Rossmann cz. XXI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-16, 23:23   #4171
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Rossmann cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Rowniez mam na oku Healthy Mix, do tego podkład L'Oreal True Match. Moze jeszcze sie skusze na Rimmel Wake me up lub krem CC z Bourjois.

Oba świetne polecam

Już sobie zanotowałam że od 22 rusza zniżka w Rossmannie tak jeszcze dopytam to tylko na kolorówkę - twarz ? czy wszystko? Gubię się już tutaj
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 23:25   #4172
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
Mam właśnie tłustą (chociaż ostatnio się uspokoiła), ale ja nie zamierzam używać do twarzy .

Ostatnio szukałam b.jasnego podkładu w R. i jedyne, które są naprawdę jasne to Maybelline Affinimat, Astor - ale teraz nie pamiętam który i Miss Sporty So Clear. Miss Sporty miał beznadziejne opinie, Astor był za drogi, więc skusiłam się na Maybelline, ale nie wiem czy mogę go polecić. Średnio kryje, matuje, nie ciemnieje, ale bardzo podkreśla suche skórki, wysusza i jest nietrwały.
Za długo go nie testowałam, bo stwierdziłam, że zaprzestaje używania podkładu na okres wiosenno-letni .
Miss sporty nie kryje i bez dobrego utrwalenia pudrem nie wytrzyma na twarzy godziny. Ja bym zwróciła uwagę na podkład under twenty kryjący który po dokładnym rozsmarowaniu jest całkiem ok. A jeżeli naprawdę jasny potrzeba to na myśl przychodzi mi maybelline whitening dostępny na allegro albo też revlon. BB krem eveline zielony też jest niezły ale ciemniejszy.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 23:25   #4173
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzepeczka Pokaż wiadomość
Mój ulubieniec to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...0-procent.html
Na koncu ma taka jakby twarda, niewyginajaca sie gabeczke. Trwaly, nie odbija sie na powiece. Nie umiem robic kresek tymi z miekka końcówką i poki co nie trafilam na nic lepszego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ten też również polecam ma twardszy i grubszy pędzelek od Celebrities
Stary 2014-04-16, 23:29   #4174
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Oba świetne polecam

Już sobie zanotowałam że od 22 rusza zniżka w Rossmannie tak jeszcze dopytam to tylko na kolorówkę - twarz ? czy wszystko? Gubię się już tutaj
Podklady, korektory, róże, pudry
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 23:40   #4175
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez agata0212 Pokaż wiadomość
A jakie tusze? Podpowiedź cos ja osobiście uwielbiam Max factora 2000 calorie ale teraz z chęcią wyprobowalabym cos innego tylko niewiem co a szkoda kasy na bubel
Też lubię 2000 Calorie poza tym lubię-z tańszych żółty Lovely,z droższych Maybelline Colossal i Maybelline Volume Express-ten od lat używam
Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
więc dla utrwalenia:
22-27.04 Rossmann -49% na podkłady,pudry,korektory, róże
28.04-5.05 Natura -40% na całą kolorówkę

Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 23:56   #4176
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Podklady, korektory, róże, pudry

Trochę szkoda, puder mam jeden ulubiony z resztą niedawno kupiony róż niezmiennie jeden i ten sam a podkład (Healthy Mix) bardziej opłaca mi się kupić gdzie indziej Przydał by mi się za to tusz, eyeliner, szminka...

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Też lubię 2000 Calorie poza tym lubię-z tańszych żółty Lovely,z droższych Maybelline Colossal i Maybelline Volume Express-ten od lat używam

więc dla utrwalenia:
22-27.04 Rossmann -49% na podkłady,pudry,korektory, róże
28.04-5.05 Natura -40% na całą kolorówkę

Ja także bardzo lubię te tusze

Baaaardzo dziękuję już wszystko wiem Chyba jednak bardziej opłaca mi się jechać do Natury

Edytowane przez Siuniaaa
Czas edycji: 2014-04-16 o 23:57
Stary 2014-04-17, 01:17   #4177
anklim70
Przyczajenie

A jakiś fajny trwały róż polecacie tak z okazji nadchodzącej obniżki? Tylko nie Bourjois ten wypiekany, bo się raczej nie lubimy, a wiem, że jest często polecany
anklim70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:01   #4178
pijana_wiatrem
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
[COLOR=Silver]

Jaki masz rodzaj cery? Może tylko na tłustą działa uczulająco

Producent chce zarobić Niedługo powstaną żele do mycia ciała tylko na poniedziałek dla wysokich brunetek, na poniedziałek dla niskich blondynek, żel na wtorek dla wysokich blondynek itd. Zawsze analizuję skład i jeśli nie widzę niczego niepokojącego-używam tam gdzie mi podejdzie

Ja mam tlusta i mnie ta pianka nie uczula.

A co do skladu. To robie tak samo

pijana_wiatrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:54   #4179
bleuclair
Zakorzenienie

Dziewczyny przypomnijcie mi proszę, bo chcę kupić podkład Colorstay Revlonu, niegdyś użytkowałam go dość długo ale zrobiłam sobie przerwę i już nie pamiętam jak wyglądało opakowanie do cery tłustej i mieszanej? Bo nie chcę przypadkiem kupić do cery suchej...

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2014-04-17 o 08:07
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:08   #4180
cosmetix
Makeup challenge winner

Opakowania są identyczne. Po prostu sprawdź czy na opakowaniu jest "for Combination/Oily Skin". Cała seria jest z alkoholem i do suchej skóry też bardzo przesusza. CS w Rossmannie kosztuje 69,99 zł, po zniżce -49% wyjdzie 34,29 zł. Jeszcze taniej można kupić bez problemu w internecie bez żadnych promocji.

Cytat:
Napisane przez anklim70 Pokaż wiadomość
A jakiś fajny trwały róż polecacie tak z okazji nadchodzącej obniżki? Tylko nie Bourjois ten wypiekany, bo się raczej nie lubimy, a wiem, że jest często polecany
Jak poczekasz na promocję w Naturze, to polecam: Bell, 2Skin Pocket.
Bourjois jest twardym, a dzięki temu wydajnym różem i dlatego warto do niego używać twardszego pędzla.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-17 o 08:21
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:17   #4181
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXI

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Dziewczyny przypomnijcie mi proszę, bo chcę kupić podkład Colorstay Revlonu, niegdyś użytkowałam go dość długo ale zrobiłam sobie przerwę i już nie pamiętam jak wyglądało opakowanie do cery tłustej i mieszanej? Bo nie chcę przypadkiem kupić do cery suchej...

Seria do cery tłustej ma czarną nakrętkę, ząś do cery suchej nakrętka posiada dodatkowo taką przezroczystą osłonkę.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2014-04-17 o 08:19
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:18   #4182
201703241651
Konto usunięte

Pociągnę temat Revlonu - czy odcienie Colorstay do tłustej/mieszanej są żółte, czy takie średnio, a może różowieją?
Tyle dobrego się o nim naczytałam, zależy mi na trwałym podkładzie, wydaje się świetny dla trądzikowców i chciałabym przetestować tę legendę, tylko jestem bardzo żółta i mam wielki problem z podkładami. I spotkałam sprzeczne informacje dotyczące tonacji?
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:23   #4183
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Pociągnę temat Revlonu - czy odcienie Colorstay do tłustej/mieszanej są żółte, czy takie średnio, a może różowieją?
Tyle dobrego się o nim naczytałam, zależy mi na trwałym podkładzie, wydaje się świetny dla trądzikowców i chciałabym przetestować tę legendę, tylko jestem bardzo żółta i mam wielki problem z podkładami. I spotkałam sprzeczne informacje dotyczące tonacji?
Używałam Colorstaya ponad rok temu właśnie do skóry tłustej, ale wydaje mi się, że był dla mnie wystarczająco żółty, a sama jestem dość żółta -miałam na myśli odcień 150 Buff.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:26   #4184
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Seria do cery tłustej ma czarną nakrętkę, ząś do cery suchej nakrętka posiada dodatkowo taką przezroczystą osłonkę.
O dzięki Asiuchal, właśnie miałam to dopisać. Tak Buff jest żółtym, jasnym odcieniem. Minimalnie się utlenia, ale nie na różowo. Dla mnie kolor idealny, minusem jest zawartość alkoholu i brak pompki. Muszę przekładać z serum do włosów Avon. CS wysusza skórę przez co ściąga trądzik. Są jednak cery, które źle reagują na alkohol w składzie. Niedostateczny demakijaż może spowodować u trądzikowców przykre niespodzianki.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-17 o 08:33
Stary 2014-04-17, 08:33   #4185
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Używałam Colorstaya ponad rok temu właśnie do skóry tłustej, ale wydaje mi się, że był dla mnie wystarczająco żółty, a sama jestem dość żółta -miałam na myśli odcień 150 Buff.

ja miałam 150 buff ale on dla mnie taki mocno żółty nie jest, raczej beż o lekko ciepłej tonacji, ale bardziej neutralny niż żółty, miałam obie wersje i do suchej i do mieszanej. Zaznacze tylko, ze ja nie znalazłam do tej pory podkłądu o odpowiednim poziomie żółtosci dla mnie, bo niestety jak już są żółte to są za ciemne, a te jasne to albo różowe, albo neutralne.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:36   #4186
cosmetix
Makeup challenge winner

A L'Oreal True Match W1? No tylko, że nie jest specjalnie trwały. Jak bym mogła sobie pozwolić, to na codzień używałabym Make Up For Ever.

Rotkohl, zdradzisz, czego używasz aktualnie?

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-17 o 08:40
Stary 2014-04-17, 08:43   #4187
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
Mam właśnie tłustą (chociaż ostatnio się uspokoiła), ale ja nie zamierzam używać do twarzy .

Ostatnio szukałam b.jasnego podkładu w R. i jedyne, które są naprawdę jasne to Maybelline Affinimat, Astor - ale teraz nie pamiętam który i Miss Sporty So Clear. Miss Sporty miał beznadziejne opinie, Astor był za drogi, więc skusiłam się na Maybelline, ale nie wiem czy mogę go polecić. Średnio kryje, matuje, nie ciemnieje, ale bardzo podkreśla suche skórki, wysusza i jest nietrwały.
Za długo go nie testowałam, bo stwierdziłam, że zaprzestaje używania podkładu na okres wiosenno-letni .

Tak właśnie myślałam, że będzie ciężko Do tych najtańszych nie mam zaufania, tak samo do Maybelline. Moje zakupy chyba się skończą na jakimś różu, co za ból
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:46   #4188
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ja miałam 150 buff ale on dla mnie taki mocno żółty nie jest, raczej beż o lekko ciepłej tonacji
Doadnie, dla mnie rowniez nie jest to typowy żółty odcień. Kolor nr 150 Buff (cera tłusta) ma delikatnie szarawy, ziemisty odcień. Z pewnością nie jest to czysty żółty pigment.

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
A L'Oreal True Match W1?
Właśnie na ten odcien sie czaje.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:55   #4189
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
A L'Oreal True Match W1? No tylko, że nie jest specjalnie trwały. Rotkohl, zdradzisz, co używasz aktualnie?
to co teraz używam też mnie kolorystycznie nie zadowala, więc nie ma co polecać ale mam shiseido Radiant lift w kolorze albo I00 albo O00, tylko, ze też jest lekko szarawy. Zresztą ja mam multum podkładów w użyciu
kolorystycznie jak do tej pory odpowiadały mi minerały lumiere w kolorze Fair Golden, ale nie pamietam jakie wykończenie miałam a pomiedzyw wykończeniami duża różnica kolorów jest, tylko niestety nie pasuje mi sama formuła minerałów bo mi wszystkie skórki podkreśla, a druga sprawa firma sie zlikwidowała niestety.

Co do True Match W1 to jak dla mnie wybijają w nim brzoskwiniowe tony, już bardziej żółto neutralne jest N1, sama nie miałam tego podkładu, ale moja siostra ma. Z tego co widziałam na necie ta wersja amerykańska jest bardziej przyjemna kolorystycznie, ale stwierdziłam, że powykańczam to co mam na razie

Fajne jasne odcienie miał loreal visible lift, właśnie podobne do fair golden z lumiere, ale ja tego odcienia potem w sklepach znaleźć nie mogłam, a miałam wcześniej tester z allegro.

Próbowałam zarówno wysokopółkowych podkładów jak i drogeryjnych i jak na razie głównie ze względu na kolor ideału nie znalazłam, czekam na podkład MAP z rozbiórki i mam nadzieje, że to będzie to, więc jak chcesz to jak przyjdzie dam Ci znać jak z jego kolorystyką.

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2014-04-17 o 09:09
Stary 2014-04-17, 08:57   #4190
201703241651
Konto usunięte

Dziękuję za odpowiedzi

Łączę się w Wami w bulu, strasznie ciężko znaleźć coś drogeryjnego, naprawdę żółtego. Wszystko wybija mi na różowawo...
Jestem naprawdę żółta, gdy porównuję kolor ręki z innymi osobami, to wszyscy są w szoku jak można mieć tak żółtą skórę Wydaje mi się, że może mieć taki szarawy odcień do tego...
Zastanawiam się właśnie nad Revlonem, do tego True Match z L'Oreal, odcienie W.
Z tym, że ja celuję w trochę ciemniejsze niż Wy odcienie, np. Colorstay 180.

Szukam po drogeriach, ale najchętniej kupiłabym Estee Lauder albo Bobbi Brown, bo one są chyba naprawdę żółte, ale na razie mam ważniejsze wydatki...
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:01   #4191
Patii97
Raczkowanie

Cytat:

Miałam ten podkład z Maybelline i rzeczywiście podkreśla suche skórki, ale co do trwałości to wystarczy użyć na to puder i już jest o wiele wiele trwalszy ale ma fajną konsystecje i kolor też jasny mi podpasował, a mam naprawde bardzo jasną cerę i ciężko znaleź dobry podkład
Patii97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:06   #4192
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi

Łączę się w Wami w bulu, strasznie ciężko znaleźć coś drogeryjnego, naprawdę żółtego. Wszystko wybija mi na różowawo...
Jestem naprawdę żółta, gdy porównuję kolor ręki z innymi osobami, to wszyscy są w szoku jak można mieć tak żółtą skórę Wydaje mi się, że może mieć taki szarawy odcień do tego...

Szukam po drogeriach, ale najchętniej kupiłabym Estee Lauder albo Bobbi Brown, bo one są chyba naprawdę żółte, ale na razie mam ważniejsze wydatki...
właśnie miałam mówić, ze bobbiki są żółte ponoć EL niestety utlenia się albo na pomarańczowo albo na różowo, miałam Bone z DW i 0.5 z DW light i pierwszy utlenia sie na pomarańczowo a drugi na buzi staje się różowawy.

180 jest dużoooooo ciemniejszy niż 150, to jest kolosalna przepaść. Ja właśnie być moze gdyby 150 była ciut ciemniejsza to tak bardzo by mi się różnica tonacji w skórze nie wybijała, bo wiadomo, że żółty pigment skóry zawsze sprawia, ze skóra wydaje się być ciemniejsza, ale 180 jest naprawdę dużo ciemniejsza.

Cytat:
A L'Oreal True Match W1? No tylko, że nie jest specjalnie trwały. Jak bym mogła sobie pozwolić, to na codzień używałabym Make Up For Ever.

Rotkohl, zdradzisz, czego używasz aktualnie?
o jakim MUFE mówisz?
Stary 2014-04-17, 09:19   #4193
cosmetix
Makeup challenge winner

High Definition Foundation 117

Moim zdaniem właśnie wspominany kamuflaż Catrice 020 Light Beige cechuje się mega żółtością. Niestety dla mnie za ciemny. NIe mogę nigdzie dorwać o10 Ivory. Chyba nawet testery kradną. Pytałam już na wątku Hebe, ale nikt nie odpowiedział. Przebija różowy jak na tych swatchach?

Wklejam swatche kamuflaży Catrice.
http://www.makeoverday.com.br/corret...eam-catrice-2/

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-17 o 09:34
Stary 2014-04-17, 09:25   #4194
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem właśnie wspominany kamuflaż Catrice 020 Light Beige cechuje się mega żółtością. Niestety dla mnie za ciemny. NIe mogę nigdzie dorwać o10 Ivory. Chyba nawet testery kradną. Pytałam już na wątku Hebe, ale nikt nie odpowiedział. Przebija różowy?
własnie ja mam oba i ten 010 już taki żółty nie jest, nie jest też różowy, bardziej neutralny. Mogę ci koło soboty zrobić porównanie z Mac nc15 (który notabene też jest zbyt neutralny dla mnie;()
generalnie ja mam właśnie catrice 010 i 020 i właśnie mac nc15 i jak dla mnie kolorystycznie lepiej wypada catrice, myślę o MAC nc20, bo ona bardziej wpada w żółć już, ale nie wiem czy nie byłby z kolei za ciemny dla mnie, a na wakacje catrice 020 się u mnie sprawdza i drugiego nie potrzebuje.

z fajnych żółtych odcieni korektorów jest EL DW Warm Light, ale to też dla mnie bardziej wakacyjny kolor, ewentualnie tuszowanie przebarwień w miejscach konturowanych.
Stary 2014-04-17, 09:27   #4195
nicctakiego
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi

wg mnie strasznie żółty jest kolor 2 biodermic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...att-cover.html
tylko, że to nie Rossmann
nicctakiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:32   #4196
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
High Definition Foundation 117

o faktycznie dobrze ten odcień wygląda a jak z kryciem, trwałością i wykończeniem? bo słyszałam, ze ten podkład HD na zdjeciach i filmach wygląda swietnie, ale na żywo wszystko przebija...

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez nicctakiego Pokaż wiadomość
wg mnie strasznie żółty jest kolor 2 biodermic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...att-cover.html
tylko, że to nie Rossmann
oo faktycznie też kiedys o nim czytałam, ale jakoś jak coś jest tak wychwalane przez blogerki to zaczynam sceptycznie do tego podchodzić, bo balsam nivea pod prysznic też był wychwalany i pomadki MAC tak samo, a mnie nie zadowala, zadna z tych rzeczy, a nivea to właściwie wręcz odwrotnie.

masz ten podkład?
Stary 2014-04-17, 09:33   #4197
cosmetix
Makeup challenge winner

Dzięki za odpowiedzi i przepraszam za OT. Tak właśnie kombinuję czym by rozjaśnić kamuflaż 020 Light Beige i myślałam właśnie o Ivory.

MUF HD używam z próbek. Fajnie współpracuje z aparatem, ale ja na co dzień bardzo go lubię. Na pewno dużo lepszy od HM czy CS. Tylko jak miałabym wydać 2 stówy, to mnie krew zalewa, bo za to mam ze 4 kilogramy innych kosmetyków kolorowych.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-17 o 09:52
Stary 2014-04-17, 09:34   #4198
cochonnetta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
Tak właśnie myślałam, że będzie ciężko Do tych najtańszych nie mam zaufania, tak samo do Maybelline. Moje zakupy chyba się skończą na jakimś różu, co za ból
Nie wiem jak bardzo blada jesteś, może znajdziesz coś dla siebie . Z bardzo jasnych podkładów miałam jeszcze Max Factor Lasting Performance (odcień 100 albo 101) oraz polecany wyżej Colorstay (tyle, że odcień 110 Ivory), ale niestety z tego co kojarzę tych najjaśniejszych odcieni nie ma w R.
Cytat:

a to nie jest tak, że jak ma się żółty odcień skóry to powinno się używać czegoś z różowymi tonami, żeby to zneutralizować? Nie znam się za bardzo, dlatego pytam .

Cytat:
Napisane przez Patii97 Pokaż wiadomość
Miałam ten podkład z Maybelline i rzeczywiście podkreśla suche skórki, ale co do trwałości to wystarczy użyć na to puder i już jest o wiele wiele trwalszy ale ma fajną konsystecje i kolor też jasny mi podpasował, a mam naprawde bardzo jasną cerę i ciężko znaleź dobry podkład
Mam tak samo , chociaż ten najjaśniejszy z Maybelline jest nawet dla mnie odrobinę za jasny, żałuję, że nie wzięłam tego o numer ciemniejszego. Nie jest taki zły ten podkład, ale do ideału trochę mu brakuje.
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:34   #4199
Beata_Batumi
Zadomowienie

Adie- ja tez to kupiłam, u mnie się dobrze sprawdza, taka mniejsza i poręczniejsza wersja maszynki do golenia, ja mam akurat krzaczaste brwi i nie zawsze mam czas je powyrywac a tym idzie szybko.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:34   #4200
201606201229
Konto usunięte

Dziewczyny,a Rimmel Match perfection, odcień najjasniejszy jest faktycnie jasny na buzi,czy później ciemnieje? Nada się do suchej skóry?

Wysłane przez Hedwigę
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości