Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-22, 20:28   #1381
chansons
Zadomowienie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
o rajuu chyba sobie odpuszcze bo ostatnio sie jakos zestresowałam

dziewczyny donosze ze sprawdziąłm wyniki on line i mam dobre, tarczyca w normie i toxoplazomy nie mam i anemii tez niee, czyli wsio czego sie balam jest ok[COLOR="Silver"]
No super! za wyniki
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 20:28   #1382
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

monijaaa wizytę mam jednak na 10.30 wczoraj ginka mi przełozyła, ale to chyba nie musisz tego zmieniać na 1szej stronie
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 20:31   #1383
madziarek1
Rozeznanie

Eh, a ja ti się nudzę, zaraz chyba spróbuję zasnąć bo nic ciekawego się nie dzieje... Dobrze że mogę was poczytać Ale jestm zła ze mnie tu przyjęli q nic się nie dZieje marniwanie czasu...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madziarek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 20:34   #1384
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

ale miałam dziś dzień.. nie wiem co się ze mną działo, tak słabo się jeszcze nie czułam.. czy może mieć na to wpływ niski cukier?, po godz po posiłku miałam 63 i to znowu po słodkościach..

poźniej już normalnie , przespałam się, zjadłam obiad i zmierzyłam i był ok bo 116..po 2 godzinach

rany już rodzice się wystraszyli bo wyglądałam jak śmierć.

dobrze, że już mi przeszło

phdwao
, super że wyniki ok ja muszę na 7 maja zrobić morfo i mocz, potem aby gbs i toxo i koniec badań

mi tż dziś oświadczył, że jedzie 23-25 maja do kępna (80km od naszego miasta) musi jechać na jakiś turniej sędziowski , mam nadzieję, że albo już urodzę, albo Maja poczeka na niego, bo nie wiem czy by zdążył przyjechać

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 20:39   #1385
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Ktosiowa tylko ja wiem kiedy było zapłodnienie bo celowaliśmy no i ten maj wychodzi...
Aaa to przepraszam , a plasterek dalej na Olafie?

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
a co do powyższego - lubię czytać twoje wpisy... Są mega rozsądne, ale nie przesadzone... i dają sporo pozytywnej energii - ale to już kiedyś pisałam
Dziękuje, nie ważne, że pisałaś - pozwalam CI pisać nawet częściej
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 20:39   #1386
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dobry wieczór, ale dzisiaj intensywny dzień miałyśmy z dziewczynami
Dopiero usiadłam do komputera, lekko opadam z sił, ale postaram się nadrobić to i owo

Dzisiaj porody na Polsat Cafe nie?

Myska no mam późniejszy, więc się nie martwię, zgodę gina mam, także jedziemy

Pallas boski ten filmik, też się spłakałam
Szkoda, że moja mama nie zna angielskiego

Madziuula schody nie pomagają, to może jednak wykorzystaj TŻta do tego wyganiania, bo się Rysiu zasiedział rzeczywiście biedulko

Asia321 nie dziwię się, że jesteś zawiedziona, ale już bliżej niż dalej

Vampirka ooo ja też właśnie poluję na tusz do rzęs, mówisz, że po tej promocji przyjdzie pora na tusze?

Lu7 super brzuszek

Phdwao spoko, ja usłyszałam, że wyglądam już jak do porodu, więc się nie przejmuj, ja też to olewam

Chansons uwielbiam Twojego męża

Phdwao za wyniki

Niegrzeczna no mogłaś się tak czuć od za niskiego cukru w ogóle ta Twoja cukrzyca to jedna wielka zagadka jak tak czytam
Dzisiaj mnie mąż wkurzył, ale już mi się nie chce pisać o co chodzi

Miłego wieczora
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 20:48   #1387
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Kasian no dla mnie to też zagadka jest, przypuszczam, że przypadkowo wyszedł mi wtedy ten wynik taki a wcale tej cukrzycy nie mam..

mój mąż za to dziś mnie pozytywnie zaskoczył, ledwo przyjechał z pracy, zabrał Igulę na zakupy do galerii i nie było ich z 2 godz a ja odpoczęłam
w nagrodę zrobiłam mu kanapki do pracy bo zawsze sobie sam robi

IGA

Maja

Stary 2014-04-22, 21:02   #1388
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość

phdwao
, super że wyniki ok ja muszę na 7 maja zrobić morfo i mocz, potem aby gbs i toxo i koniec badań

mi tż dziś oświadczył, że jedzie 23-25 maja do kępna (80km od naszego miasta) musi jechać na jakiś turniej sędziowski , mam nadzieję, że albo już urodzę, albo Maja poczeka na niego, bo nie wiem czy by zdążył przyjechać
ja jutro bede meic pobierany wymaz na GBS, blee

no to dobrze by było zeby go poród nie ominał
Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

Phdwao spoko, ja usłyszałam, że wyglądam już jak do porodu, więc się nie przejmuj, ja też to olewam

Cytat:
mój mąż za to dziś mnie pozytywnie zaskoczył, ledwo przyjechał z pracy, zabrał Igulę na zakupy do galerii i nie było ich z 2 godz a ja odpoczęłam
w nagrodę zrobiłam mu kanapki do pracy bo zawsze sobie sam robi
brawo dla męża, kanapki sie należą
Stary 2014-04-22, 21:03   #1389
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Niegrzeczna no też myślę, że tak może być... no ale nie można było powtórzyć badania, więc się musisz trochę przemęczyć.. ale już niedługo

Dziewczyny jeśli chodzi o Aldrin to niestety nadal w szpitalu ale w dwupaku ciągle no i prędko nie urodzi. Skurcze ma bezbolesne, czyli to przepowiadacze, ale oni się boją i trzymają biedulkę w szpitalu.
Szanse na wyjście są z dnia na dzień, ale Aldrin zaczyna odczuwać skurcze i brzuszek się zaczyna napinać, więc niestety szanse marne na to, żeby ją wypuścili
Jutro kolejne badania i zobaczymy.

Trzymamy mocno kciuki mam nadzieję, że w którąś stronę to w końcu pójdzie, tzn albo się uspokoi i Aldrin będzie mogła wrócić do domku no albo zaczną pomagać naturze i wywoływać, chociaż jeszcze trochę czasu do tp jest..

Aldrin
Stary 2014-04-22, 21:03   #1390
phdwao
Zakorzenienie

no i włączyłam porody, to jest silniejsze ode mnie
Stary 2014-04-22, 21:05   #1391
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:

Dziewczyny jeśli chodzi o Aldrin to niestety nadal w szpitalu ale w dwupaku ciągle no i prędko nie urodzi. Skurcze ma bezbolesne, czyli to przepowiadacze, ale oni się boją i trzymają biedulkę w szpitalu.
Szanse na wyjście są z dnia na dzień, ale Aldrin zaczyna odczuwać skurcze i brzuszek się zaczyna napinać, więc niestety szanse marne na to, żeby ją wypuścili

Trzymamy mocno kciuki mam nadzieję, że w którąś stronę to w końcu pójdzie, tzn albo się uspokoi i Aldrin będzie mogła wrócić do domku no albo zaczną pomagać naturze i wywoływać, chociaż jeszcze trochę czasu do tp jest..

Aldrin

Aldrin

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:05   #1392
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
ja znalazłam takie z szufladą,tez sie jeszcze wacham czy z szuflada czy bez... do jutra mam czas
bierz z szufladą ja mam konstrukcyjnie (nie wiem jak to nazwać) takie właśnie jak wkleiłaś (tylko że inny kolor i inne zwierzątko)

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:07   #1393
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Nie wiem czy plasterek jeszcze sie trzyma :p

A ja mam pytanie techniczne - przy jakimkolwiek rozwarciu lepiej wanne odpuścić do kąpieli co nie?

Justyna a Ty na wywołanie ewentualne, czego absolutnie nie życze masz sie zgłosić po iluś dniach od tp czy lekarz podal konkretną date ? bo ja tu kombinuje coby może wcześniej niż po tygodniu od tp

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:14   #1394
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Nie pamietam ktora przypomniala o.porodach ale dziekuje... bo na smierc zapomnialam
MADZIULA termin porodu mam niby na 28 kwietnia. L4 do 30 kwietnia i 1 maja mam sie pojawic w szpitalu gdyby sie nic nie wydarzylo... oby sie dzialo do tego czasu cos!

Na pewno nie zamierzam czekac tygodnia - nie chcialabym

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:15   #1395
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

No to kciuki za Aldrin mocne

ja też oglądam porody

IGA

Maja

Stary 2014-04-22, 21:16   #1396
JJJustynAAA
Zakorzenienie

ALDRIN obys jak najszybciej wyszla do domku. A maluszek jak najdluzej siedzial w brzuszku

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:20   #1397
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
dziewczyny donosze ze sprawdziąłm wyniki on line i mam dobre, tarczyca w normie i toxoplazomy nie mam i anemii tez niee, czyli wsio czego sie balam jest ok
gratki

ja tez ogladam porody

aldrin kciuki! niech to sie wyciszy i cię puszczą do domu

dziś nie polozyłam się ani na chwile... tzn nie ze sie przemeczalam. siedze caly czas z lapkiem i notatkami na nogach i probuje cos pisac.... wiem, że jak się położę, to pożałuję... biodra mnie strasznie bolą.... a teraz już plecy od siedzenia...ale wole noc przespać...

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:22   #1398
Nikii89
Zakorzenienie

MamaKtosia możesz teraz szaleć z czasem

Madziula to prawie jak Oskar Jak się skaleczył to koszulkę czy cokolwiek założyć to ciężko , co chwile przychodził do mnie i mówił ała i domagał się chuchania i całowania ale plastra nie toleruje. A Olaf nie ściąga plastra ?

Asia dobre zdanie / rada położnej

Phdwao za wyniki

Niegrzeczna dla TŻ , no i oryginalna nagroda dla niego

Aldrin

A ja się czuję jak na jakimś kacu ;/
Do tego wkurza mnie codziennie to samo pytanie TŻ - "rodzisz dzisiaj?"
Stary 2014-04-22, 21:37   #1399
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dziewczyny ogladacie porody? Bylam pewna ze ta mama to mama dziewczyny, bo takie podobne a tu sie okazalo ze to mama faceta ale sobie zone wybral na podobienstwo matki

Stary 2014-04-22, 21:42   #1400
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ogladacie porody? Bylam pewna ze ta mama to mama dziewczyny, bo takie podobne a tu sie okazalo ze to mama faceta ale sobie zone wybral na podobienstwo matki

to samo pomyslalam

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:42   #1401
VwVampirka
Zakorzenienie

Ja dziś dopieszczam wszystkie sprawy przed szpitalem...
W zasadzie nic konkretnego nie zrobiłam, bo zlikwidowałam składzik w dziupli Amelki, złożyłam wózek, poukładałam trochę rzeczy na swoje miejsca, przygotowałam ubranka dla Amelki na wyjście... i jestem padnięta jeszcze muszę pościelić łóżeczko... i jeszcze parę rzeczy bym poukładała...

A jutro rano jadę... tak więc nie będzie mnie przynajmniej kilka dni, bo nie mam przenośnego internetu, a w szpitalu też nie ma...

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
przyszedł mi dziś wibrujący robaczek sassy ale duży, myślalam, ze to malutkie bedzie. a wiecie co jest najlepsze? kupilam go, bo kwietniowki polecaly i hurtowo kupowaly. pomijam, ze ja zaplacilam za niego 4 zł. normalnie kosztował 14,99 zł plus przesyłka. teraz na tej stronie kosztuje 29 zł! o 100% podnieśli cene (przez kwietniówki pewno :P)
za super okazję!

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
A co do butów to zazdroszczę Ci Pallas i asia. Ja mieszczę się tylko i wyłącznie w baleriny za duże o 2 rozmiary a w domu popierdzielam w takich rozlazłych papuciach zimowych bo żadne inne nie wchodzą w moje słoniowe kopytka. A no i ewentualnie adidasy ale rozsznurowane tak prawie maksymalnie.
Ja po domu to chodzę w takich klapkach ogrodowych... jedyne, które pasują

Cytat:
Napisane przez Lu7 Pokaż wiadomość
a to nasz buniolek

36 tc

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Eh, jestem po badaniach, usg i dwa razy ktg... Zalecenie mojego kekarza to jakieś zastrzyki na przygotowanie :??: jak ooczytalam wujka Google to tak jakby jedną z metod wywołania porodu, najgorsze że mam je dostawać rwz dziennie przez 3 dni;/ czyli jak nie ruszy to mam tak leżeć Za to po badaniu plamie, do tego czuje lekkie skurcze takie jakby na okres... Na razie zapisałam 3 w riwnyxh odstępach po 10 min, więc może ruszy

cial bo ała ale nic mu nie jest nawet nie zapłakał [/QUOTE]

Cytat:
Niegrzeczna no też myślę, że tak może być... no ale nie można było powtórzyć badania, więc się musisz trochę przemęczyć.. ale już niedługo

Aldrin
dla Aldrin!

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:43   #1402
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

ja to samo
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Phdwao za wyniki
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
gratki
Stary 2014-04-22, 21:51   #1403
Oliwka_2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Witam się w 40 tc.
za 40 tc

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

No i chciałam powiedzieć, oficjalnie zaczynam dziś 40 tc
Kiedy to moje dziecko się opamięta i wyjdzie ?????
za 40 tc

Cytat:

Oliwka tylko, że ja codziennie przed snem piję szklankę mleka z musli i cukry rano i tak w okolicach 70

ja ogólnie miałam mierzyć po 2 godz od posiłku ale dziewczyny tutaj mówiły że po godz się mierzy więc mierzyłam po godzinie no ale mówię zmierzę też parę razy po 2 i cukry mam wtedy dużo wyższe ale nadal w normie czy to normalne ?
np wczoraj zjadłam kawałek sernika, kawałek babki i po godz miałam 73 a po 2 już 104..
Chyba to że w badaniu wyszła Ci cukrzyca to "wypadek przy pracy". Ty z takimi dobrymi wynikami to nie musisz się ograniczać

madziarek1

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość

z dobrych wieści - w piątek byliśmy na USG
Malutka wyprzedza TP o jeden dzień
Waży już 2235 g +/- 326g
przepływy pępowinowe w normie, wody też. Ogólnie wszystkie wymiary struktury ok. Tylko brzuszek w pierwszym pomiarze wyszedł szczupły, ale w drugim już ok. No i ma dość długą kość udową 68 mm Łożysko II stopień dojrzałości. I uwaga uwaga ułożenie podłużne główkowe
Pochwaliłabym się zdjęciami ale mam tylko wydruk.
Brawo za wyniki i szybkiego powrotu do zdrowia

Cytat:
Napisane przez asia321 Pokaż wiadomość
hej,

ja dziś wyszłam ze szpitala ale nadal w dwupaku ...
Dr powiedział że poczekamy na naturalny rozwój akcji. Miałam ktg, krew, i bolesne badanko, szyjka skrócona i małe rozwarcie, skurczów brak..
Jestem zawiedziona ;( ide spac

kciuki za wszystkie wizyty, tygodnie i szybkie porody !
Oby się ruszyło

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
To ja jestem za to przekręcona w drugą stronę i na razie się nastawiam, że z dzieckiem można wszystko Ciekawe kiedy życie zweryfikuje mój pogląd

A tak na serio to wiadomo, że nie będę dziecka zabierać ze sobą na Woodstock :P Ale np muszę wam powiedzieć, że podczas podróży po Etiopii spotkaliśmy na naszej drodze kilka europejskich małżeństw z maleńkimi dziećmi i mówili, ze spoko dają radę. Kwestia taka, że trzeba mieć dużo cierpliwości. Nie nastawiać się, ze dziś zobaczymy to i to, tylko podróżować na luzie

U mnie też jest ten plus, że dziadkowie bardzo się wylewnie deklarują jakoby mieli zostawać z dzieciakiem na nocki, więc imprezy tez mamy obstawione

A propos... ostatnio wyczytałam, że dziecko można zarejestrować przez Internet na platfomie ePUAP. Ktoś doświadczał tego na własnej skórze?

Właśnie pożałowałam, że powiedziałam wszystkim jaki mam termin CC. Szlag mnie trafi jak będą wydzwaniać czy to już.. a wiadomo, że zabieg może się opóźnić... :/

Moim zdaniem koniecznie musisz mieć coś pod łożeczkiem. Jak nie szufladę to może chociaż jakieś pudła? Zobacz czy Ci podpasują np takie z IKEA i co taniej wychodzi. Bo to straszne marnotrawstwo przestrzeni nic tam nie mieć A samo łóżeczko bardzo ładne
Ja też mam zam8iar wszędzie wyjeżdżać z dzieckiem - jak najwięcej. Mam nadzieję że życie tego boleśnie nie zweryfikuje. Na kiedy masz termin cc? na Kopernika?

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
A ja się czuję jak na jakimś kacu ;/
Do tego wkurza mnie codziennie to samo pytanie TŻ - "rodzisz dzisiaj?"
dla tż

Aldrin

Phdwao brawo za wyniki

Bardzo szybko mi minęły Święta w tym roku. W ogóle mam wrażenie że czas strasznie pędzi.
Dzisiaj w sklepie nie tylko nie przepuszczono mnie w kolejce to jeszcze babka z synem wyprzedziła mnie i przepchnęła się przede mnie w ostatnim momencie nie ma to jak uprzywilejowane traktowanie ciężarnej w 9 miesiacu.
Oliwka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:57   #1404
anulka3999
Rozeznanie

ale zaniedbalam forum, mozna mnie zlinczowac

moze na poczatek dla Aldrin
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:59   #1405
caroline_m
Raczkowanie

ale się naprodukowałyście dzisiaj, zaraz będę czytać

niedawno wróciłam od lekarza, znowu mnie do szpitala wysyła..
dzidziusiowi, który był mniejszy główka urosła i przerosła drugiego dzidziusia główkę ale brzuszek nie urósł zbytnio, więc jest spora dysproporcja .. niby idę na badania, ale czuję, że jak na ktg będą wychodzić skurcze to będą mnie tam trzymać i trzymać taka piękna pogoda, a tu szpital nie znoszę tam być, normalnie płakać mi się chce

aa i szyjka zamknięta..

Edytowane przez caroline_m
Czas edycji: 2014-04-22 o 22:02
caroline_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 23:48   #1406
mak polny
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Co do drugiego - nie mogę się doczekać, aż sobie (czyt. dziecku) wypożyczę i przeczytam 'Dzieci z Bullerbyn'
Ja też! Moja ulubiona książka z dzieciństwa i Martynki

Cytat:

Aldrin
Wielkie kciuki!

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Ja dziś dopieszczam wszystkie sprawy przed szpitalem...
W zasadzie nic konkretnego nie zrobiłam, bo zlikwidowałam składzik w dziupli Amelki, złożyłam wózek, poukładałam trochę rzeczy na swoje miejsca, przygotowałam ubranka dla Amelki na wyjście... i jestem padnięta jeszcze muszę pościelić łóżeczko... i jeszcze parę rzeczy bym poukładała...

A jutro rano jadę... tak więc nie będzie mnie przynajmniej kilka dni, bo nie mam przenośnego internetu, a w szpitalu też nie ma...

za super okazję!

Ja po domu to chodzę w takich klapkach ogrodowych... jedyne, które pasują

cial bo ała ale nic mu nie jest nawet nie zapłakał
Powodzenia w szpitalu!

Cytat:
Napisane przez caroline_m Pokaż wiadomość

dzidziusiowi, który był mniejszy główka urosła i przerosła drugiego dzidziusia główkę ale brzuszek nie urósł zbytnio, więc jest spora dysproporcja .. niby idę na badania, ale czuję, że jak na ktg będą wychodzić skurcze to będą mnie tam trzymać i trzymać taka piękna pogoda, a tu szpital nie znoszę tam być, normalnie płakać mi się chce

aa i szyjka zamknięta..
Oby po badaniach okazało się, że wszystko ok!
mak polny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 00:06   #1407
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_m Pokaż wiadomość

aa i szyjka zamknięta..
by się wszystko jeszcze wyrównało!

No, z racji tego, że znikam na co najmniej kilka dni to już teraz przesyłam mocne by te, które mają jeszcze czas do swoich terminów dzielnie trzymały się w 2-pakach!

No i Madziula , Santom , Light Limara , Asia231 , Justyna - macie już być rozpakowane jak wróce

również dla Kasiab, Janeczki i Martusi

Dobranoc

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 04:23   #1408
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Aldrin trzymaj sie w szpitalu

Carolyna kciuki za dzidziuśki, obyś nie siedziała za długo w szpitalu

Vampirka powodzenia, przynajmniej będziesz spokojna o maleństwo w szpitalu

U mnie 3 w nocy to jakaś pora niespania

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 05:02   #1409
madziarek1
Rozeznanie

I tu tak wcześnie widzę spać nie możecie?
Dzień dobry i trzymam kciuki za rozpakowywanie!!!
Ja oczywis ie w dwupaku, od 23 do 2:30 mualam skurcze ci jakieś 10 min i potwm przysnelam aż do 3 cos, znowu jakieś skurczeci teraz si ed obudziłam. Nie wiem czy to takie przerwy czy co jest
Już niedługo tu poranne obchody, pobudki to pewnie jakieś ktg znowu zweryfikuje

Dzień dobry wsxystkim

madziarek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 06:54   #1410
Nikii89
Zakorzenienie

Caroline aby wszystko było dobrze

Vampirka trzymaj się tam w tym szpitalu

Madziula co Ty spać nie umiesz?? :P

Madziarek aby coś w końcu się ruszyło.

Dzień dobry

My dziś mamy 37tc
Do tego pobudka o 6 ze strasznym katarem Oskara ;/

za wizyty
za nowe tc

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości