|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Witam się Świątecznie
Dziewczynki spóźnione życzenia Wesołych Świąt!!!! My dzisiaj objechaliśmy obie rodzinki i dzisiaj wróciliśmy do domku. Jutro M idzie do pracy na 6 to sobie odpoczne, bo mnie wymęczył dzisiejszy dzień ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- aaaa dla zainteresowanych w rosmanie jest w przecenie proszek do prania Lovela ![]() a na dniach pojawi się promocja na podkłady, pudry, korektory -49% taniej Bratowa mi cynę sprzedała
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś bardzo fajnie spędziliśmy dzień u znajomych. Pojechaliśmy na 10 na śniadanie i wróciliśmy po 19.00
troszkę pospacerowaliśmy, bo tam fajny park jest i ogólnie dzień świetny w dobrym towarzystwie. Jedynie coś chyba małemu nie podpasowało bo wieczorem strasznie mi płakał i się prężył... , a już było tak dobrze czasami, może niepotrzebnie walczyłam o więcej pokarmu, bo przez jakiś czas nie było problemu (może teraz się przejada?)my jutro lenimy się cały dzień
|
|
|
|
#4413 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki ;-) a mi do porodu zostało 100 dni ;-).idę spać bo padam a jutro czeka nas ciężkie dzień .
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
My mieliśmy dzisiaj dzień lenia, jutro mamy za to gości, dobrze że sklepy czynne bo trzeba iść jakieś ciasto kupić, przecież nie podam gościom zakalca
. Aha moja malutka skończyła dzisiaj pół roczku.
|
#4415 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() My dzisiaj odpoczywamy ![]() Musimy troszkę odespać nocki
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
byłyście już dziś mokre ![]() Małgoś odważna decyzja ale myślę że zyski wynagrodzą Ci ewentualne trudy tak więc oby było po Twojej myśli ![]() Meduzka wrzuć nam zdjęcie Piotrusia jak się wyśpisz Ewelika cieszę się że jesteście w domku i też czekamy na zdjęcie Igusi Aldrin niestety została w szpitalu bo lekarze mieli skrajne opinie ![]() Izetka dzięki za info ale o Loveli słyszałam więcej negatywnych opinii i najpierw wypróbuje "dzidziusia" Papryczko Fikusek to miałyście jeszcze jeszcze bardziej świąteczne święta ![]() Justii łapcie słoneczko i za nas bo u tu go niewiele ![]() Fionka a jak tam u Was? |
|
|
|
#4417 |
|
Konto usunięte
|
Hej my tez dziś odpoczywamy, wczoraj mieliśmy taki kocioł z gośćmi ze prawie się poplakala z bezsilności. Ale opisze wam wszystko jak trochę ochlone. Malutka jest przeslodka
oboje z mężem jesteśmy w niej zakochani, K stanął na wysokości zadania, pomaga mi niesamowicie. Zdjęcie wrzuce jak tylko trochę bardziej się ze wszystkim zorganizujemy
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Miło się czyta Wasze opisy świąteczne ![]() Ewelika, Meduzka jak sobie radzicie ? Początki pewnie ciężkie, ale z czasem będzie coraz lepiej. Karmicie piersią? Meduzko jakie wymiary miał Piotruś, bo chyba nigdzie nie pisałaś? Malgos 3-4 h to nie tak długo, więc myslę, że spokojnie dasz radę i dzięki temu dłużej posiedzisz z synkiem w domu ![]() Biedna Aldrin święta spędziła w szpitalu, ale dzidziuś jest najważniejszy. Papryczko a co będziecie robili, ze ciężki dzień Was czeka? Izetko dzięki za info o promocji na kosmetyki Pradip co do proszku Dzidziuś to moja koleżanka na początku go używa, jak urodziła się jej córeczka i dostała ostrej wysypki. Odstawiła ten proszek i zmieniła na Lovela i i nic dziecku nie bylo, a więc z tymi proszkami to różnie bywa. Justii mąż wrócił . Jak pogoda dopisze to na majówkę ruszamy nad morze Dziewuszki, ale się objadłam . Teraz lenistwo w domu
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-04-21 o 16:26 |
|
|
|
#4419 |
|
Zadomowienie
|
Wesolych Kochane
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
Fionka Piotruś ważył 3,2 kg i miał 57 cm
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzka - to bardzo długi z niego chłopak, ale z wagą to lekarze jednak nie mieli racji
![]() jak nocki? śpi wam Piotruś? Fiona - ale super, też bym pojechała nad morze ![]() Ewelika - już mieliście gości?? ty sobie żartujesz....współczuję! karmisz cycem? bo pamiętam, że nie byłaś przekonana... pamiętaj, że początki są ciężkie ![]() Pradip - dostałam parę kropel na ryjek ![]() Fikusek - brawa za pół roczku Papryczka - to już tylko 100 dni ![]() Aldrin - biedulko, szkoda, że święta spędziłaś w szpitalu, ale najważniejsze, że mają na ciebie oko. Które zdjęcie wam się najbardziej podoba? zrobiłam 415 zdjęć (tak, tak, 415 to nie pomyłka) - wybraliśmy 3 i nie możemy się zdecydować, które wydrukować na tym płótnie Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-04-21 o 18:53 |
|
|
|
#4422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piotruś w nocy wstaje ze 2 razy na karmienie
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzka - 2 razy? i tyle? a o której chodzi spać i do której śpi? karmisz piersią?
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46115379]Hej my tez dziś odpoczywamy, wczoraj mieliśmy taki kocioł z gośćmi ze prawie się poplakala z bezsilności. Ale opisze wam wszystko jak trochę ochlone. Malutka jest przeslodka
oboje z mężem jesteśmy w niej zakochani, K stanął na wysokości zadania, pomaga mi niesamowicie. Zdjęcie wrzuce jak tylko trochę bardziej się ze wszystkim zorganizujemy [/QUOTE]Oj znam ten ból, My wyszliśmy ze szpitala w poniedziałek, a we wtorek mieliśmy cały dom gości od 14 do 21, ale cóż takie są uroki. Czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
#4425 |
|
Zadomowienie
|
Hellołłł
Papryczka- za 100 dniówkęFionka-to zapowiada się fajny weekend jutro po lekarzu idę zaszalec bo później nie będzie wyboru w kolorach podkładówAldrin-mam nadzieję, że jeszcze pobędziesz w dwupaku ![]() Pradip-a Ty jak sie czujesz???moje znajome prały w loveli i sobie chwaliły...więc nie wiem co mam zrobic ![]() Małgoś-ja stawiam na drugie, albo trzecie chociaż wszystkie są słodkieMeduzka-super, ze jestście w domku Piotruś długi chłopak czekamy na zdjecieEwelika-już widzę jacy zapatrzeni jesteście w swoja Kruszynkę
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos - Ja bym wzięła chyba drugie zdjęcie, choć trzecie też jest super
![]() Fiona -ale fajna majówka Wam się zapowiada , My niestety nigdzie się nie wybierzemy bo Tż pracuje ![]() Pradip - mam nadzieję, że leżakujesz? i się nie przemęczasz ![]() Ja się cieszę, że święta się już kończą, męczy mnie takie biesiadowanie, Marcelek też zmęczony tym hałasem i ciągłym braniem na ręce - On jest nieprzyzwyczajony i był przez to marudny, nie ma to jak w domu
|
|
|
|
#4427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zostałam wymacana po brzuchu, a Mały będzie chyba celebrytą bo tylko podskakiwał a jeszcze z małym dzieckiem to sobie nie wyobrażam takich gościn wiadomo fajnie, bo jest Maluszek, ale jakie dla Niego to musi byc męczące takie skaknie nad nim
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
http://zrobtest.pl/8-testy-plodnosci
http://zrobtest.pl/9-test-na-plec-dziecka może którejś się przydadzą ![]() Izetko - Marcelek był tak zmęczony, że jak zasnął o 22 to wstał o 5 rano, dziś też już zmęczony i zasypia już w łóżeczku ![]() A Ja jutro wyruszam do kosmetyczki na makijaż permanentny , a w środę na zabieg ujędrniający na uda i brzuch |
|
|
|
#4429 |
|
Konto usunięte
|
niespodzianka w klubie
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co sobie będziesz robiła??? w sensie makijażu
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - moje dziecko też chyba z nadmiaru wrażeń przespało całą noc. Poszedł spać coś koło 22.00 i obudził się o 7 rano. Nawet nocne jedzenie o 4 sobie odpuścił
teraz też zasnął ale nie wiem czy wstanie jeszcze czy już śpi na dłużejdrogie są takie zabiegi ujędrniające? widziałaś może efekty u kogoś czy idziesz na żywioł? i przyłączam się do pytania co robisz w sensie makijażu Ewelika - lecę do klubu ![]() Izetka - nie dziwię się, że się wymęczyłaś ... |
|
|
|
#4432 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46115379]Hej my tez dziś odpoczywamy, wczoraj mieliśmy taki kocioł z gośćmi ze prawie się poplakala z bezsilności. Ale opisze wam wszystko jak trochę ochlone. Malutka jest przeslodka
oboje z mężem jesteśmy w niej zakochani, K stanął na wysokości zadania, pomaga mi niesamowicie. Zdjęcie wrzuce jak tylko trochę bardziej się ze wszystkim zorganizujemy [/QUOTE]Współczuje gości ale wcale sie nie dziwię ze wszyscy chcieli Was odwiedzić A powiedz bo każda z nas ciekawa jest jak to było z tym Twoim porodem? Cytat:
Ale macie super plany majówkowe Cytat:
![]() Zdjęcia świetne wzięłabym chyba 2 ale na 3 Kacper ma minę jak prawdziwy duuuuch aż mi się skojarzyły "strachy na lachy" Bruna z tatą ![]() jej ale grzeczniutki... a jakie ciuszki są na niego teraz dobre tak z ciekawości nawiązując do tego co Aldrin niedawno pisała? Cytat:
Kupuj sama widzisz że Fiona ma inne doświadczenia z tym proszkiem Justii a Ty dalej w Jelp pierzesz? Cytat:
tym leżeniem Marcel podróżnik jak rodzice ale nie dziwie się że był już zmęczony Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;46118403]niespodzianka w klubie [/QUOTE]lecę Mam problem... a nawet 2 ale mało apetyczne to piszę na biało 2 dni przed świętami zaczęłam łykać żelazo i przestałam chodzić do łazienki. Wymyśliłam że w święta będę jeść aż się przetkam niestety nic to nie dało oprócz mdłości z przejedzenia. Dziś też próbowałam i kiwi, i jabłka i musli i kawę i nawet mieszankę wody przegotowanej z kranówą i trochę się przetkało ale ciężko mi nadal. I drugi problem z dnia na dzień robię się coraz bardziej ciasna. Dziś ledwo sobie luteinę zaaplikowałam nie powinni być odwrotnie już tak pod koniec? |
|||||
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelika - prześliczna jest twoja Kruszynka! z jaką wagą i jaka długa się urodziła? jak ty się czujesz?
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Pradip - z rana pij na czczo 1 szklankę letniej wody przegotowanej, a na śniadanie musli - po 2 dniach powinnaś odczuwać różnicę. co do "ciasnoty" to ja nie odczuwałam różnicy, a byliśmy dość aktywni - ale tylko pod tym kątem mogę powiedzieć ![]() a z tymi kroplami na ryjek to od tego dużego - mały mnie dziś oszczędził
|
|
|
|
#4434 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-grzeczna dziewczynka
odpoczywaj jutro mam wizytę i już się martwię zje.bką za wagę ![]() co do problemu numer 1, to mam tak czasami i mi tam nic nie pomaga, nawet jakbym kiełbase mlekiem zapijała to nic nie ruszy, samo się musi namyślec a problem numer 2 to nie mam pojęcie moze tak się rozpulchniła szyjka???
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-04-21 o 22:01 |
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - bidulka, już masz hemoroidy? stosujesz na to jakieś czopki, maść lub coś takiego?
|
|
|
|
#4436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że my już od dawna nic *dziś mi się już nawet śniło że w końcu coś ![]() Cytat:
Mówiłaś lekarzowi o zaparciach? mój sam zapytał i chciał coś na to przepisać jak powiedziałam że czasem mi się zdarza ale mnie wkurzaj branie leków na wszystko i nie chciałam A z szyjką to mnie przestraszyłaś i załamałaś Ewelika jakbym miała takiego cukiereczka w domu to słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć |
||
|
|
|
#4437 |
|
Zadomowienie
|
Małgoś-mam maśc, ale słabo pomaga, bo jednak te zaparcia mam dośc długo
przeżyje jeszcze trochę z nimi bo podczas porodu pewnie wszystko mi wyjdzie razem z oczami![]() Pradip-nie chciałam Cię straszyc, a to było pierwsze co wpadło mi do głowy jak przeczytałam co napisałaś ale nie musi tak byc przecież...a kiedy idziesz do lekarza???
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czwartek mam mieć szybkie mierzenie szyjki |
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - może warto wziąć coś na tę dolegliwość, chyba dają czasami czopki glicerynowe (które podaje się nawet dzieciakom), więc pewnie nie są takie szkodliwe... szkoda się męczyć i nabawić hemoroidów (paskudna dolegliwość i bolesna), ja na szczęście już się ich pozbyłam. Ja też ani zapaleń pęcherza ani nic tego typu nigdy nie miałam... nawet nie miałam problemów z chodzeniem do wc - pomimo różnego odżywiania.
Izetka - ja miałam z PL proctoglyvenol (czy jakoś tak) i to dość dobra maść, ale potem lekarka przepisała mi specjalne czopki i po nich szybko przeszło, ale nie wiem czy można brać w ciąży Lekarzem się nie przejmuj, jesteś wysoka i wydaje mi się to normalne, że możesz więcej przytyć trzymam kciuki za wasze wizyty! Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-04-21 o 22:39 |
|
|
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odzywała się Aldrin co tam u Niej???
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

. Aha moja malutka skończyła dzisiaj pół roczku.

. Teraz lenistwo w domu 
Ślub 25.08.2012 

tym leżeniem 
przeżyje jeszcze trochę z nimi bo podczas porodu pewnie wszystko mi wyjdzie razem z oczami