|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Kupiłam dzisiaj puder manhattan clearface, niestety dopiero w domu zobaczyłam, że zapłaciłam za niego pełną cenę, a nie 49% mniej (robiłam większe zakupy i przeoczyłam to) - czy jest szansa, że oddadzą mi różnicę, którą przepłaciłam?
|
|
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -40%. Przeczytaj zanim zadasz pytanie na wątku głównym lub założysz no
Cytat:
jak tylko 15.30 wychodzi za niego to chyba wezme dwa ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcecie podejrzeć ceny, to na rossnecie wszystko jest w przecenie już podane
![]() KLIK! ja biorę: Bourjois, Healthy Mix #51 30,60zł (jeszcze nie miałam, ale tyle dobrego czytałam/słyszałam, że chcę) Bourjois, CC Cream 22,89zł Manhattan Soft Compact Powder 11,69zł (nie miałam, ale mam już dośc rozwalających się opakowań Rimmel Stay Matte!) Maybelline, Affinitone Korektor 14,19zł (miałam, ok na nie zbyt mocne cienie) ![]() Jakbym nie miała, to bym pewnie kupiła L'Oreal Lumi Magique puder (on na wierzchu jest perłowy, ale to tylko wierzchnia warstwa, pod spodem matująco-rozświetlający, piękny, bardzo subtelny efekt daje na twarzy) I róże mnie kuszą z Bourjois, ale rozsądek wziął górę
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-04-22 o 15:10 |
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak jest z kolorystyką podkładów Max Factora? Są naprawdę jasne kolory, czy takie niezbyt? Czytałam, że ciemnieją na twarzy
|
|
|
|
#575 |
|
Makeup challenge winner
|
Korektor Eveline Art Scenic 6,59 zł
Puder Eveline Celebrieties Beauty 9,94 zł MalinowaMamba, wejdź na nowy rossmanowski wątek - tam podałam najjaśniejsze podkłady w R. i sposób ich utleniania. Poza tym w poście nr 1 znajdziesz swatche.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-22 o 15:19 |
|
|
|
#576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślicie, że przyjęliby zwrot pudru? Fakt, że to kolorówka, ale widać, że nie był używany. |
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam Sunny Powder z Lovely matowy i Mineralny roż do policzków z Lovely 03
![]() Bronzer już po pierwszych testach i jestem zadowolona Daje efekt opalonej buzi ale nie jest to efekt skwarki. Jest delikatny. Będzie fajny dla dziewczyn które mają żółtą karnację i opalają się na złoto Mimo tego że w nazwie ma MATOWY , JEDNAK POSIADA DROBINKI WIDOCZNIE W SŁOŃCU. W świetle "domowym" wygląda bardzo ładnie satynowo, ożywia cerę. Róż jest delikatny (ciężko nim zrobić swatcha ) Posiada drobinki.
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam go
|
|
|
|
|
#579 |
|
summer vibes;)
|
U mnie korektor pod oczy Eveline 4d są w cenie 12,99 o ile dobrze pamiętam...czy to może błąd jakiś w systemie? Sama sprawdziłam kod kreskowy i nie ma zniżki
Mam się kłócić z nimi?
|
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#581 |
|
Makeup challenge winner
|
Dopiero dzisiaj wprowadzają zniżki dla produktów spoza szaf. 4D jest spoza szafy, ale też powinien być w końcu przeceniony. Jak najbardziej masz podstawy do reklamacji.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-04-22 o 15:48 |
|
|
|
#582 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie nie ciemnieje. Mam go właśnie na buzi. Dzisiaj kupiłam 3 buteleczke, polecam.
|
#584 |
|
Skrzat leśny
|
Dziewczyny, a jakieś małe i stosunkowo tanie cienie b&w polecacie? Szukam takich, które łatwo spakować do kosmetyczki, przy okazji w solidnym opakowaniu (na wakacyjne podróże)
|
|
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
Pochwalę się swoimi zdobyczami:
-krem CC Bourjois, kolor Ivory -Bourjois Healthy Mix serum, kolor 52 -Bourjois Healthy Mix korektor, kolor 51 -róże Bourjois: 41 Healthy Mix 37 Rose Pompon Pierwsze testy za mną i jestem zakochana w kremie cc, korektorze i w różach |
|
|
|
#586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on jest chyba bardzo wydajny, drobinki są minimalne, może lepiej kupić coś innego za zaoszczędzone pieniądze? Oj miałam już tam nie wchodzić a teraz burżuj mnie zastanawia ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Może i ten się spisze? Albo ten CC?
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
||
|
|
|
#587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() również jestem zakochana w ich różach (mam 3) i chyba do końca życia nie zdąże ich zużyć bo są meega wydajne
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę wydałam przez przypadek 120 zł...
Kupilam health mix podklad i korektor i Loreal lumi magique bazę i podkład. Użyłam już podkladu lumi magique i korektora healthy mix i jak na razie nie urwało mi niczego niezbyt przykryło mi cienie pod oczami, podklad wygląda jakoś sucho... jestem ciekawa bardzo tej bazy rozświetlającej
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba też złapię jeszcze jakiś róż Bourjois.
W ogole moja siostra dzis kupiła Revlona Buff CS, sprawdzała kolor testera i był dość jasny, a otworzyła egzemplarz w domu swój i jest dość ciemny... Dlaczego? |
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
może tester był do cery mieszanej, a wziela do suchej ? bo te do suchej są troche ciemniejsze
|
#591 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szybko taka akcja się nie powtórzy więc niech leży w zapasie
|
|
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś się nie wybrałąm do rossmana..mam nadzieje że jutro coś będzie jeszcze..liczę na Hm..52..
)
|
|
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
Czy te z was, które kupiły dziś coś z Manhattanu dostałyście paragon z kodem do konkursu "Klimat Manhattanu"? Kupiłam puder, widzę, że trwa konkurs tej firmy, a kodu nie dostałam ;/
|
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CC jest bardziej brzoskwiniowy w odcieniu z tego co patrzyłam po testerach, ale jak będę miała oba w ręku to mogę porównać kolory bardzo fajnie kryje (nie 100%, ale dla mnie super) ma rzadką konsystencję, lekko pudrowe wykończenie, ale potrafi też podkreślić suche skórki i trzeba uważać z dotykaniem twarzy (w porównaniu do revlona dużo mniej trwały) jakoś go polubiłam bardzo, mimo, że nie jest ideałem ![]() CC na twarzy wygląda tak, a ja mam naprawdę dużo do ukrycia: lumi magique ma słabe krycie dla mnie (wygrałam kiedyś na wizażu, za ciemny jest, ale próbowałam i kryje słabiutko), ale w sumie to on ma w założeniu być rozświetlający
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-04-22 o 16:47 |
|
|
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
Ja kupiłam tylko Bourjois Healthy Mix 51 i róż Bourjois w odcieniu 34. Byłam o 9 rano i na szczęście w sklepie pustki, na spokojnie mogłam sobie wszystko pooglądać. Kusi mnie jeszcze puder Manhattan Soft Mat i muszę rozejrzeć się za jakimś korektorem pod oczy. Zbankrutuję przez te promocje
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dopiero pierwsze użycie, w sumie źle nie jest ![]() Jeszcze myślę o jakimś korektorze... true match? revlon colorstay w plynie, albo moze ten eveline.... a moze jednak przez neta zamowić Colletion 2000
|
|
#599 |
|
Przyczajenie
|
Jak mało ludzi dziś w rossmannach było a zawsze na -40 nie dało się do szaf dopchać. Mało rozreklamowane, nawet przy wejściach nie ma żadnych informacji, jedynie koło szaf są małe naklejki.
Ja kupiłam tylko Bourjois healthy mix 51 i jestem zadowolona. Szafy pełne, zobaczymy na jak długo. Myślę nad nowym korektorem i różem. Polecacie jakiś mocno kryjący korektor? Używam maybelline affinitone i w moim przypadku po godzinie już znika, grr. Testował ktoś róże z rimmela match perfection i wymienił go na inny? |
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - promocje -40%%%
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

) Posiada drobinki.

Mam się kłócić z nimi?

)