![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.1
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
|
Kalina
![]() Mój Król ma jasno niebieskie oczy ale wątpie że mu takie zostaną bo po kim ![]() Ej dziewczyny, z którą się umówiłam na niejedzenie chipsów/niepalenie fajek bo moja pamięć mnie zawiodła ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- super, według mnie next obok GAPa ma najlepsze jakościowo ciuchy dziecięce
#2223 |
Zadomowienie
|
Mój syn ma wodniaczki ale bardzo duże, czytałam że do roku się wchłonął, lekarze mowili że do roku, a jedna neonatolog że do 3 mcy i mój syn 15 skończył 3 mce i jest bardzo duża poprawa, ale chodzimy do poradni chirurgicznej z tym. Skierowanie mieliśmy że szpitala, ale pediatra też wypisuje.
Fajnie że się znowu coś tu dzieje na forum Edytowane przez isia4891 Czas edycji: 2014-04-16 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Raczkowanie
|
Bączek dla mojego Bączka jest najlepszą motywacją dla przewrócenia się z pleców na bok.
Podkula nogi, spina się, sadzi i hop! Bączek i boczek za jednym zamachem! ![]() ![]()
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej się wchłonęło. ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Król Karol Leń Wielki Pierwszy ani myśli o obracaniu się ![]()
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oznajmiam, że przez tydzień nie jadłam, skusiłam się tylko w weekend (bo to weekend ![]()
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jesteśmy umówione ale w święta się nie liczy ta umowa, co? Bo na cieście na pewno będzie czekolada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Raczkowanie
|
Konsternacja, cichaj!
Kule, wiedziałam, ze ktoras mnie wsypie :-D
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zadomowienie
|
Punamama mi lekarz jak byłam w ciąży już o tym powiedział, jak się urodził to było widoczne bardzo, nawet pokazywali nam jak mam mu jajeczka układać w pampersie . Często mają chłopcy tylko w jednym jaderku wodę, u nas w dwóch ale jest dużo lepiej. Jeszcze są różnych rozmiarów, ale czekam cierpliwie, aż się wchloną .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie- bardzo mnie zaciekawiło
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...html?piano_t=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Raczkowanie
|
No, hm.. Tak połowicznie. Bo ograniczyłam znacznie, ale czasem zdarzy mi się w nocy wyskoczyć na balkon...
![]()
![]() |
#2237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie bylo mnie, ale choroba nas dopadla, tzn.mnie i meza i tak sie meczymy juz 3dzien. Ja dzisiaj dostalam antybiotyk, bo paracetamol mi nie pomaga, a bol glowy mam taki,ze chyba oszaleje za moment. Dzieki Bogu dziec zdrowy (jeszcze) i mam nadzieje, ze tak zostanie ![]() A co do koloru oczu Alek ma piekny, blekitny, a ja i maz mamy trawiastozielone ![]() ![]() ![]()
20.12.2013 - Alek ![]() Edytowane przez Le La Czas edycji: 2014-04-16 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- :d
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
Kiedy w nocy tak fajnie, ptaszki śpiewają, dość ciepło jest, cicho, ładnie pachnie... No idealny moment na fajeczkę i kontemplację
![]()
![]() |
#2240 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
A i zapomniałam się pochwalić - Adaś dziś był ważony i mierzony. Aktualne wyniki to 6100 g i 63 cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Gang Iren
|
Jakbym miała pewność, że do fajek nie wrócę, tzn do palenia nałogowego, to bym chciała palić okazjonalnie
![]()
#2243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mąż miał urlop i spędziliśmy sobie ten dzień we trójkę
![]() Byłam u diabetologa i z cukrzycą całkiem się już pożegnałam. Z tej okazji położyłam Tymka trochę wcześniej i wypiłam właśnie winko ![]() Chustowe mamy! Zerknijcie proszę na moje zdjęcia i powiedzcie jak to wygląda, co i jak trzeba poprawić. Spuśćmy proszę zasłonę milczenia na te zacieki na lustrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() ale jestem dzisiaj umordowana:/ wczoraj pisałam że miałam problemy z karmieniem i że już jest lepiej .. a tu dzisiaj znowu mnie złapało ale takie kłucie!! nieraz wolę nic nie pisać że coś mi się polepszyło itp żeby "nie zapeszyć" a raczej żeby się później nie rozczarować.. w dodatku jeszcze nie byłam na tej wizycie laktacyjnej tzn byłam pod poradnia ale w końcu nie skorzystałam,. za pierwszym razem były w niej zajęcia (szkoła rodzeniea) i czekałam ale w międzyczasie miałam inną wizytę u lekarza a później jak poszłam tam znowu to też czekałam i już miałam wchodzić, ale w przyszła para z noworodkiem po poradę, dziewczyna miała chyba problemy z karmieniem i stwierdziłam że im bardziej się przyda wizyta więc zrezygnowałam i wpuściłam ich..a sama już nie miałam czasu czekać aż skończą bo byłam jeszcze umówiona do dentysty. może tam jeszcze wybiorę się w tym tygodniu. w każdym razie u dentysty w sumie luz (spodziewałam się katastrofy przez kp i moją ubogą dietę a tu miła niespodzianka). w domu natomiast czekała mnie rozhisteryzowana córka, próbowałam ją odzwyczaić od noszenia i przyzyczauć do spania bez jeżdżenia (żeby później nie było problemów z łóżeczkiem), ale skończyło się porażką a wieczorem jeszcze kolką. usypialiśmy ją ponad 1,5 h (praktycznie przy ciągłym krzyku). poza tym jeszcze boli mnie gardło od wczoraj i jak mi nie przejdzie do jutra wieczorem to jadę po coś mocniejszego do lekarza, nbie będę się męczyła pastylkami do ssania i płukankami:/ co do tego D-MER , na bank mam to ![]() a co do fajek - ja sporo paliłam przed ciążą, ale nawet teraz nie próbuję, bo najpeawdopodobniej wróciłabym, ponieważ uwielbiałam palić ![]() oo właśnie wcięło mi odp! właśnie dlatego nie lubię tego na wizażu bo już kilkanascie razy mi wcielo odp!!! bez kopiowania ani rusz a i tak nie zawsze pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zadomowienie
|
Idaikot nie znam się ale tu czytałam, że może być nabyty http://portal.abczdrowie.pl/wodniak-jadra.
Z drugiej strony warto skonsultować. Teraz sobie uzmysłowilam , że przed szczepieniem, u neurologa i w poradni neonatologicznej moje dziecko zawsze było badane w pampersie więc nikt tego nie zauważył... |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też początkująca chustująca, ale jedyne co ja widzę to to, że kolanka powinny być chyba minimalnie wyżej, mają być wyżej niż pupa. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Zadomowienie
|
Mnie kusi puścić dyma z cieniasa ale nie mogę bo pół roku trulam mężowi, że śmierdzi fajkami i żeby rzucił dla syna
![]() Po pepkowym rzucił. |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Brrr, właśnie sobie przypomniałam ten koszmar. ![]() Mój też miał granatowe, teraz robią mu się szare. Ja mam szaro-zielone, to pewnie będzie miał oczy po mnie. Adaś właśnie został nakarmiony i zasnął. Oby spał do rana. ![]() Ale pewnie obudzi się po 3, jak to ostatnio ma w zwyczaju. Gdzie moje dziecko przesypiające noce? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie piękna pogoda. A Jaś ma znowu katar ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do chust- ja nie wiem. Ale coraz częściej myślę o zakupie chusty lub nosidełka. Potrzebuję czasem wolnych rąk, żeby coś w domu zrobić. Cytat:
Cytat:
Dziewczyny noszę się z zamiarem przejścia na pieluchy wielorazowe. Polecicie mi coś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.