Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-17, 13:19   #4381
201605100
Konto usunięte

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Elrosa pogratuluj siostrze dobrego wyboru, ładne sukienki kupiła
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 13:20   #4382
S1lc1a
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Śliczna sukienka!

Lecicie tak szybko, że nie mam kiedy i jak się wbić

U mnie na razie przestój, bo wszystko kupione i prawie wszystko załatwione.
Czekamy na maj i ostateczne spotkania z usługodawcami i zamówienie tortu
Ślubujemy tego samego dnia o tej samej godzinie A my jeszcze nie mamy stroju dla Pana Młodego.
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 13:21   #4383
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rossifumi Pokaż wiadomość
Sukienka wybrana, będzie jednak Gala Casablanca (wersja z samym bolerkiem, ale innym niż z kompletu. Po Świętach idę na branie miary i daję zaliczkę. http://www.galasuknieslubne.pl/cassablanca.php
Piękna Super z bolerkiem wygląda

mala_czarna_21 - gratuluję spokoju Obyś do końca była taka spokojna a szczególnie w dniu ślubu

Cytat:
Napisane przez olgamikolajek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Mam do Was prośbę, proszę powiedzcie szczerze czy moja suknia ślubna jest ładna? Sama już nie wiem, wybrałam ją tydzień temu ale nie wiem czy się nie wycofać?? Doradźcie. Zaznaczam iż na zdjęciu model jest za duży dla mnie.
Ładna, klasyczna princessa Piękne ma plecy Wcale nie jesteś do nie za niska - odnoszę wrażenie, że nawet Cię wydłuża. Pamiętaj, że ona jest za duża teraz i trochę zaburza całość. Też mam princessę, a mam 162 cm. Ja bym ją brała

W ogóle widzę, że bardzo dużo dziewczyn na princesski Ja się bardzo broniłam przed tym modelem, ale jednak przymierzyłam i się zakochałam

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28

studniówka!
Boże to moja za 7 dni Gratuluję świętujcie dzisiaj

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
bardorja, ja mam 175cm, w salonie przymierzałam princeskę w 10cm obcasach i wyglądałam dobrze także to nie koniecznie jest tak, że tylko niskie dziewczyny dobrze wyglądają w princeskach. Nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że zbyt niska dziewczyna + zbyt rozłożysta princeska nie wyglądają zbyt dobrze.
Zgadzam się. Moja kuzynka w zeszłym roku wychodziła za mąż i koniecznie chciała suknię jak najszerszą... ma 152 cm (mąż ma 190 cm) i mimo, że założyła bardzo wysokie buty nie wyglądało to za dobrze. Wydawało mi się, że ją trochę skróciła, ale to też zależy od tego na jest szyty gorset (tzn gdzie się konczy). Niektóre fasony skracają niektóre wręcz wyciągają w górę Moja mnie wyciągnęła bardzo i zrobiła superową talię

Elrosa - pogratuluj siostrze Piękne kiecki Muszę swojej siostrze-świadkowej pokazać, bo ona lubi takie klimaty A gdzie kupowałaś?
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 13:24   #4384
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Zamiast pracować siedzę na wizażu :P W moim przypadku postarzenie jest na plus - wyglądam na 18 ;lat a nie na 26
To całe postarzenie to pewnie zależy od urody PM bo Panie w salonach różnie gadają, więc zawsze trzeba brać ich słowa w duży nawias, a i tak najlepiej doradzi ktoś bliski kto Nas zna zresztą tak jak napisałam koronki są mega cudne i mnie się bardzo podobają

Elrosa ładne te kiecuszki delikatne i z klasą
Stary 2014-04-17, 13:25   #4385
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Ślubujemy tego samego dnia o tej samej godzinie A my jeszcze nie mamy stroju dla Pana Młodego.
Bo jest jeszcze czas, ale ja lubię mieć wszystko wcześniej gotowe

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 13:26   #4386
olgamikolajek
Przyczajenie

Ja też się nie boję o postarzenie, bo i tak dają mi 18 a mam 25
olgamikolajek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:03   #4387
margot244
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rossifumi Pokaż wiadomość
Czy można jeszcze zapisać się do klubu trzydzieści+ ?
Ja rocznik 79, TZ 78 Starszaki z nas

Ja ślubuję 04.10. Proponuję założyć podgrupę: PM-ki IV kwartału
Witaj ja też starszak 30+ ślubujemy tego samego dnia

piekna suknia
margot244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:14   #4388
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
tu jeszcze z przymiarek
http://s4.ifotos.pl/img/CAM00649j_erawaqn.jpg

a tu już w gotowej sukni, zdjęcie z góry zrobione
http://s4.ifotos.pl/img/1006281JP_exhnqsq.JPG
pieknie wygladasz!
to jest princessa? myslalm ze lietra A

Cytat:
171 cm. Buty będę mieć 10 cm . Sukienka jest cała prosta do dołu . Obwód w klatce- nie mam pojęcia ale niewielki bo biust mam zaledwie B a górę mam raczej szczupłą.
boska!!!!!!!!!!!

zaraz wyjezdzam do rodziny przyszlego męża czyli czeka mnie próba powstrzymania sie od cudownego jedzenia tesciowej, mam nadzieje ze nie przytyje zbyt duzo niestety tam nie mam mozliwosci siedzenie i czytania was wiec poczytam dopiero we wtorek,jezu ile bede miala do nadrobienia
a wogole DZIEWCZYNKI wesolego JAJA! JAJAJAJAJAJAJAJ
MOKREGO DYNGUSAAAAA
i zeby kazda zmiescila sie w swoja kiece po swietach
buziaki

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:21   #4389
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
pieknie wygladasz!

może to tak wygląda na zdjęciu akurat.
Oryginalna wygląda tak

dziękuję

spokojnych Świąt Kochana

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:34   #4390
cornflower_girl
Zakorzenienie

bardorja Co do historii z wysypką po sukni, to wg mnie albo za silny detergent przy praniu albo suknia była niedoprana.

A odnośnie princessek dla wysokich dziewczyn - dużo zależy od sylwetki i też narzeczonego.

Maijalena Sama miałam plan kupna używanej, okazało się, że jeden model , który na mnie dobrze leżał był na wyprzedaży i był tańszy niż używka. Gdyby nie to, sama bym pewnie zdecydowała się na sukienkę z drugiej ręki. Czasami słyszę od koleżanek, że bywają spore problemy, by sprzedać suknię - oszczędność tutaj popłaca

Opium O tej marce butów jeszcze nie słyszałam, ale wyglądają na bardzo wygodne

Czekooczekolada Dobre A odcinek polecasz? Po opisie zapowiada się nadzwyczaj interesująco

zły Jeż Szkoda, że nie byłaś w Akcesie2, mnie ich modele bardziej się podobają niż Akces.I mierz, mam nadzieję, że idealne buciki gdzies czekają na Ciebie - szkoda, zebyś kupiła coś, co zmasakruje Ci stopę

activelifestyle Wydaje mi się, że przy 6 cm obcasie będziesz miała wzrost w sam raz.

enzunioPowdójne nazwisko tez brzmi fajnie
Na podkład polecałabym Ci Pharmaceris kryjący lub La Roche Posay Toleriane.

Lemon_Drop Świetne buty - bardzo dobry wybór

ewaden Stresujesz się ślubem brata?

Lg_ago Ja tu się spodziewałam koszmaru obuwniczego, a to bardzo zgrabna para

Koszmarek dla Ciebie - w naszym rozmiarze. Jak chcesz, podeślę Ci linka

atomoowka Może jednak baleriny? Sama biegam tylko w takich butach, w obcasach się męczę. Wiadomo, zależy od producenta, ale jak trafisz na wygodny model, to jest idealnie.

ijaa Świetny pomysł instruktora. Trenowałaś już w długiej spódnicy ?

Kate Noir Gratuluję dobrych wieści od ortodontki

rossifumi O, dobrze słyszeć Na kogo się zdecydowaliście? Mam nadzieję, ze będziecie bardzo zadowoleni Casablanca jest piękna, jestem też ciekawa, jakie bolerko dobierzesz.

mala_czarna Dobrze, że zero stresu

olgamikolajek Przepiękna suknia, cudnie eksponuje Twoją sylwetkę Nie zamieniaj na gorsetową, ta jest bardzo oryginalna.

nasturcja Czy propozycje fryzjerki są bardzo rewolucyjne? Ja bym Ci odradzała bardzo drastyczne zmiany, na 2 ślubach zupełnie nie poznałam PM-ek - jedna z ciemnego blondu zrobiła platynowe, prawie białe włosy, druga z czarnych - czerwone.

Elrosa Świetne buty, wg mnie najlepszy wybór na ślub. I pogratuluj sukienek, są cudne

Iliy Dziękuję Choć nie planujemy wybitnego świętowania, to jednak zaczynam czuć, że machina ruszyła

wiosnaachtoty Na naszej sali miało byc wesele w Wielką Sobotę, ale państwo młodzi je przełożyli, bo się zorientowali że termin trochę nie bardzo

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
studniówka!
Ale euforia, ale radość

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:35   #4391
Liana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Wstępny na aplikację adwokacką
To jestem Twoją koleżanką "po fachu", ale ja już na szczęście wykonuję zawód samodzielnie
BTW szalona jesteś, że masz egzamin w dzień ślubu!! Już widzę miny ludzi, jak piszesz egz. w ślubnej fryzurze tak czy inaczej, powodzenia

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Mam do Was prośbę, proszę powiedzcie szczerze czy moja suknia ślubna jest ładna? Sama już nie wiem, wybrałam ją tydzień temu ale nie wiem czy się nie wycofać?? Doradźcie. Zaznaczam iż na zdjęciu model jest za duży dla mnie.
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni
Cytat:
171 cm. Buty będę mieć 10 cm . Sukienka jest cała prosta do dołu . Obwód w klatce- nie mam pojęcia ale niewielki bo biust mam zaledwie B a górę mam raczej szczupłą.
Piękna suknia !!!! Uwielbiam takie wysmuklające i piękna koronka.
Z takim krojem to nigdy nic nie wiadomo, ja mam podobny krój i strasznie mnie wydłuża, mierzyłam inne suknie i wyglądałam jak karzeł
U mnie ostatecznie na koronce nie stanęło, a powiedział mi TŻ że nie będzie się żenił z ministrantem nie to żebym sobie to wzięła do serca, bo facet i tak na niczym się nie zna, ale fakt faktem w sumie mam inny materiał.

Ze spraw ślubnych właśnie sobie przypomniałam, że 1 dzień @ mam w dzień ślubu już byłam u lekarza !!!!
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:46   #4392
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
nasturcja Czy propozycje fryzjerki są bardzo rewolucyjne? Ja bym Ci odradzała bardzo drastyczne zmiany, na 2 ślubach zupełnie nie poznałam PM-ek - jedna z ciemnego blondu zrobiła platynowe, prawie białe włosy, druga z czarnych - czerwone.
Drastycznie to one nie są
miedziany blond albo marchewa w klubie dyskutowałyśmy i podjęłam już decyzję, będzie coś pomiędzy.

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:50   #4393
cornflower_girl
Zakorzenienie

Liana Może ze stresu się przesunie? Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale mnie też się tak coś zapowiada.

nasturcja Oj, to koniecznie muszę zerknąć. Jeszcze nie nadrobiłam zaległości klubowych

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:55   #4394
docik10
Zakorzenienie

Mnie dziś taki smutas dopadł. Tak sobie myślę ten rok szybko zleci, będziemy już żonami i co potem z Nami? Myślałam, ze powstanie jakiś Nasz wątek żon Tylko obawiam się, że sporo z nas się wykruszy
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 15:01   #4395
olgamikolajek
Przyczajenie

A czy macie może jakieś ciekawe propozycje na paznokcie ślubne ?
Stary 2014-04-17, 15:05   #4396
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

cornflower_girl
takich butów jeszcze nie widziałam

ijaa
my chodzimy na indywidualne, bardzo fajnie i nie tak drogo. Płacimy u znajomej znajomej 35zł/1,5h. Poza tym ćwiczymy w domu! byle tak żeby nikt nie widział...

olgamikolajek
piękna suknia!!!! jeżeli czujesz, że to TA to przy niej zostań

misia880
o to będzie pachnąco rybami i chyba jeść będziecie miesiąc uwielbiam ryby!

Elrosa
bardzo ładne klasyczne męskie buty
osobiście myślę, że kiecki ok i tak będziesz tego dnia najpiękniejsza! Tamte sukienki są skromne i w delikatnych kolorach więc nie będzie się rzucała w oczy nawet z dużym biustem .

docik10
ja jestem za

Dziewczyny moja mama dzwoni: "Kupiła sukienkę!" taka radość i w ogóle a ona przychodzi z kiecką... kremową. Na początku mnie zatkało, wydaławo mi się, że jest ivory. Do światła poszłyśmy a ona opalizująco jest srebrno-beżowa. Przymierzyła...Powiem Wam, że mamuśka będzie wyglądała ładniej ode mnie! Mamie jeszcze wybaczę taki kolor (ojciec z nią był na zakupach ponoć chciała od razu tę kieckę, mierzyła inne ale nawet on powiedział, że jej najlepiej w tej i się nie mylił! Wygląda cudnie!), ale teściowj bym nie darowała takiej... chciała taką wygląda pięknie, a że jestem kopią mamuśki to to, że mam suknię ivory a ona taką i obie łądnie wyglądamy to jej wybaczę
Stary 2014-04-17, 15:07   #4397
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
pieknie wygladasz!

boska!!!!!!!!!!!

zaraz wyjezdzam do rodziny przyszlego męża czyli czeka mnie próba powstrzymania sie od cudownego jedzenia tesciowej, mam nadzieje ze nie przytyje zbyt duzo niestety tam nie mam mozliwosci siedzenie i czytania was wiec poczytam dopiero we wtorek,jezu ile bede miala do nadrobienia
a wogole DZIEWCZYNKI wesolego JAJA! JAJAJAJAJAJAJAJ
MOKREGO DYNGUSAAAAA
i zeby kazda zmiescila sie w swoja kiece po swietach
buziaki

świetne życzenia, oby się sprawdziły.

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mnie dziś taki smutas dopadł. Tak sobie myślę ten rok szybko zleci, będziemy już żonami i co potem z Nami? Myślałam, ze powstanie jakiś Nasz wątek żon Tylko obawiam się, że sporo z nas się wykruszy
Masowo żonki 2014!!!! Muszą powstać :-D już się zapisuję, trzeba coś robić na l4 i macierzyńskich ;-)
Tak w ogóle to muszę się pochwalić / pożalić. Dostałam wczoraj decyzję z tzw " góry " że przenoszą mnie do jednej firmy gdzie jest tż. 40 km ode mnie i będziemy razem pracować :-D fajnie że mam pracę i nie muszę się martwić co gdy się przeprowadze, ale chciałam w sierpniu się przenieść a tu decyzja że mam 2 tyg na ogarnięcie się i już 5 maja do nowej pracy :-S będę o 6 rano jechać autobusem, o 17 wracać i zajmować się synem i tak 4 miesiące ( i jeszcze obrona licencjatu w lipcu)
A właśnie wczoraj było równe 4 miechy do ślubu :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 15:07   #4398
Monisia05900
Raczkowanie

Cytat:
A czy macie może jakieś ciekawe propozycje na paznokcie ślubne ?

moje 1 lub 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaa.jpg (29,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paznokcie.jpg (27,6 KB, 43 załadowań)
Stary 2014-04-17, 15:22   #4399
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość

Dziewczyny moja mama dzwoni: "Kupiła sukienkę!" taka radość i w ogóle a ona przychodzi z kiecką... kremową. Na początku mnie zatkało, wydaławo mi się, że jest ivory. Do światła poszłyśmy a ona opalizująco jest srebrno-beżowa. Przymierzyła...Powiem Wam, że mamuśka będzie wyglądała ładniej ode mnie! Mamie jeszcze wybaczę taki kolor (ojciec z nią był na zakupach ponoć chciała od razu tę kieckę, mierzyła inne ale nawet on powiedział, że jej najlepiej w tej i się nie mylił! Wygląda cudnie!), ale teściowj bym nie darowała takiej... chciała taką wygląda pięknie, a że jestem kopią mamuśki to to, że mam suknię ivory a ona taką i obie łądnie wyglądamy to jej wybaczę
jak sobie tak myśle... to moja tesciowa ma jedna sukienke beżową, mam nadzieje ze w niej nie pójdzie. a teściówka laska że hoho, 45 kg waży
mamie się wybaczy - w sumie to też ważną rolę odgrywają na ślubie, rodzice weselni, ale teściówka nie może mieć jasnej

cornflower
nie polecam, nudne było

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-17, 15:30   #4400
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

czekooczekolada
no to przybij piatkę! Jakbym teściową w takie zobaczyła rozniosłabym... ale powiem Ci, że jak w lipcu byłam na ślubie to przyszła koleżanka PM w białej sukience na wesele :/
Stary 2014-04-17, 15:35   #4401
olgamikolajek
Przyczajenie

Cudne są

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Monisia05900 Pokaż wiadomość
moje 1 lub 2
wspaniałe a może jeszcze jakieś ciekawe makijaże masz
Stary 2014-04-17, 15:35   #4402
Lusiija
Zadomowienie

A my dziś jesteśmy po pierwszej lekcji tańca idzie nam całkiem nieźle choć narzeczony doszedł do wniosku ze nie podoba mu się przeze mnie wybrana piosenka. Wczas.... Jak wybierałam to się nie interesował... xD

Mam takie pytanko. Co dajecie rodzicom? Nie mam pomysłu... i jak chcecie to coś dać? Jakieś szczególne przemówienie?

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 15:35   #4403
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Musi powstać jakiś wątek wtedy to dopiero będziemy sobie wspominać jak to było przed... a już jesteśmy żonkami

namisek1990 gratulacje zakupu sukienki dla mamci

Monisia05900 paznokietki i 1 i 2

kasia1201 dasz radę kto jak kto ale my kobiety zawsze dajemy radę więc powodzenia w "nowej" pracy

bardorja Tobie również wesołego alleluja i z czekolady ... zająca a tak w ogóle to dzisiaj "światowy dzień czekolady" więc smacznego kobitki
Stary 2014-04-17, 15:38   #4404
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie tylko ja miałam wątpliwości Kobieto, wyglądasz w niej obłednie!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez monia503 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nawet nie wiem kiedy minął ten czas!
Mamy niewiele czasu bo ślub 11 maja i w sumie nie wiem co skrótowo pisać
Mamy ślub cywilny w plenerze na 80 zaproszonych gości.
Suknia się szyje,większość rzeczy załatwione.
Suknie mam Berta -izraelska.
)

Jest cudowna ja nie mam zbyt kobiecych kształtów, więc o takiej mogę tylko pomarzyć

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość

Co do tego chudnięcia do prawda, ja wczoraj miałam ściągane miary do kostiumu : 62cm w tali przy 165cm wzrostu. Jak na razie rekord
nie strasz! Ja jestem na etapie "tycia" i dobrze mi z tym

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ysia dlaczego sie nie pochwaliłaś, że masz już męża, zmieniłaś image i jesteś gwiazdą??
robiłam dziś zawieszki i w tv leciały rozmowy w toku, patrze, ysia chyba sie podszywa pod Ciebie

śliczna suknia
hahahahahahaha Ysia wszystkich oszukała

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

dziś wraca mój tata po 2 tyg pobycie w Norwegii (był na rybach z kolegami). Już widze, co będę robić przez najbliższe kilka dni ZAJMOWAC SIE RYBAMI
40 kg tego podobno nawiózł do domu

współczuję

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 15:39   #4405
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Ja na pewno nie Przegapiłam dużo w tym wątku, bo dołączyłam w marcu Poza tym decyzja o ślubie zapadła na początku zeszłego roku W wątku żon muszę być od początku na bieżąco To kiedy zakładamy?

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
świetne życzenia, oby się sprawdziły.

Masowo żonki 2014!!!! Muszą powstać :-D już się zapisuję, trzeba coś robić na l4 i macierzyńskich ;-)
Tak w ogóle to muszę się pochwalić / pożalić. Dostałam wczoraj decyzję z tzw " góry " że przenoszą mnie do jednej firmy gdzie jest tż. 40 km ode mnie i będziemy razem pracować :-D fajnie że mam pracę i nie muszę się martwić co gdy się przeprowadze, ale chciałam w sierpniu się przenieść a tu decyzja że mam 2 tyg na ogarnięcie się i już 5 maja do nowej pracy :-S będę o 6 rano jechać autobusem, o 17 wracać i zajmować się synem i tak 4 miesiące ( i jeszcze obrona licencjatu w lipcu)
A właśnie wczoraj było równe 4 miechy do ślubu :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dasz radę Kochana Ogarniesz wszystko jesteś silna babka
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 15:41   #4406
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
A my dziś jesteśmy po pierwszej lekcji tańca idzie nam całkiem nieźle choć narzeczony doszedł do wniosku ze nie podoba mu się przeze mnie wybrana piosenka. Wczas.... Jak wybierałam to się nie interesował... xD

Mam takie pytanko. Co dajecie rodzicom? Nie mam pomysłu... i jak chcecie to coś dać? Jakieś szczególne przemówienie?

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.
dajemy duże zdjęcie na płótnie -> my + rodzice

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 15:44   #4407
olgamikolajek
Przyczajenie

Dziękuję bardzo cieszę się nie jestem jedyna która ma wątpliwości może to emocje biorą już górę

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

[QUOTE=KaEs;46076069]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie tylko ja miałam wątpliwości Kobieto, wyglądasz w niej obłednie!!!!!!!!!
Dziękuję cieszę się że nie jestem jedyna z wątpliwościami
Stary 2014-04-17, 15:45   #4408
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Ja na pewno nie Przegapiłam dużo w tym wątku, bo dołączyłam w marcu Poza tym decyzja o ślubie zapadła na początku zeszłego roku W wątku żon muszę być od początku na bieżąco To kiedy zakładamy?
Hm... no właśnie kiedy?? Może pod koniec roku jak już wszystkie będą żonami???

KaEs piękne podziękowania
Stary 2014-04-17, 15:48   #4409
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
dajemy duże zdjęcie na płótnie -> my + rodzice
Ooo super )

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 15:57   #4410
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
czekooczekolada
no to przybij piatkę! Jakbym teściową w takie zobaczyła rozniosłabym... ale powiem Ci, że jak w lipcu byłam na ślubie to przyszła koleżanka PM w białej sukience na wesele :/
ja bym w ramach rewanżu na jej tez przyszła w białej no chyba ze juz męzatka

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości