|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro - wątek zamówieniowo-plotkowy - cz. 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;4609628 2]wow. jak to zrobiłaś? bo ja do tej pory to tylko nike free runy potrafię wyszukać i nic poza tym
[/QUOTE]a szukanie po obrazie poprzez google z dopiskiem aliexprese... nie iem czy kolezanka wyzej tak robi, ale ja tak robie
|
|
|
|
#1443 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ile na tym allegro np sprzedajesz w miesiącu i wystawiasz aukcji że masz takie stanowcze poglądy? Ja od 24 roku pracuje w handlu a mam 34lata i nigdy bym nie powiedziała że jestem perfekcjonistką - doświadczenie mam nie małe w Polskich i zachodnich koncernach bo uważam ze całe życie sie człowiek uczy ale gratuluję samooceny![]() To jak ktoś szanuje ludzi a skasuje za 2,5zl wiecej na wysyłce bo ma 150 aukcji i kazdego przemiotu nie wazy to tak sie przyczepisz przecież. Sama napisałaś: Ja sie czepiam nawet o 2,50 zl jesli wiem, ze mam racje - to moje hobby tj prawo... Dla mnie hobby a prawo to 2 rożne rzeczy... ![]() Ja np. wagi nie mam i nie mam czasu ważyć każdego przedmiotu z opakowaniem i mam koszta ujednolicone ponieważ sprzedaje i ciuchy i produkty akwarystyczne polecony 10zł, paczka 15zł, pobranie 21zł Jak się kłócisz o 2,5zł to mam nadzieje że na moje aukcje nie trafisz bo zarobie negatywa jeszcze
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2014-04-19 o 10:24 |
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że jeśli chodzi o bycie "perfekcjonistką" to koleżanka miała na myśli jej sposób funkcjonowania, tzn. że zawsze wszystko lubi dopinać na ostatni guzik i robić tak idealnie jak się da, z dużą dokładnością
Perfekcjonistka nie oznacza perfekcyjna ![]() Która kurtka ładniejsza ?http://www.aliexpress.com/item/PU-Le...940455961.html http://www.aliexpress.com/item/Free-...725104875.html Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2014-04-19 o 10:24 |
|
|
|
#1446 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was zamawiała z alie takie naklejki na sciane kwiatki napisy itd czy one sie w realu sprawdzają?
Podoba mi sie ta mapa, ale zanim kliknę chętnie poznała bym opinie osoby która skusiła się wcześniej na takie zakupy. http://www.aliexpress.com/item/Large...522203251.html
|
#1447 |
|
Użyszkodniczka
|
Migea, dam Ci znać za około 3 tygodnie, bo kupiłam kilka dni temu, zobaczymy jak przyjdzie.
Chyba, ze jest ktoś, kto już je ma, to też chętnie się dowiem
|
|
#1448 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, nie lubię też uogólnia ale co do perfekcyjności to myślę zupełnie inne pojecie miała będzie miała osoba która od lat pracuje zawodowo np.pracowała na różnych stanowiskach na allegro przez 5 lat miała konto z 1500 komentarzami od kupujących i temat od poszewki zna...i inne podejście 20latka studentka która sprzedaje raz na 3 miesiące 5 rzeczy. Podaje przykład powyżej gdyż nie wiem ile koleżanka ma lat ale chodzi o nakreślenie sytuacji że jak sie ma z czymś styczność inaczej sie ocenia. Jako kupująca dlatego też nie czepiam się innych bo znam to z drugiej strony jak wygląda wystawienie określenie kosztów opis paczkowanie itd -chyba że kwota jest np 20zł a koszt widzę 8zł to wtedy zwracam uwagę sprzedawcy. Dlatego ludzie są rózni i dla mnie kłótnie o 2,5zł sa czepianiem dla innych perfekcyjnym podejściem. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
bo ja juz zauważyłam ze wizualizacje robią duże a jak np pytałam lub zglebie sie w opis to okazuje się że to mikro rozmiar.Czasami kwiat jest na pół ściany na zdjęciu a opis 30x40cm
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem o co Ci chodzi
|
|
|
|
#1450 |
|
Przyczajenie
|
Witam kolezanki, ostatnio natknąłem się na nowy portal <reklama> osobiście dużo kupuje z chin i wiedziałem jak płacić itp, ale akurat u nich fajnie opisane są poradniki : <reklama>
Na razie jeden post, mam nadzieję, że rozwinie się portal bo liczę na niego Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-04-19 o 20:39 |
|
|
|
#1451 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Edytowane przez waaampirmona Czas edycji: 2014-04-19 o 12:39 |
||
|
|
|
#1452 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=migea;46090710]http://www.ebay.pl/itm/140792033622?...84.m1497.l2649
26zł http://www.ebay.pl/itm/SKIN79-HOT-PI...item1e6c211b09 36zł a lepiej zakupić ten fluid czy krem?
|
|
|
|
#1453 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1454 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=bywaitak;46098324]
Cytat:
sama musisz ocenić jaka masz typ skóry i jaki krem BB powinien być odpowiedni gdyż jego jest kilka rodzajów... wygoogluj to znajdziesz informację co do koloru i co do przeznaczenia jaki do jakiej karnacji Kremy BB maja filtr a fluid nie co dla mnie ma znaczenie i też nie wyobrażam siebie smarować cieżkim revlonem kryjacym na lato a sa osoby co to robia a czy lepszy krem czy fluid to zalezy kto co lubi...---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
i jak masz uwagi co do aliexpres smialo mozesz tutaj pisac ale nie widze sensu przekierowywania na swój.
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-04-19 o 20:39 |
||
|
|
|
#1455 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, widział ktoś je na ali?
Szukam i szukam i nic
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Obie kurteczki mają czarną wersję
Ostatecznie zamówiłam jednak tę drugą (w czarnym kolorze)
|
|
|
|
#1457 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję ślicznie, być może ktoś skorzysta na mojej reklamie, ale jak nie to trudno. Pozdrawiam wszystkich!
|
|
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktoś może zamawiał dres coś w stylu tego ? http://www.aliexpress.com/item/2013-...568470204.html cena jest naprawde kusząca
potrzebuje właśnie coś takiego na spacery z psem i aktywne spędzanie czasu, wydaje się dosyć mięsisty i porządnie wykonany a jak jest naprawde to ciężko określić..
Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2014-04-19 o 18:22 |
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie dzisiaj doszły naklejki i sa troche mniejsze niż sie spodziewałam. Ale jeszcze nie naklejałam. Doszła tez bluzka i koszula. Jestem bardzo zadowolona wyrzucę fotki pózniej
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Co do sportowej odzieży to może polecacie z Aliexpress jakieś koszulki na ramiączkach i szorty? Chodzi mi o strój na siłownię i do biegania
|
|
|
|
#1461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bywaitak - Zawsze można kupić sobie małe pojemniczki i iść do rosa czy innej drogerii i sobie nakapać po trochu podkładów które się chce wypróbować a potem codziennie testować inny i szukać odpowiedniego (ps, jeśli wolisz możesz poprosić o to ekspedientkę zamiast robić to sama żeby się nie narażać że ktoś ci zwróci uwagę, choć nie powinno być raczej problemu)Ja właśnie jestem w tym 2 typie i używam revlonu na co dzień i nie wyobrażam sobie smarowania kremem bb. Ale nie zgodzę się z tym że podkłady nie mają filtru, np podkłady revlonu colorstay mają filtr spf 15. Kilka miesięcy temu zwiększyli filtr bo kiedyś był chyba 6spf Chyba że mówiłaś o tym konkretnym podkładzie z ebaya który tego filtru nie ma. Choć pisałaś chyba ogólnie o bb i podkładach bo BB były w liczbie mnogiej ^^
Edytowane przez waaampirmona Czas edycji: 2014-04-19 o 19:58 |
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.aliexpress.com/store/325484 sprzedający ma fajne promocje na bieliznę, staniki po 6$, komplety po 7, 8, 9$
![]() Niestety na mojej nie ma podanego składu, ale wg mnie przeważa bawełna, nie jest w każdym razie sukienka z dużą zawartością poliestru, podejrzewam, że mac kilka % ![]() Mam jeszcze na wish list taką, bardzo podobną, bo ten sam krój i materiał, tylko różni się wzorem, za niecałe 10$ ![]() http://www.aliexpress.com/item/2014-...767182765.html
Edytowane przez hailie21 Czas edycji: 2014-04-19 o 20:40 |
|
|
|
#1464 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=bywaitak;46082785]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
Nadrabiam posty, ale jeszcze dużo mi zostało. Ja też jakiś czas temu te róże dostałam ale jeszcze ich nie posadziłam. Tam w pierwszym punkcie wytłumaczenia sadzenia jest żeby umieścić je na 24 h w 40 stopniowej wodzie. Jak to zrobiłaś? Czy może posadziłaś je od razu i czekasz aż wykiełkują?
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny polecicie jakiegos sprzedawce od tych zarowych naszyjnikow w krysztalowe kwiaty: http://www.aliexpress.com/item/2013-...375740573.html ?
chodzi mi o to, zeby w miare szybko wyslal, niby sporo ich jeszcze na ali, ale wole kogos sprawdzonego a moze ktoras z was kupila ten naszyjnik na ebay ? bo nie moge tam juz znalezc tych chinskich, same oryginalne
|
#1467 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1469 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Rozmarynkaa;4610229 5]
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

?

Sama kupiłam w tej cenie co z linka. Także za niecałe 50zł jestem bardzo zadowolona