|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
ja za to w pracy mam dziś przedświąteczne jajo pewnie będzie nuda, no ale każdy powód jest dobry żeby wcześniej pracę zakończyć ![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#2762 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
I co? I dostałam zaproszenie na półtoragodzinne spotkanie, "celem omówienia sytuacji, w których poczułam się niekomfortowo"... Witki mi opadły... Napisałam, że nie jest to mój problem i wystarczy mi, jak zaczną na maile odpisywać... No ale taki ciepły wizerunek, wymyślili, że trzeba się ubrać na zielono... Najgorszy jest protekcjonizm i zimno, które od nich bije. Są tam 2 normalne osoby, ale jedna została odcięta od kontaktu z ludźmi, a druga jest trzeci miesiąc i już chce uciekać, bo mówi, że w takiej atmosferze się nie da pracować... No, to się nagadałam, a teraz wysiadam z autobusu :-D
|
|
#2763 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
i dziś też mam spotkanie kwartalne
|
|
#2764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ostatnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() w byłej robo na jakimś spotkaniu integracyjnym rozdawali przebrania hawajskie, kowbojów itp. A potem kazali im w tym przyjść do pracy na jakąś firmową uroczystość i spotkanie z prezesem, że proszę bardzo, jaki nasz dział wesoły i zintegrowany Dobrze, ze w GoT zmienili aktora grającego Daaria Naharis, bo nie mogłam patrzeć na tamtą gębę z doklejonym sztucznym uśmiechem. Ten jest niczego sobie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-16 o 12:13 |
|||||
|
|
|
#2765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no wiesz, nikt nie zabroni Ci cycków smarować ![]() dobry baru i spadam, po jakieś ozdoby świąteczne
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzeu i nie nabywam
Stawiam na kwiaty ![]() Chyba, że znajdziesz coś w bieli, wrzosie/lawendzie - mignęło mi na pasażu handlowym, całkiem prowansalsko i elegancko to wyląda. Ogólnie TE święta mijają u nas bez echa, jakby ich nie było, nie kultywujemy żadnej tradycji, jaja, koszyki, barany, białe kiełbasy i inne zające - obleśnie to wygląda Zwłaszcza wszechobecny tandentny odcień zieleni i żółty Bardzo nie lubię tego "folku" nie trafia w moje gusta Ale widziałam, że wchodzi biel z lawendą - najs ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Haha. Jak to dobrze, że masz sokole oko, ja nigdy siebie nie czytam, i potem takie kwiatki ze ślizgania się po klawiaturze.
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
)Dla porównania: Daario -> Facundo |
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 |
|
To ja :)
|
Fajnie, właśnie się odbyło bicie piany, wymieniali wszystkich, którzy awanse dostali, wywoływali, oklaski itp., tylko o mnie i jeszcze 2 osobach zapomnieli... A co tam...
Jeszcze od jednej panny usłyszałyśmy "ale u was to nie był awans, tylko zwiększenie zakresu obowiązków i zmiana nazwy stanowiska"...
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no słów brak uroki korpo
|
|
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ohyda, tandeta i chińszczyzna bleeeee fujkupiłam za to hortensję jeszcze taką zielonkawą, wsadzę ją z białą donicę i ozdoba na stół jest + kolorowane jaja (P. musi mieć na Wielkanoc ze 20 jaj na twardo w różnych kolorach ) w białym wiklinie z bukszpanem i wsio, end, entera z białej będą klopsiki do żuru ![]() a dziękuję Cytat:
![]()
|
|
|
#2773 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze przeczytałam Arab się rzeźbi i sobie myślę: nie no jakieś jaja, może coś było z arabem przed moją bytnością w barze
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój remont się przedłuża nie dość że nie mogli wyciągnąć starej wanny to nowa nie do końca pasuje i podłączyć nie jej jak. Więc myjemy się w zlewie
|
|
#2774 |
|
Nindżopesz
|
Poważnie robicie świąteczne dekoracje podczas Wielkanocy? Ja tylko palemkę wtykam do wazonu (o ile mam palemkę). Ale u mnie insza sprawa, didy lub kothy by to rozniosły.
Swoją drogą Wielkanoc jest fajna bo żarcie jest smaczne
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wale nie sa babciowe a przynajmniej moja babcia takich nie nosi ![]() A pro po cycorów u mnie w rodzinie występuje rozmiar 75 J ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Tamten był ok .Taki zakochany w sobie narcyz |
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. nie wiem czy cię to pocieszy , ale ja w zlewie myłam się rok Cytat:
![]() a co lubisz z potraw wielkanocnych?
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-04-16 o 14:53 |
||
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. mazurka, drożdżowe, sernik, cukrowe baranki (potrawy wielkanocne, taa...), jajka faszerowane i na twardo z majonezem, pasztet, talerz wędlin i chleb (lol), rzeżuchę U nas jeszcze robione są sałatki (tuńczykowa, lekko słodka z ananasem). Mięso obiadowe też obleci bo zazwyczaj jest to schab ze śliwkami + pieczone ćwiartki ziemniaków + klasyczna sałatka jarzynowa.
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tez trochę mnie to martwi bo to wyglada na skapscanienie ![]() A miało pocieszyć? Ty masz dom a ja mieszkanie i mycie w zlewie w mieszkaniu nie jest komfortowe
|
|
#2780 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. u mnie wręcz naprzeciwnie - tzn żarło uwielbiam, bo moja Mam to mistrz świata w produkowaniu pyszności, więc zawsze jest ekstra, ale nigdy nie jest tradycyjne Żurkiem się nie jaramy, mamy często - pikuś. To samo jaja. Dzień w dzień. No big deal. Raczej jakieś fansy szmancy robi, fusion etc. Uwielbiam ten styl i co roku jest coś nowego. Wczoraj kupiła 4 mango W sobotę jej pomagam, ale nie znam menu jeszcze, jest ściśle tajne. ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-16 o 15:33 |
||
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2783 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Więc raz na rok mnie jara ![]() 2. żurek jest ble. 3. jak szynka - z majonezem i faszerowane jem tylko raz na rok więc jest szał. Na codzień jadam jajka na miękko/jajecznicę. Mojej matce nie chce się eksperymentować kulinarnie bo potem nie ma kto tego jeść. Ja tylko skubię to, co bardziej dietetyczne, TŻ i ojciec wolą napchać się mięsiwem i jajami niż pogryzać fancy przystawki a dziadek podobnie jak ja nie jada połowy potraw tylko z innych względów (nie lubi eksperymentów). Za to teściowa lubi poszaleć ale że nie bywam u niej to mnie to omija
|
|
|
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żarcie w wielkanoc u mnie takie samo, jak i w każde inne święta: bigos, sernik, sałatka jarzynowa... Jedyna różnica, że w Wielkanoc jest dużo jajców na twardo
|
|
#2785 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. o podobnie jak u mnie ale to bardziej spadochron/namiot niż stanik ![]() Cytat:
ad2. jakoś mnie nie natchnęłaś wciąż szukam czegoś innego słodycze odpadają ale tą razą chyba zrobię sernik z mascarpone, malinami i białą czekoladą ![]() Cytat:
ale to było zimą i miałam ok. 15 st. lepiej? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() żurek uwielbiamy, a szynka, znaczy ham w puszce krakusa musi!!! być z ćwikłą/tatarskim, kszanowym, a w tym roku nawet z jakimś z avocadowym
|
|
|
#2786 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niestety standardzik ![]() Cytat:
Ja z wielkanocnych potraw lubieu sałatkę jarzynową i jaja ![]() Za to dziś na spotkaniu świątecznym w robo były śledzie oraz np jajka ze śledziem
|
||||
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
O tak, zdecydowanie
![]() Cytat:
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
sama mam niewiele mniejsze
![]() Cytat:
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2790 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do dekoracji swiatecznych to TZ co roku przynosi z robo jakiegos paszteta wielkich rozmiarów i sie zastanawiam gdzie to ukryc
,dzis kazałam mu wziac do szkoly 30- sto centymetrową sowe co sie ostała po bozym narodzeniu ![]() wiec ją w koncu wziął (teraz ma szanse występowac w teatrze a w zamian przyniosł gipsowe stłuczone jajo ![]() edit-przeczytalam tezn post i stwierdzam ze brzmi nieco abstrakcyjnie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-04-16 o 21:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

pewnie będzie nuda, no ale każdy powód jest dobry żeby wcześniej pracę zakończyć 

i dziś też mam spotkanie kwartalne 
Na pewno jest praktyczny

przepisał) i cut, no mówię wam cut 

Jak to dobrze, że masz sokole oko, ja nigdy siebie nie czytam, i potem takie kwiatki ze ślizgania się po klawiaturze.

uroki korpo

arab, arab mnie położył