Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-16, 22:44   #4291
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
A ja dziś kupiłam koszyczki ratunkowe Nie było to w moich planach, bo z naszego wątku się o nich dowiedziałam i nie żałuje Kupiłam w Jysku. Była promocja. 15 zł za 1
wiedziałam ostatnio, że po coś miałam tam iść właśnie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
To może jutro? Albo pojutrze? Masz paski już kupione? Jak będę wiedziała że nie będę jedyną kawoholiczką bez kawy danego dnia, to może mi się uda przemóc (po poprzednim wybielaniu w gabinecie, już nastepnego dnia piłam kawę, z duuuużą ilością mleka, przez słomkę nie mogłam się oprzeć gdy zobaczyłam ludzi w biurze z ich dawkami kofeiny )
Ja musze szybko się zmotywować- ślub brata za 13 dni!
czeeeeekaj ja ich jeszcze nie kupiłam haha
widzisz jaka opóźniona jestem

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Te drugie zamówiłam na sarenza. Polowałam na mój rozmiar jak lew
Wygoda ponad wszystko, tak sobie wmawiam, bo ta La Boda za piękna nie jest Jak z góry się na nią patrzy nie jest źle. Pocieszam się, że najwięcej będzie widać czubki, a nie ten obcas.
Zdjęcia wrzucam na Twoją odpowiedzialność, bo są ohydne
Mam te, tylko całe gładkie bez żadnych aplikacji i kokard. Obcas 5 cm.

W związku z tym, że będę mieć prawdopodobnie różne wysokości obcasów butów - różnica ok. 2 cm, czy jakoś będzie to bardzo wpływało na komfort noszenia sukni, gdy będę miała ubrane te niższe obcasy ??
Tyś chyba jeszcze nie widziała ohydnych butów
Poniżej dla przykładu - ODPOKUTUJ swoje słowa

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my się właśnie zdecydowaliśmy na zespół do kościoła - 3 dziewczyny + gitara + skrzypce marzyły mi się skrzypce
może przeboleję jakoś te 500 zł
ee cena jeszcze ok!
choć ja tak mądruję bo nasz zespół zapewnia też oprawę muzyczną (5 x skrzypce) na ślubie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja też chyba zamawiam conversy nawet nie tyle co na przebranie (choć pewnie i tak będzie ) to na latanie w dniu ślubu podczas przygotowań i później już na co dzień. prawdopodobnie nie będę zamawiać tych z personalizacją (trochę za drogie), ale ostatnio wypatrzyłam fajne różowe w promocji za 199zł i chyba wezmę teraz mam miętowe i brakuje mi innego koloru
ja myśle o conversach na sesję i na resztę życia
a gdzie w takiej cenie znalazłaś?

Atomoowka ja planuję na drugi dzień baleriny skórzane sobie zakupię, a dodatkowo wezmę je na wesele w razie W

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:46   #4292
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Ze spraw ode mnie właśnie umówiłam się z manikiurzystką
8 maja będziemy kombinowały co tu zrobić z moim pazurami

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Wczoraj padłam! Serio, jak wyszliśmy o 7:00, to z króciutkim wstąpieniem na obiad w biegu do domu wrócilismy po 23. :mdleję:

Dzisiaj jednak śpieszę z updatem 10 dniowym!

- wczoraj na tańcach szaleństwo - nasz instruktor w ramach niwelowania strachu przed nieznanym (czyt. salą inną niż taneczna) kazał nam tańczyć w każdym możliwy pomieszczeniu.
Śmiechu było co nie miara, zwłaszcza, że.. ja serio mam problemy z orientacją chyba i jak już róg nie jest tym rogiem co zawsze to ja nie wiem co robić.
Poza tym.. prawie zabiliśmy kwiatka i skopaliśmy drzwi.
Aaaaaa, poszedł tez pewien pomysł: instruktor zaproponował byśmy w piątek przed ślubem umówili się na naszej sali i tam ostatecznie poćwiczymy.

- ostatnie organizacyjne spotkanie na sali za nami. Mamy właściwie ustalone WSZYSTKO. Pozostało podać ostateczną licze gości (my już wiemy), ale możemy to zrobić na 6 dni przed oraz zawieść graty pod tytułem alko i inne śmieci. Był też z nami na spotkaniu nasz DJ.
Ogólnie bardzoooo pozytywnie i jeśli chodzi o organizację od strony sali i DJ (w ogóle Manager i Dj się znają od iluś lat i świetnie dogadują) to jestem na prawdę spokojna.

- kupiłam dzisiaj narzutko/kubraczek w razie niepogody. Nie jest to może dokładnie to czego szukałam, ale.. skończyły mi się sklepu do odwiedzenia. Wzięłam więc co mi w miarę pasowało i było w idealnym kolorze. O tyle fajne jest to coś, że spokojnie znoszę po slubie. Jutro postaram sie pstryknąć fotkę, bo nie mogę znaleźć w necie.

- Wczoraj dostaliśmy ostatnie info i ty sposobem zamknęła nam się lista gości. Mam nadzieje, że taki skład pozostanie i żadnych roszad już nie będzie.
Przed chwilą ostatecznie też rozsadziliśmy gości, więc kolejny punkt do przodu.

Stan na dzisiaj:
DO ZROBINIA:
Bielizna dla Pana Młodego
Krawat dla Świadka
Zrobisz szkalaneczki z kryształkami
Wyjściowe parasolki – pożyczyć od Mamy
Ustalić szczegóły dot. godzin i organizacji dnia ślubu z rodzicami i świadkami
Przekazać informację o ostatecznej liczbie gości oraz ustalić ostatnie szczegóły
Wydrukować winietki i tablice rozsadzenia gości
Przygotować kosmetyczkę, ubrania i buty na niedzielę oraz wszystkie potrzebne rzeczy na sobotę i niedzielę
Zrobić hybrydy
Fryzjer - TŻ
Drobne zakupy: agrafki

Rogal na gębie non-stop!
Normalnie z wypiekami na twarzy to czytałam, tak się podekscytowałam aaaaaaaaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Dla mnie płaskie w dn. ślubu są całkowicie wyeliminowane Będę cierpieć na własne życzenie..
BTW. Dziewczyny, a co z ciągnącą się suknią po ziemi?? Jak Wy cchcecie zamienić obcasy na coś płaskiego? szkoda kieecki
Kochana ja wiem,że suknia będzie wyglądała jak czarna szmata a i pewnie będzie niewygodnie ale co innego zrobić ja ja na prawdę mam takie nogi, uwierzcie mi.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dzięki
Co do butów: próbowałaś je rozchodzić na mokro? może wtedy się dopasują lepiej do stopy? Na potem dobrze by było gdybyś miała buty w podobnej wysokości, żeby sukni po ziemi nie targać. A jak i ta opcja odpada to brałabym baleriny... chociaż ja generalnie jestem przeciw schodzeniu tyle cm w dół.
One są rozchodzone, kupiłam je już dawno więc latam w nich po domu co jakiś czas, ale jak znam siebie może być ciężko nawet w takich w teorii sprawdzonych. Mam jedne kochane buty, wysokość podobna ( w sumie nawet wyższe) ale to korkowe koturny z czarnymi paskami.

Cytat:
Nie przepadam za frenchem.
Myślałam o jakimś jasnym, neutralnym kolorku i zdobieniu na jednym paznokciu.
Jak poniżej, tylko zdobienie nie na wszystkich.
O ja też mam to w inspiracjach

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Jako opcja awaryjna wyglądają na wybawienie dla zmordowanych stóp Sama ostatnio zaczęłam myśleć nad jakimiś balerinami-szmaciakami, żeby przebrać np. ok. 2giej jak już nogi będą mdleć.

Ale super! To musi być fajne uczucie jak jednego dnia z 80 pewnych gości robi się 100
Oj żebyś wiedziała, cały dzień się dziś cieszę z tych gości

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ale jestem podekscytowana dniem 26.04 czekam na tę sobotę niecierpliwie! i na Wasze relacje

Oj ja też i to strasznie, tym bardziej, że tego dnia też mamy spotkanie na sali z degustacją dań a wieczorem panieński.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:48   #4293
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

ja myśle o conversach na sesję i na resztę życia
a gdzie w takiej cenie znalazłaś?
stacjonarnie w sklepie heavy duty
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość

Oj ja też i to strasznie, tym bardziej, że tego dnia też mamy spotkanie na sali z degustacją dań a wieczorem panieński.
będzie party
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:49   #4294
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Zostało mi 26 dni a ja nie mam bielizny ślubnej gdzie kupowałyście swoje ? polecacie jakiś sklep ?
Mam gorset w serducho... tylko bardotka będzie pasować ?
ja zamawiałam ze strony reserved, prosta biała bardotka bez żadnych zdobień, do tego białe bezszwowe figi jestem naprawdę zadowolona

Cytat:
Nachodziłam się za stanikiem nie powiem, nigdzie nic na mnie nie było. Jak już się pogodziłam z faktem, że pójdę goła i wesoła to znalazłam.

Ja mam firmy gorsenia o taki:
http://sklep.gorsenia.pl/model/17775...otka_k084.aspx
Tez mam gorset w serducho (dość głębokie), suknia kończy mi się nisko pod pachami i na plecach i pasuje. Nic nie wystaje, fajnie zbiera biust no i rozmiarówkę mają dobrą (ja mam 70H)
Kupowałam stacjonarnie w Łodzi, ale tego co widzę tylko własnie tu i w okolicach mają sklepy stacjonarne.
ładny biustonosz

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Justyna.kociaczek witaj widać różnica wiekowa między Tobą a Twoim TŻ jest taka sama jak między moimi rodzicami a ja dodam że mój jest rok młodszy ode mnie hehe
Egzamin w tym samym dniu co ślub wow!!! już trzymam za Ciebie kciuki
Poka poka sukienkę
mój tż też jest ode mnie młodszy o rok, a dokładniej 9 m-cy :P ale jest dojrzały jak na swój wiek

Cytat:
Napisane przez wioleta20 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny moge dolaczyc?
Jestem PM 2016, wczoraj zalatwilismy orkiestre i sale. Kurcze tak wam zazdroszcze ze macie wesele w tym roku
Niestety nas finansowo nie stac aby miec szybciej niz w 2016.
Chetnie sie u was poudzielam jezeli tylko wyrazicie zgode
witaj

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Kiedy go kupowałaś? Pytam, bo byłam dziś w Biedronce i rozmawiałam z kierowniczką i ta powiedziała, że jest on tylko dostępny przed Bożym Narodzeniem....
ja też pojechałam dziś specjalnie, ale nie było.. spytałam pracownicy, ale spojrzała na mnie dziwnie i powiedziała, że jedyny różowy szampan jaki mieli, mają to szampan dla dzieci ;/

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
To i ja się przyłączę jeżeli pozwolicie
Witam wszystkich
Widzę, że przygotowania do ślubu idą pełną parą, co do szybkości w organizacji wesela, to nam od zaręczyn do ślubu minie ok. 11 miesięcy a ja mam wrażenie że to i tak przygotowania w ekspresowym tempie. Aczkolwiek w zasadzie najważniejsze rzeczy załatwiliśmy w jeden wieczór, 5 dni po zaręczynach
witaj

Cytat:
śliczny manicure, sama go sobie zapisałam w inspiracjach
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:51   #4295
gornek
Zakorzenienie

Ijaa pewnie, chętnie przyjmę zbędne majty hahaha :P a ja mam problem z majtami, bo szukam błękitnych a nigdzie nie ma

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:54   #4296
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Bardzo ładne są te koszyczki. Chciała je kupić do łazienki do mieszkania, ale bałam się, że namokną i zgniją. A moim zdaniem tego typu rzeczy nie pasują do innych pomieszczeń.
Ja mam jeszcze 2 takie same, które kupiłam z 1,5 roku temu i mam u siebie w pokoju Chowam tam kosmetyki

Cytat:
Bardzo ładne
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:56   #4297
Kate Noir
Zakorzenienie

hej

Wpadłam by się zameldować! Niestety nadal nie ogarniam niczego i do tego jestem lekko chora (czyli non stop jęczę).

Byłam na wizycie u ortodontki i cofam wszystko co wcześniej napisałam Okazuje się, że jak komuś zależy to idzie przyśpieszyć kurację, także jest plan na 3 miesiące : wyrównanie zębów w lini- stagnacja- zdjęcie

ijaa i mała czarna - nie mogę się doczekać
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:56   #4298
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ijaa pewnie, chętnie przyjmę zbędne majty hahaha :P a ja mam problem z majtami, bo szukam błękitnych a nigdzie nie ma
Kurde to chyba nie pomogę.. mam białe, ecru i różowe.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 23:05   #4299
ewaden
Raczkowanie

gornek, a może takie? z etam
http://en.etam.com/lingerie/the-coll...le-198328.html
http://en.etam.com/lingerie/the-coll...u-oxygene.html
http://en.etam.com/lingerie/the-coll...hong-blue.html
http://en.etam.com/lingerie/the-coll...ster-blue.html
mają sklep między innymy w Arkadii
lub intimissimi
http://world.intimissimi.com/product...ategoryId=4886
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 23:05   #4300
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość

zajrzyj do pepco
Stary 2014-04-16, 23:14   #4301
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w temacie butów: to ja kupiłam dzisiaj takie na wesele, na które idziemy w maju niby nic szczególnego ale są b. wygodne
piękne są gdzie kupowałaś?

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość

W związku z tym, że będę mieć prawdopodobnie różne wysokości obcasów butów - różnica ok. 2 cm, czy jakoś będzie to bardzo wpływało na komfort noszenia sukni, gdy będę miała ubrane te niższe obcasy ??
tez sie wlasnie nad tym zastanawialam.. nie chce wycierać suknią podłogi, obcas slubnych będę mieć 6, a na przebranie mam baleriny z 3 cm obcasikiem. mam nadzieje ze kolosalnej roznicy to nie zrobi

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość

Co do butów na przebranie ja serio nie wiem co mam zrobić.
Mam obcas 6 cm niby nie dużo ale moje stopy nie lubią butów, praktycznie wszystkie mnie obcierają. No i jest raczej pewne, że w tych głównych nie wytrzymam do rana, więc zostają mi dwie opcję;
a) łazić potem na bosaka odpada
b) kupić jednak coś na zmianę. Bo choć przez długa suknie na pewno będę potem deptała po niej, no ale jak ma wylądować na bosaka to już wole coś płaskiego, wypróbowanego mieć.
No i teraz co kupić? Z chęcią założyłabym moje zwykłe trampki wiem, że są wygodne no ale trampki? Może kupić baleriny? No ale nie mam gwarancji, że będą wygodne.
jestem w identycznej sytuacji, i kupilam wlasnie biale baleriny na 3 cm obcasie , mam nadzieje ze jakos to będzie.

ijaa to i mi daj jedne pary majtorków

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-16, 23:19   #4302
gornek
Zakorzenienie

Ewaden super, jestes wielka jutro podlece do Arkadii 😘😘 nie pomyslalam o tym s czesto kolo etam przechodzę.

Stary 2014-04-16, 23:25   #4303
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

eeejjj leniu, aj uczciwie nadrabiam
albo gdzieś się zgubiłam, albo mnie nie było, jakim cudem chłop Ci się zgodził na Twoje nazwisko??
Oj tam leniu, zalatana jestem

A zgodził się, nało tego - sam zaproopnował

Cytat:

Moja psiapsiółka zdjęła buty na obcasie (a z 8cm miała). Nogi jej spuchły i już założyć nie mogła. Nie będę opisywać jak dół tej biednej princeski wyglądał po weselu. :mdleję:
No właśnie tego się boję :/ Postaram się nie zdejmować...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 23:30   #4304
gornek
Zakorzenienie

Ja mam na tyle skrócona suknie, ze po zmienie butow nie będę zamiatała podłogi, zresztą 2 raz na przymiarkach bylam z butami na zmiane , żeby wiedziala ile max skrócić :P lece spac, bo jutro praca a po pracy trzeba kosze odebrac i zobaczyć te majty. Milej nocki

Stary 2014-04-16, 23:41   #4305
rossifumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
A co do roczników, ja 83 a Moje Kochanie 79, czy ktoś tu jest starszy??
Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość

Witam trzydziestolatków z plusem
Czy można jeszcze zapisać się do klubu trzydzieści+ ?
Ja rocznik 79, TZ 78 Starszaki z nas

Cytat:
4.10.2014
Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
pewnie że tak
ja ślubuje prawie w listopadzie to czuje się tutaj tak jakbym brała ślub w 2015

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

o no proszę musiała mi gdzieś ta wiadomość umknąć a gdzie bierzecie ślub?
Ja ślubuję 04.10. Proponuję założyć podgrupę: PM-ki IV kwartału

Dziś dzień butowy, więc podrzucę od siebie: w biegu zajrzałam dziś do Badury. Widziałam tam piękne czółenka/szpilki w kolorze biało/niebieskim . Jak je zobaczyłam to zaczęłam żałować, że mój kolor przewodni, to nie niebieski http://badura.pl/products,czolenka,37976,2201-69-278-p

W Jaqueline Riu widziałam też spory wybór białych żakietów - jeśli któraś z Was szuka - polecam zajrzeć.

My w końcu zdecydowaliśmy się na Dj'a. Dzięki Cornflower Girl , która dała kontakt .
Ciągle wybieramy fotografa. Ja cisnę na droższą opcję, TŻ na razie jest twardy. Ale kropla drąży skałę i wieżę, że postawię na swoim
Sukienka wybrana, będzie jednak Gala Casablanca (wersja z samym bolerkiem, ale innym niż z kompletu. Po Świętach idę na branie miary i daję zaliczkę. http://www.galasuknieslubne.pl/cassablanca.php
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (81,8 KB, 27 załadowań)
Stary 2014-04-17, 00:07   #4306
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

cornflower_girl moja Ty kochana pomocna duszyczko czekam na odpowiedź od tych "projektantów" i zobaczymy co mi odpiszą, a na pw wyślę Ci linka z ich propozycjami (czcionkami) z góry dziękuję

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my się właśnie zdecydowaliśmy na zespół do kościoła - 3 dziewczyny + gitara + skrzypce marzyły mi się skrzypce
może przeboleję jakoś te 500 zł
Ale fajnie na pewno będzie rewelacja, tym bardziej że w kościele to echo super niesie po murach Mnie to się marzył kwartet no ale wybór padł na skrzypce duo chociaż troszkę się obawiam czy dadzą radę bo to plener więc "się okaże"

Lemon_Drop bardzo ładne buciki

ijaa fajnie że tak wszystko dopinane jest na ostatnie guziczki- zazdroszczę że tylko 10 dni i będzie TEN DZIEŃ
A pazurki mnie się podobają- sama myślę o podobnych, właśnie takich delikatno-naturalnych

mojakaren ooo żesz w morde ale sexi buciki te włochate wymiatają wyglądają jak kopytka koziołka matołka

Atomoowka za manikiurzystkę i fajnie że lista gości się zapełnia

Kate Noir wracaj do pełnego zdrówka i trzymam kciuki za kurację

rossifumi suknia

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-04-17 o 00:09
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 00:27   #4307
mala_czarna_21
Zakorzenienie

9 dni do ślubu !!

chyba zaczyna to do mnie docierać! Ale powiem Wam jedno: zero stresu!! Bardziej uciecha, że to się już dzieje i lekkie podniecenie

Usadziliśmy gości, wydrukowaliśmy menu i numery na stoły, pozostała tylko tablica informacyjna o usadzeniu i to tyle w temacie papierniczym

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 05:36   #4308
cude
Zadomowienie

Zajrzę do Was dopiero po Świętach, więc życzę Wesołych Świąt!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 06:50   #4309
madzixx88
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Melduje, ze zyje i o Was pamietam u nas ostatnia prosta, do slubu zostalo 16 dni w sobote mialam panienski, sie dzialo skrobne w klubie wieczorkiem z uslugodawcami mamy juz wszystko omowione a w przyszla srode mam II przymiarke, nie moge sie doczekac az zobacze moja suknie dopasowana wczoraj kupilismy ferrero rocher na winietki i musze sie zabrac za drukowanie wczoraj tez skonczylam serie 3 kwasow-buzie mam mega gladziutka i modle sie, zeby nic niespodziewanie nie wyskoczylo, trzymam diete-zadnej czekolady i chipsow

Witam nowe Pmki i gratuluje wszystkich zalatwionych spraw kwietniowe Panny Mlode-zaraz Ten Dzien !!!!

Uciekam do pracy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 06:59   #4310
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Melduje, ze zyje i o Was pamietam u nas ostatnia prosta, do slubu zostalo 16 dni w sobote mialam panienski, sie dzialo skrobne w klubie wieczorkiem z uslugodawcami mamy juz wszystko omowione a w przyszla srode mam II przymiarke, nie moge sie doczekac az zobacze moja suknie dopasowana wczoraj kupilismy ferrero rocher na winietki i musze sie zabrac za drukowanie wczoraj tez skonczylam serie 3 kwasow-buzie mam mega gladziutka i modle sie, zeby nic niespodziewanie nie wyskoczylo, trzymam diete-zadnej czekolady i chipsow

Witam nowe Pmki i gratuluje wszystkich zalatwionych spraw kwietniowe Panny Mlode-zaraz Ten Dzien !!!!
Wow, gratuluję diety! Ja też nawilżam twarz, ale na razie efektów zbyt nie widać

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
9 dni do ślubu !!

chyba zaczyna to do mnie docierać! Ale powiem Wam jedno: zero stresu!! Bardziej uciecha, że to się już dzieje i lekkie podniecenie

Usadziliśmy gości, wydrukowaliśmy menu i numery na stoły, pozostała tylko tablica informacyjna o usadzeniu i to tyle w temacie papierniczym

Zazdroszczę braku stresu! Jak Wy to robicie? Ja cała jestem sztywna ze stresu, wyglądam jakbym połknęła kij.
Ciągle nie mamy usadzonych gości. Sadzacie rodziców czy świadków obok siebie? Siedzicie przy osobnym stole czy razem z najbliższymi?

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze 2 takie same, które kupiłam z 1,5 roku temu i mam u siebie w pokoju Chowam tam kosmetyki
No właśnie - kosmetyki! Czyli nadają się do łazienki.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:14   #4311
Lusiija
Zadomowienie

Hej hej
Zastanawiam się nad jednym. Wynajmując sale podaje się ilość gości i za nich się płaci ale czy w tych obliczeniach mam dodać siebie i TŻ czy jak to jest???

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 115 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-04-17 o 07:15
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:27   #4312
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
piękne są gdzie kupowałaś?
Kupowałam stacjonarnie, ale widzę że są też na all KLIK

rossifumi witam starszaka
Piękna suknia i buty!

Hej Madzixx! myślałam wczoraj o Tobie czekam na relację z panieńskiego

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Hej hej
Zastanawiam się nad jednym. Wynajmując sale podaje się ilość gości i za nich się płaci ale czy w tych obliczeniach mam dodać siebie i TŻ czy jak to jest???
Oczywiście że tak jeszcze się nie spotkałam żeby sala sponsorowała PM
Stary 2014-04-17, 07:29   #4313
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Kupowałam stacjonarnie, ale widzę że są też na all KLIK

rossifumi witam starszaka
Piękna suknia i buty!

Hej Madzixx! myślałam wczoraj o Tobie czekam na relację z panieńskiego

Oczywiście że tak jeszcze się nie spotkałam żeby sala sponsorowała PM
Niby tak ale ilość gości to gości xD
To niedobrze bo zamawialam 50 osób liczylam na max 60 a wyszło mi 66

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.
Stary 2014-04-17, 07:36   #4314
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak ale ilość gości to gości xD
To niedobrze bo zamawialam 50 osób liczylam na max 60 a wyszło mi 66

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.
PM to też goście. Goście na sali. I obsługa (foto, kam, muzyka) też się liczy, bo muszą coś zjeść (chociaż ja mam obsługę w cenie ).
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:40   #4315
mojakaren
Zakorzenienie

rossifumi kurcze te buty faktycznie wymiatają - bardzo fajne nawet tak do chodzenia

no i suknię masz oczywiście przeuroczą

mala_czarna_21 ale fajnie, że tak pozytywnie bez stresu przeżywasz te umykające dni

madzixx88 a jakie kwasy robiłaś, że uzyskałaś takie efekty? i ile wcześniej trzebaby zacząć te serie?

Miłego dnia

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:41   #4316
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
PM to też goście. Goście na sali. I obsługa (foto, kam, muzyka) też się liczy, bo muszą coś zjeść (chociaż ja mam obsługę w cenie ).
Ah no tak ich też mam policzonych No to trochę poszalalam xD ....

Stary 2014-04-17, 07:44   #4317
madziara889
Zakorzenienie

Witam nowe PMki
Chyba w sobotę przyatakuję Tż o zaproszenia. Mam wybrane 3 rodzaje ale chcę to z nim skonsultować.

Cytat:
4.10.2014
Ślubujemy tego samego dnia O której macie ślub?

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
owszem,bo nietaktowanie sie ubrala. osobiescie ja nie, ale moja swiadkowa na pewno by jej cos porzadnie poweidziala.
Mówisz poważnie? Dla mnie takie zachowanie jest bez klasy
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:45   #4318
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
w ostatni weekend
Obleciałam wczoraj 2/3 Biedronek u mnie w mieście, w jednej go nie mieli, w drugiej były tylko 4 butelki... trochę mało, potrzebujemy ok. 12.
Dziś zahaczę o trzecią, może na "raty" się uda skompletować

Lg, Opium super buty!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:53   #4319
rossifumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Witam nowe PMki
Chyba w sobotę przyatakuję Tż o zaproszenia. Mam wybrane 3 rodzaje ale chcę to z nim skonsultować.

Ślubujemy tego samego dnia O której macie ślub?

Mówisz poważnie? Dla mnie takie zachowanie jest bez klasy
Madziara889, ja też 04.10. Godz. 14:00
Fajnie, że jest nas więcej.
Stary 2014-04-17, 08:34   #4320
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
9 dni do ślubu !!

Niech to będzie już!!

Cytat:
Hej hej
siebie i Tż też liczycie

Ostatnio wciąż wysypuje mnie na brodzie A było już tak dobrze... Zmienili opakowanie mojego ulubionego podkładu, ciekawe czy w składzie też czegoś nie popieprzyli, obwiniam go albo puder brązujący, bo ten który używałam wczesniej został wycofany i wzięłam z tej samej firmy ale już inny... Ale mnie to wkurza, żeby to jeszcze były małe pipki, ale to te duże, po których zostają przebarwienia

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE - POTRZEBUJĘ ŚREDNIO KRYJĄCEGO PODKŁADU, MOŻE NAWET TROCHĘ MOCNIEJ KRYĆ, ALE NIE MUSI, TAKIEGO KTÓRY NIE ZAPYCHA!!

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-04-17 o 08:37
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości