![]() |
#2131 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() ale u nas jest tak, że kąpiel, potem przechodzimy do sypialni, przebieramy w pidżamke, jemy kaszkę na noc i często już w tym momencie śpimy ![]() ![]() TŻ właśnie usypia małą, a ja kminię ![]() ![]() ![]() Ja nie chciałam źle, nawet nie pomyślałam o tym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam przepisu ale zjadłabym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My kapiemy między 19 a 20...potem kaszka i spaćku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2135 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
najpierw cytowanko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moze lepiej nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie znam sie na dentystyce ![]() ![]() ![]() czas porzadkow i kucharzenia to spitolila do domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wydaje mi sie chyba ze jako jedna z nielicznych na watku straaaasznie przywiazujesz wage do tych schematow Cytat:
![]() ![]() ale nie ma takiego typowego latania z jedzeniem caly czas Cytat:
![]() sory, ale jak dla mnie glupota swiata, na twoi miejscu zj.ebalabym ostro! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Raczkowanie
|
hej,
ja się witam i mykam nadrabiać ![]()
#2137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u nas tak jak u ewulki, kapiel, kaszka i spaciu. mycie nijak nie wplywa na moje dziecko ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jak wskakuje pod prysznic to siedze jak to pod pryszncem - chwile - a i tak wydaje mi sie ze tkwie tam wiecznosc i czym predzej pedze do mlodego ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Marsi - udanego wyjazdu, dbaj o siebie i fasolke i Wesolych Świąt! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako ciekawoste powiem wam że ja też jestem już wykąpana i chodzę w piżamie ![]()
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
mlody nie dosc ze mi kaszle 3 tydzien to dzis jeszcze znow pojawil sie katar
![]() ![]() ![]() mialam z nim nie wychodzic bo ponuro bylo ale juz swira dostawal a ze pod koniec dnia wyszlo slonce to poszlismy pielic truskawki ![]() ![]() ![]() przyszlismy, szybka kapiel, kaszka i co? po trzeciej lyzeczce mi zasnal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
A mojemu we wlosy
![]() ![]() Co do kapieli - tez w sumie bylam zdziwiona ta wczesna kapiela u malej, ale pamietam, ze meneq pisala, ze 2h pomiedzy kapiela a zasnieciem to optymalny czas. Ma to zwiazek z oddawaniem ciepla przez cialo?? Pewnie cos naknocilam, ale jakos tak to bylo ![]() U nas tez kapiel+pizamka+mleczko i kimonko ![]() (kiedys po kapaniu jeszcze harcowal, teraz ok 20 zasypia) U nas coraz czesciej samodzielne zasypianie ![]() Dzis znow sie udalo podczas wiercenia na lozku (ja lezalam obok), w ostatnich dniach zasypial po obaleniu butli w lozeczku, coraz rzadziej usypiamy sie z uu. Chyba rzeczywiscie prawda jest, ze dziecko musi do tego dojrzec... |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Dzisiaj zakupy szybko robilismy zaraz lece farbowac hejry (Bokeh posluchalam Cie, kupilam loreal preferences, zobaczymy) a jutro jedziemy ciapongiem nad morze - juz dygamy d.upami z malzem ale coz, mus to mus. Pisalam wam - opierdaczylam malza i chodzi jak w zegareczku ![]() ![]() Yellow strasznie Ci wspolczuje przezyc z tz, nie zaslugujesz na takie cos..... U nas z kapiela tak samo, ba, czasem nawet wole go wykapac zaraz po wstaniu z lozka, zeby wieczorem mi sie nie rozbudzil. Dziewczyny, bo jadymy na swieta, a tam jednoczesnie wesele i chrzciny, czy moge was prosic o opinie nt kiecki??? Troche sie przejechalam, bo pozyczylam dopiero dzisiaj od t., no ale zobaczcie prosze ok? Zaraz dodam foto do k. Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Aha, Maly Nawijek jest absolutnie przefantastyczmy ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2142 |
Konto usunięte
|
Rozdzieliłam łóżka, gwiazdy śpią w jednym pokoju, Dorka na normalnym łóżku dzisiaj! tzn. z barierką, ale dla dużych dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zadomowienie
|
MaJulMi pisalam wczesniej posta ale chyba go w koncu nie wyslalam
![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46065339]Rozdzieliłam łóżka, gwiazdy śpią w jednym pokoju, Dorka na normalnym łóżku dzisiaj! tzn. z barierką, ale dla dużych dzieci ![]() Ale fajnie! Szaja, czyli dobrze zrozumialam, zeby te wit. D przez caly rok dawac? ![]() ![]() Deli fajne zakupy! A cena ![]() ![]()
#2144 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas tż już po wejściu do domu jak wraca z pracy to zajmuje się małym, jak dla mnie jest idealnym ojcem, szkoda, ze takim mężem nie jest... w nocy wstaje ja, chyba, ze jakaś awaryjna sytuacja, to on też wstaje. Nie miałabym serca, żeby wstawał za mnie. Wstaje o 5 rano do pracy, to niech się chłopina chociaż wyśpi. Cytat:
a przygód współczuje Cytat:
Cytat:
![]() no i brawa za samodzielne zasypianie Marsi udanego urlopu i też Wesołych Świąt ![]() U nas dzisiaj było bez popołudniowej drzemki, no ale jak panicz wstał o 10:30 to się wszystko poprzesuwało, całe szczęście już śpi, a dał mi dzisiaj nieźle w kość. Juto chyba idziemy na kontrole i modle się, żeby już nic nie było. Byliśmy w poniedziałek jeszcze raz u lekarza, bo Filip przez weekend robił śluzowate kupy z dużą ilością krwi ![]() ![]() aa mam teraz nowe zamiłowanie, papierowa wiklina haha ubzdurałam sobie, że będę jakieś pierdółki z tego robiła, tylko kiedy?
razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010 ![]() Edytowane przez marta00537 Czas edycji: 2014-04-16 o 20:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Szajus, a wy nie mieliscie pietrowego dla dziewczynek?
Laski wkleje tutaj bo do k.nie mam dostepu z tableta nie umiem za pierona wrzucic fotek uploadfromtaptalk1397675131093.jpg uploadfromtaptalk1397675156630.jpg Powiedzcie mi, widac??? Jak tak, moge isc w tym na weselo/chrzciny??? Sorka za fryz i syf w tle ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak jak już pisałam Oskar potrzebuje ok 2 godz po kąpieli,zaraz po niej w życiu by mi nie usnął dlatego kąpie jak kąpie ![]() Pstryczku-tak,40 minut,ja nie mam prysznica tylko wannę więc co będę sobie relaksu odmawiać ![]() Ależ Was dzisiaj zadziwiam,ho ho ![]() Idę jeść kolację? (którą tym zdziwie? ![]()
![]() |
#2147 |
Lurker ;)
|
Lady ja mysle, ze spoko I JESLI KIEDYKOLWIEK NAPISZESZ, ZE JESTES ZA GRUBA to bedzie wpie.r.dol
![]()
#2148 |
Zadomowienie
|
Lady
![]() ![]() Super wygladasz!!! Jak Ci nie przeszkadza, zeby w czerni na wesele isc to sukienka jak najbardziej ok ![]() Black mam do Ciebie pytanko ![]() ![]()
#2149 |
Zakorzenienie
|
Mala..tak to troszke zabrzmiLo..u nas jakoś tak w tej kolejności co u pstryka i ewulki....
Ale z ta kolacja..to juz przegięcie....nie dosc ze taka pora to.......co masz na kolację ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zadomowienie
|
witam się i od razu mówię, że idę spać
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Czyli widac
![]() ![]() Nie przeszkadza mi czern, bo to w sumie obiad bardziej niz wesele, do 23 tylko, wiec mysle, ze jak najbardziej ok. Troche za duza jest, ale zaloze megawielkipuszap i mysle, ze mi z cyckow nie spadnie ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#2152 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46065339]Rozdzieliłam łóżka, gwiazdy śpią w jednym pokoju, Dorka na normalnym łóżku dzisiaj! tzn. z barierką, ale dla dużych dzieci ![]() super! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chudzina! pewnie, że tak możesz iść ![]()
![]() |
#2153 |
Zadomowienie
|
Lady,ja polecam Londe z serii naturals. stosowałam wiele farb, tych droższych też i jak dla mnie przy Londzie wymiękają! moja fryzjerka jest w szoku, w jakim stanie mam włosy mimo,że non stop teraz farbuję. Poza tym kolory mają cudne i długo się trzymają, garnier to dla mnie porażka pod względem wypłukiwania. jedyny minus to taki, że o ile Londę znajdziesz w każdym sklepie, o tyle tę z serii naturalnych są tylko w drogeriach Natura
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46065339]Rozdzieliłam łóżka, gwiazdy śpią w jednym pokoju, Dorka na normalnym łóżku dzisiaj! tzn. z barierką, ale dla dużych dzieci ![]() O, jaka dorosla!! ![]() Cytat:
My od urodzenia sie tak usypialismy... Cytat:
![]() A z bajzlu fewcia nie bylaby zadowolona ![]() Jak to tak - kolacja po kapaniu? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia!!!! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46065339]Rozdzieliłam łóżka, gwiazdy śpią w jednym pokoju, Dorka na normalnym łóżku dzisiaj! tzn. z barierką, ale dla dużych dzieci ![]() a tak z ciekawosci - wysokie te barierki? u nas musialyby byc conajmniej takie jak w lozeczku bo bym miala schizy ze mlody sobie poprostu w nocy wstanie i przez nie przelezie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to mogę wam tylko pozazdrościć że kąpiel,kolacja i spanie ![]() ![]() ![]() A jem kanapki z serem i ogórkiem świeżym ![]() Do tego przyniosłam sobie Aero karmelowo-czekoladowe ... Mmm pycha ta pianka ![]() Nawijka- dokładnie tak. Dziecko potrzebuje ok 2 godzin na pozbycie się ciepła z organizmu. U nas to się sprawdza.
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
lejdi - ale laska z Ciebie!!!! i gdzie ty widzisz te grube lydki! wez Ty se lepiej okular zmien
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
http://dziecisawazne.pl/9-przepisow-...je-dla-dzieci/ Nawijko, Laurko i reszta
![]() ![]()
#2160 |
Zakorzenienie
|
to teraz "troche" ja
![]() bylam dzis zawieźć ta paczke... ogolnie zaczne od tego ze ludziska (rodziece, uczniowie i nauczyciele) spisali sie na 7+ bo naprzynosili tyle roznosci ze sie w glowie nie miesci. Na poczaku myslelismy tylko o 3 paczkach dla takich najbardziej potrzebujacych rodzin ale przy podziale okazalo sie ze wyszlo 7 takich naprawde mega extra wypasionych duuuuzych reklamowek ![]() kolezanki kupily jeszcze wczoarj polary z pepco (za 5 czy 6 zl!!!), wedlin, kielbas, parowek, slodyczy takze naprawde byl full wypas w tym roku ![]() temu mojemu chloptasiowi zapowiedzialam wczoraj ze paczka jest bardzo ciezka i ze nie da rady jej przytaszczyc sam do domu i ze jutro (czyli dzis ![]() ![]() no wiec zapakowalismy te paczki (oni mieli najwiecej bo w sumie 4 ![]() ![]() ![]() ![]() dojechalismy (sama bym tam w zyciu nie trafila) i od razu jak wysiedlismy to przybiegla do nas ta jego mama i babcia i zaraz wyrywaja mi wszystko z rak ale nie to ze tak lapczywie rzucaja sie na paczki tylko zebym ja bron boze nie dźwigala! ![]() ![]() ![]() otwieraja mi brame, drzwi, pierwsza wpuszczaja, wiecie niby nic ale jednak... no i powiem tak - balam sie strasznie tego ze jak zobacze jak mieszkaja to bede miec lzy w oczach, gulale w gardle itd. Hmmm, spodziewalam sie chyba czegos gorszego, tzn. teraz to nawet mysle ze chyba gdzies podswiadomnie wybrazalam sobie meeeega dramat co by sie moc ewentualnie "milo rozczarowac" i jakos ta wizyte przetrwac ![]() no coz, chalupka jak to chalupka, bez rewelacji, w srodku za to naprawde ogarniete, od razu z dworu maja kuchnie, taka waziutka, tylko szafki i lodowka, nawet stolu nie ma, potem taki maly pokoik i obok taki wiekszy. nie maja nigdzie drzwi a ze siedzialam w tym malym to katem oka widzialam ten wiekszy. ogrzewaja sie koza, ale ten piec jest w stanie fatalnym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od razu na dzien dobry - kawa, herbata? ![]() ![]() ![]() za niedlugo przyszedl jeszcze wujek chlopakow, normalnie niemalze jak swieto, tyle ludziow w domu ![]() myslalam ze bedzie tylko ta mama chlopcow wiec bardziej byc wyciagnela z niej to i owo a tak to mi glupio bylo tak przy wszystkich. ogolnie jakos sobie radza, chowaja świnie wiec co jakis czas maja jedzenie ale to wiadomo, swinia nie rosnie w miesiac a jesc trzeba ![]() ta ciotka wyjezdza do Francji do pracy, zbiera owoce wiec jeszcze z tego maja jakis grosz. siedzielismy, rozmawialismy, naprawde bylo bardzo sympatycznie. skromnie, ubogo bardzo ale naprawde czuc tam taki prawdziwy dom gdzie czasem niektorzy maja palace a tego klimatu domu w domu nie ma ![]() te paczki staly wkuchni, nie bylo zadnego przegladania przy mnie, tylko wszyscy skakali wokolo mnie ![]() mlody rozpakowal ta reklamowke z przyborami i wiecie z czego najbardziej sie ucieszyl? z piora (za 99gr!) ![]() ![]() ![]() ![]() dalam tej babeczce do podpisania zgode na ta wycieczke, bo ona sama to by tego nie rozgryzla, trzeba wytlumaczyc co gdzie wpisac itd no i kazalam wypelnic tez zgode dla tego drugiego chloptasia z 1 klasy. A dyrce naklamalam ![]() ![]() ![]() raz czy dwa razy do roku na swieta nawet Pstryk ma gest! ![]() jak wrocilam to spotkalam sie jeszcze z wychowawczynia tego mlodeszego chloptasia, mowie co i jak, jak bylo, no i o tej wycieczce (tez naklamalam ![]() ![]() ![]() no tylko brakowalo zeby ktos wszedl wtedy do klasy ![]() kurcze, powiem Wam ze fajnie jest dostawac prezenty ale o niebo lepiej jest je komus wreczac! dziekuje za uwage! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.