|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Elrosa pogratuluj siostrze dobrego wyboru, ładne sukienki kupiła
|
|
|
|
#4382 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
A my jeszcze nie mamy stroju dla Pana Młodego.
|
|
|
|
|
#4383 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super z bolerkiem wygląda mala_czarna_21 - gratuluję spokoju Obyś do końca była taka spokojna a szczególnie w dniu ślubu ![]() Cytat:
Piękne ma plecy W ogóle widzę, że bardzo dużo dziewczyn na princesski Ja się bardzo broniłam przed tym modelem, ale jednak przymierzyłam i się zakochałam ![]() Boże to moja za 7 dni Gratuluję świętujcie dzisiaj Cytat:
Moja mnie wyciągnęła bardzo i zrobiła superową talię Elrosa - pogratuluj siostrze Piękne kiecki Muszę swojej siostrze-świadkowej pokazać, bo ona lubi takie klimaty A gdzie kupowałaś?
|
|||
|
|
|
#4384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo Panie w salonach różnie gadają, więc zawsze trzeba brać ich słowa w duży nawias, a i tak najlepiej doradzi ktoś bliski kto Nas zna zresztą tak jak napisałam koronki są mega cudne i mnie się bardzo podobają Elrosa ładne te kiecuszki delikatne i z klasą
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Przyczajenie
|
Ja też się nie boję o postarzenie, bo i tak dają mi 18 a mam 25
|
|
|
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4388 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest princessa? myslalm ze lietra A Cytat:
zaraz wyjezdzam do rodziny przyszlego męża czyli czeka mnie próba powstrzymania sie od cudownego jedzenia tesciowej, mam nadzieje ze nie przytyje zbyt duzo a wogole DZIEWCZYNKI wesolego JAJA! JAJAJAJAJAJAJAJ MOKREGO DYNGUSAAAAA i zeby kazda zmiescila sie w swoja kiece po swietach buziaki
|
|
#4389 |
|
Rozeznanie
|
może to tak wygląda na zdjęciu akurat. Oryginalna wygląda tak dziękuję spokojnych Świąt Kochana
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
bardorja Co do historii z wysypką po sukni, to wg mnie albo za silny detergent przy praniu albo suknia była niedoprana.
A odnośnie princessek dla wysokich dziewczyn - dużo zależy od sylwetki i też narzeczonego. Maijalena Sama miałam plan kupna używanej, okazało się, że jeden model , który na mnie dobrze leżał był na wyprzedaży i był tańszy niż używka. Gdyby nie to, sama bym pewnie zdecydowała się na sukienkę z drugiej ręki. Czasami słyszę od koleżanek, że bywają spore problemy, by sprzedać suknię - oszczędność tutaj popłaca Opium O tej marce butów jeszcze nie słyszałam, ale wyglądają na bardzo wygodne Czekooczekolada Dobre ![]() zły Jeż Szkoda, że nie byłaś w Akcesie2, mnie ich modele bardziej się podobają niż Akces.I mierz, mam nadzieję, że idealne buciki gdzies czekają na Ciebie - szkoda, zebyś kupiła coś, co zmasakruje Ci stopę ![]() activelifestyle Wydaje mi się, że przy 6 cm obcasie będziesz miała wzrost w sam raz. enzunioPowdójne nazwisko tez brzmi fajnie ![]() Na podkład polecałabym Ci Pharmaceris kryjący lub La Roche Posay Toleriane. Lemon_Drop Świetne buty - bardzo dobry wybór ![]() ewaden Stresujesz się ślubem brata? Lg_ago Ja tu się spodziewałam koszmaru obuwniczego, a to bardzo zgrabna para ![]() Koszmarek dla Ciebie - w naszym rozmiarze. Jak chcesz, podeślę Ci linka ![]() atomoowka Może jednak baleriny? Sama biegam tylko w takich butach, w obcasach się męczę. Wiadomo, zależy od producenta, ale jak trafisz na wygodny model, to jest idealnie. ijaa Świetny pomysł instruktora. Trenowałaś już w długiej spódnicy ?Kate Noir Gratuluję dobrych wieści od ortodontki ![]() rossifumi O, dobrze słyszeć Na kogo się zdecydowaliście? Mam nadzieję, ze będziecie bardzo zadowoleni Casablanca jest piękna, jestem też ciekawa, jakie bolerko dobierzesz.mala_czarna Dobrze, że zero stresu olgamikolajek Przepiękna suknia, cudnie eksponuje Twoją sylwetkę Nie zamieniaj na gorsetową, ta jest bardzo oryginalna.nasturcja Czy propozycje fryzjerki są bardzo rewolucyjne? Ja bym Ci odradzała bardzo drastyczne zmiany, na 2 ślubach zupełnie nie poznałam PM-ek - jedna z ciemnego blondu zrobiła platynowe, prawie białe włosy, druga z czarnych - czerwone. Elrosa Świetne buty, wg mnie najlepszy wybór na ślub. I pogratuluj sukienek, są cudne ![]() Iliy Dziękuję Choć nie planujemy wybitnego świętowania, to jednak zaczynam czuć, że machina ruszyła ![]() wiosnaachtoty Na naszej sali miało byc wesele w Wielką Sobotę, ale państwo młodzi je przełożyli, bo się zorientowali że termin trochę nie bardzo ![]() Ale euforia, ale radość
|
#4391 | ||
|
Zadomowienie
|
To jestem Twoją koleżanką "po fachu", ale ja już na szczęście wykonuję zawód samodzielnie
![]() BTW szalona jesteś, że masz egzamin w dzień ślubu!! Już widzę miny ludzi, jak piszesz egz. w ślubnej fryzurze ![]() tak czy inaczej, powodzenia Cytat:
Cytat:
Z takim krojem to nigdy nic nie wiadomo, ja mam podobny krój i strasznie mnie wydłuża, mierzyłam inne suknie i wyglądałam jak karzeł ![]() U mnie ostatecznie na koronce nie stanęło, a powiedział mi TŻ że nie będzie się żenił z ministrantem *** Ze spraw ślubnych właśnie sobie przypomniałam, że 1 dzień @ mam w dzień ślubu już byłam u lekarza !!!! |
||
|
|
|
#4392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miedziany blond albo marchewa w klubie dyskutowałyśmy i podjęłam już decyzję, będzie coś pomiędzy.
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Liana Może ze stresu się przesunie? Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale mnie też się tak coś zapowiada.
nasturcja Oj, to koniecznie muszę zerknąć. Jeszcze nie nadrobiłam zaległości klubowych
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziś taki smutas dopadł. Tak sobie myślę ten rok szybko zleci, będziemy już żonami i co potem z Nami? Myślałam, ze powstanie jakiś Nasz wątek żon
Tylko obawiam się, że sporo z nas się wykruszy
|
#4395 |
|
Przyczajenie
|
A czy macie może jakieś ciekawe propozycje na paznokcie ślubne ?
|
|
|
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
cornflower_girl
takich butów jeszcze nie widziałam ![]() ijaa my chodzimy na indywidualne, bardzo fajnie i nie tak drogo. Płacimy u znajomej znajomej 35zł/1,5h. Poza tym ćwiczymy w domu! byle tak żeby nikt nie widział... olgamikolajek piękna suknia!!!! misia880 o to będzie pachnąco rybami i chyba jeść będziecie miesiąc uwielbiam ryby!![]() Elrosa bardzo ładne klasyczne męskie buty osobiście myślę, że kiecki ok i tak będziesz tego dnia najpiękniejsza! Tamte sukienki są skromne i w delikatnych kolorach więc nie będzie się rzucała w oczy nawet z dużym biustem .docik10 ja jestem za ![]() Dziewczyny moja mama dzwoni: "Kupiła sukienkę!" taka radość i w ogóle a ona przychodzi z kiecką... kremową. Na początku mnie zatkało, wydaławo mi się, że jest ivory. Do światła poszłyśmy a ona opalizująco jest srebrno-beżowa. Przymierzyła...Powiem Wam, że mamuśka będzie wyglądała ładniej ode mnie! Mamie jeszcze wybaczę taki kolor (ojciec z nią był na zakupach ponoć chciała od razu tę kieckę, mierzyła inne ale nawet on powiedział, że jej najlepiej w tej i się nie mylił! Wygląda cudnie!), ale teściowj bym nie darowała takiej... chciała taką wygląda pięknie, a że jestem kopią mamuśki to to, że mam suknię ivory a ona taką i obie łądnie wyglądamy to jej wybaczę
|
|
#4397 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
świetne życzenia, oby się sprawdziły. Cytat:
Tak w ogóle to muszę się pochwalić / pożalić. Dostałam wczoraj decyzję z tzw " góry " że przenoszą mnie do jednej firmy gdzie jest tż. 40 km ode mnie i będziemy razem pracować :-D fajnie że mam pracę i nie muszę się martwić co gdy się przeprowadze, ale chciałam w sierpniu się przenieść a tu decyzja że mam 2 tyg na ogarnięcie się i już 5 maja do nowej pracy :-S będę o 6 rano jechać autobusem, o 17 wracać i zajmować się synem i tak 4 miesiące ( i jeszcze obrona licencjatu w lipcu) A właśnie wczoraj było równe 4 miechy do ślubu :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moje
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamie się wybaczy - w sumie to też ważną rolę odgrywają na ślubie, rodzice weselni, ale teściówka nie może mieć jasnej ![]() cornflower nie polecam, nudne było
|
|
|
#4400 |
|
Wtajemniczenie
|
czekooczekolada
no to przybij piatkę! Jakbym teściową w takie zobaczyła rozniosłabym... ale powiem Ci, że jak w lipcu byłam na ślubie to przyszła koleżanka PM w białej sukience na wesele :/
|
|
#4401 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
A my dziś jesteśmy po pierwszej lekcji tańca
idzie nam całkiem nieźle choć narzeczony doszedł do wniosku ze nie podoba mu się przeze mnie wybrana piosenka. Wczas.... Jak wybierałam to się nie interesował... xDMam takie pytanko. Co dajecie rodzicom? Nie mam pomysłu... i jak chcecie to coś dać? Jakieś szczególne przemówienie? Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.
|
#4403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wtedy to dopiero będziemy sobie wspominać jak to było przed... a już jesteśmy żonkami ![]() namisek1990 gratulacje zakupu sukienki dla mamci ![]() Monisia05900 paznokietki i 1 i 2 kasia1201 dasz radę kto jak kto ale my kobiety zawsze dajemy radę więc powodzenia w "nowej" pracy ![]() bardorja Tobie również wesołego alleluja i z czekolady ... zająca a tak w ogóle to dzisiaj "światowy dzień czekolady" więc smacznego kobitki
|
|
#4404 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie tylko ja miałam wątpliwości Kobieto, wyglądasz w niej obłednie!!!!!!!!! Cytat:
Jest cudowna ![]() Cytat:
Cytat:
Ysia wszystkich oszukała ![]() Cytat:
współczuję
|
|||||
|
|
|
#4405 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przegapiłam dużo w tym wątku, bo dołączyłam w marcu Poza tym decyzja o ślubie zapadła na początku zeszłego roku W wątku żon muszę być od początku na bieżąco To kiedy zakładamy? ![]() Cytat:
Ogarniesz wszystko jesteś silna babka
|
||
|
|
|
#4406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo
cieszę się nie jestem jedyna która ma wątpliwości może to emocje biorą już górę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- [QUOTE=KaEs;46076069]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie tylko ja miałam wątpliwości Kobieto, wyglądasz w niej obłednie!!!!!!!!! Dziękuję cieszę się że nie jestem jedyna z wątpliwościami ![]()
|
|
|
|
#4408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() KaEs piękne podziękowania
|
|
#4409 |
|
Zadomowienie
|
Ooo super
)Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba ze juz męzatka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Super z bolerkiem wygląda 
Ja się bardzo broniłam przed tym modelem, ale jednak przymierzyłam i się zakochałam
Gratuluję świętujcie dzisiaj

już byłam u lekarza !!!! 

Kobieto, wyglądasz w niej obłednie!!!!!!!!! 
Poza tym decyzja o ślubie zapadła na początku zeszłego roku