Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-15, 17:01   #3541
agnes 20
Zadomowienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Mistic, Carolicuska genialne zakupy
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 17:08   #3542
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Paulinka ja wlasnie tez tak mam i pisalam nawet ostatnio ze tym urzadzeniem mi robil i bylo slychac serduszko i jak sobie fika

Carolcia super ciuszki

Wy dziewczyny tak sie smiejecie z tego taplania w blocie a niektorzy ludzie placa kupe kasy zeby wziac kapiel blotna hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 17:09   #3543
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
śliczne ! To i ja się pochwalę
carolciuska i Misstic śliczne zakupy !!! Słodziutkie te ubranka mmm...
Ja jeszcze płci nie znam, ostatnio dziecię odznaczyło na fotce swoją stópkę
Z mojej strony i męża są sami chłopcy, teraz moja i jego bratowa też są obie w ciąży i u nich będą tradycyjnie...synkowie a że u nas jeszcze nie wiadomo to nam wszyscy kibicują i czekają, bo może wreszcie będzie komu pleść te warkocze, wiązać kokardy, kupować lalki, sukienki
Zatem w kwestii ubranek to w razie córki zbytnio nie poprzebieram, choć przyjmę co mi dadzą w spadku, zawsze coś się znajdzie uniwersalnego. Dziś koleżanka dzwoniła, że po jej Marysi ciuchy spakowane stoją i czekają w razie coś.
Jeśli chodzi o lekarza to mam do niego nr tel komórkowego i już korzystałam kilka razy, bo 2 razy plamiłam i raz krwawiłam, ale ostatecznie wyszło, ze wszystko OK. Ostatnio na wizycie, poza badaniem USG, miałam robione badanie szyjki macicy, tzw.kolonoskopię. Kamerką tam zaglądał i widziałam swoją szyjkę na monitorze, czy fajne... w zasadzie ja nie z tych bojących, ale cieszyłam się, ze leżę, bo pewnie byłby odjazd
Paulinka, cieszę się, ze wszystko dobrze i gratuluję poznania płci pozostałym mamusiom.
Jeśli chodzi o ruchy to ja też cierpliwie czekam na nie.
Ogólnie u mnie ciąża mija spokojnie, bez wymiotów, mdłości może miałam kilka razy, max 2-3 razy bolała mnie lekko głowa i tak jak część z Was czasem zastanawiam się, czy aby na pewno wszystko jest w porządku
Teraz tylko cierpliwie czekać do 6 maja, zobaczymy jak się sprawy mają.
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 17:26   #3544
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Paulinka ja wlasnie tez tak mam i pisalam nawet ostatnio ze tym urzadzeniem mi robil i bylo slychac serduszko i jak sobie fika
Pamiętam jak o tym pisalas ale nie wiedzialam ze moj gin ma taki sprzet tez
Piekny dzien

A wlasnie wizyte mam miec teraz 20 maja w 24tyg a lekarz nic nie wspomnial o tej krzywej cukrowej... co prawda 25.04 mam polowkowe wiec go zapytam

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-04-15 o 17:27
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 17:47   #3545
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
a co do brzuszka to wieczorami mam taki juz jak bym była w 7 miesiącu a od rana płaski
Mam to samo

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
wybaczcie, ale nie przeczytam na razie postów, bo lecę zaraz po młodą do babci. Na usg wszystko ok, mam lekkoprzodujące łożysko, mam uważać przy współżyciu (jakbyśmy wiele współżyli) . No i prawdopodobnie będę mieć drugą córeczkę ginekolog powiedziała, że ona nie widzi siusiaka ale mam jeszcze dopytać się o płeć na połówkowym

chyba jakąś śliczna sukieneczkę kupię już dla malutkiej dziewczynki no i problem z imieniem będzie
Gratuluję córeczki

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrocilam od gina to byla zwykla wizyta i lekarz pytal czy czuje ruchy ech mowie mu ze nie bardzo,ze mam straszne wzdecia itd i nie umiem odroznic wiec wzial jakies urządzonko i jeździl mi nim po brzuchu i slyszalam ruchy i serduszko bije 150/min
Wyniki ok
Pytalam o bol w pachwinie wiec lekarz mi badal ciepłote ud cos takiego i mowil ze jest ok,widocznie mi sie wszystko rozciąga
przytylam niby 6kg od ostatniego stycznia wg wagi gina ale na silowni sie ostatnio wazylam i bylo 8kg wiecej wiec nie wiem,lekarz powiedzial by waga sie nie przejmowac
takze waze 58kg
I spytalam lekarza o picie wina w ciazy powiedzial ze on nie widzi przeciwskazan by raz na jakis czas sie napic,bylebym nawalona nie chodzila Żonie pozwalal pic winko w obu ciązach
Oczywiscie u gina mialam wysokie cisnienie 140/70 ale to przez stres,bo jak zmierze u mamy czy tesciowej to juz mam 120/70
To na tyle
Też gratuluję udanej wizyty Ale jak widać musisz poczekać na ruchy

A ja jutro wizytuję... o Boże,Bożenko żebym tylko poznała płeć

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 17:56   #3546
ania9106
Zadomowienie

Gratuluje udanych wizyt
ja mam jutro wizyte kontrolna. Odbiorę tez wyniki moczu, krwi i crp - cokolwiek to jest
oby wszytsko bylo ok

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:04   #3547
elffirka
Rozeznanie

Podwyższony Crp oznacza jakiś stan zapalny w organizmie. Ja miałam prawie 300 przy zapaleniu nerek w 12 tygodniu. Norma jest ok. 6...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 18:06   #3548
Latte88
Zakorzenienie

http://xn--myda-21a.com.pl/jakie-zas...olej-kokosowy/ po wczorajszym balsamowaniu mam skórę jak mój chrześniak. Może się Wam przyda. A rozstępow póki co zero a mam skórę skłonna do blizn
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:06   #3549
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
A ja poszłam tansza wersją ... Po umyciu nakładam Nivea balsam pod prysznic to spłukuje pozniej i nakładam na to oliwke dla dzieci i to tez spłukuje , skóre mam nawilżoną całą przestała mnie swędzieć a rano smaruje sie tanim kremem dla kobiet w ciąży za 9,99 i na prawde nic sie nie dzieje jak na razie
ja mam jeszcze tańszą wersję...nie robię nic w poprzedniej ciąży smarowałam ( nawet tą słynną mustelą), oliwiłam i cuda niewidy robiłam. do 7 miesiaca żadnego rozstępu, a potem zaczęły wychodzić, codziennie jakiś także ja nie wierzę w mazidła.

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u dentysty. Musiał zalozyc mi opatrunek bo jest taki stan zapalny ze zadne znieczulenie by nie pomogło :/ zapisal mi tez antybiotyk i leki osłonowe, mam to brać przez 10 dni a potem usuwanie chirurgiczne. Za dzisiejsza wizyte z lekami zaplacilam 100zl a za usunięcie zaplace od 250-350zl wiec jestem zalamana :banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
biedulko a u dentysty można majątek stracić

dziękuję za gratulacje

piękne zakupy porobiłyście ja jeszcze nic nie kupilam, stwierdziłam, że jak na połowkowym 6 maja potwierdzą mi dziewczynkę to powchodzę na sklepy internetowe i poszaleję

za to z imieniem kicha, dziś mieliśmy burzę mózgów, na razie 2 typy udało nam się wybrać Justyna lub Izabela (tu mam problem, bo na matkę chrzestną chcemy moją przyjaciółkę też Izę i tak nie wiem, czy powtórzyć to co z Asią, bo mojej pierwszej córeczki chrzestna też Joanna)

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:40   #3550
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Teraz to ja się martwię czy mój Tż nie rzuci pracy w cholerę Póki co nic nowego nie może znaleźć,bo wszystkie oferty takie nijakie a jak są inne to nikt nie oddzwania... I napisał,że ma dosyć tego szefa i zwalnia się w cholerę,bo w takich warunkach nie da się żyć i pracować

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-04-15, 18:46   #3551
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
http://xn--myda-21a.com.pl/jakie-zas...olej-kokosowy/ po wczorajszym balsamowaniu mam skórę jak mój chrześniak. Może się Wam przyda. A rozstępow póki co zero a mam skórę skłonna do blizn
ja wode cocosowa do picia a Ty olej do smarowania
te kokosy to jednak dobre sa

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:53   #3552
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
ja podbieram siostrze czasem, bo ona też maniaczka olejowania włosów i tych innych naturalnych kosmetyków. Ale fakt skóra jest po nim fajniejsza
Aliszcze widzę że mamy podobny gust co do imion, ja chciałam dla dziewczynki Joanna albo własnie Izabela. Mąż na Joannę nie wyraża zgody( chyba z tego względu że mu się kiedyś jedna bardzo podobała), więc jeśli będzie dziewczynka to będzie własnie Izabela.

Edytowane przez agnes 20
Czas edycji: 2014-04-15 o 18:55
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:24   #3553
Misstic
Wtajemniczenie

Witam sie po popoludniowej drzemce
Zaraz bede szamac cos slodkiego mam nadzieje jednak ze moj nalog do slodkiego nie powrocil

Ten olej kokosowy moze byc calkiem fajny ale nie spozyla bym go wiedzac ze smaruje nim cialo hehe

A imie zdazycie jeszcze jakies wybrac, jest troche czasu

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-15, 19:25   #3554
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Teraz to ja się martwię czy mój Tż nie rzuci pracy w cholerę Póki co nic nowego nie może znaleźć,bo wszystkie oferty takie nijakie a jak są inne to nikt nie oddzwania... I napisał,że ma dosyć tego szefa i zwalnia się w cholerę,bo w takich warunkach nie da się żyć i pracować
skad ja to znam... moj TZ dalej bez pracy...

Stary 2014-04-15, 19:35   #3555
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
skad ja to znam... moj TZ dalej bez pracy...
A weź Ja nawet nie chcę myśleć wiem,że atmosfera w pracy i relacje z szefem nie mogą na to wpłynąć,bo musi teraz pracować a przynajmniej do czasu aż nie znajdzie coś nowego
Czemu takie problemy akurat teraz jak zaraz tak czas szybko zleci,że maluch się pojawi i trzeba mieć już wszystko wtedy dla niego

Stary 2014-04-15, 19:55   #3556
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Przeczytałam ... ale sama nie wiem co mam myśleć o tym reportażu , jak ona mogła nie wiedzieć ze jest w ciąży , brak miesiączki itd , no chyba ze miala normalne krwawienie ale nic tam nie pisze na ten temat.
Może nie miała jeszcze miesiączki po drugim porodzie?

Misstic i carolciuska ale cuda aż mi narobiłyście ochoty na małe szaleństwo zakupowe

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
dzwczynki gartuluję wam poznania płci, ja jeszcze nie wiem ale moze po swietach sie dzidzius pokaze 24 kwietnia mam usg to połówkowe.

Dziś cały dzień dzidzia tak szaleje w brzuszku ze hej.., chyba to wszystko ze bylam u mamci wczoraj i jadłam ser wiejski i wlasnie od wczoraj mi taks szaleje.
Kciuki za wizytę i oby dzidziuś pokazał walory (tudzież ich brak )

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Co do roztępów mi od wewnętrzenej strony uda zrobily sie nowe ale od poczatku nie smarowałam tego miejsca moje 500 ml elancylu sie konczy i znow trzeba kupic i 150zł wydac ale teraz w ciagu dnia tez sie samaruje jak mnie swedzi brzuch i czuje sucha skore.
Oj, smaruj póki świeże, podobno łatwiej i szybciej bledną. Ja w pierwszej ciąży na początku smarowałam tylko brzuch. Potem doczytałam że powinno się jeszcze uda, pośladki i biust (i mnie olśniło że mojej koleżance z podstawówki właśnie biust pocięły rozstępy). Teraz któraś pisała o łydkach Wynika z tego że najlepiej jednak całe ciało smarować. Ja w sumie łydki i ręce smaruję zwykłymi balsamami (zużywam stare zapasy ) ale nie tak regularnie jak właśnie od kolan do cycków

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u dentysty. Musiał zalozyc mi opatrunek bo jest taki stan zapalny ze zadne znieczulenie by nie pomogło :/ zapisal mi tez antybiotyk i leki osłonowe, mam to brać przez 10 dni a potem usuwanie chirurgiczne. Za dzisiejsza wizyte z lekami zaplacilam 100zl a za usunięcie zaplace od 250-350zl wiec jestem zalamana :banghead:.
O rety, trzymaj się dzielnie Nie dość że straszny ból to jeszcze tyle kasy

Cytat:
Dziewczyny wrocilam od gina to byla zwykla wizyta i lekarz pytal czy czuje ruchy ech mowie mu ze nie bardzo,ze mam straszne wzdecia itd i nie umiem odroznic wiec wzial jakies urządzonko i jeździl mi nim po brzuchu i slyszalam ruchy i serduszko bije 150/min
Wyniki ok
Pytalam o bol w pachwinie wiec lekarz mi badal ciepłote ud cos takiego i mowil ze jest ok,widocznie mi sie wszystko rozciąga
przytylam niby 6kg od ostatniego stycznia wg wagi gina ale na silowni sie ostatnio wazylam i bylo 8kg wiecej wiec nie wiem,lekarz powiedzial by waga sie nie przejmowac
takze waze 58kg
Super dobrze że już możesz być spokojniejsza.
A z wagą to wiadomo, raz że każda waga waży inaczej więc teoretycznie powinno się brać pod uwagę pomiary z jednego urządzenia. Po drugie zależy kiedy (tzn po ilu i jakich posiłkach ) się ważymy, no i w czym. Dżinsy, sweter i buty potrafią dodać i 2 kg że nie wspomnę o obfitym obiedzie tuż przed ważeniem

Cytat:
Ana*** no ale jesli to nawet naczynka to co mam teraz zrobic?
Pokochać A tak poważnie to witamina C podobno dobrze rozjaśnia i wzmacnia naczynka. Więc kosmetyki z (koniecznie stabilną) witaminą C i rutinoscorbin. Ale to może lepiej po porodzie? Bo i co do stosowania witaminy C w ciąży zdania są podzielone. Ja akurat stosuję serum z witaminą C na twarz i pod oczy, ale zrezygnowałam z jedzenia sporych ilości rutinoscorbinu

88Ekaterina88 to już nie będzie hipcio a słoń chodzący jak kaczka Ja sobie pod koniec ciąży nie pozwalałam zrobić żadnego zdjęcia teraz trochę żałuję bo miałabym się z czego pośmiać. Ale w sumie nic straconego

Cytat:
tylko odpicuj bożenkę, coby się ze wstydu nie rumieniła

Cytat:
O rety, to jak jakieś domino na wątku

Cytat:
Żeby jeszcze tak zarabiać kokosy

Wracając jeszcze do stanikowego tematu. Dziewczyny jeśli macie miseczki dobre tylko obwód ciśnie to można kupić takie przedłużki

a małe obwody są w Cubusie (ale tam do jakiegoś niewielkiego rozmiaru miseczki). W Esotiq też są, warto polować na przeceny, często też mają promocje. Tam już większy wybór w miseczkach.

Edytowane przez Antananariwa
Czas edycji: 2014-04-15 o 19:57
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 20:03   #3557
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość

Ojj tam teraz starszy lekarz więc nie ma co się przykładać do tego,gdyby to był mój lekarz to można się bardzo postarać Ale jednak zrobię to dla komfortu psychicznego...Mimo,że 3 dni temu się odpicowałam i znowu muszę,bo na nogach dosłownie futro się zaczyna robić tak szybko mi włoski rosną
A z tym dominem to masz rację brak słów... żeby choć w ciąży można było oszczędzić nam tyle nerwów..

Stary 2014-04-15, 20:07   #3558
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Ale ta woda to jest wstrętna .Nigdy więcej,a tak uwielbiam kokosy
Stary 2014-04-15, 20:14   #3559
małaPaulina
Wtajemniczenie

Antananariwa rutinoscorbin to wiem ale w ciazy to nie wiem
mi zamykal nie raz naczynka jak regularnie bralam pare miesiecy

Meta ja juz o tym nie mysle,co sie postresowalam i poryczalam to moje,a teraz juz LUZ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 20:16   #3560
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ja mam nadzieję,że u nas chociaż książę się opamięta i przecierpi jakoś przez jakiś czas :/
W ogóle to z nim teraz gadałam to uważam,że on też przesadza bardziej niż to wszystko warte...

Stary 2014-04-15, 20:30   #3561
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Ojj tam teraz starszy lekarz więc nie ma co się przykładać do tego,gdyby to był mój lekarz to można się bardzo postarać Ale jednak zrobię to dla komfortu psychicznego...Mimo,że 3 dni temu się odpicowałam i znowu muszę,bo na nogach dosłownie futro się zaczyna robić tak szybko mi włoski rosną
Zawsze może się trafić jakieś zastępstwo

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Ale ta woda to jest wstrętna .Nigdy więcej,a tak uwielbiam kokosy
Niestety nie próbowałam. Na moim wygwizdowie nawet liptona muffinkowego nie ma a co dopiero marzyć o wodzie kokosowej Choć nie wiem czy kiedyś w SuperPharm nie widziałam tylko czy to była aby czysta woda kokosowa

Cytat:
Antananariwa rutinoscorbin to wiem ale w ciazy to nie wiem
mi zamykal nie raz naczynka jak regularnie bralam pare miesiecy
No wiem że pomaga, ja mam straszne na nosie i jak zaczął pomagać to się okazało że w ciąży jestem i przestałam wewnętrznie przyjmować. Ale zewnętrznie jednak sobie nie odmawiam

Cytat:
Ja mam nadzieję,że u nas chociaż książę się opamięta i przecierpi jakoś przez jakiś czas :/
W ogóle to z nim teraz gadałam to uważam,że on też przesadza bardziej niż to wszystko warte...
naprawdę duża odpowiedzialność na nim spoczywa. Skoro ty nie raz będziesz musiała zaciskać zęby i znosić różne trudy i niedogodności ciąży to niech i on czasem zaciśnie zęby i nie zostaje całkiem bez pracy tzn środków na utrzymanie maluszka. A tych trzeba naprawdę duuużo

Wracając jeszcze do truskawek - ja też pochłonęłam już trochę tych teraz dostępnych, importowanych i wyglądających na sztuczne. I nic mi nie jest. Bardziej podczas karmienia trzeba uważać, ale i wtedy, jak mi pewna mądra położna powiedziała, można wszystko, tylko trzeba zaczynać od naprawdę niewielkich ilości i bardzo wnikliwie obserwować maleństwo i siebie. Choć w sumie moja wetka (tzn wetka moich psów ) w ciąży dostała uczulenia na truskawki. A taką miała na nie ochotę Ja za to podczas karmienia mogłam jeść truskawki, orzechy, czekoladę, nabiał ale smażonego nie mogłam bo córcia miała po tym potworne kolki
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 20:49   #3562
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Mam to samo

Gratuluję córeczki

Też gratuluję udanej wizyty Ale jak widać musisz poczekać na ruchy

O której masz wizyte ? Czekamy na info

Cytat:
Może nie miała jeszcze miesiączki po drugim porodzie?

Misstic i carolciuska ale cuda aż mi narobiłyście ochoty na małe szaleństwo zakupowe

Kciuki za wizytę i oby dzidziuś pokazał walory (tudzież ich brak )

Oj, smaruj póki świeże, podobno łatwiej i szybciej bledną. Ja w pierwszej ciąży na początku smarowałam tylko brzuch. Potem doczytałam że powinno się jeszcze uda, pośladki i biust (i mnie olśniło że mojej koleżance z podstawówki właśnie biust pocięły rozstępy). Teraz któraś pisała o łydkach Wynika z tego że najlepiej jednak całe ciało smarować. Ja w sumie łydki i ręce smaruję zwykłymi balsamami (zużywam stare zapasy ) ale nie tak regularnie jak właśnie od kolan do cycków

O rety, trzymaj się dzielnie Nie dość że straszny ból to jeszcze tyle kasy

Super dobrze że już możesz być spokojniejsza.
A z wagą to wiadomo, raz że każda waga waży inaczej więc teoretycznie powinno się brać pod uwagę pomiary z jednego urządzenia. Po drugie zależy kiedy (tzn po ilu i jakich posiłkach ) się ważymy, no i w czym. Dżinsy, sweter i buty potrafią dodać i 2 kg że nie wspomnę o obfitym obiedzie tuż przed ważeniem

Pokochać A tak poważnie to witamina C podobno dobrze rozjaśnia i wzmacnia naczynka. Więc kosmetyki z (koniecznie stabilną) witaminą C i rutinoscorbin. Ale to może lepiej po porodzie? Bo i co do stosowania witaminy C w ciąży zdania są podzielone. Ja akurat stosuję serum z witaminą C na twarz i pod oczy, ale zrezygnowałam z jedzenia sporych ilości rutinoscorbinu

88Ekaterina88 to już nie będzie hipcio a słoń chodzący jak kaczka Ja sobie pod koniec ciąży nie pozwalałam zrobić żadnego zdjęcia teraz trochę żałuję bo miałabym się z czego pośmiać. Ale w sumie nic straconego

Żeby jeszcze tak zarabiać kokosy

Wracając jeszcze do stanikowego tematu. Dziewczyny jeśli macie miseczki dobre tylko obwód ciśnie to można kupić takie przedłużki

a małe obwody są w Cubusie (ale tam do jakiegoś niewielkiego rozmiaru miseczki). W Esotiq też są, warto polować na przeceny, często też mają promocje. Tam już większy wybór w miseczkach.

Niestety miseczka mała, obwód ok ...

Chyba mi codziennie rośnie brzuch w zastraszajacym tempie.... Jakby mi ktoś powiesił na brzuchu pól arbuza....
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 21:03   #3563
Misstic
Wtajemniczenie

ja nawet nie wiedziałam, że są takie dopinki swoją drogą fajna sprawa jak komuś się obwód powiększa

W ogóle już myślałam, że ja jako jedyna mamuska tutaj kupuje staniki za 20zl Ale widziałam, że Elfirka też je kupuje wiec nie czuje się sama

A swoją drogą.... ARBUZ
Ale czekam na sezon bo wtedy są najpyszniejsze a te teraz nie mają smaku niestety

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 21:08   #3564
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu są świetne. Dziś się wykapalam umylam żelem wychodzę spod prysznica a skóra dalej miękka i nawilżona. A jakie wydajne. Musze domowic póki jest w miarę tanie
Stary 2014-04-15, 21:09   #3565
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Kasiu są świetne. Dziś się wykapalam umylam żelem wychodzę spod prysznica a skóra dalej miękka i nawilżona. A jakie wydajne. Musze domowic póki jest w miarę tanie

Gdzie zamawiasz i za ile ?

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-15, 21:17   #3566
Latte88
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4110996124
Stary 2014-04-15, 21:19   #3567
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

naprawdę duża odpowiedzialność na nim spoczywa. Skoro ty nie raz będziesz musiała zaciskać zęby i znosić różne trudy i niedogodności ciąży to niech i on czasem zaciśnie zęby i nie zostaje całkiem bez pracy tzn środków na utrzymanie maluszka. A tych trzeba naprawdę duuużo
Ohh i mi to mówisz Teraz niestety tylko on musi dać sobie radę z pracą... A dziecko niestety wyniesie nas trochę więcej niż tysiąc złotych Bo wszystko musimy kupić sami,dosłownie wszystko. Zaczynając od ciuszków kończąc na wózku... + wynająć mieszkanie. Mam nadzieję,że tylko przesadza z tą pracą,bo to nie takie znowu hop siup rzucić pracę szczególnie teraz. W ogóle dla niego jeszcze przez 2 lata żaden moment na rzucenie pracy nie będzie dobry,bo musi ją mieć i tyle. Jakoś damy radę. Trzymam się tego,że to facet i jemu będzie łatwiej znaleźć coś niż kobiecie W ciąży uczę się powoli szukać pozytywów

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
O której masz wizyte ? Czekamy na info
O 12.30 dopiero W nocy chyba nie zasnę,bo już chcę mieć ją za sobą Ale info jak najbardziej będzie

Stary 2014-04-15, 21:19   #3568
Misstic
Wtajemniczenie

Tak własnie patrzyłam na allegro ale nie wiem czym się różni taki który kosztuje powiedzmy 30zl a ten co kosztuje 14zł? A niby ml tyle samo

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-15, 21:24   #3569
Latte88
Zakorzenienie

Jeden jest tłoczone na zimno nierafinowany ale jego byłoby mi szkoda na ciało raczej do jedzenia. A ten co ja mam jest rafinowany idealny do ciała mój mąż nie może przestać mnie dotykać tak mu się podoba dziś moje ciało. Powiedział ze się wygladzilo.
Stary 2014-04-15, 21:30   #3570
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
Kokosik mmmmm
ja używam (czas od czasu)

Jutro mam wizytę o 10.45 (na pewno będzie obsuwa przynajmniej 40 minut). Trzymajcie kciuki!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości