|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. V (m.in. Yankee Candle)
Ja wczoraj zjadlam cale pudelko lodow bialej czekolady z Grycana
i myślę że tak pachną właśnie króliki mmmmm ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4982 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo tydzień pozniej miała juz 10 wosków Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to taki zestaw raczej pewniak chociaż akurat mnie może pink sands nie powaliło, ale raczej jest taki bezpieczny i wszystkim się spodoba.Za to soft blanket i lake sunset to jedne z moich ulubionych.
|
|
#4984 |
|
Przyczajenie
|
A ja dla odmiany wczoraj postanowilam kupic kominek i jeden wosk na spróbowanie dla babci , niedawno miala urodziny lecz niestety nie moglam przyjechac a teraz jak z narzeczonym jade na swieta postanowilam jej kupic upominek i padlo na to bo ostatnio zauwazylismy ze palila jakas swieczke ,,zapachowa " a raczej swieczka ktora miala byc zapachowa ,zreszta ona zawsze lubila jak w domu ladnie pachnie z tym ze wiadomo jak to starsi ludzie kupuja to co jest w biedronce czy tesco ,moja jeszcze z rossmana cos czasem kupi ;D A wiec padlo na mitnight jasmine poniewaz jest intensywny wiec bedzie jej ladnie pachnialo cale mieszkanko ( ma tylko 2 pokoje wiec spoko ) a poza tym ona lubi tego typu zapachy .. Problem w tym ze nie moglam sie powstrzymac i wzielam tez cos dla siebie i to nie jeden a 4 woski !!!! Narzeczony chyba mial ochote mnie zabic choc dzielnie nic nie mowil i czekal az cos wybiore ;DD wiec oto co kupiłam :
-lovely kiku -vanilla cupcake (wiem ,ze niektore z was jej nie lubia , no coz moze bede zalowac , na sucho pachnie pieknie , ale nie odwazylabym sie zapalic w sloneczny dzien ;D) -honey blossom - pink sands ( mialam juz jeden ale bardzo mi sie podoba i chcialam miec jeden w zapasie ;D)) Jestem bardzo zadowolona , yankee znam od 1,5 miesiaca a mam juz 23 woski ,jestem bardzo zadowolona i mysle o swojej pierwszej swiecy , nawet wybralam juz zapach - november rain |
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wczoraj paliłam moje maleństwo NR, tak mi jej żal palić
ale musiałam Im mniej świecy tym zapach bardziej intensywny
|
|
|
|
#4986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Konto usunięte
|
Jak ja uwielbiam ten Salted Caramel... Ostatnie 3 dni go topię cały czas i mimo tego, że dzisiaj pogoda całkiem słoneczna, to idealnie mi jego zapach pasuje
|
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GALAXIA Edytowane przez kicia555 Czas edycji: 2014-04-15 o 13:58 |
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie jeśli się chce wcelować z prezentem.inne perfumy bym kupiła 17letniej sportsmence a inne 80-letniej emerytowanej nauczycielce
|
|
#4991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na marginesie to yankee ma dziwne te opisy - no za nic bym nie skojarzyła tego zapachu z deszczem ...
|
|
#4992 |
|
Rozeznanie
|
Ja na "dzień dobry" kupiłabym Soft Blanket, A Child's Wish i albo White Gardenia, albo Sweet Garden Pea
|
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym w jakimś sensie skojarzyła, bo wyczuwalna jest tam ozonowa nuta Mnie bawią niektóre zapachy nie pomyślałabym, że można zrobić świece o zapachu miękkiego kocyka |
|
|
|
|
#4994 |
|
Rozeznanie
|
Przyszło moje zamówienie od PP
Na pierwszy ogień poszła świeca. Jeszcze nie wiem, czy się lubimy. Połączenie Masła, orzechów, kawy, mleka i przypraw. |
|
|
|
#4995 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Mnie też ogarnęła fala YC. Co prawda nie kupuję świec, a jedynie woski .Teraz palę Under the palm i czekam na sms z paczkomatu, że nowe woski przyjechały. Zamówiłam też samplery-jak je palicie? Jak woski? |
|
|
|
#4996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie Whoopie Pie w słoju, kocham go Ilussia: ja samplery łamię na kawałki i topię w kominku, intensywnością dorównują woskom. |
|
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś domęczę chyba Strawberry Buttercream, bo topię go już któryś raz i nie chce przestać pachnieć
|
|
|
|
#4998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisałyście niedawno o Salted Carmel, kurczę ja tego zapachu nie mogłam znieść... Uwielbiałam za to Season od Peace, teraz zamówiłam jakiś miętowy(Peppermint bark) i mam nadzieję, że będzie równie piękny! |
|
|
|
|
#4999 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę a ja w końcu mogę się pochwalić, że coś zamówiłam bo tak daaawno tego nie robiłam (ostatni raz chyba miesiąc temu
) więc lecą od PP: małe słoje - Red Velvet, Tulips i Whoopie Pie, oraz samplery: Green Grass i Oceanside Aaaaa koniec kolejnej części!!!!!!!!!!!!
|
|
#5000 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5001 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zapraszam do nowej części
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post46049442 Dyskutujmy, palmy, wąchajmy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

i myślę że tak pachną właśnie króliki mmmmm 

ale musiałam 

) więc lecą od PP: małe słoje - Red Velvet, Tulips i Whoopie Pie, oraz samplery: Green Grass i Oceanside