Żyć oszczędnie, ale z klasą - nie martwiąc się na co dzień kasą! - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-21, 14:27   #2221
niv_
Zakorzenienie

Dot.: Żyć oszczędnie, ale z klasą - nie martwiąc się na co dzień kasą!

Dzięki, zobaczę sobie na ten podkład.

Ja wydaję bardzo dużo na maści, żele do mycia twarzy, kremy, ale nie mam zbyt dużego wyboru.

Mam spory problem z jedzeniem, nie wiem jak mogę coś zaoszczędzić i odżywiać się w miarę zdrowo.

Nie mam możliwości zamrażania jedzenia, przechowywanie np. zup przez kilka dni w lodówce też raczej odpada, bo oprócz garnka z zupą muszą się mi zmieścić także inne produkty.

Nie mam już pomysłów co można ugotować jak wracam z pracy to marzę o świętym spokoju, inna sprawa, że z kuchni korzystają też inne osoby, więc nie mogę jej zbyt długo blokować.

Znacie jakieś fajne i nieskomplikowane przepisy na obiady ?
Stary 2014-04-21, 15:48   #2222
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niv_ Pokaż wiadomość
(...)
Na promocji w Rossie planuję kupić pokłady z Bourjois. Chyba, że znacie jakieś dobrze kryjące podkłady innych marek dostępne w Rossie (..)
a który konkretnie planujesz kupić? ja się zastanawiam nad healthy mix, ale w sumie nie jestem pewna..

chyba podrożały moje tabletki anty tż mi kupował i mówił, że zapłacił 38zł, a ja zawsze płaciłam 24.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 16:00   #2223
mansikkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość

chyba podrożały moje tabletki anty tż mi kupował i mówił, że zapłacił 38zł, a ja zawsze płaciłam 24.
może kupił je w innej aptece, bo z tego co czytałam to w każdej inne ceny
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 16:10   #2224
201801191006
Konto usunięte

możliwe.
chociaż ja zawsze kupuję w rożnych, tzn w takiej którą mam akurat pod ręką, i zawsze była taka sama cena.

no ale trudno, i tak taniej niż gumki
Stary 2014-04-21, 16:41   #2225
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
Dlatego właśnie warto opłacać AC. Przynajmniej nie musisz ponosić kosztów takich zdarzeń z własnej kieszeni.
Ale ac to chyba można tylko jak sie ma mlody samochód, na stare z tego co wiem nie można.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 16:52   #2226
malenstwo3
Przyczajenie

Witam, można dołączyć ?
Prześledziłam cały wątek 'od deski do deski' bardzo fajny pomysł miała autorka , aczkolwiek szkoda, że od chwili założenia doszło tyle tematów nie związanych z głównym a przy tym tyle nie miłych dla siebie nawzajem słów i psucia atmosfery

Wątek bardzo dla mnie ponieważ, za 3 miesiące (niecałe) minie rok jak żyje i utrzymuje a przynajmniej się staram samodzielnie mając dopiero 18 lat
Wcześniej byłam w placówce dlatego też skazana jestem na usamodzielnienie się czy tego chcę czy nie

Próbowałam pracować, ale nie dałam rady połączyć tego ze szkołą niestety Obecnie jestem na 3 roku technikum fryzjerskiego Pochodzę z Warszawy, i tak jak kilka dziewczyn pisało wcześniej uwielbiam gazetki z supermarketów niestety nie jestem umysłem matematycznym i często za wszystko przepłacam, dlatego staram się teraz zanim pójdę na zakupy zrobić listę, choć i tak zawsze do koszyka wleci coś innego czego na liście nie ma

Mam nadzieję, że nie zanudziłam Was wypowiedzią swoją
_________________________ _______

Zaczynam prowadzić zdrowy tryb życia
malenstwo3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 17:33   #2227
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez malenstwo3 Pokaż wiadomość
Próbowałam pracować, ale nie dałam rady połączyć tego ze szkołą niestety Obecnie jestem na 3 roku technikum fryzjerskiego Pochodzę z Warszawy, i tak jak kilka dziewczyn pisało wcześniej uwielbiam gazetki z supermarketów niestety nie jestem umysłem matematycznym i często za wszystko przepłacam, dlatego staram się teraz zanim pójdę na zakupy zrobić listę, choć i tak zawsze do koszyka wleci coś innego czego na liście nie ma

Mam nadzieję, że nie zanudziłam Was wypowiedzią swoją
Ja na zakupy zawsze mam zrobioną listę, żeby uniknąć sytuacji, że poszłam po sklepu po 5 produktów, wyszłam ze sklepu z dwiema siatkami a tego po co poszłam zapomniałam kupić
Bardzo pomocne jest też ustalenie wcześniej co będzie się gotowało na obiad na kilka następnych dni. Często chciałoby się coś upichcić a to nie ma śmietany, a to koncentratu pomidorowego a potem wraca się ze sklepu z wieloma innymi rzeczami

Podziwiam, że w tak młodym wieku mieszkasz i utrzymujesz się sama. Ja mając 18 lat przy zarobkach 650zł/mc nie miałam takiej możliwości (tak, tak, tyle kiedyś zarabiałam ).

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 17:39   #2228
niv_
Zakorzenienie

Cytat:
a który konkretnie planujesz kupić? ja się zastanawiam nad healthy mix, ale w sumie nie jestem pewna..

Też nad nim myślę tylko chcę normalny, a nie o żelowej konsystencji.

Jeszcze nad tym się zastanawiam: http://allegro.pl/bourjois-123-perfe...153780735.html
Stary 2014-04-21, 17:41   #2229
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:

a ja sie zastanawiam nad flower perfection
skoro bedzie ten rabat to az mnie kusi zeby skorzystac
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 17:45   #2230
malenstwo3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Ja na zakupy zawsze mam zrobioną listę, żeby uniknąć sytuacji, że poszłam po sklepu po 5 produktów, wyszłam ze sklepu z dwiema siatkami a tego po co poszłam zapomniałam kupić
Bardzo pomocne jest też ustalenie wcześniej co będzie się gotowało na obiad na kilka następnych dni. Często chciałoby się coś upichcić a to nie ma śmietany, a to koncentratu pomidorowego a potem wraca się ze sklepu z wieloma innymi rzeczami

Podziwiam, że w tak młodym wieku mieszkasz i utrzymujesz się sama. Ja mając 18 lat przy zarobkach 650zł/mc nie miałam takiej możliwości (tak, tak, tyle kiedyś zarabiałam ).
Utrzymuje się bo jakby nie patrzeć jestem też do tego zmuszona wygląda to mniej więcej tak że moje "dochody" to jest około 950 zł z czego 300 idzie na mieszkanie -opłacam tylko swoją połowę opłat. 55- idzie co miesiąc na kartę miejską, do tego co miesiąc przeważnie idzie jakieś 20-30 zł na kartę do telefonu jak nie więcej. A reszta na życie, papierosy niestety chodź staram się ograniczyć i rzucić, i na pomoc dla chłopaka, który przebywa z ZK.
Widzisz u mnie jest ten problem że nigdy nie wiem co konkretnie chce zjeść, ostatnio bardzo dużo jem ryżu z warzywami, więc zamiast kupować paczkowane po 450 gram za jakieś 5-6 zł, zaczęłam jeździć kawałek dalej do simply i kupować tam na wagę wychodzi taniej, a smak praktycznie ten sam

Edytowane przez malenstwo3
Czas edycji: 2014-04-21 o 17:47
Stary 2014-04-21, 17:48   #2231
201801191006
Konto usunięte

miałam 123 perfect. przez pierwszy tydzień szaleństwo, super wyglądał. ale potem cera mi się bardzo wysuszyła, podkład jakoś tak ciemniał i mi się odcinał. ostatecznie nie byłam zadowolona.

teraz będę polowała na manhattan powder mat, bo to już mam sprawdzone. no i healthy mixa, tylko właśnie to serum o żelowej konsystencji.

do tego jeszcze puder w kompakcie i może jeszcze jakiś korektor. no i tak bez promocji, to krem potrzebuję nawilżający, bo się akurat skończył.

malenstwo3, czemu masz chlopaka w ZK?

Edytowane przez 201801191006
Czas edycji: 2014-04-21 o 17:51
Stary 2014-04-21, 17:54   #2232
niv_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
a ja sie zastanawiam nad flower perfection
skoro bedzie ten rabat to az mnie kusi zeby skorzystac
też się wydaje fajny będzie się nad czym zastanawiać

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
miałam 123 perfect. przez pierwszy tydzień szaleństwo, super wyglądał. ale potem cera mi się bardzo wysuszyła, podkład jakoś tak ciemniał i mi się odcinał. ostatecznie nie byłam zadowolona.

teraz będę polowała na manhattan powder mat, bo to już mam sprawdzone. no i healthy mixa, tylko właśnie to serum o żelowej konsystencji.

do tego jeszcze puder w kompakcie i może jeszcze jakiś korektor. no i tak bez promocji, to krem potrzebuję nawilżający, bo się akurat skończył.

jaki masz rodzaj cery ?

Mhm...to może sobie go daruje, jestem podkładowo "wyposzczona " , bo od dobrych kilku lat używałam tylko jednego i tego samego podkładu teraz jestem gotowa spróbować czegoś nowego, bo cera mi się uspokoiła.

Nie planuję zakupu kolorówki tylko podkłady mnie kręcą.

Edytowane przez niv_
Czas edycji: 2014-04-21 o 17:56
niv_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 17:59   #2233
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
też się wydaje fajny będzie się nad czym zastanawiać
ja mam flower - wlasnie znalazlam w lazience - ale.. jest stary jakis skoro nie pamietalam ze go mam i zdecydowanie teraz za ciemny .

nad tym 123 tez sie zastanawialam, ale wlasnie przeczytalam opinie loloo

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

ten healthy mix na zdjeciach wyglada fajnie tez
Stary 2014-04-21, 18:03   #2234
201801191006
Konto usunięte

najpierw miałam cerę tłustą i świeciłam się jak latarnia morska teraz mam mieszaną/normalną, a odkąd mam tabletki anty to bez większych problemów.

a co do 123, to moja kuzynka tez go używała i ona z kolei była zachwycona, także nie sugerujcie się mną
Stary 2014-04-21, 18:04   #2235
malenstwo3
Przyczajenie

Cytat:

Jakaś stara sprawa, zanim się jeszcze poznaliśmy, wyszła teraz po latach, bo my obecnie jesteśmy razem ponad 3 lata i niestety tak to już idzie rok bez niego

Stary 2014-04-21, 18:09   #2236
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Jakaś stara sprawa, zanim się jeszcze poznaliśmy, wyszła teraz po latach, bo my obecnie jesteśmy razem ponad 3 lata i niestety tak to już idzie rok bez niego
o kurcze, masakra :/
Musi Ci byc ciezko

Podoba mi sie taki efekt jak ona uzyskala http://www.amyantoinette.com/2012/01...oundation.html wiem, ze t otaka troche 'tapeta' ale chcialabym podklad ktory mi zrobi taki efekt
Stary 2014-04-21, 18:11   #2237
niv_
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze, to trochę dziwne, że stara sprawa i dopiero teraz wyszła.

Bardzo fajnie tez bym chciała się umieć porządnie i ładnie umalować. Uzyskać efekt, zdrowej, promiennej cery.
Stary 2014-04-21, 18:11   #2238
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
trochę się orientuję w KK i w tym jak te procedury wyglądają więc mam nadzieję, że faktycznie jest tak jak mówisz i że facet nie mydli ci oczu, bo skoro jest tam już od roku to jednak nie była to błahostka. ale życzę powodzenia

oby mi tylko nie wykupili tego co sobie zaplanowałam, bo będę w ross dopiero w środę. więc lepiej żeby moje podkłady na mnie czekały
Stary 2014-04-21, 18:26   #2239
malenstwo3
Przyczajenie

Cytat:
trochę się orientuję w KK i w tym jak te procedury wyglądają więc mam nadzieję, że faktycznie jest tak jak mówisz i że facet nie mydli ci oczu, bo skoro jest tam już od roku to jednak nie była to błahostka. ale życzę powodzenia
Chodziło o jakąś sprawę którą 'odwalił' za małolata, nie wiem czemu dopiero teraz wyszła. Z tego co Tż mi mówił po prostu firma z którą miał się skontaktować przestała istnieć na rynku, a jak chodził do sądu itp, to mówili mu żeby wynajął detektywa (na którego Go nie stać!!! ) i odnalazł tych ludzi. Podejrzewam że o to może chodzić i dlatego po latach się za to wzięli.

Tak jest ciężko, ale co zrobić, odkąd pamiętam zawsze coś się działo. Od małego jestem pozbawiona "pełnej, szczęśliwej rodzinki", więc nauczyłam się poniekąd żyć z tym, że dostaje w jakieś części od życia po

Stary 2014-04-21, 18:29   #2240
201801191006
Konto usunięte

czyli jednak nie znasz szczegółów. niestety zapewniam cię, że to tak nie działa.
Stary 2014-04-21, 18:31   #2241
niv_
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jednak nie znasz szczegółów. niestety zapewniam cię, że to tak nie działa.
Muszę z tym zgodzić.
Stary 2014-04-21, 18:37   #2242
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez o_Khaleesi_o Pokaż wiadomość

Jedna rzecz mnie tylko irytuje, dlaczego mam siedzieć w pracy w świeto bo ktoś tam chce sobie jechać do domu, dla mnie to świąt zabrakło czy co?
A w jakie święto siedzisz w pracy? Święta są ustawowo wolne od pracy.
Ależ ty masz wymagania, całkowicie bezpodstawne z resztą.
Cytat:
Napisane przez doriiska Pokaż wiadomość

moje sposoby na oszczędzanie:

- nie mam karty do bankomatu - nie dość, że zawsze mogłabym wydać pieniądze, to jeszcze musiałabym ją opłacać, co w przeciągu roku daje konkretną sumę,
Ja mam 2 karty obie bezpłatne bezwarunkowo.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 18:37   #2243
malenstwo3
Przyczajenie

Cytat:
Muszę z tym zgodzić.
może i nie znam ale jakoś specjalnie nie wnikałam to ponieważ właśnie o to chodzi ŻE SIĘ NIE ZNAM, więc i tak nie zrozumiem. Wiem, że nie może to być nowa sprawa, bo jak jesteśmy razem 3 lata to nie popełnił żadnego czynu karalnego, pilnuje go z tym, z resztą sam bardzo się uspokoił.

Stary 2014-04-21, 18:46   #2244
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
może i nie znam ale jakoś specjalnie nie wnikałam to ponieważ właśnie o to chodzi ŻE SIĘ NIE ZNAM, więc i tak nie zrozumiem. Wiem, że nie może to być nowa sprawa, bo jak jesteśmy razem 3 lata to nie popełnił żadnego czynu karalnego, pilnuje go z tym, z resztą sam bardzo się uspokoił.

no ale skoro to ma być twój mąż to chyba właśnie powinnaś wnikać? i chociażby artykuł z którego jest oskarżony znać na pamięć żeby wiedzieć o co chodzi.

sąd nie może rozpocząć rozprawy / wydać wyroku jeśli któraś ze stron jest niepoprawnie zawiadomiona o postępowaniu sądowym. dajmy na to, że jest wysłane zawiadomienie listem poleconym, a sąd nie ma potwierdzenia odbioru, to rozprawa znika w wokandy. jeśli potwierdzenie odbioru jest, a któreś ze stron nie ma, to wtedy rozprawa się toczy zaocznie.
to nie tak, że sąd każe komuś szukać innych ludzi za pomocą detektywa, a nawet jeśli ich nie ma to wydaje wyrok i skazuje kogoś innego.
już pomijam fakt, że najpierw są wyroki w zawieszeniu i w sumie trochę się trzeba napracować żeby trafić do ZK.

a co do tematu wątku - kliknę zaraz szoping w tesco, bo jutro wracam do tż i pewnie lodówka będzie pusta
Stary 2014-04-21, 18:52   #2245
malenstwo3
Przyczajenie

Cytat:

no ale skoro to ma być twój mąż to chyba właśnie powinnaś wnikać? i chociażby artykuł z którego jest oskarżony znać na pamięć żeby wiedzieć o co chodzi.

sąd nie może rozpocząć rozprawy / wydać wyroku jeśli któraś ze stron jest niepoprawnie zawiadomiona o postępowaniu sądowym. dajmy na to, że jest wysłane zawiadomienie listem poleconym, a sąd nie ma potwierdzenia odbioru, to rozprawa znika w wokandy. jeśli potwierdzenie odbioru jest, a któreś ze stron nie ma, to wtedy rozprawa się toczy zaocznie.
to nie tak, że sąd każe komuś szukać innych ludzi za pomocą detektywa, a nawet jeśli ich nie ma to wydaje wyrok i skazuje kogoś innego.
już pomijam fakt, że najpierw są wyroki w zawieszeniu i w sumie trochę się trzeba napracować żeby trafić do ZK.

a co do tematu wątku - kliknę zaraz szoping w tesco, bo jutro wracam do tż i pewnie lodówka będzie pusta
nie znam artykułu aczkolwiek dlaczego miałabym mu nie wierzyć, że to jest stara sprawa, skoro przez ostatni rok zanim go zamknęli miał normalnie sprawy w sądzie z których dostał grzywnę itd, a nie dostał wyroku aż pewnego dnia policja zapukała do drzwi i oznajmiła że idzie siedzieć i nawet jemu nie chcieli powiedzieć o co chodzi, rodzinie tym bardziej.. A artykułu nie znam ze względu na to, że dokumenty są u jego mamy, a On sam mi nie podał, zresztą nawet nie wiem czy On sam zna art.
Przepraszam, może źle odebrałam Twoją reakcje, ale odniosłam wrażenie, że jesteś strasznie oburzona tym co napisałam. Z góry przepraszam jeśli to tylko moja nadinterpretacja Twojej wypowiedzi

Stary 2014-04-21, 18:54   #2246
Malwina_89
Zakorzenienie

Dot.: Żyć oszczędnie, ale z klasą - nie martwiąc się na co dzień kasą! (+ o wszystkim

Stara sprawa? Jak bardzo? Istnieje przecież instytucja przedawnienia.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 18:58   #2247
201801191006
Konto usunięte

nie, nie jestem oburzona. w sumie to nawet nie moja sprawa.

po prostu mam z tym styczność codziennie i szkoda mi jak młode i fajne dziewczyny marnują sobie życie.
nie dziwi cię, że nie chce ci podać jaki to artykuł? nie wierzę, że go nie zna, bo artykuł i paragraf przetaczają się milion razy w aktach sprawy i serio zainteresowane osoby znają je na pamięć. i policja też nie puka do drzwi z dnia na dzień, wcześniej jest wezwanie do stawienia się w ZK.

no ale tak jak pisałam, nie moja sprawa, rób jak uważasz. i nie odbieraj tego jako atak, bo nie taki miałam zamiar
Stary 2014-04-21, 19:01   #2248
niv_
Zakorzenienie

Cytat:
nie znam artykułu aczkolwiek dlaczego miałabym mu nie wierzyć, że to jest stara sprawa, skoro przez ostatni rok zanim go zamknęli miał normalnie sprawy w sądzie z których dostał grzywnę itd, a nie dostał wyroku aż pewnego dnia policja zapukała do drzwi i oznajmiła że idzie siedzieć i nawet jemu nie chcieli powiedzieć o co chodzi, rodzinie tym bardziej.. A artykułu nie znam ze względu na to, że dokumenty są u jego mamy, a On sam mi nie podał, zresztą nawet nie wiem czy On sam zna art.
Przepraszam, może źle odebrałam Twoją reakcje, ale odniosłam wrażenie, że jesteś strasznie oburzona tym co napisałam. Z góry przepraszam jeśli to tylko moja nadinterpretacja Twojej wypowiedzi
Nie zna artykułu, a ciągle ma jakieś sprawy - naprawdę w to wierzysz

Nie chcieli jemu powiedzieć dlaczego ma iść do więzienia to niemożliwe. Mimo wszystko nawet w takim kraju jak Polska to nie przejdzie.

Żal mi Cię, strasz się, oszczędzasz, odwiedzasz, robisz paczki - a chłop Ci chyba robi wodę z mózgu.

Może się mylę, ale tak to wygląda.

Edytowane przez niv_
Czas edycji: 2014-04-21 o 19:03
niv_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-21, 19:11   #2249
malenstwo3
Przyczajenie

Cytat:
nie, nie jestem oburzona. w sumie to nawet nie moja sprawa.

po prostu mam z tym styczność codziennie i szkoda mi jak młode i fajne dziewczyny marnują sobie życie.
nie dziwi cię, że nie chce ci podać jaki to artykuł? nie wierzę, że go nie zna, bo artykuł i paragraf przetaczają się milion razy w aktach sprawy i serio zainteresowane osoby znają je na pamięć. i policja też nie puka do drzwi z dnia na dzień, wcześniej jest wezwanie do stawienia się w ZK.

no ale tak jak pisałam, nie moja sprawa, rób jak uważasz. i nie odbieraj tego jako atak, bo nie taki miałam zamiar
nie wiem, jak na razie jest też nad tym wszystkim dużo znaków zapytania, aczkolwiek jestem z nim bo go kocham, i na pewno nie jest tam za zabojstwo albo morderstwo. Poza tym że tak powiem, każdemu w życiu może powinąć sie noga, watpię że miał wezwanie chyba że na inny adres bo On sam w trakcie zatrzymania nie wiedział na serio o co chodzi (byłam wtedy z Nim, i widziałam jego reakcje, był w totalnym szoku i myślał że to jakiś żart) a o art nawet nie pytałam do tej pory, wystarczyło mi to co On mi powiedział bo ja na serio nie znam sie na tych przepisach art, i kodeksach także zostawiłam to jemu.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Nie zna artykułu, a ciągle ma jakieś sprawy - naprawdę w to wierzysz

Nie chcieli jemu powiedzieć dlaczego ma iść do więzienia to niemożliwe. Mimo wszystko nawet w takim kraju jak Polska to nie przejdzie.

Żal mi Cię, strasz się, oszczędzasz, odwiedzasz, robisz paczki - a chłop Ci chyba robi wodę z mózgu.

Może się mylę, ale tak to wygląda.
Rzeczywiście troszkę się mylisz. Napisałam w poście, że byłam przy jego zatrzymaniu gdzie obecni byli jeszcze jego mama i jego ojczym, i nikomu nie powiedzieli za co go zatrzymują. Na jego pytania odpowiadali tylko, że wszystkiego dowie się na komisariacie i tyle. Po kilku dniach zadzwonił powiedział że jest w areszcie bo nawet nie chcieli powiedzieć na który komisariat go zabierają także nie wmówicie mi że wszystko odbywa się według procedur.

Stary 2014-04-21, 19:14   #2250
201801191006
Konto usunięte

ale wtedy składa się wniosek o adwokata z urzędu i on dba o to aby było zgodnie procedurami, czasami nawet aż nadgorliwie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości