Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-16, 20:14   #4261
ewaden
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Mi sie akurat pomysl z EMu bardzo podobal, jako nielicznej...

One sa awaryjne, na po 1 w nocy i tak ich nie bedzie widac spod sukni wiec nie widze problemu. Na dwie godziny wesela jakos przejda, wszyskim juz bedzie i tak wszystko jedno
Mi też choć się wtedy na forum nie wypowiedziałam ...
Jasne że przejdą! a potem je znosisz do zdarcia podeszwy i rozczłapania, bo są super
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:18   #4262
rabbitka
Rozeznanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Mi sie akurat pomysl z EMu bardzo podobal, jako nielicznej...

One sa awaryjne, na po 1 w nocy i tak ich nie bedzie widac spod sukni wiec nie widze problemu. Na dwie godziny wesela jakos przejda, wszyskim juz bedzie i tak wszystko jedno

Opium dalas ciala, trzeba bylo brokatowe wziac http://www.schuh.co.uk/toms/womens-s...er/1382057660/ ja lubie tomsy i zgadzam sie sa mega wygodne a i tak ich spod sukni nikt nie bedzie widzial, ja zamawiam Conversy na przebranie

Sent from my iPad using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:20   #4263
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Mi też choć się wtedy na forum nie wypowiedziałam ...
Jasne że przejdą! a potem je znosisz do zdarcia podeszwy i rozczłapania, bo są super

slodka personalizacja!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5b3e6475e1f32f0818d77c3214792abb.jpg (52,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21c25b2cf19e88341fde0f223ce842d6.jpg (29,9 KB, 27 załadowań)
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:25   #4264
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Opium dalas ciala, trzeba bylo brokatowe wziac http://www.schuh.co.uk/toms/womens-s...er/1382057660/ ja lubie tomsy i zgadzam sie sa mega wygodne a i tak ich spod sukni nikt nie bedzie widzial, ja zamawiam Conversy na przebranie

Sent from my iPad using Tapatalk
widzialam brokatowe, ale bardziej mi sie podobaly te atlasowe, ktore nie sa dostepne. Tak, ze wzielam normalne
Stary 2014-04-16, 20:30   #4265
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Zdjęcia wrzucam na Twoją odpowiedzialność, bo są ohydne
Mam te, tylko całe gładkie bez żadnych aplikacji i kokard. Obcas 5 cm.
No coś ty, wcale nie są złe! Ot, zwykłe czółenka na niskim obcasie Mierzyłam takie tylko na obcasie 8cm i dla mnie były mega wygodne!

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my się właśnie zdecydowaliśmy na zespół do kościoła - 3 dziewczyny + gitara + skrzypce marzyły mi się skrzypce
może przeboleję jakoś te 500 zł
My też Skrzypaczka, śpiewaczka i organista - 450 zł

Cytat:

slodka personalizacja!
Boskie!
Stary 2014-04-16, 20:35   #4266
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
W związku z tym, że będę mieć prawdopodobnie różne wysokości obcasów butów - różnica ok. 2 cm, czy jakoś będzie to bardzo wpływało na komfort noszenia sukni, gdy będę miała ubrane te niższe obcasy ??
niby nieduzo, ale jak masz kiece do samej ziemi to 2 cm to jednak duzo

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:40   #4267
ewaden
Raczkowanie

Cytat:

slodka personalizacja!
ale ekstra!
Stary 2014-04-16, 20:43   #4268
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
ja też chyba zamawiam conversy nawet nie tyle co na przebranie (choć pewnie i tak będzie ) to na latanie w dniu ślubu podczas przygotowań i później już na co dzień. prawdopodobnie nie będę zamawiać tych z personalizacją (trochę za drogie), ale ostatnio wypatrzyłam fajne różowe w promocji za 199zł i chyba wezmę teraz mam miętowe i brakuje mi innego koloru
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:46   #4269
ewaden
Raczkowanie

nie obraziłabym gdyby moja śpiewaczka tak zaśpiewała na naszym ślubie
http://www.youtube.com/watch?v=s0BH_WwGy_s

ta dziewczynka jak śpiewała w eliminacjach to najpierw mnie rozczuliła, a potem ciary mi nie mogły przejść
http://www.youtube.com/watch?v=NdI3cyGT2zk
Stary 2014-04-16, 21:05   #4270
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

A ja dziś kupiłam koszyczki ratunkowe Nie było to w moich planach, bo z naszego wątku się o nich dowiedziałam i nie żałuje Kupiłam w Jysku. Była promocja. 15 zł za 1
Mam identyczne, też z jyska ale ja za 9,90 kupiłam

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
An wejściówki super! Na pewno się ucieszą, zwłaszcza że są na luzie

Sunset89 śliczna suknia, na pewno nie jest za skromna!

Atomoowka super że goście zaczęli potwierdzać przybycie

Tak w temacie butów: to ja kupiłam dzisiaj takie na wesele, na które idziemy w maju niby nic szczególnego ale są b. wygodne
Ej mi się podobają te buciki, super.
No i żebyś wiedziała jak ja się cieszę, że jednak dziś coś ludzi wzięło i tyle się zgodziło. Ufff

Co do butów na przebranie ja serio nie wiem co mam zrobić.
Mam obcas 6 cm niby nie dużo ale moje stopy nie lubią butów, praktycznie wszystkie mnie obcierają. No i jest raczej pewne, że w tych głównych nie wytrzymam do rana, więc zostają mi dwie opcję;
a) łazić potem na bosaka odpada
b) kupić jednak coś na zmianę. Bo choć przez długa suknie na pewno będę potem deptała po niej, no ale jak ma wylądować na bosaka to już wole coś płaskiego, wypróbowanego mieć.
No i teraz co kupić? Z chęcią założyłabym moje zwykłe trampki wiem, że są wygodne no ale trampki? Może kupić baleriny? No ale nie mam gwarancji, że będą wygodne.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:07   #4271
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Tak w temacie butów: to ja kupiłam dzisiaj takie na wesele, na które idziemy w maju niby nic szczególnego ale są b. wygodne
Bardzo ładne !
Wcale nic, nie szczególnego, bo mają pazur Najważniejsze, że wygodne

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2014-04-16 o 21:08
Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:11   #4272
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś kupiłam koszyczki ratunkowe Nie było to w moich planach, bo z naszego wątku się o nich dowiedziałam i nie żałuje Kupiłam w Jysku. Była promocja. 15 zł za 1
Bardzoooo ładne.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Dziś poczułam, że ślub się zbliża (dobrze, że 45 dni przed a nie np. cztery )
ani się obejrzysz!

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Zaraz z pracy wraca Tż oboje mamy już wolne do Świąt i czeka nas bogie lenistwo
Zazdroszczę.
My normalnie jutro i pojutrze do pracy, ale.. pocieszam się, że jeszcze 4 wizyty w biurze (czwartek, piątek, wtorek i środa) i.. 2 tygodnie wolnego!

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
dziewczyny... Wasze 11 dni do ślubu powoduje u mnie ciary!!!!!
I tak powinno być!

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
nasturcja, ysia, mala_czarna, Kaigara, ijaa, Paris - ZAZDROSZCZĘ WAM 10 DNI!

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Ysia
Ijaa
Kaigara
mala_czarna
Paris
10 DNI!!!

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie apropo butów tanecznych

Czy satyny są bardzo niepraktyczne? Podejrzewam, że tak, ale wolę się upewnić. Pewnie trudno je wyczyścić? I pewnie łatwo się niszczą? Kolorystycznie bardziej pasują mi satyny angielskie z akces2, ale boję się, że będzie powtórka z rozrywki .....
Ja w swoich tańcowałam już chyba 5 razy i póki co nic się z satyną nie zadziało, a TŻ nie raz mnie nadepnął.

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
A co do roczników, ja 83 a Moje Kochanie 79, czy ktoś tu jest starszy??
My. Ja- 84, TŻ-81.

Wczoraj padłam! Serio, jak wyszliśmy o 7:00, to z króciutkim wstąpieniem na obiad w biegu do domu wrócilismy po 23. :mdleję:

Dzisiaj jednak śpieszę z updatem 10 dniowym!

- wczoraj na tańcach szaleństwo - nasz instruktor w ramach niwelowania strachu przed nieznanym (czyt. salą inną niż taneczna) kazał nam tańczyć w każdym możliwy pomieszczeniu.
Śmiechu było co nie miara, zwłaszcza, że.. ja serio mam problemy z orientacją chyba i jak już róg nie jest tym rogiem co zawsze to ja nie wiem co robić.
Poza tym.. prawie zabiliśmy kwiatka i skopaliśmy drzwi.
Aaaaaa, poszedł tez pewien pomysł: instruktor zaproponował byśmy w piątek przed ślubem umówili się na naszej sali i tam ostatecznie poćwiczymy.

- ostatnie organizacyjne spotkanie na sali za nami. Mamy właściwie ustalone WSZYSTKO. Pozostało podać ostateczną licze gości (my już wiemy), ale możemy to zrobić na 6 dni przed oraz zawieść graty pod tytułem alko i inne śmieci. Był też z nami na spotkaniu nasz DJ.
Ogólnie bardzoooo pozytywnie i jeśli chodzi o organizację od strony sali i DJ (w ogóle Manager i Dj się znają od iluś lat i świetnie dogadują) to jestem na prawdę spokojna.

- kupiłam dzisiaj narzutko/kubraczek w razie niepogody. Nie jest to może dokładnie to czego szukałam, ale.. skończyły mi się sklepu do odwiedzenia. Wzięłam więc co mi w miarę pasowało i było w idealnym kolorze. O tyle fajne jest to coś, że spokojnie znoszę po slubie. Jutro postaram sie pstryknąć fotkę, bo nie mogę znaleźć w necie.

- Wczoraj dostaliśmy ostatnie info i ty sposobem zamknęła nam się lista gości. Mam nadzieje, że taki skład pozostanie i żadnych roszad już nie będzie.
Przed chwilą ostatecznie też rozsadziliśmy gości, więc kolejny punkt do przodu.

Stan na dzisiaj:
DO ZROBINIA:
Bielizna dla Pana Młodego
Krawat dla Świadka
Zrobisz szkalaneczki z kryształkami
Wyjściowe parasolki – pożyczyć od Mamy
Ustalić szczegóły dot. godzin i organizacji dnia ślubu z rodzicami i świadkami
Przekazać informację o ostatecznej liczbie gości oraz ustalić ostatnie szczegóły
Wydrukować winietki i tablice rozsadzenia gości
Przygotować kosmetyczkę, ubrania i buty na niedzielę oraz wszystkie potrzebne rzeczy na sobotę i niedzielę
Zrobić hybrydy
Fryzjer - TŻ
Drobne zakupy: agrafki

Rogal na gębie non-stop!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:14   #4273
KaEs
Wtajemniczenie

Dla mnie płaskie w dn. ślubu są całkowicie wyeliminowane Będę cierpieć na własne życzenie..
BTW. Dziewczyny, a co z ciągnącą się suknią po ziemi?? Jak Wy cchcecie zamienić obcasy na coś płaskiego? szkoda kieecki

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:17   #4274
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Dla mnie płaskie w dn. ślubu są całkowicie wyeliminowane Będę cierpieć na własne życzenie..
BTW. Dziewczyny, a co z ciągnącą się suknią po ziemi?? Jak Wy cchcecie zamienić obcasy na coś płaskiego? szkoda kieecki

Moja psiapsiółka zdjęła buty na obcasie (a z 8cm miała). Nogi jej spuchły i już założyć nie mogła. Nie będę opisywać jak dół tej biednej princeski wyglądał po weselu. :mdleję:

Stary 2014-04-16, 21:18   #4275
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Ja w swoich tańcowałam już chyba 5 razy i póki co nic się z satyną nie zadziało, a TŻ nie raz mnie nadepnął.

oo to dobrze wiedzieć
Stary 2014-04-16, 21:18   #4276
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

Rogal na gębie non-stop!

ja się nawet nie potrafię zorganizować co do zaproszeń

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:42   #4277
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ej mi się podobają te buciki, super.
No i żebyś wiedziała jak ja się cieszę, że jednak dziś coś ludzi wzięło i tyle się zgodziło. Ufff
Co do butów na przebranie ja serio nie wiem co mam zrobić(...)
Dzięki
Co do butów: próbowałaś je rozchodzić na mokro? może wtedy się dopasują lepiej do stopy? Na potem dobrze by było gdybyś miała buty w podobnej wysokości, żeby sukni po ziemi nie targać. A jak i ta opcja odpada to brałabym baleriny... chociaż ja generalnie jestem przeciw schodzeniu tyle cm w dół.

Cytat:
Bardzo ładne !
Wcale nic, nie szczególnego, bo mają pazur Najważniejsze, że wygodne
Dziękuję

Ijaa jak czytam o waszych ostatnich przygotowaniach to już nie mogę się doczekać aż my będziemy na tym etapie
Stary 2014-04-16, 21:55   #4278
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
to sa moje buty ktore bede miala od mszy do pierwszego tanca (od 13 do 21 - mam nadzieje)
http://www.gino-rossi.com/category/k...5-2200-2300-0/

Na pierwszy taniec zmieniam na taneczne. Jak wytrzymam w akcesach do konca to super, jak nie zmieniam na plaskie tomsy!

to juz moja druga para! tez je uwielbiam, tylko szkoda ze nie ma tyle kolorow w EU jak w USA :/
Uh super! Niezwykle!

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 115 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:57   #4279
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:

Bardzo ładne są te koszyczki. Chciała je kupić do łazienki do mieszkania, ale bałam się, że namokną i zgniją. A moim zdaniem tego typu rzeczy nie pasują do innych pomieszczeń.
Cytat:
Bardzo ładne i zgrabne butki.

Cytat:
Dzisiaj jednak śpieszę z updatem 10 dniowym!

- wczoraj na tańcach szaleństwo - nasz instruktor w ramach niwelowania strachu przed nieznanym (czyt. salą inną niż taneczna) kazał nam tańczyć w każdym możliwy pomieszczeniu.
Śmiechu było co nie miara, zwłaszcza, że.. ja serio mam problemy z orientacją chyba i jak już róg nie jest tym rogiem co zawsze to ja nie wiem co robić.
Poza tym.. prawie zabiliśmy kwiatka i skopaliśmy drzwi.
Aaaaaa, poszedł tez pewien pomysł: instruktor zaproponował byśmy w piątek przed ślubem umówili się na naszej sali i tam ostatecznie poćwiczymy.

- ostatnie organizacyjne spotkanie na sali za nami. Mamy właściwie ustalone WSZYSTKO. Pozostało podać ostateczną licze gości (my już wiemy), ale możemy to zrobić na 6 dni przed oraz zawieść graty pod tytułem alko i inne śmieci. Był też z nami na spotkaniu nasz DJ.
Ogólnie bardzoooo pozytywnie i jeśli chodzi o organizację od strony sali i DJ (w ogóle Manager i Dj się znają od iluś lat i świetnie dogadują) to jestem na prawdę spokojna.

- kupiłam dzisiaj narzutko/kubraczek w razie niepogody. Nie jest to może dokładnie to czego szukałam, ale.. skończyły mi się sklepu do odwiedzenia. Wzięłam więc co mi w miarę pasowało i było w idealnym kolorze. O tyle fajne jest to coś, że spokojnie znoszę po slubie. Jutro postaram sie pstryknąć fotkę, bo nie mogę znaleźć w necie.

- Wczoraj dostaliśmy ostatnie info i ty sposobem zamknęła nam się lista gości. Mam nadzieje, że taki skład pozostanie i żadnych roszad już nie będzie.
Przed chwilą ostatecznie też rozsadziliśmy gości, więc kolejny punkt do przodu.

Stan na dzisiaj:
DO ZROBINIA:
Bielizna dla Pana Młodego
Krawat dla Świadka
Zrobisz szkalaneczki z kryształkami
Wyjściowe parasolki – pożyczyć od Mamy
Ustalić szczegóły dot. godzin i organizacji dnia ślubu z rodzicami i świadkami
Przekazać informację o ostatecznej liczbie gości oraz ustalić ostatnie szczegóły
Wydrukować winietki i tablice rozsadzenia gości
Przygotować kosmetyczkę, ubrania i buty na niedzielę oraz wszystkie potrzebne rzeczy na sobotę i niedzielę
Zrobić hybrydy
Fryzjer - TŻ
Drobne zakupy: agrafki

Rogal na gębie non-stop!
Ale super Wam idą przygotowania, szczególnie fajnie z tą próbą tańca w Waszej sali- świetny pomył.
Jakie paznokcie robisz? French?
Zazdroszczę spokoju przed ślubem.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:06   #4280
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Ale super Wam idą przygotowania, szczególnie fajnie z tą próbą tańca w Waszej sali- świetny pomył.
Jakie paznokcie robisz? French?
Zazdroszczę spokoju przed ślubem.
Nie przepadam za frenchem.
Myślałam o jakimś jasnym, neutralnym kolorku i zdobieniu na jednym paznokciu.
Jak poniżej, tylko zdobienie nie na wszystkich.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (32,8 KB, 48 załadowań)

Stary 2014-04-16, 22:10   #4281
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Przyszła moja 3 i ostatnia para butów na wesele jak juz kompletnie zaniemoge. Płócienne Tomsy w kolorze ecru. Bede miała na lato!
Jako opcja awaryjna wyglądają na wybawienie dla zmordowanych stóp Sama ostatnio zaczęłam myśleć nad jakimiś balerinami-szmaciakami, żeby przebrać np. ok. 2giej jak już nogi będą mdleć.

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Z dobrych wieści od wczoraj z 80 osób zrobiło Nam się 101
Szał, nagle się wszyscy obudzili i zaczęli mówić, że przyjdą. Cieszę się bardzo
Ale super! To musi być fajne uczucie jak jednego dnia z 80 pewnych gości robi się 100

Cytat:
An wejściówki super! Na pewno się ucieszą, zwłaszcza że są na luzie
(...)
Dziękuję! Cieszę się bardzo Wypisałam je już i może nie są w 100% urodziwe, ale od serca
Co do butów - baaardzo mi się podobają! Uwielbiam taki styl od jakiegoś czasu

Ijaa, super z przygotowaniami i z tymi tańcami przede wszystkim! A od jakiego czasu chodzicie na kurs? Bo my też chcemy tak tuż przed samym ślubem się zapisać
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:12   #4282
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Nie przepadam za frenchem.
Myślałam o jakimś jasnym, neutralnym kolorku i zdobieniu na jednym paznokciu.
Jak poniżej, tylko zdobienie nie na wszystkich.
Bardzo ładnie. Też mam teraz takie różowe paznokcie hybrydowe. :P Chciałam french, ale mam bardzo zniszczone i krótkie. Ładnie z tym brokatem wygląda.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:14   #4283
say-hello
Zakorzenienie

ale jestem podekscytowana dniem 26.04 czekam na tę sobotę niecierpliwie! i na Wasze relacje
Stary 2014-04-16, 22:17   #4284
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ijaa, super z przygotowaniami i z tymi tańcami przede wszystkim! A od jakiego czasu chodzicie na kurs? Bo my też chcemy tak tuż przed samym ślubem się zapisać
Od kilku miesięcy chodzimy na zajęcia grupowe, ale tam to wiesz: 5 kroków samby, 5 kroków walca, 5 kroków tanga. Wszystko i nic, ale z drugiej strony sporo daje, bo się po prostu roztańczyliśmy trochę.
Na indywidualne chodzimy od marca, za nami jeśli dobrze liczę 7 lekcji (albo 6 - nie wiem, zgubiłam się ).

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
ale jestem podekscytowana dniem 26.04 czekam na tę sobotę niecierpliwie! i na Wasze relacje

tylko, wiesz.. na relacje to będziesz miała chwile poczekać. Mam nadzieję, że uda mi się ją skrobnąć przed wyjazdem.

Stary 2014-04-16, 22:20   #4285
KaMilka4891
Zadomowienie

znów mi pożarło połowę cytowania a co ciekawe, pożera mi tylko w pracy, a na laptopie wszystko ok... :no nie wiem:
basiczek24 ja też już 30 tegoroczna
co do sukienek białych, jasnych, kremowych, sądzę, że póki nie przypomina ona sukni ślubnej to raczej nie ma się czym martwić, sama kiedyś byłam na weselu w sukience beżowe i nikt mnie winem nie chciał oblać

Panna Izabela ja miałam jedną linijkę i żałuję, że nie zrobiłam dwóch, bo się nie mieściłam i głupio to wyglądało, no ale już po ptokach

Monisia05900 my kupiliśmy 120 butelek 0,5 na 80 osób (liczyliśmy z dziećmi) do tego będzie wino (chyba po kartonie=12 butelek) białe i różowe, no i kolorki, czyli Jim Beam, Gin i moze jakieś martini, bo mamcia lubi a i piwo na poprawiny (zwykłe zrobi mój TŻ )

velika tej wódki to Wam zostanie na chrzciny jeszcze wyżej napisałam ile mamy, TŻ chce dokupić jeden karton, bo długie poprawiny będą

MaijaLena witaj
obrączki podobne do naszych, ale my środek mamy z białego złota
suknia boska

Anesthesia super wpis dla rodziców

co do skarpet peelingujących są teraz w Gruponie w promo KLIK

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Coś więcej o mnie, cóż rocznik jak wskazuje login '89
Zaręczyny 25.10.2013
Ślub 4.10.2014
Suknia jest już od stycznia zamówiona, czekam na maj i pierwszą przymiarkę Mój wybór to http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...al-parana.html chociaż jak teraz oglądam zdjęcia Waszych kreacji to zastanawiam się, czy nie jest za skromna ;p
Zawodowo I rok aplikacji adwokackiej, jakby ktoś miał jakieś problemy prawne (nie życzę) to zapraszam
Swoją drogą podziwiam dziewczynę, która ma ślub tego dnia co egzamin wstępny ;p Ja ze swojego wyszłam tak padnięta i z takim bólem głowy, że TŻ ledwie dostarczył mnie do domu i jak padłam do łóżka z tabletkami przeciwbólowymi tak wstałam po 16 godzinach prawie ;p
Witaj coraz więcej świeżynek co oznacz nowe wizje i pomysły
suknia przepiękna

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Witam nowe PMki!

Dziś odezwał się we mnie potwór zniszczenia. Od piątku podwykonawca zaproszeń obiecuje mi, że jutro będę miała brakującą wkładkę i wklejkę. Jutro tuż po pracy jadę do rodziny TŻta, a oni mi mówią dzisiaj, że właśnie wysyłają paczkę!

Mam ochotę kogoś rozszarpać!

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
5 stron, sorry, ale nie ma mowy

Byliśmy w USC, klamka zapadła, Tż będzie miał jednak podwójne nazwisko (uległ ojcu), ja zostaję przy swoim, dzieci będą nosiły moje

Dziś poczułam, że ślub się zbliża (dobrze, że 45 dni przed a nie np. cztery )
eeejjj leniu, aj uczciwie nadrabiam
albo gdzieś się zgubiłam, albo mnie nie było, jakim cudem chłop Ci się zgodził na Twoje nazwisko??
Stary 2014-04-16, 22:24   #4286
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

tylko, wiesz.. na relacje to będziesz miała chwile poczekać. Mam nadzieję, że uda mi się ją skrobnąć przed wyjazdem.
będę cię atakować prywatnymi kanałami i wypytywać o wszystko 5 minut przed ceremonią nawet !
Stary 2014-04-16, 22:25   #4287
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
będę cię atakować prywatnymi kanałami i wypytywać o wszystko 5 minut przed ceremonią nawet !
5 minut przed to Ty już wiesz kogo możesz atakować - żeby relacja na żywo była.

Stary 2014-04-16, 22:28   #4288
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
ja bede wtedy w Barcy na "panienskim" wiec beda sie laczyc myslami z Pmkami z 26tego!!!
Stary 2014-04-16, 22:33   #4289
gornek
Zakorzenienie

Dziewczyny, chyba mam juz wszystko poza majtami :P do piątku powinny dojść pudelka na ciasta i muszka, jutro odbieramy kosze dla rodzicow, dzisiaj spowiedź ale trafiłam na okropnego ksiedza :/ zostalo li isc na depilację w przyszlym tygodniu. Po świętach napisze do jsmerzysty co chce na filmie a czego nie, z zespołem jesteśmy dogadani, podjedziemy tylko na chwile dograć na 100% i zostalo czekanie :P

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:35   #4290
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chyba mam juz wszystko poza majtami :P do piątku powinny dojść pudelka na ciasta i muszka, jutro odbieramy kosze dla rodzicow, dzisiaj spowiedź ale trafiłam na okropnego ksiedza :/ zostalo li isc na depilację w przyszlym tygodniu. Po świętach napisze do jsmerzysty co chce na filmie a czego nie, z zespołem jesteśmy dogadani, podjedziemy tylko na chwile dograć na 100% i zostalo czekanie :P
A u mnie jakoś tak wyszło, że mam.. 3 sztuki. Chcesz jedne?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości