Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz nowy! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-22, 15:02   #571
marmoladowa
Raczkowanie

Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Kupiłam dzisiaj puder manhattan clearface, niestety dopiero w domu zobaczyłam, że zapłaciłam za niego pełną cenę, a nie 49% mniej (robiłam większe zakupy i przeoczyłam to) - czy jest szansa, że oddadzą mi różnicę, którą przepłaciłam?
marmoladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:05   #572
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no

Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
- Manhattan Soft mat loose powder 15,30 zł (24 mies.) dcień 1 natural .

jak tylko 15.30 wychodzi za niego to chyba wezme dwa

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez marmoladowa Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj puder manhattan clearface, niestety dopiero w domu zobaczyłam, że zapłaciłam za niego pełną cenę, a nie 49% mniej (robiłam większe zakupy i przeoczyłam to) - czy jest szansa, że oddadzą mi różnicę, którą przepłaciłam?
na wątku dziewczyny pisały, że ten akurat się nie łapie na promocje i kasjerki same nie wiedzą dlaczego
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:05   #573
Maliniarka
Zakorzenienie

Jak chcecie podejrzeć ceny, to na rossnecie wszystko jest w przecenie już podane

KLIK!

ja biorę:
Bourjois, Healthy Mix #51 30,60zł (jeszcze nie miałam, ale tyle dobrego czytałam/słyszałam, że chcę)
Bourjois, CC Cream 22,89zł (jeden zużyłam, drugi jest w połowie, ten na zapas)
Manhattan Soft Compact Powder 11,69zł (nie miałam, ale mam już dośc rozwalających się opakowań Rimmel Stay Matte!)
Maybelline, Affinitone Korektor 14,19zł (miałam, ok na nie zbyt mocne cienie)

Jakbym nie miała, to bym pewnie kupiła L'Oreal Lumi Magique puder (on na wierzchu jest perłowy, ale to tylko wierzchnia warstwa, pod spodem matująco-rozświetlający, piękny, bardzo subtelny efekt daje na twarzy)
I róże mnie kuszą z Bourjois, ale rozsądek wziął górę
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2014-04-22 o 15:10
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:15   #574
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jak jest z kolorystyką podkładów Max Factora? Są naprawdę jasne kolory, czy takie niezbyt? Czytałam, że ciemnieją na twarzy
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:17   #575
cosmetix
Makeup challenge winner

Korektor Eveline Art Scenic 6,59 zł
Puder Eveline Celebrieties Beauty 9,94 zł

MalinowaMamba, wejdź na nowy rossmanowski wątek - tam podałam najjaśniejsze podkłady w R. i sposób ich utleniania. Poza tym w poście nr 1 znajdziesz swatche.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-22 o 15:19
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:20   #576
marmoladowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
[/B]
na wątku dziewczyny pisały, że ten akurat się nie łapie na promocje i kasjerki same nie wiedzą dlaczego
Szkoda, że nie doczytałam przed zakupem, bo kupiłabym w maju z rabatem urodzinowym
Myślicie, że przyjęliby zwrot pudru? Fakt, że to kolorówka, ale widać, że nie był używany.
marmoladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:22   #577
adie94
Zadomowienie

Kupiłam Sunny Powder z Lovely matowy i Mineralny roż do policzków z Lovely 03

Bronzer już po pierwszych testach i jestem zadowolona Daje efekt opalonej buzi ale nie jest to efekt skwarki. Jest delikatny. Będzie fajny dla dziewczyn które mają żółtą karnację i opalają się na złoto Mimo tego że w nazwie ma MATOWY , JEDNAK POSIADA DROBINKI WIDOCZNIE W SŁOŃCU. W świetle "domowym" wygląda bardzo ładnie satynowo, ożywia cerę.

Róż jest delikatny (ciężko nim zrobić swatcha ) Posiada drobinki.

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:30   #578
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak jest z kolorystyką podkładów Max Factora? Są naprawdę jasne kolory, czy takie niezbyt? Czytałam, że ciemnieją na twarzy
podkład z Max Factora Face Finity 3 w 1 odcień 47 Nude czyli najjaśniejszy w palecie jest ciemniejszy ciut od podkładu Bourjois 123 odcień 51. Nie ciemnieje na twarzy ani nic się z nim nie dzieje uwielbiam go
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:37   #579
Atenya
summer vibes;)

U mnie korektor pod oczy Eveline 4d są w cenie 12,99 o ile dobrze pamiętam...czy to może błąd jakiś w systemie? Sama sprawdziłam kod kreskowy i nie ma zniżki Mam się kłócić z nimi?
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:39   #580
niegramatyczna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Facefinity 3 w 1 ciemnieje.
niegramatyczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:43   #581
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
U mnie korektor pod oczy Eveline 4d są w cenie 12,99 o ile dobrze pamiętam...czy to może błąd jakiś w systemie? Sama sprawdziłam kod kreskowy i nie ma zniżki Mam się kłócić z nimi?
Dopiero dzisiaj wprowadzają zniżki dla produktów spoza szaf. 4D jest spoza szafy, ale też powinien być w końcu przeceniony. Jak najbardziej masz podstawy do reklamacji.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-22 o 15:48
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:49   #582
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Dopiero dzisiaj wprowadzają zniżki dla produktów spoza szaf. 4D jest spoza szafy, ale też powinien być w końcu przeceniony. Jak najbardziej masz podstawy do reklamacji.
Oki, dzięki za info Jutro tam skoczę i zapytam
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 15:59   #583
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegramatyczna Pokaż wiadomość
Facefinity 3 w 1 ciemnieje.
Wg mnie nie ciemnieje. Mam go właśnie na buzi. Dzisiaj kupiłam 3 buteleczke, polecam.

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:00   #584
Shevya
Skrzat leśny

Dziewczyny, a jakieś małe i stosunkowo tanie cienie b&w polecacie? Szukam takich, które łatwo spakować do kosmetyczki, przy okazji w solidnym opakowaniu (na wakacyjne podróże)

˝ Słowa - więcej nic,
potrafimy pięknie gadać - nie umiemy żyć ˝

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:01   #585
aaniaa_89
Zadomowienie

Pochwalę się swoimi zdobyczami:
-krem CC Bourjois, kolor Ivory
-Bourjois Healthy Mix serum, kolor 52
-Bourjois Healthy Mix korektor, kolor 51
-róże Bourjois:
41 Healthy Mix
37 Rose Pompon

Pierwsze testy za mną i jestem zakochana w kremie cc, korektorze i w różach
aaniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:04   #586
scrabble1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
[/B]

jak tylko 15.30 wychodzi za niego to chyba wezme dwa [COLOR="Silver"]
Też tak można, 2 w cenie 1 ale on jest chyba bardzo wydajny, drobinki są minimalne, może lepiej kupić coś innego za zaoszczędzone pieniądze? Oj miałam już tam nie wchodzić a teraz burżuj mnie zastanawia

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Jak chcecie podejrzeć ceny, to na rossnecie wszystko jest w przecenie już podane

KLIK!

ja biorę:
Bourjois, Healthy Mix #51 30,60zł (jeszcze nie miałam, ale tyle dobrego czytałam/słyszałam, że chcę)
Bourjois, CC Cream 22,89zł (jeden zużyłam, drugi jest w połowie, ten na zapas)
Manhattan Soft Compact Powder 11,69zł (nie miałam, ale mam już dośc rozwalających się opakowań Rimmel Stay Matte!)
Maybelline, Affinitone Korektor 14,19zł (miałam, ok na nie zbyt mocne cienie)

Jakbym nie miała, to bym pewnie kupiła L'Oreal Lumi Magique puder (on na wierzchu jest perłowy, ale to tylko wierzchnia warstwa, pod spodem matująco-rozświetlający, piękny, bardzo subtelny efekt daje na twarzy)
I róże mnie kuszą z Bourjois, ale rozsądek wziął górę
Nie wiesz jak ten Burżuj HM spisze się na mieszanej? W sumie to Twoja lista zakupów pokrywa się z kosmetykami których sama używam Może i ten się spisze? Albo ten CC?

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:05   #587
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaniaa_89 Pokaż wiadomość
Pochwalę się swoimi zdobyczami:
-krem CC Bourjois, kolor Ivory
-Bourjois Healthy Mix serum, kolor 52
-Bourjois Healthy Mix korektor, kolor 51
-róże Bourjois:
41 Healthy Mix
37 Rose Pompon

Pierwsze testy za mną i jestem zakochana w kremie cc, korektorze i w różach
fajne zakupy
również jestem zakochana w ich różach (mam 3) i chyba do końca życia nie zdąże ich zużyć bo są meega wydajne
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:12   #588
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Kurczę wydałam przez przypadek 120 zł...
Kupilam health mix podklad i korektor
i Loreal lumi magique bazę i podkład.

Użyłam już podkladu lumi magique i korektora healthy mix i jak na razie nie urwało mi niczego niezbyt przykryło mi cienie pod oczami, podklad wygląda jakoś sucho... jestem ciekawa bardzo tej bazy rozświetlającej
Stary 2014-04-22, 16:15   #589
iamxshi
Zadomowienie

Ja chyba też złapię jeszcze jakiś róż Bourjois.

W ogole moja siostra dzis kupiła Revlona Buff CS, sprawdzała kolor testera i był dość jasny, a otworzyła egzemplarz w domu swój i jest dość ciemny... Dlaczego?
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:22   #590
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

może tester był do cery mieszanej, a wziela do suchej ? bo te do suchej są troche ciemniejsze
Stary 2014-04-22, 16:24   #591
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
może tester był do cery mieszanej, a wziela do suchej ? bo te do suchej są troche ciemniejsze
No właśnie nie, i ten i ten do cery mieszanej. Dziwna sprawa
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:30   #592
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Też tak można, 2 w cenie 1 ale on jest chyba bardzo wydajny, drobinki są minimalne, może lepiej kupić coś innego za zaoszczędzone pieniądze? Oj miałam już tam nie wchodzić a teraz burżuj mnie zastanawia
myślałam nad tym bo w sierpniu mam rabat z książeczki -40% więc jedno opakowanie spokojnie by mi wystarczyło ale niestety akurat w tym rossmannie nie ma szafy manhattanu a szybko taka akcja się nie powtórzy więc niech leży w zapasie
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:36   #593
mari9090
Raczkowanie

Ja dziś się nie wybrałąm do rossmana..mam nadzieje że jutro coś będzie jeszcze..liczę na Hm..52..)
mari9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:37   #594
Ms_E
Zadomowienie

Czy te z was, które kupiły dziś coś z Manhattanu dostałyście paragon z kodem do konkursu "Klimat Manhattanu"? Kupiłam puder, widzę, że trwa konkurs tej firmy, a kodu nie dostałam ;/
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:41   #595
aaniaa_89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Czy te z was, które kupiły dziś coś z Manhattanu dostałyście paragon z kodem do konkursu "Klimat Manhattanu"? Kupiłam puder, widzę, że trwa konkurs tej firmy, a kodu nie dostałam ;/
nie dostałam
aaniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:45   #596
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiesz jak ten Burżuj HM spisze się na mieszanej? W sumie to Twoja lista zakupów pokrywa się z kosmetykami których sama używam Może i ten się spisze? Albo ten CC?
ja mam tłustą, problematyczną cerę, HM jeszcze nie miałam, ale moja koleżanka przerzuciła się z Revlona CS 150 Buff właśnie na HM 51 i mówi, że super, a też ma cerę z niedoskonałościami

CC jest bardziej brzoskwiniowy w odcieniu z tego co patrzyłam po testerach, ale jak będę miała oba w ręku to mogę porównać kolory
bardzo fajnie kryje (nie 100%, ale dla mnie super)
ma rzadką konsystencję, lekko pudrowe wykończenie, ale potrafi też podkreślić suche skórki i trzeba uważać z dotykaniem twarzy (w porównaniu do revlona dużo mniej trwały)
jakoś go polubiłam bardzo, mimo, że nie jest ideałem
CC na twarzy wygląda tak, a ja mam naprawdę dużo do ukrycia:

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Użyłam już podkladu lumi magique i korektora healthy mix i jak na razie nie urwało mi niczego niezbyt przykryło mi cienie pod oczami, podklad wygląda jakoś sucho... jestem ciekawa bardzo tej bazy rozświetlającej
lumi magique ma słabe krycie dla mnie (wygrałam kiedyś na wizażu, za ciemny jest, ale próbowałam i kryje słabiutko), ale w sumie to on ma w założeniu być rozświetlający
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2014-04-22 o 16:47
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:49   #597
Viselle
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - promocje -40%%%

Ja kupiłam tylko Bourjois Healthy Mix 51 i róż Bourjois w odcieniu 34. Byłam o 9 rano i na szczęście w sklepie pustki, na spokojnie mogłam sobie wszystko pooglądać. Kusi mnie jeszcze puder Manhattan Soft Mat i muszę rozejrzeć się za jakimś korektorem pod oczy. Zbankrutuję przez te promocje
Viselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 16:52   #598
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
lumi magique ma słabe krycie dla mnie (wygrałam kiedyś na wizażu, za ciemny jest, ale próbowałam i kryje słabiutko), ale w sumie to on ma w założeniu być rozświetlający
No jest, jest, dlatego chciałam jakiś fajny korektor do niego, bourjois wydawał mi sie najbardziej gęsty, ale jakoś szału nie robi Ale to dopiero pierwsze użycie, w sumie źle nie jest

Jeszcze myślę o jakimś korektorze... true match? revlon colorstay w plynie, albo moze ten eveline....

a moze jednak przez neta zamowić Colletion 2000
Stary 2014-04-22, 17:14   #599
quelicious
Przyczajenie

GG do quelicious

Jak mało ludzi dziś w rossmannach było a zawsze na -40 nie dało się do szaf dopchać. Mało rozreklamowane, nawet przy wejściach nie ma żadnych informacji, jedynie koło szaf są małe naklejki.

Ja kupiłam tylko Bourjois healthy mix 51 i jestem zadowolona. Szafy pełne, zobaczymy na jak długo. Myślę nad nowym korektorem i różem. Polecacie jakiś mocno kryjący korektor? Używam maybelline affinitone i w moim przypadku po godzinie już znika, grr. Testował ktoś róże z rimmela match perfection i wymienił go na inny?
quelicious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 17:37   #600
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%

Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
kupiłam go dziś
jest super
no i co, oczywiście poczłapałam i kupiłam
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości