![]() |
#91 | ||
Hrodebert
|
Dot.: Wizaż ogłupia!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wy się tu śmiejecie ale ja to szczerze współczuję autorce wątku. Po 1. Chłopaka który jest najnormalniej ,,du.ą wołową" i zamiast rozwiązać problem ze swoją dziewczyna to woli się żalić publicznie. Po 2 dziwne mi jest to że facet zainteresował się takim forum... Mojego tz oraz innych znajomych płci męskiej sama nazwa wizaż by skutecznie zniechęcila do zajzeni tutaj...
I po 3 najważniejsze to wcale nie dziwię się że laska się tak wkurzyła... Tyle że problem jest nie w samym wizażu a w nim że daje się urobic obcym dla niego babą jak plastelina ehh :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Zapomniałaś o cyklistkach! A tak już nieco poważniej: jak trzeba być ślepym by obwiniać o rozpad związku forum internetowe?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Może to sebastiano0092? Sądząc po jego ostatnim wątku - wybitny przypadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
.
|
ostatnio wysyp męskich wątków o depilacji intymnej :P
![]() |
#96 | |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034538]Nigdy nie ukrywalam, ze nie jestem fanka "wizazankow". [/QUOTE]
Nie mogę się nie zgodzić z tym (ani z zestawem przykładowych tematów, tak samo to widzę :P). Cytat:
![]() ![]() No cóż, po pierwszym obejrzeniu uznałam, że Frozen to chyba mój ulubiony film Disneya, a Elsa ulubiona postać właśnie dlatego, że uderzyło prosto w emocje ![]() Chcę obserwować śledztwo, ale muszę rano wstać, wizażu, co robić??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
A może to ten co mu laska w slipach zabraniała chodzić??? Przednia zabawa
![]() Dziewczyno Ty tak na serio? Pewnie Wizażozałrus zjadł Twojego Misiaczka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Udziela się od jakiegoś czasu, wszystkie kobiety są takie same...
Na miły buk, a może to Gregorius?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ziaaaaaaafffffffffff
Idę spać, ale rano tu zajrzę ![]() ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
W sumie to jestem nowa na wizażu i owym ogłupianiu się nie wypowiem, bo cięzko mi by było, ale nasunął mi się pewnien cytat: "Nawet głupstwo w rękach głupca może byc niebezpieczne" tak z przesłaniem dla Autorki. Po za tym trzeba pamiętać, że wizaż jest specyficznym forum i jak dla mnie to trzeba miec mocne nerwy zeby tu funkcjonować
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Przez ten wątek zaczęłam odgrzebywać niektóre kwiatki i teraz zamiast czytać ważne i naukowe rzeczy (
![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit, znalazłam, to w sumie najciekawszy post z tematu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=53 Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2014-04-15 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ja również nie rozumiem o co Tobie chodzi, najlepiej zwalić niepowodzenia związku na wizaż, skąd taka głupota przyszła Ci do głowy? :O Każdy ma swój rozum, różnych porad się słucha, a każdy wie najlepiej co dla niego najlepsze. Wręcz śmieszne jest to, że brak komunikacji w Twoim związku również zwalasz na wizaż, jeśli facet wszedł na to forum to z jakiegoś powodu to zrobił, być może z ciekawości, ale zagościł na dłużej, może to w Tobie leży problem, a nie we wszystkich wokół?
it's a fool's game ![]() Edytowane przez maszToCoChcesz Czas edycji: 2014-04-15 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego S4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
A ja rozumiem... Kiedyś byłam wręcz uzależniona od tego podforum. Może nie udzielałam się (głównie dlatego, że kobiety tutaj lubią jadem pluć z byle powodu i nie lubię wchodzić w takie dyskusje) ale naczytałam się tych wszystkich wątków o zdradach, problemach w związkach itd. w ciągu paru dobrych miesięcy i jakby "siadło na mózg"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Autorko, powiedz swoim znajomym, ze do internetu tez trzeba dorosnac...
(bo az sie nasuwa taki cytat "pierwszy raz w internetach? chodz... oprowadze cie..." - widac ich nikt nie oprowadzil...)
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrozum, jak nie Wizaż, to ktoś inny może mu nagadać. Może będzie miała złe intencje, a może ta rada będzie wydawać jej się dobra. Jednak najwięcej będzie winy Twojego chłopaka, jeśli ślepo będzie się tego słuchał. A może Twojej, może w tym wszystkim nie zauważasz jakiejś swojej winy? Jeśli jest się rozsądną osobą, to nie uważam, by Wizaż ogłupiał. Twoje żale są dla mnie mocno przesadzone. Ja lubię Wizaż, ale jak się z czymś nie zgadzam, to nie muszę tego przyjmować bezkrytycznie. Mam rozum i nie traktuje tego jak wyroczni, czasem się poradzę, wiadomo, ale sama też pomyślę. A i widzisz to wina Twojego faceta, bo piszesz, że oddala się od Ciebie, bo czyta tematy w stylu, że ona zdradza czy coś. Matko, to faktycznie on mega na wpływy podatny, skoro uważa przez to, że Ty taka sama. Nie powiem, czasem i mnie dołują takie wątki, ale nie oddalam się przez to od faceta. Kurczę, widzisz, wielu ludzi zdradza, ja tego nie popieram, nie zdarzam i ludzi, którzy nie zdradzają też jest wiele. No, ale jak nie Wizażu, to i tak pewnie w życiu spotka się z tym, że ktoś zdradza, może nie raz, nie dwa. Wtedy jak taki podatny, to też może pomyśleć, że też go zdradzasz i co? No daj spokój, bo to bez sensu obwiniać forum o to. Ludzie wiadomo, że często przychodzą tu w trudnej sytuacji, więc dramatów jest tu większość, ale bezmyślnie jest kierować się tym i przez to przestać ufać swojej dziewczynie. Jakby nie było forum, to coś innego by na niego tak wpłynęło. Dlatego wcale nie rozumiem Twoich żalów, szukasz winy nie tam gdzie trzeba. To jak z Internetem, ma w sobie wiele dobrego, ale na niektórych działa źle. No, ale to nie jest wina Internetu, ale złego jego użytkowania, tej osoby. Tak samo forum nie jest całym złem i nie można go obwiniać o takie rzeczy, naprawdę kiepsko musi być z człowiekiem, jeśli przez forum traci zaufanie do drugiej połowy, przez to co ludzie w Internecie napiszą- sama nie słyszysz jak to brzmi? . Powtarzam, ja na forum jestem dużo czasu, często długo siedzę, ale nic takiego u mnie się nie dzieje. Kluczem jest rozsądek. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-04-15 o 04:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Nie sądź, że próbuję tutaj pluć jadem, czy dokuczać, ale świat wirtualny i jego wydarzenia/problemy/kłótnie/ pyskówki/..../ powinien zniknąć z Twojej uwagi wraz z momentem opuszczenia stronki/wyłączenia komputera. Jeśli nie potrafiłaś "wyluzować"i przestać myśleć o tym, co dzieje się na tym forum (jak sama to ujęłaś "siadło na mózg") to rzeczywiście, podjęłaś słuszną decyzję i przestałaś tu zaglądać. Nie można żyć problemami innych, choćby to byli wirtualni nieznajomi (jak pisał Oscar Wilde: "Zawsze mamy dość sił by znieść cudze nieszczęście"). Płaszczyzna wirtualna absolutnie nie może mieć wpływu na Twoje życie realne na tyle by robić Ci wodę z mózgu, czy nawet uwierać/przeszkadzać w życiu/odciągać Twojej uwagi od spraw istotnych dla Ciebie/powodować niepokój/..... Z drugiej jednak strony absolutnie nie rozumiem takiego podejścia. Pozwolę tu sobie na odrobinę ironii i przywołam taki dowcip: " Był facet, który tak się naczytał o szkodliwości palenia, ze rzucił.....czytanie". Może i suchar ale w tej sytuacji pasuje^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
YogiBear?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
BAN stały
|
Tak a propos tego, że wizaż ogłupia:
<ciach screen> W sumie prawdą jest, że wielu facetów siedzi tutaj (nawet się nie udzielając), bo to forum jest często istną kopalnią beki ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-04-15 o 12:03 Powód: usunięcie screena wątku z 2005 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
serum z nanopletami
|
Ja też mam typ, mam typ!!! To jest ten koleś co proponowal lasce plastykę pochwy!!! Ten od wiszących i powiewających na wietrze warg sromowych!!!!
![]() Zaproponował lasce operację i powiedział, że na wizażowym forum z wizażankami omówił, a laska się wściekła, bo tego, co mu konkretnie wizażanki odpowiedziały, tego już jej nie przekazał ![]() Czy dostanę odznakę detektywa zrobioną z kartofelka? ![]()
![]() |
#116 | |
sissy that walk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Szalony Kapelusznik
|
Niezła poprawa humoru z rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
serum z nanopletami
|
![]() |
#120 |
Rotmistrz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.