Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-21, 10:10   #2041
koainka_
Czekoladożerca

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIII

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
Ja zauważyłam ze w rossmannie bardzo czesto nie ma testerow ; ( ostatnio chcialam sprawdzic jeden podklad i dupa. Za to w SuperPharmie zawsze są i do tego produkty sa pozaklejane zeby nikt w sklepie nie mogl otworzyć. W hebe tez zaklejaja.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ale są takie zdolne bestie, że potrafią te naklejki obejść i swoje paluszki zanurzyć w nowiutkim produkcie!

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Nawet w Hebe i SuperPharm. ;/
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 10:25   #2042
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

W Hebe zaklejają, a potem sprzedawczynie i tak otwierają, nawet zaklejone, nie raz widziałam. Być może dzięki temu tusz, który niedawno kupiłam, posłużył mi dobrze może ze 3-4 dni, po czym zgęstniał i robią się same grudki
Ja kiedyś w wakacje pracowałam w drogerii (nie H., ani nie R., ta trzecia popularna), to się dziewczyny strasznie wkurzały, jak ktoś otwierał tusz; mieliśmy przez jakiś czas wizażystkę, jak zwróciła uwagę klientce, żeby nie otwierała wszystkich maskar po kolei, to ta z fochem jej odpowiedziała "właśnie straciła pani klientkę" i wyszła..
A testerów nigdy nie dostałam

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Natomiast myśl, że ktoś grzebał palcem, który nie wiadomo co wcześniej zwiedził w cieniu, który trafi na moją powiekę wywołuje u mnie odruch wymiotny.

Miałam duży szacunek do bloga Sroki, m.in. za analizy składów kosmetyków dziecięcych, ale chyba moje IP już u niej nie postanie.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 10:39   #2043
KathleenAnn
Zadomowienie

http://charlizemystery.com/2014/04/instagram-mix-3/

Karolina Baszak teraz je ciasteczka z Charlizą...
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 10:44   #2044
An Ka
Zadomowienie

Czy tylko mi sie niedobrze zrobiło jak genitalia psiaka zobaczylam
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 11:38   #2045
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Tak, a co ma zakładać psu majtki?

A gdzie te genitalia aż tak dokładnie widać na pierwszym planie?
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 11:43   #2046
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Ja zauważyłam ze w rossmannie bardzo czesto nie ma testerow ; ( ostatnio chcialam sprawdzic jeden podklad i dupa. Za to w SuperPharmie zawsze są i do tego produkty sa pozaklejane zeby nikt w sklepie nie mogl otworzyć. W hebe tez zaklejaja.

niby w hebe zaklejają ale i tak wiele osób je po prostu chamsko odkleja, kiedy szukałam testera bazy z essence to ekspedientka po prostu mi otworzyła nowy produkt z półki

kolejna przygoda w hebe, moja siostra kupowała cienie - i wiadomo jakieś swatche z testerów na ręcę, a przemiła pani wepchnęła palce do nowiuśkiego opakowania

Edytowane przez anja415
Czas edycji: 2014-04-21 o 11:44
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 11:54   #2047
201607131110
Konto usunięte

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46112539]
Ja kiedyś w wakacje pracowałam w drogerii (nie H., ani nie R., ta trzecia popularna), to się dziewczyny strasznie wkurzały, jak ktoś otwierał tusz; mieliśmy przez jakiś czas wizażystkę, jak zwróciła uwagę klientce, żeby nie otwierała wszystkich maskar po kolei, to ta z fochem jej odpowiedziała "właśnie straciła pani klientkę" i wyszła..

[/QUOTE]

Na miejscu tej ekspedientki odpowiedziałabym "dziękuję za tę przysługę"

Nie raz spotkałam się z tym, że testery były, a szminki i tak używane... :/ (to mnie bardziej "brzydzi" niż "genitalia pieska" wspomniane wyżej :P)
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 11:55   #2048
Heidi_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
niby w hebe zaklejają ale i tak wiele osób je po prostu chamsko odkleja, kiedy szukałam testera bazy z essence to ekspedientka po prostu mi otworzyła nowy produkt z półki

kolejna przygoda w hebe, moja siostra kupowała cienie - i wiadomo jakieś swatche z testerów na ręcę, a przemiła pani wepchnęła palce do nowiuśkiego opakowania
To jest dla mnie przegięcie, gdybym była bardziej perfidna to za każdym razem gdy zauważyłabym coś takiego dzwoniłabym ze skargą na takie pracownice, przecież to kompletne nieposzanowanie zarówno klienta jak i produktu.

Notka na blogu tej rzekomej makijażystki też mnie załamała, znalazła sobie zgrabne wytłumaczenie, umyła rączki i sprawa załatwiona, a ktoś nakłada później na policzki róż, który ona wymacała wcześniej brudnymi palcami.

A tak btw. - nie wiecie czemu Karolina Baszak nie zadaje się już z RGP? Nie pasuje do jej wizerunku czy jak?

Ćwiczenia z Jillian Michaels - 6/30

Edytowane przez Heidi_
Czas edycji: 2014-04-21 o 11:57
Heidi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 11:59   #2049
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Tak, a co ma zakładać psu majtki?

jeszcze pończochy najlepiej :P
hejka dziadu
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 12:04   #2050
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Heidi_ Pokaż wiadomość
To jest dla mnie przegięcie, gdybym była bardziej perfidna to za każdym razem gdy zauważyłabym coś takiego dzwoniłabym ze skargą na takie pracownice, przecież to kompletne nieposzanowanie zarówno klienta jak i produktu.

Notka na blogu tej rzekomej makijażystki też mnie załamała, znalazła sobie zgrabne wytłumaczenie, umyła rączki i sprawa załatwiona, a ktoś nakłada później na policzki róż, który ona wymacała wcześniej brudnymi palcami.

A tak btw. - nie wiecie czemu Karolina Baszak nie zadaje się już z RGP? Nie pasuje do jej wizerunku czy jak?
Ja ostatnio stałam dobre pół godziny, żeby znaleźć szminkę w ogóle przydatną do używania Wszystkie roztopione, zmacane paluchami/ustami, połamane opakowania- tragedia. Poprosiłam Panią, żeby mi podała szminkę z magazynu i obyło się bez większych problemów, chyba sami zdają sobie sprawę z tego, w jakim stanie są te kosmetyki czasami
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 12:11   #2051
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Tak, a co ma zakładać psu majtki
genitalia aż tak dokładnie widać na pierwszym planie?

może trzeba było zrobić cenzurę

co do macania kolorówki w sklepach to dla mnie jest zwykłe buractwo. nie raz było tak, że musiałam przekopać się przez cały zapas koloru, bo były wymazane szminki (mimo testera)

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2014-04-21 o 12:12
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 12:24   #2052
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
może trzeba było zrobić cenzurę

co do macania kolorówki w sklepach to dla mnie jest zwykłe buractwo. nie raz było tak, że musiałam przekopać się przez cały zapas koloru, bo były wymazane szminki (mimo testera)
ja kiedyś przy okazji -40% w Rossie chciałam kupić sobie kredkę do oczu i mimo testerów, wszystkie były wymaziane albo połamane. Okropieństwo. Ale jeszcze obrzydliwsze praktyki widziałam w Tk Maxxie, gdzie dość drogie słoiczki maseł do ciała były nie tylko wcześniej otwierane ale kosmetyk był zwyczajnie wymaziany do tego stopnia, że zrobiło się wgłębienie - ubytek. A, i znam jedną wizażystkę (dyplomowaną!), która maluje ludzi przeterminowanymi kosmetykami, bez zachowania podstawowych zasad higieny.

Fajnie by było, gdyby producenci fabrycznie foliowali każdy kosmetyk.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 12:43   #2053
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Haha, myślałam, że jakieś chamskie zbliżenie na jądra buldoga czy coś a to tylko mały piesek leżący na pleckach xD Ale jakie by nie były, to nie brzydziłyby mnie. Z racji studiów nie powinny...
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 12:44   #2054
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
ja kiedyś przy okazji -40% w Rossie chciałam kupić sobie kredkę do oczu i mimo testerów, wszystkie były wymaziane albo połamane. Okropieństwo. Ale jeszcze obrzydliwsze praktyki widziałam w Tk Maxxie, gdzie dość drogie słoiczki maseł do ciała były nie tylko wcześniej otwierane ale kosmetyk był zwyczajnie wymaziany do tego stopnia, że zrobiło się wgłębienie - ubytek. A, i znam jedną wizażystkę (dyplomowaną!), która maluje ludzi przeterminowanymi kosmetykami, bez zachowania podstawowych zasad higieny.

Fajnie by było, gdyby producenci fabrycznie foliowali każdy kosmetyk.
tak jak robią w niektórych innych krajach...
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 12:50   #2055
Heidi_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość
tak jak robią w niektórych innych krajach...

W Stanach maskary są super pakowane, możesz zobaczyć szczoteczkę bez otwierania kosmetyku i masz pewność, że nikt przy nim nie majstrował.
http://wittybizgal.files.wordpress.c...lash-blast.jpg

Ćwiczenia z Jillian Michaels - 6/30
Heidi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 13:02   #2056
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Heidi_ Pokaż wiadomość

W Stanach maskary są super pakowane, możesz zobaczyć szczoteczkę bez otwierania kosmetyku i masz pewność, że nikt przy nim nie majstrował.

http://wittybizgal.files.wordpress.c...lash-blast.jpg

Tak zapakowane mascary mozna tez czasami dostac w Pepco, ale wiadomo, asortyment mocno ograniczony.
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 14:24   #2057
201703241651
Konto usunięte

Jeszcze żel pod prysznic przeżyję otwarty, ale masła do ciała i balsamy też potrafią się zepsuć szybko
U mnie w Rossmannie, to najgorzej wyglądają pomadki Wibo Eliksir - znaleźć ładny sztyft, to sztuka.
Boję się tej promocji na podkłady, bo pewnie testerów będzie brakować, a drogie produkty będą pootwierane.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 14:30   #2058
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Dlatego kupuje tylko w SP i Hebe. Zauważyłam że tam bardziej dbają o "porządek" w kolorówce, niż w Ross. Kupić w Ross coś nie otwartego z kolorówki graniczy z cudem

Najlepsze jest to że czasem są testery, ładne, nie zepsute (kiedyś w Ross z testera podkładu wylewała się woda) a pańcia i tak musi sprawdzić na zwykłym produkcie
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 14:53   #2059
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
(kiedyś w Ross z testera podkładu wylewała się woda)
U mnie nadal tak jest
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 15:01   #2060
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Dlatego kupuje tylko w SP i Hebe. Zauważyłam że tam bardziej dbają o "porządek" w kolorówce, niż w Ross. Kupić w Ross coś nie otwartego z kolorówki graniczy z cudem

Najlepsze jest to że czasem są testery, ładne, nie zepsute (kiedyś w Ross z testera podkładu wylewała się woda) a pańcia i tak musi sprawdzić na zwykłym produkcie
Parę dni temu kupowałam pomadkę w Rossie, nie mogłam jej wyjąć ze standu więc poprosiłam babeczkę tam pracującą. Po podaniu mi jej kazała sprawdzić czy jest cała i zdrowa 'bo Panie lubią sobie pomacać...' Byłam w szoku
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 15:40   #2061
Autumn Witch
Raczkowanie

Kiedys bylam w The Body Shop i probek zabraklo. Rzeczywiscie dziewczyna mi otworzyla jeden z produktow z polki, ale pozniej ten otwarty produkt zostal probka i nie byl w ofercie do sprzedazy.

Z tego co piszecie tutaj, czy to oznacza ze jak wam otwieraja produkt z polki to pozniej go klada tam spowrotem jako do sprzedania .
Stary 2014-04-21, 15:42   #2062
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Autumn Witch Pokaż wiadomość
Kiedys bylam w The Body Shop i probek zabraklo. Rzeczywiscie dziewczyna mi otworzyla jeden z produktow z polki, ale pozniej ten otwarty produkt zostal probka i nie byl w ofercie do sprzedazy.

Z tego co piszecie tutaj, czy to oznacza ze jak wam otwieraja produkt z polki to pozniej go klada tam spowrotem jako do sprzedania .
Kładą, kiedyś coś takiego miałam - nie było testerów, więc pani otworzyła mi produkt żebym spróbowała, potem dała mi nie otwarty, a ten z powrotem odłożyła na półkę. W drogeriach chyba nie można zamieniać normalnych kosmetyków na testery, z tego co pani mówiła te przychodzą do sklepu osobno.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 15:58   #2063
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
U mnie nadal tak jest
Nie wiem, nie chodzę Na -40% czekam na Hebe i SP
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 16:38   #2064
xoxo_gg
Raczkowanie

http://rockglamprincess.blogspot.co....u-week-48.html
saga z księżniczkowej komóreczki część 48
w skrócie:
mała dziewczynka, jedzenie, rodzina, jedzenie,mała dziewczynka, jedzenie, mała dziewczynka, mała dziewczynka, rodzina, więcej jedzenia, spacer, jedzenie, mała dziewczynka, serce z piany, mała dziewczynka,mała dziewczynka......

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 17:17   #2065
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
http://rockglamprincess.blogspot.co....u-week-48.html
saga z księżniczkowej komóreczki część 48
w skrócie:
mała dziewczynka, jedzenie, rodzina, jedzenie,mała dziewczynka, jedzenie, mała dziewczynka, mała dziewczynka, rodzina, więcej jedzenia, spacer, jedzenie, mała dziewczynka, serce z piany, mała dziewczynka,mała dziewczynka......
"Wielkanoc to czas odrodzenia, nowego życia, nowych szans... to czas gdy każdy może zacząć wszystko od nowa. Jeszcze jest czas by zawrócić z źle obranej ścieżki. To był dla mnie dobry tydzień, chociaż przepełniony mieszanymi emocjami. Prawda jest taka, że w życiu nigdy nic nie jest albo czarne albo białe, jest jeszcze 50 odcieni szarości <3 btw. słyszałam, że gdzieś w Wawie grają sztukę na podstawie książki a w rolę Christiana wciela się Damięcki?"
rozkoszna jest ta nasza Princesska
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 18:50   #2066
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość

W wielu drogeriach tak jest, że testery od perfum są puste.
Jakby im zależało to by powymieniali, ale po co. Jak można sobie wziąć i rodzinie rozdać.
Jeśli chodzi o testery kolorówki to do każdego produktu powinny być, bo inaczej ludzie będą zawsze zaglądać do produktów.
Kiedyś kupiliśmy perfumy, nie zajrzałam do środka bo po co... na dodatek daliśmy je na prezent, a tam tester! W Drogerii nie chcieli nam uwierzyć

U mnie w Rossie połowa perfum nie ma testerów, w Naturze podobnie. Chyba trzeba po opakowaniu sobie wybierać. A jak ktoś jeszcze zapyta o tester danego zapachu to jeszcze obsługa oburzona i NIE MA

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 18:54   #2067
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Kładą, kiedyś coś takiego miałam - nie było testerów, więc pani otworzyła mi produkt żebym spróbowała, potem dała mi nie otwarty, a ten z powrotem odłożyła na półkę. W drogeriach chyba nie można zamieniać normalnych kosmetyków na testery, z tego co pani mówiła te przychodzą do sklepu osobno.
przecież często testery mają zupełnie inne opakowania niż pełnowymiarowy produkt
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 19:11   #2068
201607110949
Konto usunięte

Kolejna odsłona Haniowego pędzelka, tym razem do cieni, ponoć odpowiednik Mac 239 (nie znam, nie miałam) https://www.facebook.com/GlamSKLEP/p...type=1&theater
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 19:28   #2069
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Kolejna odsłona Haniowego pędzelka, tym razem do cieni, ponoć odpowiednik Mac 239 (nie znam, nie miałam) https://www.facebook.com/GlamSKLEP/p...type=1&theater

"Jeszcze jedno pytanie:czy będą sprzedawane w kąplecie czy osobno? Jeśli w kąplecie to w jakiej cenie i czy będą w jakimś etui ?
7 hours ago"
ahahahhaa
Pójdę do piekła, wiem...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 19:29   #2070
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
"Jeszcze jedno pytanie:czy będą sprzedawane w kąplecie czy osobno? Jeśli w kąplecie to w jakiej cenie i czy będą w jakimś etui ?
7 hours ago"
ahahahhaa
Pójdę do piekła, wiem...
Jak ktoś jest "ąę", to co się dziwisz .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości