|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..
Dla mnie Rimmel jest ekstra, naprawdę widzę dużą różnicę, gdy go nie użyję. Dobrze trzyma podkład.
|
|
|
|
#482 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: -49% na kolorówkę. Co zamierzacie kupić ?
|
|
|
|
#483 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: -49% na kolorówkę. Co zamierzacie kupić ?
Czy trzeba posiadać jakąś specjalną kartę czy coś żeby skorzystać z tej promocji ?
|
|
#484 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Hello,
Nie wiecie dlaczego nigdzie nie mogę znaleźć https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rubiajacy.html ? Czy została ona wycofana? Kupiłam raz i byłam bardzo zadowolona a teraz nie mogę jej nigdzie znaleźć...
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: -49% co warto kupić?
|
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Mam pytanko dziewuszki
czy jesli sa w sklepie jakies promocje na kolorowke to te produkty tez wliczaja sie i od cen promocyjnych jest odejmowane to -49%? Czy od stalych cen i promocje sie nei łacza hmm
|
|
|
|
#487 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
informacji, czy wiadomość o -49% została gdzieś oficjalnie potwierdzona? ![]() Poza tym, chciałabym kupić tusz Bourjois Twist Up The Volume, bo ma fajną silikonową szczoteczkę (jara mnie to skręcanie ). Ostatnio wycofali mój ulubiony tusz, chciałam kupić właśnie ten, ale w normalnej cenie kosztuje 45,99... Więc kupiła inny ale ten kupiłabym żeby spróbować i na zapas. No właśnie - na zapas. Myślicie, że to ma sens? Tusze w R. nie są zabezpieczane (już wystarczająco dużo zostało powiedziane na ten temat) i nie wiem, czy to ma sens? Kusi mnie jeszcze Color Tatoo od ostatniego -40 i jakaś fajna brązowa kredka do oczu. Coś na ten temat?
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#490 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#491 |
|
summer vibes;)
|
Ja muszę kupić jakąś kredkę do oczu, ale nie wiem jaką
Macie jakieś propozycje? ![]() Czaję się na kredkę coś tam drama z Maybelline, ale boję się jej temperowania, bo podobno bardzo miękka jest.
|
|
|
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was miała zarówno puder z Paese ryżowy albo bambusowy jak i ten sypki z Manhattan (Soft Mat) bo zastanawiam się nad tym z Manhattan, ale nie wiem czy warto
Boję się tego różowego (podobno) koloru.A Maybelline Color Tatoo są jeszcze dostępne?? Nie zwracałam na nie uwagi jakoś ostatnio. Ma któraś z Was On an On Bronze? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A u nas on and on wydawał mi się taki pomarańczowy trochę. Ale skoro mówisz, że to ten sam, to kupię na pewno bo chodzi za mną od dłuższego czasu Dzięki |
|
|
|
|
#495 |
|
Wtajemniczenie
|
też mam on and on bronze i ostatnio go odkryłam na nowo i przez okres świąteczny codziennie się nim malowałam. polecam
|
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#497 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
#498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Permanent Taupe mnie na szczęście nie kusi Już się nie mogę doczekać przyszłego tygodnia. Aż mi się śmiać chce, bo Amerykanki to regularnie mają jakieś Buy One Get One Free albo -50% na drugi, albo -50% na całą markę/produkty do oczu/ust, itp i itd. A u nas tak rzadko robią takie akcje No ale dobrze, że chociaż jakiekolwiek obniżki są regularnie :P
|
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bijcie,jeśli odpowiedź na moje pytanie już padła
![]() Czy ta promocja łączy się z kuponem - 20 % (kupon rabatowy na jednorazowe zakupy produktów z kategorii:perfumy,pielęgn acja twarzy i makijaż ),który dostałam pocztą? |
|
|
|
#500 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I zastanawiam się nad On an on bronze właśnie Mam typ urody zima, ciemne włosy, ciemne oczy a jasną karnację i sama nie wiem
|
|||
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, polećcie mi prosze jakiś dobry podkład. Jestem bardzo blada, ale z widocznymi naczynkami, potrzebuję średniego krycia bez mocnego matu, dodatkowo byłby ideałem jeśli nie podkreślałby suchych skórek na nosie i polikach
|
|
|
|
#502 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=alinson;46118980]Cześć Dziewczyny
![]() Przebiłam się przez kilka stron tego wątku i kilka wątku rossmannowskiego, ale nie znalazłam informacji, czy wiadomość o -49% została gdzieś oficjalnie potwierdzona? ![]() Nie widziałam informacji nawet na stronie rossmanna, ale była reklama w tv, stąd ja wiem
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;46119482]Też właśnie przed chwilą patrzyłam na kolory, chciałam jakiś jaśniejszy ponieważ mam permanent taupe, ale jasne będą za jasne dla mnie
I zastanawiam się nad On an on bronze właśnie Mam typ urody zima, ciemne włosy, ciemne oczy a jasną karnację i sama nie wiem[/QUOTE]Zobacz sobie na tym filmiku efekt- http://youtu.be/l2s1icuVBFE ona nie ma bardzo jasnej karnacji ale tez nie jest baardzo śniada ona jeszcze na to nałożyła cień ze sleek storm ale zanim to zrobiła to efekt mi się też bardzo podobał
|
|
|
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz ..
|
|
|
|
#505 |
|
Zadomowienie
|
Jaki polecacie jasny korektor na zaczerwienienia? Mam co prawda korektor mineralny z MACA, ale sprawdza się jedynie pod oczami. Potrzebuje czegoś innego. Który korektor ma jasne odcienie. Interesuje mnie raczej te droższe marki- Max factor, L’oreal i Bourjois.
Chciałabym też kupić sobie coś do ust, pomadkę o takiej, hmm jak to nazwać żelowej konsystencji. Mam Maybelline Colorwhisper, ale nie do końca mi odpowiada. Chętnie wypróbowałabym coś w kredce. Zależy mi na brzoskwiniowym/lekko pomarańczowym kolorze i jeszcze jednej o bardzo naturalnym, lekko różowym odcieniu. Ostatnia rzecz to tusz do rzęs. Mam króciutkie rzęsy, proste. Nie lubię silikonowych maskar. Zależy mi na czymś bardzo wydłużającym, efekt musi być widoczny (co nie jest łatwe na moich krótkich z natury rzęsach). |
|
|
|
#506 |
|
Przyczajenie
|
Akurat potrzebowałam nowego podkładu i proszę, promocja jak z nieba
Juz jutro healthy mix będzie mój. I tutaj moje pytanie wybrać 51 czy 52? Odcień 150 buff z revlonu bedzie odpowiednikiem którego odcienia? Zauważyłam też, że wyjątkowo cicho o tej promocji tym razem, na internetach cisza, jedynie w tv puszczają reklamy.. może to i lepiej ;p Jaki tusz polecacie wypróbować?
|
|
|
|
#507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, czy promocją objęte podkłady Soraya z półek? Ostatnim razem jak była promocja na kolorówkę to obowiązywała jedynie na produkty z szaf.
|
|
#509 |
|
Przyczajenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;46119895]bardzo ładnie na niej wygląda
[/QUOTE]Ja go mam i brokatu w nim nie ma a świeci się tak bo ma bardzo przyjemne satynowe wykończenie, polecam kupić .
|
|
|
|
#510 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
Mam dylemat, kupic sobie podklad revlon czy oszczedzac i zobic wieksze zakupy pozniej. Powiedzcie mi tak na szybko, czy revlon colorstay jest podkladem raczej lekkim czy ciezkim ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.

to chyba wezme cc bo tanszy.

informacji, czy wiadomość o -49% została gdzieś oficjalnie potwierdzona? 

No ale dobrze, że chociaż jakiekolwiek obniżki są regularnie :P