|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4202 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
podziwiam, tzn ja zawsze chcialam miec nowa suknie slubna,wiec u mnie odkupowanie nie wchodizlo w gre, ale moja kumpela odkupila za amrne grosze, przymierzala bylo ok, a jak w domu zaczela ja nosictroche dluzej, bo mama jej cos tam poprawiala to dostala wysypki glownie na dekolcie i ramionach, ale na piersiach tez miala kropki, wsystraszyla sie, i tak kupila nowa. poszla do lekarza i przpeisal jej picie wapno, niestety wysypka zeszla ledwo, do slubu troche miala ale wizażystka jej pryzkryla ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- owszem,bo nietaktowanie sie ubrala. osobiescie ja nie, ale moja swiadkowa na pewno by jej cos porzadnie poweidziala.
|
|
#4203 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4204 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja 89 a mój TŻ 87 :P---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
tutaj ja mam prace i mój TŻ również. Bardzo ładna miejscowość jak mieszkam jeszcze prawie przy lesie, za lotniskiem koło ranczo pod stusiem :P
|
||
|
|
|
#4205 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ania ja spinki I love my wife zamawiałam u tego gościa - transakcja bez problemów: TU masz link do aktualnej aukcji. Cenowo też fajnie bo niecałe 21 zł z przesyłką ![]() Wioleta witaj! Jasne że możesz się przyłączyć Mam nadzieję że ci pomożemy i szybciej ogarniesz sprawy jak juz przyjdzie wasz czas ![]() Adziia nie przejmuj się, na pewno cię nie przyćmi ![]() Cytat:
![]() My bylismy wczoraj i u nas nie było ![]() Nie chciało nam się zaglądać do innych, przy okazji może trafimy. Opium bardzo fajne butki! ![]() MaijaLena, Sunset89 witajcie! Opowiedzcie o was coś więcej ![]() Lg_ago gratki za buty! B. podobne dziś mierzyłam (tylko troszkę wyższe) ale ten pasek skracał mi i tak już krótkie nogi
|
|
#4206 |
|
Raczkowanie
|
cude dzięki
tak właśnie chyba zrobię ![]() Co do chrzcin koniecznie opcja nr 3 "zostaję na Wielkanoc razem z TŻ u jego sis (moi Rodzice z trudem to przeżyją)" na pewno przeżyją ![]() Sunset89 & MaijaLena witajcie Opiumalfa buciki ![]() Lg_ago my też chcieliśmy kwartet smyczkowy ale cena Nas poraziła dlatego mamy skrzypce duo za 500 zł ![]() buciki (te z foto) bardzo ładne pochwal się real foto jak je dostaniesz
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupowałam dokładnie tutaj: http://www.ebay.com/itm/Holika-Holik...E:L:OC:PL:3160
Jak sobie wpiszesz "peeling socks" czy "skarpetki peelingujące do stóp" w google to wyskoczą Ci różne wpisy na blogach Polecam!Adziia, Teściowa i tak Cię nie przyćmi! Uważam trochę jak Ysia, w dzisiejszych czasach beż, krem to bardzo popularny kolor i wiele kobiet ma sukienki wizytowe w tym kolorze... nic się nie przejmuj! Kupuj, są genialne! ![]() Piękne są te butki! Boskie! A ja dostałam właśnie maila... nadali zaproszenia! ![]() I ponieważ kochamy bardzo naszych rodziców, ale jesteśmy z nimi w bardzo przyjacielskich i luźnych kontaktach, więc takie oficjalne zaproszenia i podziękowania byłyby ciut nie w naszym stylu - TŻ "rzyga tęczą" jak czyta takie teksty To co sądzicie o takim "bileciku" jako dodatku do zaproszenia dla rodziców (zaproszenie ma zwykłą treść, jak każde inne):WEJŚCIÓWKA V.I.P.
DLA MAMY I TATY Niezastąpionych organizatorów I szczodrych sponsorów Wydarzeń ślubno-weselnych, Otwierająca wszystkie drzwi (poza sypialnią Młodych) I pozwalająca wtrącać się do wszystkiego (poza sypialną Młodych). Ważność wejściówki w dniach 13.09 - 14.09.2014 potwierdzają Młodzi i Świadkowie. Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-04-16 o 17:23 |
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Piekne sa!
Jak moje tylko ze zamkniete! Dzieki dziewczyny, butki sa na prawde wygodne! |
|
|
|
#4209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4210 |
|
Rozeznanie
|
Coś więcej o mnie, cóż rocznik jak wskazuje login '89
![]() Zaręczyny 25.10.2013 Ślub 4.10.2014 ![]() Suknia jest już od stycznia zamówiona, czekam na maj i pierwszą przymiarkę Mój wybór to http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...al-parana.html chociaż jak teraz oglądam zdjęcia Waszych kreacji to zastanawiam się, czy nie jest za skromna ;pZawodowo I rok aplikacji adwokackiej, jakby ktoś miał jakieś problemy prawne (nie życzę) to zapraszam ![]() Swoją drogą podziwiam dziewczynę, która ma ślub tego dnia co egzamin wstępny ;p Ja ze swojego wyszłam tak padnięta i z takim bólem głowy, że TŻ ledwie dostarczył mnie do domu i jak padłam do łóżka z tabletkami przeciwbólowymi tak wstałam po 16 godzinach prawie ;p |
|
|
|
#4211 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja ślubuje prawie w listopadzie to czuje się tutaj tak jakbym brała ślub w 2015 ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
musiała mi gdzieś ta wiadomość umknąć a gdzie bierzecie ślub?
|
||
|
|
|
#4212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe PMki!
Dziś odezwał się we mnie potwór zniszczenia. Od piątku podwykonawca zaproszeń obiecuje mi, że jutro będę miała brakującą wkładkę i wklejkę. Jutro tuż po pracy jadę do rodziny TŻta, a oni mi mówią dzisiaj, że właśnie wysyłają paczkę! Mam ochotę kogoś rozszarpać!
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Opium śliczne buty
![]() Lg te, które wstawiłaś na zdjęciu bardzo mi się podobają! daj znać jak przyjdą a te z La Body to na przebranie, tak?
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
mysza93 Bardzo ładnie układają się welony z koła - u Ciebie taki 50/70 cm będzie bardzo ładnie wyglądał
I raczej tiul bez zdobień, sukienkę masz piękną, a szkoda przeładować stylizację.Atomooowka Ale fajnie, że to tak niedługo. Mam nadzieję, ze się wybawicie ![]() pysia Ksiądz też człowiek (wg mnie duuużo gorsze rzeczy słyszą w konfesjonałach), poza tym nic w tym Twojej winy. Nie martw się na zapas ![]() zakręcona_kropka Oj, niedobrze. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz coś fajnego ![]() bardorja Nie mam nic przeciwko byciu zaproszoną w ostatnim momencie. Jeśli tylko młoda para podejdzie do tego z taktem i nie będzie dawać do zrozumienia, że liczą na spory prezent w kopercie, to czemu nie? przezduzeem Niestety nie załapałam się na suknię ![]() justyna.kociaczek Witaj Faktycznie będzie się u Ciebie sporo działo w dniu ślubu - ale na pewno egzamin pójdzie dobrze. No i na weselu można podwójnie świętować Przepiękna sukienka i cudna sala ![]() say-hello Jak koleżanka ma konsultantkę ślubna, to nawet w jeden dzień się samo załatwi :P nasturcja Ale ładne winietki ![]() monia Uwielbiam suknie Berty, naprawdę robią wrażenie. Zazdroszczę Ci trochę Miałaś okazję mierzyć jakiś gotowy model?iliy Podeślij propozycje czcionek, postaram się pomóc ![]() say-helloNajbardziej praktyczna jest skóra. Jeśli satyna - raczej ciemna lub czarna. Często na zajęciach widuję dziewczyny w butach satynowych w odcieniu beżu/ ochry i naprawdę mocno tam widać nadepnięcia i ślady po czarnej podeszwie partnera ![]() wioleta Witaj Napiszesz coś o Was?adzia Nie przejmuj się, to na Tobie będzie skupiona uwaga całego wieczoru ![]() Opium Pięknie wyszły MaijaLena Witaj Piękna suknia, wygląda obłędnie ![]() Grace Powodzenia ze wszystkim, wydaje się dużo, ale najwazniejsze już za Wami ![]() cude Opjca nr 3 brzmi najbardziej sensownie. Mnie apka na telefonie pokazuje, że to już dziś ![]() Sunset Piękna suknia, sama bym chętnie ją ubrała (ale chłop ma alergię na koronki :P). Wg mnie wcale nie jest za skromna. lg_ago Bardzo zgrabne buciki ![]() Magheru O masakra, ja bym zrobiła awanturę... Ysia Ijaa Kaigara mala_czarna Paris nasturcja Gratulacje z okazji zmiany kodu Anesthesia Gratuluję 150 dni dś I super, że zaproszenia już będą u Was
|
#4216 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapro idą ze Szczecina, ale trudno, nie pojedziemy do Krosna, dopóki nie przyjdą
Kurierzy zwykle przyjeżdżają do nas do południa, więc mam nadzieję, że się uda!Ostatecznie napiszę dwa bileciki do zaproszeń dla rodziców, żeby było pół-żartem, pół serio ![]() Wejściówka V.I.P. Dla Mamy i Taty Niezastąpionych organizatorów I szczodrych sponsorów Wydarzeń ślubno-weselnych, Otwierająca wszystkie drzwi (poza sypialnią Młodych) I pozwalająca wtrącać się do wszystkiego (poza sypialnią Młodych). Ważność wejściówki w dniach 13-14.09.2014 r. Potwierdzają Młodzi. Kochani Rodzice, Będziemy bardzo szczęśliwi wiedząc, że będziecie obok w tym szczególnym dla nas dniu. Cieszymy się, że będziemy mogli dzielić nasze szczęście z osobami dla nas najważniejszymi. Bądźcie z nami 13.09.2014r. Ewa i Rafał |
|
|
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
bardorja Nawet mnie nie strasz! Chociaż ja nigdy na nic nie miałam uczulenia, więc mam nadzieje, że teraz też się obejdzie. Ja też odkupiłam na groszę, patrząc na ceny nowych sukien. Po prostu nie mam wewnętrznej potrzeby posiadania nowej sukni, którą potem wrzucę do szafy, dlatego się zdecydowałam. Mam nadzieję, że nie będę żałować
Sunset89 piękna ta sukienka Powodzenia na aplikacji
Magisterka się pisze... ![]() razem od --> 2005 zaręczyny --> 2013 ślub --> 23.08.2014 Edytowane przez MaijaLena Czas edycji: 2014-04-16 o 17:44 |
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jest dzien buta
![]() Przyszła moja 3 i ostatnia para butów na wesele jak juz kompletnie zaniemoge. Płócienne Tomsy w kolorze ecru. Bede miała na lato! ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
iliy,
cornflower_girl, hm... i tak świętować będziemy dzisiaj i Dzięki za radę
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4221 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jak pomyślę że jutro mam być bez kawy to od razu przesuwam wybielanie na pojutrze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4222 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Uff coraz bliżej, coraz goręcej :P:P
Byłam dziś w Pepco kupić świeczniki ale niestety będę musiała je oddać nie pasują do moich kul kwiatowych. Z dobrych wieści od wczoraj z 80 osób zrobiło Nam się 101 Szał, nagle się wszyscy obudzili i zaczęli mówić, że przyjdą. Cieszę się bardzo ![]() ![]() ![]() No i ja i mój TŻ tez 87 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po pierwsze wszyscy goście mnie znają, nikt mnie nie pomyli ( swoją drogą co za absurd) Po drugie mam wrażenie, że te dziewczyny w bieli widzi tylko PM. Założę się, że zdecydowana większość gości nawet nie zauważa tych białych sukienek. Cytat:
Wiesz co ja kawy nie piję, a herbaty nie dużo bo jakąś szklankę dziennie. Diety więc nie będę stosowała. Niestety pale fajki no ale trudno, nałogu nie rzucę Cytat:
Cytat:
Ja o tym wiem doskonale, powtórzyłam tylko to że zgadzam się z madziarą, że parafia jest tam gdzie mieszkamy a nie gdzie jesteśmy zameldowani. Co do linijek ja miałam jedną. Cytat:
My mamy też sporo ale u Nas się nie zmarnuje, na 100 osób wesele jednodniowe mamy 200 butelek 0,5 litra. Cytat:
witaj
|
|
|
#4223 | |
|
Zadomowienie
|
Śliczne
jaka podeszwa? W tych będziesz czy tylko do tańca? I podziwiam wybór bez palców. Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 115 dni. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 115 dni.
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
ysia dlaczego sie nie pochwaliłaś, że masz już męża, zmieniłaś image i jesteś gwiazdą??
![]() robiłam dziś zawieszki i w tv leciały rozmowy w toku, patrze, ysia chyba sie podszywa pod Ciebie ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Lusija, podeszwa jest wizytowa, bo chce je moc wykorzystac potem. Mam jeszcze jedne, glowne buty z Gino rossi, te bede na zmiane.
|
|
|
|
#4226 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my np mieszkając całkiem gdzieś indziej niż chodzimy do kościoła mieliamy dawać zapowiedzi gdzie mieszkamy choć u nas to głupie bo to tymczasowo i mieszkamy tu tylko jeszcze do września. Daliśmy tam gdzie chodzimy jako ze tam wcześniej należał mój Tż i tam zajmujemy się sprawami parafii ![]() Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 115 dni.
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Czekolada, hahahahah
you made my day Opium bardzo fajny ten szampański mnie jeszcze zastanawia łososiowy, ale to w akces2... no i jak już wcześniej pisałam fakt, czy później ta satyna po weselu będzie jeszcze do odratowania
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-04-16 o 18:11 |
|
|
|
#4228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko skrzypce+ wokal były wycenione na 750zł. Ja zostawiłam jedną linijkę. |
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm to będziesz je potem ściągać? Ma to sens? Przecież można w nich przetanczyc całą noc ![]() Mi Pani poleciła buty z palcami zakrytymi bo nie raz widziała pozrywane paznokcie w nogach w takich butach. Ajc masz zaufanie do gości ![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 115 dni.
|
|
#4230 |
|
Raczkowanie
|
Opiumalfa i Lg_ago - super buty!
A Tomsy to moje ulubione- są jak kapcie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Niestety dopiero dzisiaj mnie olśniło, że na wizażu pewnie jest jakiś super wątek, który może pomóc w oganięciu tego wszystkiego i w przetrwaniu tych ostatnich miesięcy przed ślubem. Tak więc... po chyba kilku latach wracam na wizaż specjalnie do Was 

pochwal się real foto jak je dostaniesz 

Kurierzy zwykle przyjeżdżają do nas do południa, więc mam nadzieję, że się uda!