|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część XXXIX
do oddania mam spodnie typu biker z ostatniej dorzutki r. 36.
|
|
|
|
#3512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo raz tam napisałaś coś miłego jak wrzuciłam foto spodni i czerwonej sukienki, a ja rzadko wstawiam cokolowiek ![]() Cytat:
Masz czarną? Fajny nawet ten materiał jak na poliester Ja dzisiaj dostałam ecru i czarną i od razu zauważyłam, że jasna jest o wiele cięższa od czarnej |
|||
|
|
|
#3513 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale mają 10 cm wysokości z czego się bardzo cieszę ![]() Cytat:
Pod ziębiłaś się i taki efekt Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Zmykam do domu
|
|||
|
|
|
#3514 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Teraz się z tego śmieję, ale jak byłam dzieckiem to było mi przykro. Rodzice nam zawsze tłumaczyli, że one są biedne, nie powinnyśmy im zazdrościć itd. Rozumiałyśmy to, ale gdzieś w głębi było nam przykro, że byłyśmy na 2 miejscu. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...1p1883503.html Czy ktoś mierzył, macał? Jak z rozmiarówką? Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2014-04-17 o 15:39 |
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od razu offtop - dotarla do mnie skora z H&M, o ktorej tutaj sobie gadalysmy jakis czas temu. Musialam rozjasnic deko foty, bo ciemno sie zrobilo ![]() I tak: - skora gruba, miesista, sztywna (pewnie sie wyrobi), ciezka, taka faktycznie na motor i bziuuuum - krotka, tak jak Apali pisala, do sukienek bedzie idealna ale swetry/bluzki beda wystawac - rekawy troche krotkie i przez zamki umieszczone na koncach, sa w tym miejscu grubsze (maly minus za to) Jakosciowo mi sie bardzo podoba (ze znizkami zaplacilam 72 funty). Jezeli zarowe basicki byly z papierowej skory, to tutaj mamy karton 8-mio warstwowy Chwilowo klapy zyja swoim zyciem, przygniote je i niech sie formuja Podsumowujac musze nad nia popracowac, bo mi sie podoba ale sztywna w tej chwili jest
|
|
#3516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi się podoba ta koszulka, miałam klikać ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Biedactwo! Ja miałam tylko raz i to w wersji raczej light. Ale moja bliska przyjaciółka z którą mieszkałam na studiach miała dosłownie co kilka tygodni. Co się wyleczyła, to znów a stosowała się do wszystkich zasad, ani nie marzła, z poświęceniem zaczęła nosić nawet grube majtki I wiecie kto jej dopiero pomgół? Bio-energoterapeuta. Niby się śmiałam z tego na początku ale rzeczywiście , od razu jej powiedział po "oględzinach" że widzi czerwone miejsce w okolicy pęcherza... Naładował ją energią i przeszło, od tamtej pory nie miała ani razu
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że i ona i ja się wyleczyłyśmy Spojrzałam na Twoją reklamę i mi się przypomniało, że wczoraj zamówiłam u Ciebie naszyjnik Idę zaraz z psem do weterynarza, ale wieczorem zrobię przelew i wyślę Ci moje dane |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z uwagi na to, że powinnam pisać pracę i ogarnąć mieszkanie przed wyjazdem, postanowiłam odwiedzić świątynię. Okazało się, że nic mi się nie podoba, no ale skoro już się pofatygowałam, to szarpnęłam się i zmierzyłam dwie marynary. Biała bufiasta - no właśnie, bufiasta, słabo wygląda, poza tym wolę dłuższe. Czarna ze skórzanymi klapami - to już co innego Ale za długie rękawy i wyglądam, jakbym zwinęła ją mamie z szafy![]() Pod spód włożyłam pierwszą lepszą rzecz z wieszaka, więc się proszę nie sugerować. Podsumowując: nie ma co kupić i nie wiem, co ja mam w tych 54 zakładkach
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać aż pomierzę swoje Tą czarną wymyśliłam sobie, że założę na wesele z czarną ołówkową spódnicą zamiast sukienki skoro sam badziew ostatnio wszędzie ![]() W skórze ekstra ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Zostało mi tylko podziękować ![]() W czarnej super
|
||
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- No właśnie fajna jest, ale tę rękawy Lakier Rimmel Salon Pro 711 punk rock.
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz jak jest Byłam dzisiaj w rossie, ale tej serii u mnie nie ma To ta nowa kolekcja Kate, tak?
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
A już mi się nie chciało szukać drugiej. Tak, to ta seria, ale ona nie jest nowa, rok temu już kupowałam. W każdym Rossie je widzę.
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rok? Jak ten czas leci Ja chciałam jeszcze koralowy Taaa, w każdym... U mnie na wsi takie rzeczy to luksus czasem |
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem twarda Zrealizowałam się zakupowo kupując sweterek w h&m i foremki na muffinki w empiku![]() Mogę Ci lakiery kupić i wysłać z miasta
|
|
#3525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domówiłam jeszcze sobie krem z BU z retinolem zobaczymy jakie efekty będą![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez cocos1 Czas edycji: 2014-04-17 o 17:32 |
||
|
|
|
#3526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
||
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki sweterek? Uwielbiam pierdoły do domu ![]() Poszukam po świętach u siebie w większym rossie, jak coś to będę molestować Aroniasty - zostawiasz panterkowe sandalosy? Też mi dzisiaj przyszły i dumać będę ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- To ten ropik, w kolorze który się zmył
|
|
|
|
|
#3528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam dzisiaj dzień sprzątacza . Korzystam, bo nachodzi mnie to ze 2,3 razy w roku ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() Obfocisz sandalosy ?
|||
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Usunęłaś plamę z conversów?
|
|
|
|
|
#3530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super cena jak za skórę Cytat:
Komletnie nie mój styl, ale słodki ten potworek ![]() Cytat:
Chyba też już zaczynam wybrzydzać choc niestety jeszcze pary rzeczy w Światyni muszę nabyć
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obfocę, ale chyba już jutro, bo zanim będę miała jak poprzymierzać to ciemno będzie... Aroniasty ma na insta jedną fotę Bez nogi Znaczy się sam but
|
|
|
|
|
#3532 | |||
|
Zakorzenienie
|
A nawet chętnie
. Jak nienawidzę sprzątać, tak dzisiaj coś mnie natchnęło ![]() Wodą utlenioną jednak ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
?
|||
|
|
|
#3533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że niby pitbull a taki obsrajtuch
|
|
#3534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś nie kupiła, to odzywaj się śmiało, chętnie pomogę ![]() Cytat:
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie wlasnie dzisiaj przyszły S i sa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Oj dziekuje bardzo jest mi niezmiernie miło Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapalenie wału pazurowego, podobno bardzo bolesne dla psa. Trzeci dzień jest na zastrzykach przeciwbólowych i przeciwzapalnych. Ale jest dużo lepiej. Całe szczęście rzadko jest u weterynarza poza szczepieniami |
|
|
|
|
#3537 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobała mi się w styczniu mała torebka z Wittchena i jak poszłam do salonu to się rozczarowałam. Nie wyglądała na torebkę skórzaną i obawiam się że i z tą tak może być. A jak ją obmacałam to już się utwierdziłam w przekonaniu, że jest mega tandetna Obie są ładne |
|
|
|
|
#3539 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Ano właśnie widziałam ją dziś na żywo. Ładna. Chciałabym coś w niebieskim kolorze.
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

jak wrzuciłam foto spodni i czerwonej sukienki, a ja rzadko wstawiam cokolowiek
- czasy sie zmieniaja
Fajny nawet ten materiał jak na poliester

Uwielbiam jej zupy, naleśniki 

Jak ten czas leci
Zrealizowałam się zakupowo kupując sweterek w h&m i foremki na muffinki w empiku
. Korzystam, bo nachodzi mnie to ze 2,3 razy w roku
?

że niby pitbull a taki obsrajtuch