|
Madana, zostań z nami! Powiesz, że brałaś udział w dochodzeniu w sprawie kryminalno-obyczajowej.
Kurczę, ja zaczynam jutro od ćwiczeń na 7.30 i też w sumie powinnam. A co tam! Zaczekam aż się wyjaśni ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
No to na koniec: który z "naszych" panów się przyzna? Bo od wykluczenia Beznadziejnego się zaczęło, potem pojawił się Leszy, potem Araksjel (mam nadzieję, ze na "insynuację" się nie obrazisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Dobra, jakie sa Wasze typy? Ja mam jeden
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
ja za mało jestem na intymnym, żeby zgadywać
![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46036112]Dobra, jakie sa Wasze typy? Ja mam jeden ![]() Ja stawiam na tę biede od pięciu złociszy ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034538]Przyznam, ze w sumie to watek autorki mnie nie dziwi. Nigdy nie ukrywalam, ze nie jestem fanka "wizazankow". Co innego, gdy ktos ma cos madrego do powiedzenia (tylko jeden taki "egzemplarz tu widzialam). Reszta to przypadki spisane na straty:
- "Polki puszczaja sie za granica za pieniedze", - "Polki to fladry i lubia murzynow", - "Kobiety to materialistki", - "Czy mam ja objac, czy zlapac za reke", - "Mama jedzie ze mna na Erasmusa", - "Pozyczylem koledze 5 zlotych. Nie oddal. Co teraz", - "Mam dziewczyne, ale szukam lepszej", - "Kobiety to france. Czy umre jako prawiczek", - "Co sadzicie o aborcji", - "Umre samotny, zycie jest ciezkie, jestem prawiczkiem". Tez tylko na to czekam ![]() Zapomniałaś o rozmaitych odmianach problemów z wielkością penisa ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Bieda ma bana. Moderacja pewnie sprawdza wyrywkowo dziwacznie watki, zwlaszcza facetow, wiec gdyby mial dwa konta to by go wylapala. Poza tym autorka napisala "Od pewnego czasu udzielają się tutaj bardzo często bliskie mi osoby". Nie byl wiec to wizazowy epizod, ale wizazanek jest stalym bywalcem.
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46036226]Bieda ma bana. Moderacja pewnie sprawdza wyrywkowo dziwacznie watki, zwlaszcza facetow, wiec gdyby mial dwa konta to by go wylapala. Poza tym autorka napisala "Od pewnego czasu udzielają się tutaj bardzo często bliskie mi osoby". Nie byl wiec to wizazowy epizod, ale wizazanek jest stalym bywalcem.
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Podlinkujesz? Jakis czas mialam przerwe od Wizazu i nie nadrobilam wszystkiego ![]() Jak Ty do tego naukowo podchodzisz ![]() no pisz od razu jakiego masz kandydata na szczytne stanowisko chłopaka autorki ![]()
![]() |
#88 |
uparta chmura
|
Dziewczyny szukajcie raczej kogos ze swiezych watkow, to chyba dzieje sie 'na goraco' sprawa jest w toku, emocje jeszcze nie opadly itp
![]()
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
![]() Wnioski: -" (mój facet się tutaj udziela i korzysta z Waszych porad)" - staly bywalec, - "mojemu facetowi wydaje się że wszystkie kobiety są takie same i bardzo często utożsamia mnie z jakaś wizażanką" - kompleksy, dodatkowo nie jest przystojniakiem, bo bylby pewny siebie (to sugeruje, ze nie grucha co chwile z innym lachonem; jesli zalozyl wiecej niz jeden watek na pewno dotycza tej samej dziewczyny), - "Jedyna jednak dobra strona tego jest taka że przynajmniej wiem że nie jest mnie pewien" - zna jego nick, - "gdybyście, wizażanki, nie pisały głupich NAPRAWDĘ GŁUPICH porad co dane osoby maja robić w danej sytuacji bądż "no ja na Twoim miejscu to.... bla bla bla" - wizazanki kazaly postawic ja do pionu zapewne, wiec musiala byc przynajmniej jedna konkretna akcja. Pytanie tylko dlaczego napisala wlasnie teraz. Wyjscia sa dwa: albo chlop znow napisal watek, albo jakis watek zainspirowal chlopa do niepozadanego przez autorke dzialania. Zaden nowy watek nie spelnia powyzszych kryteriow, wiec inny musial byc bodzcem dla wizazanka. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
sissy that walk
|
Powiem Wam, że jedna rzecz jest ciekawa - wizażanki to już grupa społeczna. Co więcej - grupa, której mężczyźni nienawidzą, a inne kobiety pogardzają. Jak feministki albo ekolożki. Nawet wiadomo jak źle wyglądamy, i że nas faceci zdradzają, i że radzimy rzucać facetów i kobiety żeby inni też byli nieszczęśliwi jak my, i że terapie i toksyczne związki... Straszne
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.